Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın öznurcum geçen okudum yazamadım canım inan senin adına çok üzüldüm ne desem bilemiyorum ama iyi olduğuna sevindim konuşarak herşeyi halledersiniz inşallah

günaydın kızlar, öznurcum sorununuzu çözüyor olmanıza sevindim.hayırlısı olsun cnm.

günadın canım.
moralim daha iyi,herşeyi konuştuk,anlatacağım zaten size.sen adet oldunmu bebek haberi göremedim.ben olmadım stresten uzadı herhalde.sürekli sarı akıntım var.
yok cnm daha olmadım ama korkuyorum test yapmaya karnım ağrıyo kuru bende akıntı yok
stres herşeyi etkiliyo dikkatli olmak lazım cnm
herşeyin hayırlısı

GÜNAYDIN KIZLARRR
öznurcum tüm yazılanları baştan sona okudum canım,
ınşallah bu olay burada kapanır inşallah eşin seni bir daha asla üzmez ve bazı şeyleri tamir edebilirsiniz, elbette güven eskisi gibi sağlam olmayacaktır ama sen bundan sonra gözünü
açık tut ve seni üzmesine izin verme, biz herzaman senin yanındayız canıma.s.

kızlar ben hamile olduğumda o uyduruk testlerden 1 tanesini 1 gün geçince yapmıştım
silik pembe çizgi vardı yani hamileyseniz çıkar
isimcim test yap tatlım

sabaha yapim olmazsa hayırlısı
hepimiz içinde herşeyin en hayırlısı olur inşallah allahım sen büyüksün

kızlar ben hamile olduğumda o uyduruk testlerden 1 tanesini 1 gün geçince yapmıştım
silik pembe çizgi vardı yani hamileyseniz çıkar
isimcim test yap tatlım

ben adetime 2 gün kala yaptım.olsa çıkardı diyorum,yoktur diyorum ama hala da olmadım.bu üzüntü az değildiki geri gitti herhalde.karnım ağrıyordu olacakmışım gibi.şimdi hiçbir ağrı da yok.

ya kızlar kadriyeden haberiniz varmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…