Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni bugün söylediklerim le çok üzdüm canım affet ama inan senin yerine kendimi koydum hep benim savunma kalkanlarım çok olduğu için hemen demir duvar örürüm ancak ikna olursam erir onlar en ufak bişeyde böyle senin bu söylediğinin aynısını düşündüm acaba seninle evli diyemi seni tercih etti yani bu kızı hala seviyor mu ne dedi sana hem seni hem onu nasıl sevmiş seni sevmiş ona heveslenmiş olsa anlarımm akşam sor kız ne tepki vermişş tamam senimi tercih ettim diyor yoksa sen normal davran ben bakıyım mı diye düşünüyorr açıklaması ne acaba evlenmdeden öncede seninle uzun zamandır birlikte ayrıca ismi konmuş diyemi vazgeçmedii ay öldürürüm lan adamı ben bak sinirim bozuldu şimdi sevgililer gününde ikinizede hediye almıştır aynı şeyimi aldı doğum gününde eşine ne aldı acaba inşallah kahpenin aldığı şeyi eve getirmemiştir alyans takıyormu eşinn takmıyorsa şart koyy eşek kadar yüzük al taksınn acaba severekmi ayrıldılar sen ve aileler üzülmeyinde sadece ikisi üzülsün diyemi senin yanında ayy canımya seninle birlikteyken yatak dahil acaba o aklına geldimii onu affetmeden önce bunları hep düşün kırılan yok sayılan senin gururunn 2 kişinin seninle oynamasına izin verme şimdi yok ama devam ederlerse sadece senelerce elele gezecek değiller ilişkiye girerlerse çocuk olursa herşeyi düşün yol yakınken dönmek daha kolay unutma ilerde o sana gelebilir kusura bakma seninle olmuyor o ağır bastı derse ne yaparsın iyice emin ol seni sevdiğinden kususra bakma canımm çok kötüşleyler söyledim ama bunları yaşamanı asla istemem şimdi üzül bu kadar ilerde canın daha çok yanmasınn kıyamam valla sen çok iyi birisin aylardır hergün görüşüyoruz seninle paylaşıyoruz herşeyi kahpeyi herkesseviyorsa senide biz çok seviyoruz ama önemli olan insanın kendini sevemsi unutma Allah hakkınızda hayırlısını versin senin için eşini katmıyorum hayır ne ise o olsunn canım benimm çok üzme kendini her işte bir hayır vardır tesadüf yoktur Allah gösterdi sana o msjı eşin ya bitirir yuvanız daha sağlom olur yada sen gerçeği gör diye gösterdi zararın neresinden dönersen kardır.

amann askere gitsinn azcık aklı başına gelir ikinizdende ayrı düşünsün bol boll akıllanır belkii dediğim gibi canım rabbim hakkında hep hayır versinnn

senin yazdığın herşeyi ben ona mektuplarımda yazdım bugün çiğdemcim.akşam eline tutuşturacağım.ben kayınvalidemle oturacağım salonda.onu yatak odasına yollayacağım.cevapları bekleyecem.

ayy valla alah yardımcın olsun akşam hiçbirşey yokmuş gibi nasıl yapıcaksın ben dayanmam avazım çıktığı kadar bağarıp sorarım hatta daha akşam sorardım sabah olmazdı bana bide yüzünü gözünü tırmalardımm çok sinirleniyorum böyle şeylere ben

........

Son düzenleme:

kseinlikleee kayınvalidene söyleee duyulcak diye kormuş o yüzden sana konuyu kapatalım diyorrr duyulmasından çekiniyor çok pişman olduğundan değill

peki 2,5 yıl sürmesine ne diyor yada sen görmeseydin ne olacakltı

ışte erkeklerin görüş açısı bu kadar. O kadar kolay ki onun için bunları söylemek. Bir daha konuşmalayalım kapansın, soru sorma ne bu hafif bir atışma değil ki.. Ne demek soru sorma. Bir de aşktı demiş peki tekrar bu aşkın alevlenmeyeceğini nasıl garanti edeceksin bana desene sorsana ne cevap verecek acaba. Niyesi mi var kolay mı bir eşin bunu kabulenmesi aynısını sen yapsaydın acaba bu kadar rahat olacakmıydı soru sormayacak hiçbirşey olmamış gibi mi davranacaktı. Bir de ikimiz halledeceğiz kimsenin haberi olmasın diyor ya bence annesinin ve diğer aile fertlerinin kulağına gitmesindne korkuyor çünkü alacağı tepkileri biliyor o yüzden konu kapansın istiyor çünkü birde onlara laf anlatacak.. Bence hiç konuyu kapatma ama gözdağı da ver kesinlikle o şubeye dönmeni istemiyorum de. Nasıl ayrı kalabilecek o kızla aynı yerde çalışırken. Demekki kızda utanmaz ki evli olduğunu bile bile devam ediyor. Ve en ufak bir şüphen olursa yine bence bitir bunu değmez inan ki. Eğer bir daha bir daha yaşarsan daha çok yıkılırsın. Bir de yüzyüze bir daha konuşun bakalım...Artık kendin için en iyisini sen bilirsin kararı verecek olan sensin bize sadece yardım etmek ve derdine ortak olmak düşer..

Son düzenleme:

canım kesinlikle etrafın duymasından çekiniyor sakın bişey yokmuş gibi davranma olmassa yine çıkın dışarı konuş onla denim konuştuklarımızı mektuba yazdıklarını aklına ne takılıyorsa yüzüne sor bak suratına ifadelerine bak mimiklerine gözünün içine bak ki yalan söylemesin sakın mektupla halettme anlatsın sana dedi 1 kez oturup sonuna kadar etraflıca konuşalım herşeyi anlatsın sana nedenleri neler yaptığını sende kırıldığını tamamen yıkıldığını gelecekteki çekincelerini hatta kararsız olduğunu söyle senden açık açık köpek gibi pişman oldum iyiki gördüm msjı da bitti özür dilerim demeden sakınn sakınn affetme sen herşeyden önce bir insansın açıklamayı bir özürü hakediyorsun yolda birine yanlışlıkla çarpsak özür diliyoruz sen onun hayat arkadaşısın özürün en büyüğünü söylüycek konuşmanın sonunda seni çok seviyorum söylediklerine sana olan eski güvenimden ve yıllarımızdan dolayı inandım gençlik hevesine verdim ama birdaha kesinlikle değil gelip bana söylemen birisinden böyle birşey duyarsam 5 çocuğum olsa 50 yıllık evli olsam seni hayatımda asla istemem de tehdit et gözünü korkut gözüm üzrinde de bebek işini de iptal ettim de bilgin olsun de öyle normale dön sonra bunlar aklından çıkmıycak uzun süre söyledik sormadıklarına pişman olursun erkeklere bir konuyu 2 ye asla açamassın hemen konuştuk kapandı o konu diyorlar içinde kemirir durur seni canımm Allah yardımcın olsun inşaallah eşine ders olmuştur akşam msjı yakalıycan 24 sonra normale dönüceksiniz yok öyle sen o kadar değersiz değilsin makine bile bozulunca 1-2 gün dinlendiriliyor birkaç gün daha hafif bozuk takıl normale dönersiniz inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum ben şimdi çıkmak zorundayım dualarım seninle

günaydın arkadaşlar
özicim moralin nasıl oldu hafta sonu tekrar konuştunuz mu?

günaydın arkadaşlar
özicim moralin nasıl oldu hafta sonu tekrar konuştunuz mu?

günadın canım.
moralim daha iyi,herşeyi konuştuk,anlatacağım zaten size.sen adet oldunmu bebek haberi göremedim.ben olmadım stresten uzadı herhalde.sürekli sarı akıntım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…