- Konu Sahibi EU3
-
- #3.081
kocam olduğu için benim de onun eşi olduğum için benimle devam etmesini istemiyorum.gerçekten beni sevdiği için devam etmesini istiyorum.kötü hissediyorum.boşansak ama ayrılmasak acaba ozman nasıl olurdu.boşanmamıza rağmen beni bırakmazsa,sevgisini gösterirse ozman ancak tamir olur herşey.şimdi bana acıyomuki.
canım benim hep aynen dediklerini düşünüyorum.kadın değilmiyiz aynı şeyleri düşünüyoruz işte.onunla görüşemez kolay kolay artık.zaten 5 ay sonra eşim artık orada çalışıyor olmayacak,belki askere gidecek belki başka bir şehre.biraz daha detay vereyim ozaman offf.eşimin mecbur hizmeti başlayacak yakında.
senin yazdığın herşeyi ben ona mektuplarımda yazdım bugün çiğdemcim.akşam eline tutuşturacağım.ben kayınvalidemle oturacağım salonda.onu yatak odasına yollayacağım.cevapları bekleyecem.
canlarım benim.ben çıkıyorum artık.pazartesi anlatırım olanları.hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.
Biraz önce yine konuştuk.ben hep sorular soruyorum.dediki,ben seni rahatlatmaya çalışıyorum.üzülmeni istemiyorum.bitti diyorum bitti artık niye hala soruyosun.bende 2,5 yıldır bitmemiş sevmişsin.bir kalbe 2 sevgi nasıl girer dedim.o sevgi değildi diyo aşktı bitti.ben seni seviyorum diyo.tutturmuş buakşam herşey bitiyor birdaha soru sorulmuyor,herşeyin daha iyi olması için uğraşılıyor ve asla bir allahın kuluna dair bu anlatılmıyor hissettirilmiliyor bile asla dedi.kimse bilmeyecek ikimiz halledeceğiz.ne yapayım ben şimdi.
kızlar bana kızacakasınız şimdi çünkü eşim de çok çabalıyor,bana söylediklerini duysanız okadar mantıklı konuşuyorki ama yemiş haltı.2,5 yıldır sürüyo olması sorun zaten.yeni bişey olsa bu konuşmaları beni çoktan susturdu benim kafama hep takılan 2,5 sene,niye bukadar uzun,niye kopamamışlar sorusu.keşke hemen öğrenseymişim allahım niye ukadar uzun sürmüş niye.
canlarım benim.ben çıkıyorum artık.pazartesi anlatırım olanları.hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.
biraz önce yine konuştuk.ben hep sorular soruyorum.dediki,ben seni rahatlatmaya çalışıyorum.üzülmeni istemiyorum.bitti diyorum bitti artık niye hala soruyosun.bende 2,5 yıldır bitmemiş sevmişsin.bir kalbe 2 sevgi nasıl girer dedim.o sevgi değildi diyo aşktı bitti.ben seni seviyorum diyo.tutturmuş buakşam herşey bitiyor birdaha soru sorulmuyor,herşeyin daha iyi olması için uğraşılıyor ve asla bir allahın kuluna dair bu anlatılmıyor hissettirilmiliyor bile asla dedi.kimse bilmeyecek ikimiz halledeceğiz.ne yapayım ben şimdi.
eşime uysam şimdi unutabilsem herşey kaldığı yerden devam edecek ama tabi şimdilik diye düşünüyorum.herşeyin bukadar kolay olması sonradan aynı şeylerin tekrarlanmasına sebep olurmu yoksa anlamışmıdır artık.bidaha böyle birşeye cesaret edemezmi.vicdan olarak da kaldıramaz bidaha diye düşünüyorum.bana yaptığı için utanır artık,bidaha yaşatamaz diye düşünüyorum.aksini mi düşünüyosunuz.
günaydın arkadaşlar
özicim moralin nasıl oldu hafta sonu tekrar konuştunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?