- Konu Sahibi EU3
-
- #3.101
yok cnm daha olmadım ama korkuyorum test yapmaya karnım ağrıyo kuru bende akıntı yokgünadın canım.
moralim daha iyi,herşeyi konuştuk,anlatacağım zaten size.sen adet oldunmu bebek haberi göremedim.ben olmadım stresten uzadı herhalde.sürekli sarı akıntım var.
stres herşeyi etkiliyo dikkatli olmak lazım cnmbu arada hamişler size bir şey soracağım.ben adet olmadım daha.akıntımın rengi sapsarı.normalde hamile olsam beyaz olurdu dimi.bana bişey söyleyin yaa.yaşadığım üzüntüden dolayı olmamışımdır diye düşünüyorum olabilirmi.normalde hiç gecikmez erken bile geldi geçen ay.
yok cnm daha olmadım ama korkuyorum test yapmaya karnım ağrıyo kuru bende akıntı yok
ya ama test yapsanaaa.
günaydın kızlar, öznurcum sorununuzu çözüyor olmanıza sevindim.hayırlısı olsun cnm.
korkuyorum tek çizgi görecem gibi gelio bir hafta geçmesi mi gerekiyo ne testlerin kağıdında öyle yazıyoyok cnm daha olmadım ama korkuyorum test yapmaya karnım ağrıyo kuru bende akıntı yok
ya ama test yapsanaaa.
sağol canımcım.sorunumuz çözülürde benim kalbim iyileşecekmi.en çok bundan korkuyorum.
düzelecektir ama hiçbirzaman ilk günkü gibi olmaz böyle bi olay olmazsa bile zamanla bazı şeyler değişiyo ama kalbin onu sevdiğin için iyileşecektir o da seni sevio bi probleminiz kalmaz inşallah allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın
kafana takılan şeyleri hep ben de düşündüm napardım bilmiyorum şöyle yap böyle yap diyemem o yüzden allah işlerini rasgetirsin güzelim
korkuyorum tek çizgi görecem gibi gelio bir hafta geçmesi mi gerekiyo ne testlerin kağıdında öyle yazıyo
kağıtta öyle birşey yazıyormu gerçekten.ben hiç bakmadım.
kızlar ben hamile olduğumda o uyduruk testlerden 1 tanesini 1 gün geçince yapmıştım
silik pembe çizgi vardı yani hamileyseniz çıkar
isimcim test yap tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?