- Konu Sahibi EU3
-
- #22.461
Kimsecikler uğramamış topiğe nerdesiniz kızlar
dün eşim iş yerinde iznime bakmış meğer biiz yanlış hesaplamışız ben raporlarıda düşerler demiştim ama düşmemişler ücretsiz iznim 2 mayısta bitiyomuş ama ben haftaya cuma başlamayı düşünüyorum çünkü alışırsa beni bırakmaz diye çok korkuyorum :84: Zaten 10. Ayımızada girdik çok şükür epey büüyüdü
canımm çok sevindim 7 tane bebeği olan birisin sen artık şu anda yani.. Hadi hayırlısıyla transferi de atlat ve bebeğin gelsin karnına. Bende Güler'e katılıyorum ne güzel birşey aslında bebeğinin karnına yerleşmesini izleyeceksin onun varlığını göreceksin.İyice dinlen hiç bilgisayarın başına oturmabize sonrada haber verirsin. Sonra da Çiğdem doğuracak İnşallah belki sonra da ben kimbilir..
çok sevindiiiiimmm.. demek 7 bebişin var
hadi allahtan hayırlısı.. Dualrım seninle.. inan dünyanın en kolay ve en mutlu anı tarnsfer..
hep ekrana bak.. o anı kaçırma sakın.. çünkü bebeşini karnına koyucak dr amcası
inan o anları senle birlikte bende tekrar yaşıyorum.. çoookk heyecanlıyım
bak tekrar diyom 3gün yatarak dinlen.. sen kimseye bakma..
hep konuş konunla.. karnını sev..
4. gün kalkıp normal hayata devam ama fazla ayakta kalma yatarak vede ayaklarını yukarıya kaldırarak dinlen.. o anı yaşa.. çünkü bebişin seninle olacak
canım benim çok sağol.1 tanesini koydurdum göbüşüme geldim..2 tanesinide dondurduk...rabbim inşallah mutlu haberi almamı nasip etsin bana.....
Hadi hayırlısı canımm ne zaman test yapacaksın transferden 12 gün sonra diye biliyorum ben.. Dondurmanda çok iyi olmuş zaten vardı fazladan döllenen embriyon eğer bir çocuk daha istersen onlardan kullanabilirsin hem de daha sıkıntısız olur. İnşallah kucağına da alırsın bebeğini. İşlemin nasıl geçti transferde uyuşturmuyorlarmış ağrı felan oluyor mu işlem sırasında. Güzel haberlerini bekliyoruz canm..
olcim bebişini güle güle büyüt canım,allah uzun ömürler versin.ne güzel sende kavuştun sonunda bebişine.zaman nasılda çabuk geçti dimi yaaa.
gülercim mesajını aldım canım,çok sağol, yoğun bir dönem geçirdim kk ya bile giremedim bikaçgündür kusuruma bakma canım.anneme gideceğim bu hafta bir nefes almaya ihtiyacım var zaten.
canancım senin için de çok sevindim canım benim,hayırlısıyla inşallah senin de halayını çekeceğiz yani çok yakında.bu dondurma olayı ne ben onu anlamadım.anlat bakem bilgimiz olsun bizimde.çok öptüm seni yeni anne adayı mucuk.
canım mart 18 test tarihim.transferde uyuşturmadılar, muayene gibi bişi zaten..ama çok sıkışık olduğun için zor oluyor, aman Allahım çin işkencesi gibiydi :)
transferin hayırlı olsun canom inşlh ayın 18de seninde halayını çekicez burdaah gülerim yatamıyorum canım fazla, ilk gün geldim yattım bi kaç saat başıma ağrılar girdi...şimdi genelde ayaklarımı uzatıp oturuyorum, bazen kalkıp geziniyorum..annem var yanımda sağolsun ev işlerimi neyn o yapıyor...bana hiç bi iş yaptırmıyor..ısrarla yat diyor ama ben takılıyorum öyle..duş almak istiyorum gülerim artık,guslümü alayım diyorum ne diyorsun bu konuda?
kız sevaaaalben geldımmmmmmmmmm anam bn yokken neler olmus burdaa yaa cıgdm hamılemıııı ???
kızzz nurtenn bnm oglanda tık yok daha kabarmadı bıle damagıı nıekı acep cok kasınıo bellı elı hep agzında amaaa ghenuz tık yokb
eeee maşallah senınkıdemı cıkardı kızzz hemıde 3bucuk aylıkkennnn
valla sedacım çok doğru diyon.. bu ara kanamalar seni maf etti.. halsiz kalır insan.. bi git bakalım buseferde bakalım ne diycek olmadı. öyle yaparsın..
oleyyyyyyyyyyyyyyy
kızlaaarrrr olcay doğum yapmış.. kızçesi gelmiş...
azönce aradım sesi iyi geliyodu. fazla konuşamadık hemşire gelince kapattık..
dünyaya hoşgeldin eylül nil
allah seni anababana bağışlasın.. sağlıklı ve mutlu bi ömrün olsun
ana-babana hayırlı bi evlat, dinine, devletine, ülkene,allahına, imanına bağlı ol inşlh
canım benim çok sağol.1 tanesini koydurdum göbüşüme geldim..2 tanesinide dondurduk...rabbim inşallah mutlu haberi almamı nasip etsin bana.....
oleyyyyyyyyyyyyyyy
bır bebiş daha geldııııı....hayırlı olsunn..
canım ınşallahh
benım wındows çökmustü..ancak yapıldıııı
sedoş napıyon...
yumurtlaman olmadımı yanıı...
canım hormon testı yaptır artukkk...
nurten fıkraların süper..
bırde resımlerımıze bayıldımmmm...
gulerr nipiyannn...
canım bilmiyorum şu anda ovulasyon testlerini yapmaya devam ediyorum bugünde yumurtlama akıntım geldi be regli olucam galiba diyordum ama çalışmaları yapcaz artık akıntı gelince bana umut oldu bir yandan da testleri yapcam iki çizgiyi koyu görürsem kesin yumrtladım demektir. Hormon tesi yaptırabilmem için önce regli olmam lazım 3. günü yapıyorlar testi regli olursam yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?