- Konu Sahibi EU3
-
- #3.061
kızmıyorum canım.evet öyle kıza bağlanmış onu koruyor anlatırken onun herkes tarafından sevilen,düzgün biri olduğunu söylüyor.kültürlü,işine bağlı,gerçekten düzgün biri olduğundan bahsediyor.kız akşam benle telefonla konuşrken kapatmak istiyorum dedi ben cevap vermedim,yüzünüzüe kapatmak istemiyorum cevap verirseniz kapatacağım dedi.yüzüme kapatmadı.
canım benden bunları daha önce istemişti ve ben de uyguladım zaten o da bendeki değişimi farkettiğini söyledi.benden daha sosyal olmamı,spora gitmemi,kendi hobilerim ve uğraşlarım olmasını,sadece ona ve eve bağlı olarak yaşamamı,daha bakımlı olmammı giyimime daha özen göstermemi istemişti.ben bunları yaptım.zaten şimdi aklınıza gelen gibi asosyal veya bakımsız da değilim o daha aşırısını istiyor.okadar ince eliyorki ama.boyum 1.68 kilom 52 fiziğim düzgün ama halaa göbeğim olduğunu idda ediyor ona bile takıyor yaa.
ama ben napıcam bundan sonra.hemen spora yazılıyorum tabi onunla birlikte gözümün önünde olsun.bebek işini rafa kaldırıyorum.sadece kendimi düşünüyorum.giyinip süslenip gezeceğim.o artık yeter enerjim kalmadı deyinceye kadar bırakmayacağım.sürekli gezilecek gidilecek yerler bulacağım.görsün bakalım evde oturan kadınla gezen kadın arasındaki farkı.
keşke herhangi bir kadın olsaydı,fahişe olsaydı içim bukadar acımazdı.ondan düzgün insn diye bahsetmesi ortada gerçek bir aşk olduğunu gösteriyor.bunu kabul etmem kolaymı.
bende senin gibi düşünüyorum zaten canım.yaşanan şeyin gerçek bir aşk olması beni acıtan ve bu nasıl oluyorda şimdi bitiveriyor.2,5 yıl içinde yitirilmiştir belki ama yine de ayrılmamışlar.çok uzun bir süre çok uzun.
bide bebek mevzusu için işler düzelince yapalım derse sende de yapamam fiziğim bozulurrr diye çatlasınn :umursamaz:
çok istediğimi biliyor,bu ona ya çok koyar yada inanmaz
o çek istemiyormu çocuk
ilk zamanlar istemiyordu.şimdi istemeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?