- Konu Sahibi EU3
-
- #3.021
allah herşeyin hayırlısını versin bitanm belki de pozitifdir kesin sonuç kırmızıları görene kadar belli olmuyo biliyosun onda bile üstüne görme die bişe var yanii inşallah herşeyin hayırlısı
bütün hayallerim yerle bir.biran önce bebeğimi kucağıma almak isterken ona bukadar özlem duyarken şimdi bu hayalimi bile bir kenara bırakmak ne kadar acı olacak.
30 canım.ikimizde aynı yaştayız.karşı taraf ise bir yaş büyükmüş ve bekar bir kızmış.
canancım çok güzel şeyler yazmışsın sağol canım.bende senin dediklerin gibi düşünmeye çalışıyorum.her şey bir hayırdır dediğin gibi.allaha inancım sonsuz.o hiçbirşeyi boşuboşuna yapmaz.umarım dediğin gibi olur canım.eşim de inşallah ama kesinlikle kurtulur bundan kafasından atar,bana gerçekten dönmüş olur.
hoşgeldin canımmm, Aminnnnnnnnn diyoruzzz
canım çiğdemcim çok geçmiş olsun yaa şimdi iyi olmasına sevindim annenin
benim annemde 4 yıl önce zatürre geçirdi 4 ay hastanede yattı malum babamda yok ne zorlanmıştım Allahım o kötü günleri bi daha yaşatmasın biliyorsun bu hastalıktan sonra onlara daha iyi bakmak gerekiyor bol bol kırmızı et yedir tatlım bol c vitamini ve su tüketsinn..
valla canım göğüs ağrısının geçmesi, sıcaklanmaların, tuvalete çıkmalar,ateeş,gaz bunlar bende de vardıı yaa ümitlendirmek istemiyorum ama inşallah hamilesindir öle gibi geldi yevrummm inşallah hamilesindirrr
hiçbirşey yiyecek halim yok ama ben bir çorba içip geleyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?