Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtişim çok geçmiş olsun. şimdi nasıl oldunuz efecik nasıl..
saçlarını çok merak ettim faceye koydunmu... dalgalı saçlar yakışmıştır sana.. eee hatun güzel olunca herşey yakışır

kız diloş evde börtü böceğin işi neeeee onları büyüdüğünde ağlar yapıp, örümcek adam olacağınımı sanıyo acep?
küçük canavar harbiden canavarmış haaa.. allah kolaylıklar versin sana.. emir napıyo.. ek gıdaya geçtinizmi.. elma sulaı felan veriyonmu

sedoşum kıyamam bende annemi çok özlediim..

buara nete fazla giremiiyorum.. manyak bilgisayarım çalışırken kilitleniyo bidahada açılmıyo.. bugün nasıl olduysa açıldı.. birazdan yine kilitlenir.. çar çabuk bşiyler yazmaya çalışıyorum

kızlaaaaaarrr ilk incimiz çıktı çok şükür...
ama çok mız mızız bu aralar.. yürütecinin koltuğunuda söküp yıkadım daha kurumadı.. deli oluyoruz yani hiç sormayın.. ne yapsak küçük hanımı memnun edemiyorum.. odadan dışarıya bilem çıkamıyorum.. ağlıyor:84:

kıt kıtımızı henüz kimse görmedi. yeni çıktı zaten 2gün oldu. kimseyede dişimizin çıktığını söylemedik. zorla hediye istiyomuş gibi olsun istemedim..bakalım kim görcek..:78:

buarada ben hergün yürüşüye gidiyorum. hergün 3km yürüyüp sonrada belediyenin spor aletlerinde çalışıyorum.. ilk günler mekik çekmeyi denedim diye içdikişlerim epey ağrıdı.. hatta kortum bile bişey oldumu diye.. şimdi sadece yürüş yapıp bacak çalışıyorum, karın çalışmıyorum artık.. kızçemide koyuyorum bebiş arabasına, onunla birlikte yürüyoruz sonrada spor aletlerinin yanında beni görebileceği yere park ediyoruz elinede babiyi veriyorum(küçük ayısı) veya küçük ecza poşetlerini çok seviyo.. onlarla oynuyo.. bekliyo anneyi.. sonrada yumurta sarıyıla peynirini yiyor eve gelene kadar yolda uyuyo, ben duş alırkende yürüteciyle küvetinin önünde bekliyo.. hikayemiz böyle..

bugün evdeyim çünkü diş sorunumuzdan dolayı beni buara çok yoruyo üstüne bide sabah sporu...
bu sabah o uyuyunca az yatayım kalkarım dedim ama uyumuşum..

sedoşumun uzmanlık alanına giren bi konuya geldi sıra..

buay ara kanamam oldu 5gün oldu heln geliyo kahverengi şeklinde.. bide karın ağrısı yapıyo sanki adet oluyorum..
manyak bilgisayarım kafayı yedi diye , netten de bakamadım neden acep diye..
acaba buay yine kistimmi oldu acep.. doğum kontrol hapımıda adam gibi içmedim oysa..

kistte ara kanama olmaz genelde gecikme olur. Ama bazı bayanlarda arada böyle ara kanamalar oluyormuş dr öyle demişti bana. Hormonsal bir dengesizlikte olmuş olabilir ama geçici oacağını sanıyorum seninde. Benim iki ay oldu arka arkaya yine ama iki aydır da olmuyor çok şükür. Ben bu ay çalışma yapmıcam. Acayip yoğun şekilde ders çalışmam gerekiyor son 2 haftam kaldı ve son haftaya geliyor yumurtlama günüm. Hem dersi hem de ovulasyonu düşünmek istemiyorum ovulasyon testi ile tespit ediyorum çünkü bir de yine birşey çıkacak olmayacak çalışma felan moralim bozulacak o yüzden ne yapam bir ayda daha atayımda sınavı atlatıp artık bebeğe yoğunlaşırım rahat rahat dedim zaten geciktiği kadar gecikti..

hayırlı olsun canım kızçenin dişii... Diş buğdayı yapıyorlarmış bazı yerlerde siz yapmıyor musunuz. Ben de annemden hiç diş buğdayı felan görmedim ama bu sitede yapanları görmüştüm resim koymuşlardı. Artık kim görürse o alsın hediyesini. Kız kayanana deseydin de alsaydı torunuan hediyesinii...yürüyüş yapmakla çok iyi ediyorsun o da güzel bir spor. Dikişlerin acımış karın sporu yapıp zorlama yürüyüşte yeter ohh bebişte büyüdü artık gezmeler başladı tabii.. Yaz da geliyor bol bol gezersiniz ana kız ne güzeell..

saol hayatım
ben önemli diilim de efecim iyleşemedi ya
yavrum burun tıkanıklığından yemek yiyemiyo
ememiyo
bugün tekrar sağlık ocağına götürdü kayınvaldemle görümcem doktor antibiyotik vermiş
nazara geldi yavrum herkes kilolu o tosun diyo görünce bi maşallah diyen yok o yüzden hiçbiyere götüresim gelmiyo çocuğu
bi anda eridi kilo kaybetti yavrum kollar bacaklar çöp gibi oldu

saçımı herkes yakıştı güzel oldu diyo ama ne bilem bende göz aşinalığı olmadığından hala tuhaf geliyo bana birde hergün yıka çık yapamıyorum mecbur şekillendirici sürmem gerekiyo ama bi değişiklik oldu ya sıkılmıştım. Bu arada teşekkür ederim canım o senin güzelliğin. ben aksine kendimi hiç beğenmiyorum

hayırlı olsun dişimiz
benim efeminde üstten çıkıyo şimdi 5. gösterdi kendini 6. da patladı patlıcak oda çok sıkıntı veriyo şimdi sürekli kaşınıyo heralde bizimkide alt dişlerle yukarıyı kaşıyo gıcırdatıp duruyo dişlerini
ben hiç spor felan yapöadan attım kilolarıo güler ya
işe başladım hooop gittiler yoğun tempoya dayanamadı ev iş çocuk koşturarak verdim
tam 26 kilo almıştım 23 ü gitti 50 ile hamile kaldımıştım şimdi 53 kiloyum
eşim deliriyo ya ben niye veremiyom bu kiloyu şuna bak hiç doğurmamış gibi oldun diyo

Oh valla ne güzel ya ana kız gezin bu günler geri gelmez ben akşama kadar oğluşumun özlemini çekiyorum akşam 2 saat görebiliyorum. Bende koynuma alıp yatıyorum sabaha karşı öyle özlem gideriyim diye ama çok zor yaa.
Kaç kere tak dedi canıma çıkıp gidiyim oğluma diye ama işte mecbur bazı şeylere katlanmak zorunda oluyo bazen insan.
Dün de kayınvaldemle azcık atıştık.
sanki o çocuk benim diil gibi davranıyo delircem ya.
şöyle yap böyle yap şunları yapma deyip duruyo hadi onları geçtim birde benim yaptığıma kanaat getirmeyim görümceme kontrol ettiriyo. Dün bende kızdım yeter artık dedim. bu çocuk benim ne yapmam gerektiğini biliyorum beni zır cahil yerine koyup durma dedim.
görümcem hemen savunmaya geçti. O 2 çocuk büyütmüş tecrübeli falan dedi
bende iyi ya o kendininkileri büyütmüş bu benim çocuğum müsade etsin debende çocuğumu bildiğim gibi büyütüyüm diye.
Tamam çok güzel bakıyolar sağolsunlar ama keşke kendim bakabilseydim yavruma. Ama Allah kısmet ederse bi 3 sene sonrasına felan çalışmak istemiyorum artık. hele bi kredi borcumuz bitsin doya doya geçircem günlerimi yavrumla.

gülercim doğum kontrol hapı kullanıyosan eğer düzenli içmezsen ara kanama yapıyoı
onu aralıksız düzenli içmen gerek bıraktığın an kanaman başlar
banada olmuştu aynısı çünkü

sedacım bence hiç strese girme sınavınada gir çalışmanıda yap bence
ama çalışmaları hamile kalcam diye yapma takılma yani
sen derslerine odaklan bence ama yumurtlama zamanınıda boş geçirme derim ben

kızlar eşim bana doğum günü hediyesi kocaman bi akvaryum almış
ben çok severim akvaryumu hep istiyodum evede
oda tut sen mobilyalı kocaman bişi al
şimdi 15 balığım oldu ama su düzene girdikce daha alcam balık inşallah öldürmeden bakarım balıklarıma.

benden 10 gün sonrada eşimin doğum günü ya ne alcama hala karar veremedim.
çep telefonu bozulur gibi oldu yeni alsam diyorum ama benimkinin telefon zevki biraz farklı şimdi aldığımı beğenmezse diye korkuyorum.
Yoksa yaz geldi çok güzel yeni sezon kıyafetler var
bu sene yazlıklarıda yenilememiz gerekiyo
gidip şöle 4-5 tane tşört felan mı alsam karar veremedim
fikir verin bana kızlar yaaaaaaa sizce ne alsam 28 i doğum günü eşimin

kızlar hiç vaktım yok.dogru duzgun okuyamadım bıle yazılanları..
edız ek gıdaya baslamadı.allah nasıp ederse 6 ay anne sütü alıcak...

guler..evde sevıyor bocek..kavanozdalar..
hatta 3 gun once bnabamız tırtıl getırdı...
ot koydu kavanoza..2 gun sonra koza olmus...bırkaç gun sonrada kelebek olur uçar evımızde..
emır 2 yaslarındada yapmıstık ...10 tane falan..hepsı aynı gun kozadan cıkmıstı..evde uçusmuslardı..
çok harıka oluyor...
işte boyle..guler..kılo vermeye başladınmı..spora baslamıssın...nurten sen verdın mı kılo..ben aldım bıle kıloo..vermek söyle dursun :)

Kızlar naparsınızzzz özledim hepinizi hiç vaktim olmuyo müfettişlerimiz geldi işler çok yoğun oh be yarın resmi tatil biraz nefes alıcam

ÇİĞDEMCİM HOŞGELDİN CANIM NASILSIN MİNİK TOSUNUMUZ NASIL KAÇ HAFTALIK OLDU ANLAT BAKALIM

ayy canım ya öyle bakıp çıkmıştım seni görmemişim iyiyiz şükür 22 haftadayız yarın tetanoz aşım var cmts yada pzts şeker yüklemesi ve detaylı usg yaptırıcaz inşallah sorunsuz atlatırız hareketleri tekmeleri maşallah yerinde geçen çarşı ya gittim havuzlu hana kürkçü hana vs baya eşya aldım off ecrininkiler koca bir hurç duruyo birkaç parça erdeme uydu beyaz iç zıbınları falan mecbur aldım bişeyler ecrine kapı çelengi almıştım tahtakaleden dükkanı hatırlıyordum gidip keşif yaptık yengemle aynısının mavisi var haftaya gidip değiştiricez aslında kıyafetleride değiştirebilirim ama eşim kıyamadı belki yine kızımız olur dedi bende bıraktım belki abimlerim niyeti var 2 ci bebeğe ve eltimde düşünüyormuş onlara veririm bari yabancıya gitmez 1 hurç ecrinin cicileri vardı 1 hurç da erdeminkiler oldu ayy buna şükür ama bunlar bana hep azap veriyo içimin bir yanı hep yanıyo galiba ölene dek geçmiycek kayınvalidemim komşusunun torunu var isviçrede kızı izine gelmiş kaçtım kaçtım ama birgün denk geldik ecrinle arası 1 ay kız bebek onu görünce çok kötü oldum aldım kokladım öptüm o kadr hazırmışımki anne olmaya bebeği sevip geri verince kollarım bomboş kaldı içime boşluk hissi geldi çok tuhaf bir duyguydu herkes evlat sahibi olmak için 9 ay bekliyor biz ara boşlukla 24 aydır bekliyor olucaz evlat istemek başka şeymiş beklemek başka bu bekleyiş sanki hiç bitmiycek sabrım sınanıyo ama çok yoruldum beklemekten Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın

kızlr çok özledim sizi ama okadar yoğundumki bilgisayarı açamadım.deprem yüzünden uyuyamadım şimdi.tam bilgisayarı açtım o sırada oldu.yatacam artık allah korusun depremden korkuyorum valla.hepinize iyi geceler görüşürüz sonra.çidoşum göbişinden öptüm seni.

kızlar hemen bişeyler yazıp çıkıcam.. hiç bişey okuyamadım.. kusuruma bakmayın..

biz çok hastacıkız..:2: cemroş, beeen, babiş hepimiz hastacıkız.. evin kapısına karantina bölgesidir girilmez diye yazıcam nerdeyse..
hapşuruk, öksürük, ateş ne ararsanız hepimizde var.. kızçem 2. dişinide çıkardı zaten bu hastalıkta dişle geldi.. önce o hasta oldu.. (ateşten dolayı gece terliyo, tekmelerle üstünü açıyo, üşüttü) sonra bana bulaştı bendende babişe.. herkes hasta..

kızçe uyurken mutfağa gideyim dedim, elim kolum bi işe kalkmıyo, ama yemek içmek gerekiyo..

ay varya bana bi tencere yamak yollasanız ne iyi olur bende kızçe uyrken azcık yatsam.. hapşuuuu...:2:

ben çıkayım sizede mikrop bulaştırmadan.. kendinize ii bakın.. hepinizi çok özledim.. öpüyorum kocaman.. pardon öpmeyim grip geçmesin size..

kızzz sedoşşş seni gördüm rüyamda.. heyecanla sağa sola koşup bişeyler diyosun ama ne dediğini duyamıyorum bitürlü.. hayır olsun.. güzel haberleri almak yakındır inşlh..

dun emırı parka götürdüm..enderle oynadı...ama ender kum atmış başına..bızım oglanda ona..
kopük tabancasınıda goturmüştük...at gibi koştular...
eve geldım..hemen saç kesme makınasıyla saçları dıpten kestım...ohh..yaz geldı feraahlasın..yoksa kumlar nasıl çıkardı kafasından...akşam kestım.yıkadım..hemen havluya sardım banyodan çıkardım..çızgıfılm ızledı..2 saat sonrada yattı..
sabah wc yw gıttı...kapı aralık.yattıgım yerden goruyorum...saçlarını aynada gördu...
çocuk işte .ne kadar kestıgımı bılememış...şaşırdı kendını görunce..
saçlarına elledı...elledı..elledı..elledı..
sonra gülesi geldı...elıyle agzını kapadı...iki büklüm oldu gülmekten..ama sessız gülüyor...
çok nefıs izlenmeye değer bir tabloydu..

çıgdemmmmmmmmm..canım...haklısın...ömür boyu unutulmaz....
anneannemınde 8 çocugu olmuş...ılk annem..ondan sonra 6 tanesı vefat etmışş...her dogan 1 yasına kadar yasamıs..bazısı 6-7 aylıga kadar...
anneannem derdı hep..benı onlar karşılayacak...inşallah karsılamışlardır..tek tek ısımlerını sayardı bana...umutulmaz tabı...allah evlatlarımıza uzun ömürler versın...
mınık oglun hangı tarıhte gelıyor cıgdemm..

gülercim çok geçmiş olsun.15 gün önce aynı tablo bizim evdeydi.macrol kullandık hem oğlum hem ben.sonra babaya da bulaştırdık.10 gün sürdü valla,bi öksürük vardı o çok fenaydı işte.siz de ilaç alıyosunuz dimi aman aksatma başka türlü mümkün değil iyileşmek.

dilek kız ne güzel iki oğlanla gezmelere çıkabiliyosun.ben bi taneyle çıkamıyorum alışamadım hala yaaa.

gulerrrrrrrrrrrrrr...napıyonn..gcmıs olsun...
emırın burnu gecmedı 1 aydır..koyu akıntı var..randevu 31 mayısta..
ve oksuruk var bızdede 1 aydır..ara ara gelıyor..ara ara kayboluyor...
alerjık mı bılemıyorum..gecelerı onun öksürügü ve horlamasıyla uyanıyorum..bebekde emmek ıçın sık uyanıyor...
emırde uyutmuyor

çıkıyorum canım napayım..buyuk oglan kış boyu sıkıldı..
koyuuyorum edız i pusete.emzırıp çıkıyorum..bazen 1 saat.bazen 1,5 saat sonra acıkıyor .gerı gelıyourz..zaten park balkonumuzdan gorunuyor..çok yakın eve..yoksa çıkmam bende..deeerrrmişimmm...çıkarım ben ya...uturamam evde..

çok sağolun kızlar şimdi daha iyiyiz çok şükür öksürük olyı bitti ama sesimiz çatallı çıkıyo ağlarken ble sesi çıkmıyo yavrucağın..
aslıda biraz iyileşir gibi olmuştuk.. pazar eşimin amca kızının bebek mevlüdü vardı. ev çok kalabalıktı. cemroş kalabalıktan sıkılıp ağlamaya başlayınca balkonda takıldık mevlüt boyu.. (zaten bütün bebişliler balkondaydı..) yani rüzgarda aldı balkondan galiba.. şimdi sesi dahada kötü oldu..
bidünya şurup içiyo yavrucak..

kız dilooooş ne ettin emir beyin saçlarına öyle aynadaki görüntüsü demek komiğine gitti o sahneyi görmek isterdim..

saç demişken bişiy sorcam. küçükken saçları kısa kestirmenin veya kazıtmanın sık çıkmasına bi faydası varmı.. ???
şuan cemroşun saçları çok kısa ve seyrek, kestirsem gürleşirmi acep?

teşekkür ederim bitanem.. mşlh 8.ayımızdayız.. sağlığımız nasıl.. dişlerimiz çıktımı..

arada bende parka çıkarıyorum.. uyandığında emziriyorum, alıyorum yine çantamızı yanımıza çıkıyoruz.. tekrar acıkana kadar takılıyoruz dışarda.. çok huysuzlandığında yalancı emziğini veriyorum bide sevdiği bi oyuncağını yanına koyuyorum öyle çıkıyorum.. salıncağa koymayı daha denemedim.. henüz tam oturamıyoruz ..

emeklemeye başladımı efecik.. sürünme, yürüteç olaylarımız falan nasıl.. en çok ne yemeyi seviyo.. anlat bakem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…