Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isimcim test yaptınmı.okumuşsundur belki ben erken yapmak zorunda kaldım.negatif.zaten bu psikolojide sağlıklı bir bebek taşıyabilirmiyidimki.

aradım da bulamadım zaten bulana kadar tuvalete koştum anca

allah herşeyin hayırlısını versin bitanm belki de pozitifdir kesin sonuç kırmızıları görene kadar belli olmuyo biliyosun onda bile üstüne görme die bişe var yanii inşallah herşeyin hayırlısı

allah herşeyin hayırlısını versin bitanm belki de pozitifdir kesin sonuç kırmızıları görene kadar belli olmuyo biliyosun onda bile üstüne görme die bişe var yanii inşallah herşeyin hayırlısı

canım pozitif olsa çıkardı herhalde.hiç hissetmiyorum hamile olabileceğimi zaten.

öznur Allah sabır versin bitanem..yaşadığın gibi birşey çok zor bir bayan için..eşini en iyi sen tanırsın, bu yaşanan talihsiz olayı ,geçmişiniz kaldırabilirmi? hiç yaşanmamış kabul edebilirmisiniz ?herşey ikinize bağlı, ama herşey eskisi gibi olmaz artık.bu olayı asla ailelerinizle paylaşmayın, özellikle sen kendi ailene bişi deme..Allah yardımcınız olsun, sana tavsiyem bebek işini biraz rafa kaldırman..

Son düzenleme:
öznur hakkında hayırlısı olsun cnm , anladığım kadarıyla eşine inanıyorsun..gayretinizle aşarsınız bu durumu...bu arada yaşlarınız kaç?

bütün hayallerim yerle bir.biran önce bebeğimi kucağıma almak isterken ona bukadar özlem duyarken şimdi bu hayalimi bile bir kenara bırakmak ne kadar acı olacak.

canım benim ya, şuan o kadar üzgünümki..sanki olayı ben yaşıyormuşum gibi..inanırmısın beynim zonkluyor..Allah sabır versin , hiç kolay bişey değil, ama yaşanması gerekiyormuş demekki, unutma her işte bir hayır vardır.bizim şer diye gördüklerimiz , aslında hayrımızadır..bundan sonra daha sıkı bağlanırsınız birbirinize..belkide senin farkemediğin eksiklikler , şimdi açığa çıkıp çözüm bulacak..aynı şey eşin içinde geçerli..belkide evliliğinizin olgunlaşması gerekiyordu..hakkınızda hayırlısı olsun cnm...

30 canım.ikimizde aynı yaştayız.karşı taraf ise bir yaş büyükmüş ve bekar bir kızmış.

cnm karşı taraftaki kızdan hiç bahsetme bana, hiç iyi şeyler düşünmüyorum çünkü şahsı hakkında, afedersin ama yolasım geldi...alsanaalsanasmile :mymeka: Allahım bildiği gibi yapsın...

inşallah canım, terapiste gitmek de bence çok aklı başında bi davranış olur..yapabiliyorsanız iyi olur bencede cnm...

sağol canımm evet dr da öyle dedi çok iyi bakılıp beslenmesi lazımm inşallahh daha iyi olacakk

ayy ben akşam hasta oldumm yeni tarih 15 şubat yaz canım listeyee inaşşallah şubatta hastalanmam çünkü eşim ilaca başladı bende yarın hormon testi yaptırıcam bişey eksikse bende inşallah 1-2 ilaçla norma olurum gelir bebişimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…