Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a çıgdem ben bu yazıyı gormemişim...
içinı rahat tut...erdem oglun saglıkla gelıyor maşallah canımmmm..

maşallah kızına..buyumuss..

edız diş çıkardı kızlar 1 hafta olduu...

sedoşşş..çok heyecanlı bır yaz olacakkkkk.....
tatıl doluu....koşturmaca dolu..bol bol koştur..bebegeeennn olunca eve tıkılıyor ınsannn...

guler ben tatıl melmeketındeyım zatiii...
hadı buraa gelınn..

kız diloş nirdeydin sennn.. söyle bakeeemm

hadi aç kapıyı camı hemen süpürgeme atlayıp uçuyorum oraya vııııınnnnn

sayın aramızdaki en deneyimli anne diloş ;

bu bebişleri ilk denizle ne zaman tanıştırmalı.. güneş kremi olarak kaç faktör ve hangisini kullanmalı vede deniz suyu soğuk olur bu yaramazları suya sokmalımı yoksa bitane mini havuzcuk alıp onamı koymalı

söyle bakeeemmm:94::102:

şu smleyi ilk defa görüyorum bayıldım :))))
:104:

ben bu smıleylerı gormuyorrrrrummm
nırdeeeeeeeeeeeeeeeee

denız esokun dıoor dohturlsrrr..
ben emıre küçük havuz yapmıstımm.....
soguksa yap sende..
50 faktor denız kremı al.....edız agloor kaçtımmmmmmmmmmmmmmm

plastik havuzdan almak lazım yani hıııı... tamam alırık...orda çimsin
50faktörmü kız oneeeee üleeee... biyerde okudum 40faktörün üzerinde bebişler vitamin alamıyorlarmış.. ama yanmasınlarda alırık 50fahtör..

buarada ediz beyimizin küpek dişi hayırlı uğurlu olsun.. bu kaçıncı diş..
kızçemin alttan ikisi çıktı başka yok.. yine dişleri kaşınıyo ama hangisinin çıkacağını anlayamadım bukez.. üstteki 2 çıkması lazım sanırsam.. ama görünürde bişi yok..

bu smleyler.. smleylerin hemen altında fazlası yazıyo tıkla bak.. enteresan şeyler var.. bak bunlrda çok hoş..:98::123::125::126:

:)Alemsin gülerim...:) ölmeyiz merak etme...gülerim özel olmazsa bişi sorucam sana, doğumdan beri korunuyormusun , korunmuyormusun...ben daha 1.yi doğurmadan sonrasını düşünmeye başladım da :)))

olcimmm meleğini gördüm facede maşallah ççok güzel yaaa...bugün kontrolüm vardı doktor kesin olmamakla birlikte büyük olasılıkla kızın olucak didi..bende güler ve sen gibi kızçe annesi olucam

topiğimizin çiçekleri çoğalacak desene.. eee bukadar böceğe çiçek gerek

bizde korunma felan yok.. aslında var.. kociş kızçeden önce uyuyoyo bende hiiiiççç ses etmeden yatıyom

oyumu kullandım geldim... vatana millete hayırlı uğurlu olsuun..

kız sedoş nirdesiiiinnn... master chefi muzaffer kazanmış
tam seyredemedim.. bi ara uyuya kalmışım sonra tam finalist açıklanırken uyandım.. zamanlama süperdi valla tam finali gördüm

Son düzenleme:
Nasılnız bakem kızlar. Maşallah bebişler büyüdü de dişler çıkmış, denizlere gidilecekmişte kaç faktör kullanılacakmış felan. Daha dün gibi be doğurduğunuz ben bir tane yapana kadar siz sizinkileri evlendireceksiniz.. Maşallah bebişlere... Bende evdeyim. Haftasonu bir arkadaiımla görüştüm gezdik alıveriş yaptık. Sınav sonuçlarını bekliyorum ama varda daha ancak haftaya cuma açıklanır. Evde de yavaştan işleri yapıyorum. Başka birşey yok bende. Reglim bitti. Yumurtlama gününü beklicem artıkın ovulasyon testlerimde var daha kullancam onları bakalım kısmet..

hayırlı olsunn...saglıklı olsun..
isim düşünmeye başladın mı..

canım ben 50 kullanıyorum..zatı saat 10 ve akşam ustu 4 e kadar kullan bu kremı...o saattlerden sonra az sürsende olur..sürmesende olur canım..öyle alsın fitamın..havuz alcen mı..çimsin cemrem..

kız sedoş gelsene banada ev işlerine yardıma... buara içimde bi sıkıntı var canım bişey yapmak istemiyo bi halsizliktir gidiyo..

yemek yapsan bile olur.. senin elin lezzetlidir..
dimek adetin bitti.. gelsin yep yeni ay.. hayırlısı inşlh..

Ay canımm gelirim tabii yemekte yaparım her bir yeri de siler süpürürüm. Gerçi kendi evimde birşey yaptığım yok ama sana yaparım. Aynen bende senin gibiyim. Bugün şu işleri yapıcam diyorum sabah oluyor kolum kalkmıyor yaa önceden çalışırken valla daha çok ilgileniyordum evle. Şimdi tembel oldum galiba. Dünya kadar iş var. Salı gnü de Çeşme'ye gitcez eşimin kongresi var 3 gün ordayız gitmeden temiz bırakayım istiyorum bi camları silmicem gelince artık o da. Ay bir dolap sildim bugün sallana sallana yarın tüm gün evle uğraşmam lazım.. İnşallah artık benimde yüzüm güler yaaa.. Ovulasyon testleri işe yarasa barii..

kızlarrrr , artık eskisi gibi toplanamıyoruz burda, tabi herkes çoluk çocuğa karıştı, topik ıssız kaldı...eski günler aklıma geldi şimdi otururken,hepimizin her ay umutlu bekleyişini..ve tek tek hamile kalışları..zaman çok çabuk geçiyor arkadaşlar, Allah'ım hiç birimize sıkıntı keder vermesin, çok öpüyorum sizleri...

canım ınşallah bu ay gelır bebegın...hiç canını sıkma canım..bır dogru dürüst evınde olamadın kı...dersler vs..eşinin rahatsızlıgı...
ınsallah canım bu ay...

evet...artık eskısı gıbı olmuyor galıba..
nasılsın ..nasıl gecıyor hamılelığin...göbegın büyümüştür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…