çok sağolun kızlar şimdi daha iyiyiz çok şükür öksürük olyı bitti ama sesimiz çatallı çıkıyo ağlarken ble sesi çıkmıyo yavrucağın..
aslıda biraz iyileşir gibi olmuştuk.. pazar eşimin amca kızının bebek mevlüdü vardı. ev çok kalabalıktı. cemroş kalabalıktan sıkılıp ağlamaya başlayınca balkonda takıldık mevlüt boyu.. (zaten bütün bebişliler balkondaydı..) yani rüzgarda aldı balkondan galiba.. şimdi sesi dahada kötü oldu..
bidünya şurup içiyo yavrucak..
kız dilooooş ne ettin emir beyin saçlarına öyleaynadaki görüntüsü demek komiğine gitti o sahneyi görmek isterdim..
saç demişken bişiy sorcam. küçükken saçları kısa kestirmenin veya kazıtmanın sık çıkmasına bi faydası varmı.. ???
şuan cemroşun saçları çok kısa ve seyrek, kestirsem gürleşirmi acep?
kızlar hemen bişeyler yazıp çıkıcam.. hiç bişey okuyamadım.. kusuruma bakmayın..
biz çok hastacıkız..:2: cemroş, beeen, babiş hepimiz hastacıkız.. evin kapısına karantina bölgesidir girilmez diye yazıcam nerdeyse..
hapşuruk, öksürük, ateş ne ararsanız hepimizde var.. kızçem 2. dişinide çıkardı zaten bu hastalıkta dişle geldi.. önce o hasta oldu.. (ateşten dolayı gece terliyo, tekmelerle üstünü açıyo, üşüttü) sonra bana bulaştı bendende babişe.. herkes hasta..
kızçe uyurken mutfağa gideyim dedim, elim kolum bi işe kalkmıyo, ama yemek içmek gerekiyo..
ay varya bana bi tencere yamak yollasanız ne iyi olur bende kızçe uyrken azcık yatsam.. hapşuuuu...:2:
ben çıkayım sizede mikrop bulaştırmadan.. kendinize ii bakın.. hepinizi çok özledim.. öpüyorum kocaman.. pardon öpmeyim grip geçmesin size..
kızzz sedoşşş seni gördüm rüyamda.. heyecanla sağa sola koşup bişeyler diyosun ama ne dediğini duyamıyorum bitürlü.. hayır olsun.. güzel haberleri almak yakındır inşlh..
KIZLAR SINAV BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR ÇOK İYİ GEÇTİ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM SOHBETLERİMİZİ ARTIK SAYFAMIZ AYLIK İLERLİYO KÜÇÜK CANAVARLARDAN FIRSAT YOK GALİBA
demek sınavlarınız iyi geçti.. çok sevindim.. sonuçlar nezaman belli olur.. inşlh geçmişsinizdir..
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür geçen 2 hafta önce dr kontrolumüz vardı dr plesentanın ucu aşağıda ama henüz rahim ağzını kapatmamış dedi yukarı çıkması gerekirdi böyle olursa erken doğum riski olabilir dedi ben direk komalık oldum o kadar ağlamışım ki ertesi gün gözlerim açılmadı zor gördüm Rabbim kimselere ve bana birdaha yaşatmasın hemen prof arayışına girdik hepsi meşgul yer yok öznurun dr u fehmi yazıcıoğluna gittik zaten detaylı usg zamanımızdı baktı hiçbir problem yok aşağıda falan değil hatta rahim ağzı uzunluğu 25 normal kabul ediliyormuş benim 43 müş süper dedi birde ecrinin dosyasını inceleyip geçirdiğim opr.için çok ciddi bulgular varsa bu opr yapılır yapanlar işin uzmanı ama buraya yazmamışlar bulguları ama heralde görmüşlerdir deyip içimize kurt düşürdü gerçi biz o konuyu kabul ettik geriye dönüp konuşmuyoruz artık Rabbim oğluma sağlıklı uzun versin bu arada 3 boyutlu resim verdi dr amanınn buda baba kopyası aynı ablası gibi bu kadarmı babaya benzer nan dedim o kadar taşıyom sizi eziyeti çekiyom hepiniz babaya benziyonuz insan anneden bişey almazmı tam görmeyen annem bile ben bişey demedem resmi verdim eline yaklaştırdı uzaklaştırdı dedi aynı babası bu düşünün artık canı sağolsun babasını çok seviyom zaten onuda çok seviyom ama dedim ağtım olsun 2 ye bir kız yapacam aynı küçük çidoş sarı çiko cadı bir kız yapcam inşallah eşim diyo zaten 1 tane daha yaparsak millet ağzını bırakır başka tarafıyla güler sana her sene hamilesin :)) onlar sağlıklı doğsun ben razıyım koca göbekli olmaya
işte böyle kızlar çok uzun oldu ama genel olarak istirahattayim evde çok iş yapmıyorum yarında kısmetse yengemle yazlığa gidicez annemler oraya gitti annem oradaki diyalize gidiyo az kişi var çok güzel ilgileniyorlar bende 15 gün falan kalıcam inşallah değişiklik olsun temiz havada verandada otururum oğluşumun battaniyesini örürürüm hepinizi çok öpüyom duanızdan eksik etmeyim oğlumu olurmu teyzeleri
ben geldiiiim
ama çidoşuma çok özendim bende denize gitmek istiyorum:84:
deniz güneş kum oooh tatillllllll
tail planları yapanınız varmıııı.. kesin sedoşta biyerlere gider bu yıl.. anlat bakem sedoş bacım, buyıl tur planları felan varmı hıı..
ay aman ruhum karardı nekadar hareketli bi yaz sezonu seni bekliyo öyle... amnıııın allah kolaylıklar versin.. en zoruda şu eşya kolileme işlemi.. taşınmak gibi hazırlık yapıcan yani..
bencede bi ara kaçı verin yalavoya.. ayağın suya değsin.. senenin negatif enerjileri akıp gitsin.. dök suya kötü enerjini anacım.. amanııın gelin de geliyo.. hemide amerikalı gelin.. organize sağlam olmalı.. yine kaynanatörle sana kalır organize işleri..
kızz sedoşş galiba bu yine ara kanamam gelicek benimde karnım çok ağrıyo. geçendede böyle olduydu sonra ara kanamam geldiydi.. tam yumurtlamanın sonundayım oysa..
kan kaybede kaybede bigün kansızlıktan ölüp gidicez yahuuuuu... nedir bu kadınların çilesiii:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?