- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.821
sedoşumun uzmanlık alanına giren bi konuya geldi sıra..
buay ara kanamam oldu 5gün oldu heln geliyo kahverengi şeklinde.. bide karın ağrısı yapıyo sanki adet oluyorum..
manyak bilgisayarım kafayı yedi diye , netten de bakamadım neden acep diye..
acaba buay yine kistimmi oldu acep.. doğum kontrol hapımıda adam gibi içmedim oysa..
kızlaaaaaarrr ilk incimiz çıktı çok şükür...
ama çok mız mızız bu aralar.. yürütecinin koltuğunuda söküp yıkadım daha kurumadı.. deli oluyoruz yani hiç sormayın.. ne yapsak küçük hanımı memnun edemiyorum.. odadan dışarıya bilem çıkamıyorum.. ağlıyor:84:
kıt kıtımızı henüz kimse görmedi. yeni çıktı zaten 2gün oldu. kimseyede dişimizin çıktığını söylemedik. zorla hediye istiyomuş gibi olsun istemedim..bakalım kim görcek..:78:
buarada ben hergün yürüşüye gidiyorum. hergün 3km yürüyüp sonrada belediyenin spor aletlerinde çalışıyorum.. ilk günler mekik çekmeyi denedim diye içdikişlerim epey ağrıdı.. hatta kortum bile bişey oldumu diye.. şimdi sadece yürüş yapıp bacak çalışıyorum, karın çalışmıyorum artık.. kızçemide koyuyorum bebiş arabasına, onunla birlikte yürüyoruz sonrada spor aletlerinin yanında beni görebileceği yere park ediyoruz elinede babiyi veriyorum(küçük ayısı) veya küçük ecza poşetlerini çok seviyo.. onlarla oynuyo.. bekliyo anneyi.. sonrada yumurta sarıyıla peynirini yiyor eve gelene kadar yolda uyuyo, ben duş alırkende yürüteciyle küvetinin önünde bekliyo.. hikayemiz böyle..
bugün evdeyim çünkü diş sorunumuzdan dolayı beni buara çok yoruyo üstüne bide sabah sporu...
bu sabah o uyuyunca az yatayım kalkarım dedim ama uyumuşum..
nurtişim çok geçmiş olsun. şimdi nasıl oldunuz efecik nasıl..
saçlarını çok merak ettim faceye koydunmu... dalgalı saçlar yakışmıştır sana.. eee hatun güzel olunca herşey yakışır
kız diloş evde börtü böceğin işi neeeeeonları büyüdüğünde ağlar yapıp, örümcek adam olacağınımı sanıyo acep?
küçük canavar harbiden canavarmış haaa.. allah kolaylıklar versin sana.. emir napıyo.. ek gıdaya geçtinizmi.. elma sulaı felan veriyonmu
sedoşum kıyamam bende annemi çok özlediim..
kızlaaaaaarrr ilk incimiz çıktı çok şükür...
ama çok mız mızız bu aralar.. yürütecinin koltuğunuda söküp yıkadım daha kurumadı.. deli oluyoruz yani hiç sormayın.. ne yapsak küçük hanımı memnun edemiyorum.. odadan dışarıya bilem çıkamıyorum.. ağlıyor:84:
kıt kıtımızı henüz kimse görmedi. yeni çıktı zaten 2gün oldu. kimseyede dişimizin çıktığını söylemedik. zorla hediye istiyomuş gibi olsun istemedim..bakalım kim görcek..:78:
buarada ben hergün yürüşüye gidiyorum. hergün 3km yürüyüp sonrada belediyenin spor aletlerinde çalışıyorum.. ilk günler mekik çekmeyi denedim diye içdikişlerim epey ağrıdı.. hatta kortum bile bişey oldumu diye.. şimdi sadece yürüş yapıp bacak çalışıyorum, karın çalışmıyorum artık.. kızçemide koyuyorum bebiş arabasına, onunla birlikte yürüyoruz sonrada spor aletlerinin yanında beni görebileceği yere park ediyoruz elinede babiyi veriyorum(küçük ayısı) veya küçük ecza poşetlerini çok seviyo.. onlarla oynuyo.. bekliyo anneyi.. sonrada yumurta sarıyıla peynirini yiyor eve gelene kadar yolda uyuyo, ben duş alırkende yürüteciyle küvetinin önünde bekliyo.. hikayemiz böyle..
bugün evdeyim çünkü diş sorunumuzdan dolayı beni buara çok yoruyo üstüne bide sabah sporu...
bu sabah o uyuyunca az yatayım kalkarım dedim ama uyumuşum..
sedoşumun uzmanlık alanına giren bi konuya geldi sıra..
buay ara kanamam oldu 5gün oldu heln geliyo kahverengi şeklinde.. bide karın ağrısı yapıyo sanki adet oluyorum..
manyak bilgisayarım kafayı yedi diye , netten de bakamadım neden acep diye..
acaba buay yine kistimmi oldu acep.. doğum kontrol hapımıda adam gibi içmedim oysa..
kistte ara kanama olmaz genelde gecikme olur. Ama bazı bayanlarda arada böyle ara kanamalar oluyormuş dr öyle demişti bana. Hormonsal bir dengesizlikte olmuş olabilir ama geçici oacağını sanıyorum seninde. Benim iki ay oldu arka arkaya yine ama iki aydır da olmuyor çok şükür. Ben bu ay çalışma yapmıcam. Acayip yoğun şekilde ders çalışmam gerekiyor son 2 haftam kaldı ve son haftaya geliyor yumurtlama günüm. Hem dersi hem de ovulasyonu düşünmek istemiyorum ovulasyon testi ile tespit ediyorum çünkü bir de yine birşey çıkacak olmayacak çalışma felan moralim bozulacak o yüzden ne yapam bir ayda daha atayımda sınavı atlatıp artık bebeğe yoğunlaşırım rahat rahat dedim zaten geciktiği kadar gecikti..
kızlar hiç vaktım yok.dogru duzgun okuyamadım bıle yazılanları..nurtişim çok geçmiş olsun. şimdi nasıl oldunuz efecik nasıl..
saçlarını çok merak ettim faceye koydunmu... dalgalı saçlar yakışmıştır sana.. eee hatun güzel olunca herşey yakışır
kız diloş evde börtü böceğin işi neeeeeonları büyüdüğünde ağlar yapıp, örümcek adam olacağınımı sanıyo acep?
küçük canavar harbiden canavarmış haaa.. allah kolaylıklar versin sana.. emir napıyo.. ek gıdaya geçtinizmi.. elma sulaı felan veriyonmu
sedoşum kıyamam bende annemi çok özlediim..
kızlar hemen bişeyler yazıp çıkıcam.. hiç bişey okuyamadım.. kusuruma bakmayın..
biz çok hastacıkız..:2: cemroş, beeen, babiş hepimiz hastacıkız.. evin kapısına karantina bölgesidir girilmez diye yazıcam nerdeyse..
hapşuruk, öksürük, ateş ne ararsanız hepimizde var.. kızçem 2. dişinide çıkardı zaten bu hastalıkta dişle geldi.. önce o hasta oldu.. (ateşten dolayı gece terliyo, tekmelerle üstünü açıyo, üşüttü) sonra bana bulaştı bendende babişe.. herkes hasta..
kızçe uyurken mutfağa gideyim dedim, elim kolum bi işe kalkmıyo, ama yemek içmek gerekiyo..
ay varya bana bi tencere yamak yollasanız ne iyi olur bende kızçe uyrken azcık yatsam.. hapşuuuu...:2:
ben çıkayım sizede mikrop bulaştırmadan.. kendinize ii bakın.. hepinizi çok özledim.. öpüyorum kocaman.. pardon öpmeyim grip geçmesin size..
kızzz sedoşşş seni gördüm rüyamda.. heyecanla sağa sola koşup bişeyler diyosun ama ne dediğini duyamıyorum bitürlü.. hayır olsun.. güzel haberleri almak yakındır inşlh..
gülercim çok geçmiş olsun.15 gün önce aynı tablo bizim evdeydi.macrol kullandık hem oğlum hem ben.sonra babaya da bulaştırdık.10 gün sürdü valla,bi öksürük vardı o çok fenaydı işte.siz de ilaç alıyosunuz dimi aman aksatma başka türlü mümkün değil iyileşmek.
dilek kız ne güzel iki oğlanla gezmelere çıkabiliyosun.ben bi taneyle çıkamıyorum alışamadım hala yaaa.
gülercim çok geçmiş olsun.15 gün önce aynı tablo bizim evdeydi.macrol kullandık hem oğlum hem ben.sonra babaya da bulaştırdık.10 gün sürdü valla,bi öksürük vardı o çok fenaydı işte.siz de ilaç alıyosunuz dimi aman aksatma başka türlü mümkün değil iyileşmek.
dilek kız ne güzel iki oğlanla gezmelere çıkabiliyosun.ben bi taneyle çıkamıyorum alışamadım hala yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?