- Konu Sahibi EU3
-
- #3.041
çiğdem hoşgeldin kuşummmm....
nuretinnn nasılsın canımm bebişş nasıll
canım biraz önce aradı.kızla telefonda görüşmüş bitirmiş öyle söyledi.%70 kendini,%20 beni,%10 da o kızı suçluyormuş.beni suçlayamayacağını söyledim.ama hala böyle diyor ve şu andan itibaren yeni temiz bir sayfa açacağız artık bunları konuşmayacağız diyor.bugünden itibaren sıfırdan başladığını düşün diyor.ben yapamam dedikçe,herşey ancak böyle düzelir,nasıl düzelecek öyleyse düzeltmek istemiyorsun diyor,düzelmesi için yeni sayfayı aç diyor,bidaha bunları konuşmayalım diyor.ben şimdi akşam yine bu konuların üzerine gidersem kalkıp sen ayrılmak istiyorsun ozman diyecek.ters tepiyor ben öyle yapınca yaaa.
canım biraz önce aradı.kızla telefonda görüşmüş bitirmiş öyle söyledi.%70 kendini,%20 beni,%10 da o kızı suçluyormuş.beni suçlayamayacağını söyledim.ama hala böyle diyor ve şu andan itibaren yeni temiz bir sayfa açacağız artık bunları konuşmayacağız diyor.bugünden itibaren sıfırdan başladığını düşün diyor.ben yapamam dedikçe,herşey ancak böyle düzelir,nasıl düzelecek öyleyse düzeltmek istemiyorsun diyor,düzelmesi için yeni sayfayı aç diyor,bidaha bunları konuşmayalım diyor.ben şimdi akşam yine bu konuların üzerine gidersem kalkıp sen ayrılmak istiyorsun ozman diyecek.ters tepiyor ben öyle yapınca yaaa.
ne demek sen %20 o 10 yok öyle %100 eşin %100 kahpe suçlu sen ne yapabilirsin ki eşin başkasına ihtiyaç duysun seni beğenmiyorsa boşanır gider kahpeyi alırr aaa sinirlendim şimdi kendi hatalarına seni çekmelerine izin verme evinde eşine sadık yaşarken %20 ne yapmışsınn pardonn yanii canım ya iyice seni üzmek istemiyorum ama madem sizin evliliğinizden önce başlamışş şimdi düşünüyorumda sinirim bozuldu siz evlendikten sonra ilk görüşmelerinde eşin ona neler söyledi ki kızz devam etti acaba bence kızı ara konuşş bakalım ilişkileri neymiş eşin belki onuda kandırdı ayrıca hemen unutup yeni sayfa falan yok önce şölee bir özür dilesinn gerçekten pişman olduğunu gör sonra sayfa işi canım eğer msj görmesen o sayfa açılmayacaktı hiç unutma belki haftasonu yada akşam için planları bile vardı hemen mi bitti ya içinde bittimi ona ilgisi sevgisi ayrıca bir kalpte 2 sevgi olmazzz az kurcala derim acaba ailesinden mi çekiniyorr senle ayrılırsa küserler falan diye bence kayınvalidene anat ama eşine söylememesini tembihle dertlerşin o onun oğlu tanır oğlunu belki sana yolda gösterir yardım eder
canım eğer ben unutabilsem onun istediği gibi davranbilsem o herşeyin düzelip bizim çok iyi olacağımızı söylüyor ama ben nasıl yapacağım mesele bu.yapabilsem gerçekten o düzeleceğine ikna ediyor beni ama ileride birdaha olumu diye çok korkuyorum.ozmanda bu bana bağlı diyorum,benim kendime güvenim dik durşum ona ihtiyacımın olmadığını görebilmesi,daha dişi olmam vs.yani ama niye bukadar zor kadın olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?