- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.881
buarada annem kısmetse yarın cemreye mevlüt okutacak.. şimdiye kadar okutamamıştı.. yarın nasip olursa annemin köyüne gidicem.. gitmişkende 1hafta kalmak istiyorum. tabi kociş bırakırsa.. haftayada belki kaynanatör yapar cemreye mevlüt, haftaya pazarda oraya gideriz..
ee kaynatör anca yapıcak napsın çoook fakir insanlar durumları yoook
5yıldır bana baskı yaptılar ağlattılar torun isteriz diye, şimdi herkez kendi kavuğuna çekildi.. daha diş hediyesi bilem almadı ilk o görmüştü.. aslında bebek mevlüdü yapmayada pek niyeti yok.. lafta her hafta sonu yapıyo ama uygulamada yok bişiy..
annemde napsın kaynanatörün önüne geçmek istemediği için mevlüdü yapamadı.. en sonunda "yeter artık, o ister yapsın ister yapmasın artık cemre yürüycek, ben kimseyi beklemem yapıcam dedi"
offf şu millet anca bebek için baskı yapsın.. bebek olunca kimsenin sorduğu ettiği yok.. hani şu bebek için çok hevesli olanlar nerdeeeee, görmek istiyorum,,,, hani bi bebek olsunde neler alıcam, neler yapıcam deyenler nerdeeee
ben çocuğumun herşeyini yapıyorum alıyorum,hayır mesele o değil.. mesele şu baskı yapıpta ağlatanlar.. özelliklede eşim sülalesi.. hepsine kızgınlığım geçmedi halen.. özelliklede kaynanatöre,, her gidişimde ağlatırdı beni.. tabi onun yanında ağlayıpta onu mutlu etmedim hiç..
offf hepisini allaha havale ediyorum..
çok zor bır geceydııııı...2 gun once anı bır kararla doktorlar emırın genız etının alınması gerektıgı soyledı..aldık ozel hastaneye gıttıkk
orasıda hemfıkır...
bırgun sonra gelın dedıler...yoksa iş bıtmıyecek..ben korkuyorum çunku...narkoz korkumdan normal dogum yaptım...çocuklarım için çok korktum....
emırın genız etı alındı.sunnet oldu...narkozdan sonra agzı acıdı...sonra agzı geçtı pipisi acıdı...çiş yapmaya korkuyor...
edız ıse amelıyataneden gelınce 2 saat uyudu..bebek ıçın ayrı bır narkoz kullanmıslar...
gece emır uyudu..sunnet kılotu gıydı...
edız çok huysuzdu..mızıklandı..sızlandı...yarı uyur yarı uyanıktı...
allah kolaylıgını verıyor...zor oluyor..ama en zoru hastanede amelıyathaneden gelmelerını belkemek...
sağsağlım gelsınlerde bakım..uykusuzşluk onemlı degıldı zaten...
emırın amelıyatı 1,5 saat sürdü..bıraz uyanmadan ındırmıyorlar aşagı...
edız geldıgınde uyuyordu..2 saat uyudu...
edızın pipisi ödem oldu...
sabah bez kullanmamaya karar verdım...can bebenın alt açma örtusunu serdım..rahat ettık..
2 gun once anı bır kararla doktorlar emırın genız etının alınması gerektıgı soyledı..aldık ozel hastaneye gıttıkk
orasıda hemfıkır...
bırgun sonra gelın dedıler...yoksa iş bıtmıyecek..ben korkuyorum çunku...narkoz korkumdan normal dogum yaptım...çocuklarım için çok korktum....
emırın genız etı alındı.sunnet oldu...narkozdan sonra agzı acıdı...sonra agzı geçtı pipisi acıdı...çiş yapmaya korkuyor...
edız ıse amelıyataneden gelınce 2 saat uyudu..bebek ıçın ayrı bır narkoz kullanmıslar...
gece emır uyudu..sunnet kılotu gıydı...
edız çok huysuzdu..mızıklandı..sızlandı...yarı uyur yarı uyanıktı...
allah kolaylıgını verıyor...zor oluyor..ama en zoru hastanede amelıyathaneden gelmelerını belkemek...
sağsağlım gelsınlerde bakım..uykusuzşluk onemlı degıldı zaten...
emırın amelıyatı 1,5 saat sürdü..bıraz uyanmadan ındırmıyorlar aşagı...
edız geldıgınde uyuyordu..2 saat uyudu...
edızın pipisi ödem oldu...
sabah bez kullanmamaya karar verdım...can bebenın alt açma örtusunu serdım..rahat ettık..
canım ınşallah bu ay gelır bebegın...hiç canını sıkma canım..bır dogru dürüst evınde olamadın kı...dersler vs..eşinin rahatsızlıgı...
ınsallah canım bu ay...
Ahh Dilekçiğim neler gelmiş başına.. Çok geçmiş olsunnn.. Bazı çocuklar çok çabuk atlatıyor, bir sorun olmuyor ama bazıları da böyle oluyormuş. Ediz'in iyileşmesi daha kolay olur çok daha ufak şimdi onarması daha kolay oluyor vücudun bir de farkında değil o yüzden naz niyaz yapmayı bilmez. ödem normal canım kardeşimde de olmuştu ama ondan kanama da olmuştu,kanama olunca biraz korkuyor doktorlar. O da çok nadir görülüyormuş. Emir birşeylerin farkında yaa ondan biraz acısa bile naz eder yanii ki az buz değil, sargı bezi yapışmış ne acı çekmiştir yavrucak yazıık.. Ne biçim doktormuş o öyle yaaa insan anlatmaz ki şu kadar saatte çıkarcaksın, şununla çıkaracaksın, böyle yapcaksın diye göstermez mi. Zaten benim bildiğim ilk pansumana doktora götürülür o çıkartır temizler sonrasını siz yaparsınız. Bz kardeşimde öyle yapmıştık. Öyle demişti doktor. Ama bu da geçer canım bak ödemde iniyormuş, Emir'in sargı bezi de çıkmış. Kanama, iltihap olmadıktan sonra kafana takma geçer.. Senin çocukların cildi de hassasmışta ondan.. Tahmin ediyorum ne kadar yorulduğunu ama onlar iyi olsunlarda hepsi geçer. Tekrar geçmiş olsun canım..
Bu arada giremedim son zamanlarda. Kendimle ilgili birşey yazamadım. Ben sonunda mezun oldumm çok şükür.. P.tesi açıklandı aynı gün diplomamı da gittim aldım. O gün yol hazırlığımda vardı. Salı günü Çeşme' gelecektik eşimin kongresi dolayısıyla. O arada yine de gittim diploma almaya. Huzurlu bir şekilde geldim. Çarşamba günü sabah gitti eşim öğle geldi, o gün biraz denize gittik ama az kaldık. Dün de gittik öğleden sonra, ben krem felan sürmeden denize girdim, yüzmede bilmiyoum omuzlarım sırtımın yarısı açıkta kalmış yanmışım. Omuzlarım, boynum çok kötü. Kıpkırmızı oldu zaten beyaztenliyim. Bepanten aldık sürdük ama eşim sürdükçe kremi çığlık attım o kadar acıyor en sonunda kendim sürdüm. Bugündegittik korudum örttüm omuzlarımı ama yine de çok acıyor. Kollar da acayip oldu tabii zaman az ya üstler yanmış kolların ama altlar beyaz felan. Istakoz gibiyim. Ancak çok güzelmiş Çeşme. Denizini çok beğendim. Merkezde gezdik, resimler çekildik felan güzeldi yanii değişiklik oldu bana da. Yarın sabahta dönüyoruz inşallah. P.tesi eşim işe gidecek yinee..
sedoşş...beyaz tenlısın senn..krem sürmeden nasıl gırersın denıze yaaaaaaa...
üzüldümmm...
eger kızarklıgın gecmeden denıze gıdersenız yıne...sakın omuzlarını açma...ınce bır havlu ser omuzlarına...yoksa yanık üstüne yanık olur...sakın güneşe temas ettırme kızarıklıklarını....krem sürsen bilee...
hayırlı olsun..mezunsunnnnnnn.....
çeşmeden bıraz daha bahsetsene canım..neresıne gıttınız..nerden denıze gırdınız...belkı bende gıderımm..
sünnetten sonra bır tatıl ısterımm...
ay harikaymış gidesim geldi ılıca yaaaaaaaaaaaaaaaaaacanım biz yoldayız şu an dönüyoruz net var otobüste de netbooktan giriyorum. Yaa hiç öyle bir salaklık yapmazdım aslında ama bir ıslanaıp çıkayım diye girdim yarım saat kaldım nerdeyse çıkınca da hemen krem sürdüm ama tabii yanmış anacağı kadar dün hep örttüm ama eveli günden acısı dinmedi. Felakettim dün gece. Akşam yemeğe gittik şeffaf askı takmıştım yapışmış o bile omuzlarıma zor çıkardım. Bepanten felan idare ediyorum. Valla çeşmeyi biz beğendik ilk defa geldim. Tam merkezdeydi pansiyonumuz. Eşimn kongresinin oteli daha ilerdeydi dolmuşla gitti. Ama öğleden sonra geldi dün de hiç gitmedi öyle gittik denize işte birkaç gün. Merkezden dolmuş kalkıyor 15 dk da ılıca plajnın oraya getiriyor zaten yerin adı da ılıca. Denizi çok güzel. Pırıl pırıl. Halk plajı ama kaliteli insanlar vardı. Tabii brde haftaiçi avantajı vardı haftasonu çok kalabalık oluyormuş. Şezlongların çifti 15 tl idi. Merkezde de çok güzel bir çarşı var bizim pansiyon çarşı içiydi zaten. Çok az yürüyünce de kordoa iniyorsun çk güzel yemek ve cafe yerleri var tabi ki mutlaka balık tatmalısın. Ayrıca kumrusu meşhur bilirsin o da çok güzel. Bir de sakızkı dondurması meşhur o da çok güzel tavsiye ederim. Aslında alaçatı çok güzelmiş yarım saa kadarmesafede o da aynı dolmuş götürüyor. Oranın plajlarına ünlüler gidiyor. Marakesh,paparazzi felan. Bizim pansiyoncu cafe ramoyu önerdi. Sıra sıra beachler varmış işte ve tabii ki babylon ama orası tuzluymuş tabii şezlonglar felan. Biz gitmedik zaten zamanımız az diye ama ılıca da gayet güzel. İşte böyle..
ay harikaymış gidesim geldi ılıca yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah birgün gidersin canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?