Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozimm canım benimm Allah yardımcın olsunn canımm okudum tüm yazdıklarını kızmazsann eğer bende kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum. seviyorsun çokk belli ama kızların dediği doğru vazgeçmeyeceğini boşanmayacağını belli etme eşine süründürrr perişann ettt burnundan getirr herşey iste eğer gerçekten oda seni seviyorsa olmuycak isteklerini bilee yapar seni kaybetmemek içinn 2,5 yıl az değil hem kahpede seni biliyor tabi arada kesin eşinle seninle ilgili konuşmuşlardır kimse evli erkekle boşanmayacağını bilerek ilişki yaşamaz acaba diyorum kendi fikrim eşinde 2 aradamı kaldı onunlayken mutlu seninleykende mutlu ikinizden de vazgeçemedi mi herşeyin üstesinden beraber gelemezsiniz canım hata yapan o sen neden üstesinden gelicen msj yakalamasan bişeyin biteceği yoktu şimdi söyledikleri suçluluk duygusundan bence sen eşine bir süre ayrı kalmanızı düşündüğünü (blöf tabi) senin bu olayı (ki sana iyice çok afedersin köpek gibi pişman olduğunu söyleyip af diledikten sonra) kaldırıp kaldıramayacağını düşünmek istediğini söyle onada bu ayrı zamanda ne yapmak istediğine karar vermesini söyle bakalım ne diycek erkekler hemen geçti bitti der konu kapansın diye ama sen hemen kapatma gelecekte evliliğinizin temelini sağlamlaştıracak bir konu iyice gözünü korkutt anlasın hatalarının nelere yol açabileceğini ki bir daha değil yapmak aklından bile geçirmesin bebiş işinide söyle şuan için iptal ettim de askıya aldım deme aa düzeliriz der hemen önemsemez azcık kaybetme korkusu yaşasın sensiz kalabileceğini anlasın onunda gelecek kaygıları olsun azcık senin çekip gidebileceğinden korksun geceleri uyumasın ya gidersen diyee bunları yaşat ki anlasın iyice hatasını eğer gerçekten seni seviyorsa zaten çok pişman olup seni kazanmak için çabalar perişan olurr uzattım ama canım son olarak hiç birimiz dünya güzeli ve kusursuz hatasız değiliz eşlerimizde değil bir insanı sevmek için hatasız olması şart değil eğer hatalırın varsa eşin bunu başkasını bularak düzeltemez rahatsız olduğu konuları seninle konuşur asla aslaa senin yüzünden böyle işe girdiğini kabul etme ima etmesine bile izin verme

birde canımm inançlı birisin için daraldımı Es Selam-u celle celaluhu de hatta tesbih çek Selam esmaül hüsnadan Selamet demek Rabbim sana selamet versin sakın Sabır isteme o zaman dertle birlikte sabretme gücü gelrimiş selamet istee

merhaba kıslar nasılsınız
öznurcum nasıl oldun canım
daha iyisindir inşallah

nuretinnn nasılsın canımm bebişş nasıll

iyiyim canım benim
pazartesi bekliyoruz
inşallah 6+3 olucaz o gün kalp atışını duyabiliriz
sen nasılsın kuşuummm

ya öznurcum kusura bakma amam
senin kocanın ikna kabiliyeti ve baskın çıkma özelliği var anladığım kadarıyla
hem suçlu hem güçlü adam
o kadının niye %10 suçu varmış
o kadına suç veremiyosa eğer eşin ayartmış onu anlamına geliyo bence bu

öznurcum keşke kızı senin yanında aratıp herşeyi bitirdiğina şahit olsaydın
eşin telefonun sesini açıp sanada dinletebilirdi konuşmaları
kendinden bu kadar emin madem bunuda açık yüreklilikle yapmalıydı bence

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin öznurum inşallah

ne demek sen %20 o 10 yok öyle %100 eşin %100 kahpe suçlu sen ne yapabilirsin ki eşin başkasına ihtiyaç duysun seni beğenmiyorsa boşanır gider kahpeyi alırr aaa sinirlendim şimdi kendi hatalarına seni çekmelerine izin verme evinde eşine sadık yaşarken %20 ne yapmışsınn pardonn yanii canım ya iyice seni üzmek istemiyorum ama madem sizin evliliğinizden önce başlamışş şimdi düşünüyorumda sinirim bozuldu siz evlendikten sonra ilk görüşmelerinde eşin ona neler söyledi ki kızz devam etti acaba bence kızı ara konuşş bakalım ilişkileri neymiş eşin belki onuda kandırdı ayrıca hemen unutup yeni sayfa falan yok önce şölee bir özür dilesinn gerçekten pişman olduğunu gör sonra sayfa işi canım eğer msj görmesen o sayfa açılmayacaktı hiç unutma belki haftasonu yada akşam için planları bile vardı hemen mi bitti ya içinde bittimi ona ilgisi sevgisi ayrıca bir kalpte 2 sevgi olmazzz az kurcala derim acaba ailesinden mi çekiniyorr senle ayrılırsa küserler falan diye bence kayınvalidene anat ama eşine söylememesini tembihle dertlerşin o onun oğlu tanır oğlunu belki sana yolda gösterir yardım eder

ozim tamam yuvanın yıkılması zor Allah yaşatmasın ama sen böyle korktukça o yuva olmaktan çıkar adam kafasına göre yaşarr hem daha öncede ayrılıp barışmışlarr ayy canım ya sen bizleri dinleme eşini all doğru aile terapistine profesyonelce halledin hem orda eşinin gerçekten ne yapmak istediğide çıkar akşam teklif ett gitmem derse sen düzeltmek istemiyorsan derse bozan sensin gel orda düzeltelim de hem düzeltmek istemiyorsun diyorya evet emin değilim de belkide seni yokluyoo istemem dersem hemen kahpeye koşacak

kayınvalideme anlatsmmı işte yaaa offf

canım
sen bence eşine güvenmek ve inanmak istiyosun
içinden geldiği gibi davran
ama fazla taviz verme kendinden
bi sor bakalım ona sen yapsaydın hazmedebilirmiydi
evet hazmederdim derse kesinlikle yalandır.
dediğim gibi eşinin senin üstündeki ikna yeteneği çok yüksek
ama bana hiç inandırıcı gelmiyo eşinin anlatığın kadarıyla söledikleri
ya bu mesajı görmeseydin ne olucaktı bide onu düşünsene
herşey güllük gülüstanlık devam ederdi bence
bu kadar basit olamaz bitti gitti demek
madem dimdik güçlü durmalıyım diyosun
gücünü göster suçlamalarına karşı taviz verme

öznur konuş kayınvalidenle cnm bence..ama ailen duyarsa hiç iyi şeyler olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…