- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.481
kızlar eşim kaza yaptı yerler buz tutmuş bir arabadna kaçarken kırmuş direksiyonu kaymış araba baya hasar var ama neyse ki eşimde birşey yok. Yarın servise gidecek. Havalar çok kötü dikkat etmek lazım..
kızlar bi okuyun
doktorları çıldırtan sorular ve cvpları
Soru: 35'ten sonra çocuk yapmak doğru mudur?
Cevap: Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.
Soru: Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir?
Cevap: Doğurmak.
Soru: Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı değil sadece normal bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu?
Cevap: Tabii, bakınız meteoroloji uzmanları da kasırgayı normal bir doğa olayı olarak tanımlar.
Soru: Bebeğimiz geçen hafta dünyaya geldi. Karım ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
Cevap: Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman.
Soru: Kocam külot yerine bokser don giyerse, hamile kalma olasılığım artar mı?
Cevap: Evet, ama hiçbir şey giymezse daha çok şansınız olur.
Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?
Cevap: Yılda bir kere seks yaparak.
Soru: En sık karşılaşılan aşerme hangisidir?
Cevap: Erkekler için, hamile olanın yerinde olma isteği.
Soru: Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuyla ilgili olarak kiminle bağlantı kurabiliriz?
Cevap: Terapistinizle.
Soru: Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı, yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
Cevap: Eğer gripseniz iyileşirsiniz.
Soru: Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü. Hamilelikte küçülen bir şey var mı?
Cevap: Evet, mesaneniz.
Soru: Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?
Cevap: Onlarla ne yaptığınıza bağlı.
Soru: Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden?
Cevap: Çünkü onlardan daha şişmansınız.
Soru: Hamileliğin son zamanlarındaki seks, hangi şartlarda doğumu başlatır?
Cevap: Eğer seks, kocanız ve başka bir kadın arasında olursa.
Soru: Doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
Cevap: Doğum, bahane bulmak istediğiniz herşeyin sebebi olabilir.
Soru: Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?
Cevap: Göğüsleriniz.
Soru: Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
Cevap: Evet, bebek dudakları.
Soru: Bir bebeğin dişli doğması ne anlama gelir?
Cevap: Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek isteyebileceği anlamına.
Soru: Bebeği ne zaman sütten kesmek gerekir?
Cevap: Dişleri çıkmaya başladığında.
Soru: Kavrama refleksi nedir?
Cevap: Taze annenin memelerini gören taze babanın reaksiyonudur.
Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Cevap: Evet ama, önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.
Soru: Atılan çocuk bezlerine ne oluyor?
Cevap: Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı'da bir siloda toplanıyorlar.
Soru: Kolik ağrıları nedir?
Cevap: Taze anne-babaya doğum kontrolünü hatırlatan şey.
tamam şikerim bekliyom atbana diğer attından smscnm bende ıkı tane hat varr onuda kullanıorum turkcelde aldım onuda kullanıorumm msj atarımm sana nomuu acar bakarım :)
iii sen napiiiiinnnoleyyyyyyyyyyyyyyy
bır bebiş daha geldııııı....hayırlı olsunn..
canım ınşallahh
benım wındows çökmustü..ancak yapıldıııı
sedoş napıyon...
yumurtlaman olmadımı yanıı...
canım hormon testı yaptır artukkk...
nurten fıkraların süper..
bırde resımlerımıze bayıldımmmm...
gulerr nipiyannn...
canım bilmiyorum şu anda ovulasyon testlerini yapmaya devam ediyorum bugünde yumurtlama akıntım geldi be regli olucam galiba diyordum ama çalışmaları yapcaz artık akıntı gelince bana umut oldu bir yandan da testleri yapcam iki çizgiyi koyu görürsem kesin yumrtladım demektir. Hormon tesi yaptırabilmem için önce regli olmam lazım 3. günü yapıyorlar testi regli olursam yaptırcam.
kızlar eşim kaza yaptı yerler buz tutmuş bir arabadna kaçarken kırmuş direksiyonu kaymış araba baya hasar var ama neyse ki eşimde birşey yok. Yarın servise gidecek. Havalar çok kötü dikkat etmek lazım..
canım ben çıkıs yapmadan kapatıyorum..acınca parola falan yazmak zor gelıyor...kız dilek nirde geziniyon öyleee...
ışıkların yanıyo... çevirim içisin.. gelde iki allah kelşamı edelim..çay içiyom sende istermisin..
soğuk odadayım.. çaydan başka ısınma gerecim yok.. buz tutarsam çayı üzerime bi döküver tamammı şikerim..
kızlar ben ne ettim biliyonuzmu.. bak anlatçam gülmek yok ama
dün sabah kızçemin altını değiştirken kakasının içinde siyah siyah iplikler gördüm. kurtçuk sandım panikledim.. çağırdım bi taksi.. aldım kirli bezi doktora gittim gösterdim.. burdaki devlet hastanesi sağolsun sağlık ocağından farksız.. dr bunlar kurt değil deyip beni geri gönderdi..
akşama doğru kafam sakinleyince bende jeton düştü.. kızçeme anne sütünde ezilmiş muz vermiştim.. sanırsam ondan oldu..
halimi bir görcektiniz bende bi telaş bi telaş..
eee karının 32 yaşındayken bebişi olursa bide 5seneden sonra tüple bebiş yaparsa böyle olur.. muzları kurtçık sanıp doktora giderdohtorda eve postalar.. akşama kocişi onunla dalga geçer.. kızçenin ateşi çıksa abmulans çağırırsın herhalde diye
gecmiş olsunnn canmm evet cok dıkkat etmek lazım neysekı esınde bısıyokmuss
canım gecmıs olsun...
allah beterınden korusun....
nerde oturuyordun sedoşcumm...
yaaa.. çok geçmiş olsun.. allah korumuş.. eşine bişiy olmamış..
tamam insan arabayada üzülüyo ama cana geleceğine mala gelsin.. paranın çıkacağı varmış.. aman allah eşine ve sana iyilik sağlık versin.. para mal mülk yerine geliyo..
belkim karın ağrın felan yumoşlar olgunlaşıyo diyedir.. hadi bakalım hayırlısı.. çalışın bakalım
sedacım çok geçmiş olsun canım,cana gelen mala gelsin benimde babam kaza yaptı 1 ay önce kadar,araba pert oldu ama çok şükürki babam ufak tefek yaralanmalarla atlattı.
Sedacım çok geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmış eşin allah korumuş
güler kız bende aynı senin gibi korkmuştum kurtmu diye sonradan aklıma geldi muz yedirdiğim
Ben bu gece hem sevinçli hemde hüzünlüyüm birazdan annem gelicek seviniyorumAma yarın işe başlıyorum ve oğlumdan ayrı kalıcam :84:artık günboyu birlikte olamıycam nasıl alışıcam bilemiyorum neyseki araya haftasonu giriyo diye biraz teselli ediyorum kendimi 1 hazirana kadarda süt izni kullanıcam nurtencim seni şimdi daha iyi anlıyorum
cananına çok merak ediyom nasıl acep..
tlf nosunu istedim ondan varmedi..
msj atıp halini hatrını sorcaktım oysa..
kızlar ben ne ettim biliyonuzmu.. bak anlatçam gülmek yok ama
dün sabah kızçemin altını değiştirken kakasının içinde siyah siyah iplikler gördüm. kurtçuk sandım panikledim.. çağırdım bi taksi.. aldım kirli bezi doktora gittim gösterdim.. burdaki devlet hastanesi sağolsun sağlık ocağından farksız.. dr bunlar kurt değil deyip beni geri gönderdi..
akşama doğru kafam sakinleyince bende jeton düştü.. kızçeme anne sütünde ezilmiş muz vermiştim.. sanırsam ondan oldu..
halimi bir görcektiniz bende bi telaş bi telaş..
eee karının 32 yaşındayken bebişi olursa bide 5seneden sonra tüple bebiş yaparsa böyle olur.. muzları kurtçık sanıp doktora giderdohtorda eve postalar.. akşama kocişi onunla dalga geçer.. kızçenin ateşi çıksa abmulans çağırırsın herhalde diye
Sedacım çok geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmış eşin allah korumuş
güler kız bende aynı senin gibi korkmuştum kurtmu diye sonradan aklıma geldi muz yedirdiğim
Ben bu gece hem sevinçli hemde hüzünlüyüm birazdan annem gelicek seviniyorumAma yarın işe başlıyorum ve oğlumdan ayrı kalıcam :84:artık günboyu birlikte olamıycam nasıl alışıcam bilemiyorum neyseki araya haftasonu giriyo diye biraz teselli ediyorum kendimi 1 hazirana kadarda süt izni kullanıcam nurtencim seni şimdi daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?