Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım bende bu konuyla ilgili kitaplar arıyordum ne okuyabilirim geçenlerde peygaberler tarihi kitabını okudum peygamberimiz neler çekmiş heralde biraz rahatlamama bu kiatpdavesile oldu bilmiyorum

canım yarın bende araştırırım senin için.kuantum teorisi falan va rmesela.daha önce dinlemiştim ilgimi çekmişti.yarın görüşürüz iyi akşamalr.

canım nilüm valla anladım seni sen aslında eşinin ailesine kırgın olduğun kadar eşinede kırgınsın kaynın eşinin çuval taşımasına asla izin vermezz yanlış analama eşine kötü demiyorum ama fazla iyi niyetli anam demiş ailem demiş kendi yıpranmışş sende yıpranmışsınn yanında insanlar değerlerini kendileri belirlerr sende kendi değerini yükselt canımm eşine güsellikle anlat dediğim buydu aklına girr aşkımm böyle yapalım ilerde şöyle yapalım de erkekler körr canımm benim eşimde öyle ailesi bişey dedimii tamam mesela bu ikinci yılbaşımız yine ablasındayız o iyi niyetinden düşünemiyo ablasının 15 ci yılbaşı kardeşiyle kutlamak ister ilkinde kardeşini çağarmamıştır amaa bizimki düşünemiyoo yav bizde başbaşa evimizde oturalım diye ama ben mevzuyu kapadım seneye kısmetse yılbaşına kimseye gitmiycez yoksa hersene giderdik biyerlere hemen aklım devreye girdi gitmeyelim desem vay ailemi istemiyon diycek bende dedim olur canımm sağolsun ablam çağarmışş gidelim ama seneye kısmetse evde kutlayalım (bişey yapacağımızdan değil maksat eşimle kalalım) ilk olsun dedim 3 yılbaşımızz başbaşa kutlayacağımız ilk yılbaşımız olsunn adamın kafa dankkk dedii aaa sahi biz hiç evimizde kutlamadık dedii kim ne derse hemen evet diyorr bende sinir oluyorum çocukta olmayınca o çağarıyoo oraya bu çağarıyo buraya herkes bizim hayatımızı yönetiyorr ama inan ben güsellikle söyleyerek eşimin aklını başına getiriyorum hatayı en fazla 2 kez yapıyoruz hemen akıllanıyoruz 3 letmiyorum yoksa çokkk gezeriz yılbaşlarında birsene orda bir sene burda örnek verdim sana yaptığın hata değilde iyilikleri diyelimm BıTTı artık yok de yapmıycam de aklın sağlam olsun derken bu kastettim kadınlar 2 kişilik düşünüyor çünküü erkekler saff akıllı olup heran herşeye hazırlıklı olup bir cevabın olacak eşinide önceden durumlara hazırlıycann ana kendini hemen toparlaman lazım geçmişi düşündükçe çıkamazsın işin içinden hep aynı şeyleri düşünür üzülür durusun birgün otur senin yaptıklarını düşün birde sana ve eşine yapılanlarıı ağla ağla hatalar nerde bull ama birdaha aynı şeylere izin verme topla kendini yeni bir nilü yapp kendine yeni hayatına sen yön ver aramıyorlarmı sende arama arayınca birşey yokmuş gibi konuş nasılsınız iyimisiniz biz çok iyiyizzz haha diye bide gül kapat gitsinn çatlasınlarr kaçan kovalanırr sen onları sayıp arayıp koştukça seni aramalarını saymalarını bekleme (inan canım tecrübeyle sabit) saygısızlık etme ama bişey isterlerse arasınlar rica etsinlerr mesafe koy sizin hayatınıza karışmasınlar karar alın uygulayın yaptık deyin yapabilirmiyiz yapsak nasıl olur demeyin hayat ikinizin hayatıı

quantım çok faydalı canımm bide esmaül hüsnada vardı tesbihler ilkini anlayışının çoğalması için okuyorsun ikincisini bişey için 3 de anladığını uygulayabilmek için ya kitabımda var ama arkadaşa verdim gelsin yazarım sana ama quantu al hemen her sabah kalkk kendimi seviyorumm dee ben önemliyim ben değerliyim de tasavvuftada var birşeyi sürekli söylersen beynin onu alıp seni öyle yapıyormuşş tam anlatamadım ama quantum düşünce tasavvufum bilimle açıklaması sayılır ikiside aynı şeyi söylüyorr BENNN DEĞERLıYıN DE DEĞERLı OLL Allahın izniyle Rabbim sürekli kulun istediği şeyi geri çevirmezmişş "kulum benden istemiş ben nasıl geri çevireyim" dermişş

kızlar ben çıkmka zorundayım işyeri kapanıyor beni bekliyorlar akşam fırsat olursaa evden devam ederiz öptüm hepinizi nilüm en fazla senii

kızlar ben çıkmka zorundayım işyeri kapanıyor beni bekliyorlar akşam fırsat olursaa evden devam ederiz öptüm hepinizi nilüm en fazla senii

canım benim ya çok sağol senağlama
çok iyisin
hani dedin ya hayat ikinizin hayatı evet ikimizin hayatı hayatımızda kimse yokkkk ne ararlar ne sorarlar
bu gençliğimizde hep zorluklar çektik hala dahada sıkıntılar çekiyoruz ama kimse bizim çektiğimiz sıkıntıların farkında değil millet köylere 1 aylığına gezmelere giderken benim eşim hep çalıştı çalıştı çalıştı durdu ben de hep eşimi bekledim bekledim durdum artık hiç birşeye gücüm kalmadı yanlızlıkta boynumu hepten büktü:çok üzgünüm:

stvde guzel bişi var arkadaşlrben onu izlemeye gidiyoruö.
sizde izleyın cep nolarınız olsa tektek msj atmk isterdım size

ayy süperdi yaa ama ben gene eski günlerime döndüm
kadının zekeriyya aleyisselamın okuduğu ayeti kerimeyi bende okudum ve 3 gün inzivaya çekildim
yani dünya hayatından 3 gün uzaklaştım kendimi bir odaya kapadım 3 gün oruç tututp bol bol dua edip namaz kıldım ve salatü tefriciyeyi çektim tam çektim son 100 e geldiğimde tesbih elimdendüştü ve sırası karıştı okumaklada olmuyor okumayı da rabbimin nasip etmesi lazım !demekkki rabbim nasip edmemiş bana veya biryerlede hata yapmıştım bilemiyorum tesbih elimden düşünce sinir krizi geçirdim oda da öyle yanlız kendi başıma
telf. kapattmıştım ve 3 gün ne eşim benim yanıma geldi nede ben eşimin yanına gittim 3 gün birbirimizi görmedik ben oda da ibadet edip dua ederken eimde eve geldiğinde oda yan oda da ibadet etti
ayyy ben eşime neler yaşattım yaaaaa senağlama
ama hayatımda huzur bulduğum en güzel 3 gündü o günler
rabbim duamı kabul etmedi ama ibadetimi inşallah kabul etmiştir belkide duamı kabul etti ama mükafatını ahirette verecek bilemiyorum
en çok canımı yakan bu olmuştu şimdi filmi izleyince hatırladım ve szilerle paylaşmak istedim
bebek konusunda ben elimden geldiğince birşeyler yaptım eşimi soğan kokularına boğdum incir almaya bile utandıracak yaptım
dinimizde bazı şeyleri ısrar etmemek lazım demekki varmış bir hayır ben bunu kabullandim artık içim rahat hiç gözüm yok ama kesinlikle rabbimden umudunuda kesmiş değilim sadece ısrarı ve olayın üzerine gitmeyi bıraktım...

Son düzenleme:

canım ya işte sen çözmüşsün olayı elinden gelen herşeyi yapmışsın doktara gitmişsin duanı etmişsin soğanı kaynatmışsın tıbbi manevi alternatif herşey tamam gerisi Allaha kalmış canım yani sen şimdi tevekkül ediyorsun kul elinden geleni yapar gerisini yaradana bırakırr iştte budurr ama bu arada biryeri yaparken biryeri yıkmamak lazım bebk için herşeyi yaptın tamam ama eşini ve kendini ihmal etme sakınn yazık onada bak diyorsun sürekli çalışıyor eve gelince oda ister seni mutlu görsün beraber huzurla uzatın ayağınızı koltukta ohh keyif yapın hem sakın unutma böyle kendini salarsan çevrendekileri daha mutlu edersinn çünkü senin mutsuzluğun onların mutluluğu oluyorr

canım benim çok sağol sayende bayağı rahatladım bana güç verdinopuyorumnanaktan

günaydın canlarım dünden beri çatlıyorum yazamadım diye öncelikle nurtencim canım güzel annecik hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allahım tamamına erdirsin nasıl sevindim anlatamam okuduğum zaman ayyyyyy diye bağırdım sevinçten ne güzel bi haber inşallah diğer kızlarda müjdeli haberler verirler en kısa zamanda evde neti iptal ettik sınırsıza geçeceğiz iş yerindede saat 9 a kadar birde öğlen arası var şimdi birazdan kapanır diye geçmişi tam okuyamadan yazayım dedim hepinizi çok seviyorum

nurten kızzz senin bebiş kız olursa benim oğluşa verirsin artık gerçi bilgeninkide kız olursa söz verdik ama içimden oğlu olacak gibi geliyor hayırlısı olsun inşallah

:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: oh be ne zamandır hamiş haberi alamamıştık ne güzel oldu yeni yıl hediyesi gibi :dance: :sm_cool::teytey::dance:

günaydın veda,geçmişi tam okuyamadğın için bilmiyorsun sanırım.bilgeninkide kız canım %90 dr.demiş.

günaydın cacancım nasılsın,bi değişiklik hissediyor musun,heyecanla bekliyorum bende valla.bu ay hiç eksik çıkmasın herkes sırayla mutlu haberi versin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…