Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla öznurum kocanın %10 hata bulması kızda, banada çok garip geldi...bana kızıcaksın belki ama eşin bu kıza bağlanmış sanırsam...

Slm kızlar yaa çoooooooook üzüldüm inan okurken gözlerim doldu ozi çok zor bir durum ne diyeyim ama şuna çok sinir oldum açık söyleyim senin nerden %20 suçun oluyomuş bence kendi yaptığına kılıf uyduruyo bimiyorum ki ne denir seni de üzmek istemiyorum canım hakkınızda hayırlısı olsun Allah selamete eriştirsin çok üzgünüm çok kendini çok üzme bu da bir imtihan olarak düşün sakın isyan etme benim başıma niye geldi diye çünkü herkesin başına gelebilecek bir olay hepimiz insanız insanlar şaşırabilir Rabbim şeytana uydurtmasın senin eşin uymuş bir kere inşallah bundan sonra böyle birşey gelmez başına canım:teselli::teselli:

canım sen zaten eşinle konuşurken sakın kızı kötüleme sen onu kötüledikçe o ona sahip çıkıp savunur sen hep eşini kötüle hatta kızında günahına girdin seninle görüşmese belki başkasıyla evlenirdi de kayınvalidenede kesinlikle anlat hatta rica et gitmesin aynen canın senin neler çektiğini anlasınn oğlunun ne mal olduğunu görsün yarın ne olur belli olmaz eşin arkandan atar tutar kadında der bari sende ona böyle yaptın diyee bu arada çok özel olmazsa eşin senden nasıl değişiklikler istiyor yada seni nerde hatalı görüyor söylermisin anladığım kadarıyla kız tam bir süs bebek eşin ona hayran olmuşş

YA tabiiki bizde eşlerimizde bizden daha bakımlı olmamızı isteyebilirler ama aşırısı biraz garip seni sen olduğun için sevmeli deminde dedimya hiçbirimiz dünya güseli değiliz eşlerimizle birbirimnizin kusurlarını görmememiz lazımm e sen doğum yapınca bu durumda eşin seni hiç beğenmeyecek insanlık hali hastalık yada kaza geçirebiliriz yara yada bir uzvumuzu kaydebiliriz o zaman ne olacak geçen eşimin işleri çok yoğundu gece yarılarına kadar çalıştılar 3-4 gün traş bile olmadı kayınvalidem gördüü oğlum bune hall dedi bana dedi sen nasıl izin veriyorsun sıkıştır keskin sakalları berduş gibi gözüküyor vs vs o an farkettim ki eşim bana hiç ama hiç itici gelmedi hatta o söyleyene kadar o kadar uzadığını bile farketmemişim ben her akşam sarıldım öptüm hiç rahatsız olmadım olsun anne dedim işi var adamın vakti yok ben onu öylede beğeniyorum normalde hep akşam traş olup gelir bana mis gibi 5 gün gelmesin ne olacak ki deddim aşk gözümü kör etmişş yani aynı şekilde ben eşimle tanıştığımda ortodont tedavi görüyordum dişlerimde tel vardı hemde dişlerim çok iri diye 4 tane diş çektirdim hemde gözüken yerden düşünsene güldüğümde ağzımda iğrenç teller ve 4 tane boşluk sürekli elim ağzımdaydı eşim kızıyordu çek elini ben onları görmüyorum bile bana hiç itici gelmiyor seni görüyorum ben inanmıyordum tabi daha tanışalı 2 hafta olmamış adam gayet rahatt yemin ediyordu beni hiç rahatsız etmiyor diye ve 24 ay benim tellerim vardı düğün üstü çıkarttım ilk defa gördü beni telsiz hatta ona kalsa çoktan evlenecektik te ben istemedim telli. acaba kız çok güsel seni onunlamı kıyaslıyordu onun gibi olmanımı istiyordu sende evde çok bakımlı ol canımm hatta akşam tavır yap ama evde çaktırmadan hafif makyajda yap bizde salıyoruz bazen kendimizi adamlarda haklı ama bunu yapmasını gerektirmezz birde kaçan kovalanır sen de dediği gibi onun dışında arkadaş grubu falan yap onada herşeyi anlatma gizemli ol seni düşünüp hep merak etsinn

ay ben diğerine cvp yazana kadar sen bunları yazmışsınn süper canım aynen öyle yap sokakta gözüken süs bebeklerinin her işe yaramadığını göster sporada onla gitme kadınlı erkekli biryere git o senin peşinden gelsinn ona çok düşkün olduğunu ve merak ettiğini belli etmee KACAN KOVALANIRR gerçekten böylee bu bayanssulusmile yeni kıyafetler al ona gösterme onsuz dışarı giderken giyy çatlasınn ayy izin verirsen kacanın kafasına vurasım geldi klava: seni görmedim ama gayet akıllı oturaklı iyi birisin töbe töbe belamı arıyor bu adam yaa

keşke herhangi bir kadın olsaydı,fahişe olsaydı içim bukadar acımazdı.ondan düzgün insn diye bahsetmesi ortada gerçek bir aşk olduğunu gösteriyor.bunu kabul etmem kolaymı.

şimdi kendimi senin yerine koyuyorumda, bu olayı kaldıramazdım herhalde öznurum.. diğer kadınla cinsel ilişki yaşamış olması beni daha az üzerdi sanırım...zor bir imtihan inan dicek bişey bulamıyorum..

diğer iş arkadaşları da farketmiştirr aralarındaki elektirği sen kızı tanıyormusun gördün mü eşinin işyerinden arkadaşın yokmu bir kurcalasan bakalım neymişş mevzu

bide bebek mevzusu için işler düzelince yapalım derse sende de yapamam fiziğim bozulurrr diye çatlasınn :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…