- Konu Sahibi EU3
-
- #2.281
nilüfercim meraba seninle henüz tanışma fırsatımız olmadı.şimdi yazılanları ben de okudum.arkadaşlarım çok güzel şeyler söylemişler bana birşey kalmamış zaten ama canım böyle pes etme bak çocukların olacak daha hayata yeniden bambaşka bir şekilde başlayacaksın ne demek yaşlandık heves kalmadı falan dur daha çocuklarını düşün onlarla yaşayacağın güzel günleri düşün.insan hayalleriyle yaşar ve pozitif düşüncenin gücüne inan,bununla ilgili kitaplar var mesela alıp okuyabilirsin eminim çok iyi gelecektir sana şiddetle tavsiye ediyorum.kendine iyi bak bende çıkıyorum.iyi akşamlar.
kızlar ben çıkmka zorundayım işyeri kapanıyor beni bekliyorlar akşam fırsat olursaa evden devam ederiz öptüm hepinizi nilüm en fazla senii
stvde guzel bişi var arkadaşlrben onu izlemeye gidiyoruö.
sizde izleyın cep nolarınız olsa tektek msj atmk isterdım size
ayy süperdi yaa ama ben gene eski günlerime döndüm
kadının zekeriyya aleyisselamın okuduğu ayeti kerimeyi bende okudum ve 3 gün inzivaya çekildim
yani dünya hayatından 3 gün uzaklaştım kendimi bir odaya kapadım 3 gün oruç tututp bol bol dua edip namaz kıldım ve salatü tefriciyeyi çektim tam çektim son 100 e geldiğimde tesbih elimdendüştü ve sırası karıştı okumaklada olmuyor okumayı da rabbimin nasip etmesi lazım !demekkki rabbim nasip edmemiş bana veya biryerlede hata yapmıştım bilemiyorum tesbih elimden düşünce sinir krizi geçirdim oda da öyle yanlız kendi başıma
telf. kapattmıştım ve 3 gün ne eşim benim yanıma geldi nede ben eşimin yanına gittim 3 gün birbirimizi görmedik ben oda da ibadet edip dua ederken eimde eve geldiğinde oda yan oda da ibadet etti
ayyy ben eşime neler yaşattım yaaaaa senağlama
ama hayatımda huzur bulduğum en güzel 3 gündü o günler
rabbim duamı kabul etmedi ama ibadetimi inşallah kabul etmiştir belkide duamı kabul etti ama mükafatını ahirette verecek bilemiyorum
en çok canımı yakan bu olmuştu şimdi filmi izleyince hatırladım ve szilerle paylaşmak istedim
bebek konusunda ben elimden geldiğince birşeyler yaptım eşimi soğan kokularına boğdum incir almaya bile utandıracak yaptım
dinimizde bazı şeyleri ısrar etmemek lazım demekki varmış bir hayır ben bunu kabullandim artık içim rahat hiç gözüm yok ama kesinlikle rabbimden umudunuda kesmiş değilim sadece ısrarı ve olayın üzerine gitmeyi bıraktım...
canım ya işte sen çözmüşsün olayı elinden gelen herşeyi yapmışsın doktara gitmişsin duanı etmişsin soğanı kaynatmışsın tıbbi manevi alternatif herşey tamam gerisi Allaha kalmış canım yani sen şimdi tevekkül ediyorsun kul elinden geleni yapar gerisini yaradana bırakırr iştte budurr ama bu arada biryeri yaparken biryeri yıkmamak lazım bebk için herşeyi yaptın tamam ama eşini ve kendini ihmal etme sakınn yazık onada bak diyorsun sürekli çalışıyor eve gelince oda ister seni mutlu görsün beraber huzurla uzatın ayağınızı koltukta ohh keyif yapın hem sakın unutma böyle kendini salarsan çevrendekileri daha mutlu edersinn çünkü senin mutsuzluğun onların mutluluğu oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?