- Konu Sahibi EU3
-
- #3.121
7 de kapanıyor galiba öznurcummm
MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"
-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."
Jisim -- 7 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J
J
J
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)
Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERİMİZ GELİYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
kaçta işten çıkıyosun ki yetişirsin umarım
öğle arasını değerledir istersen
selam kızlarrrr Foliklerrr içildimiiii bakimm
ozim canım sorunların düzelmesine çok sevindimm yaraların zamanla daha az acıtır canım kayınvalidene söylemen ve onun eşine söyledikleri süper olmuşş gerçekten sağduyulu bir anneyim teyzeyi çok sevdim doğru davranmışş ama bence test işini eşine aldırtma hemen sanmasın unuttun tekrar bebek istiyorsun azcık daha bozuk takıl internetten sipariş ver yarın gelir eline canımm
nurtennn bebişini gördün inşallah gelde anlat sıpayıı bakimm bizee
bilgem olcayım cananımm nasılsınız
dilekk ne yaptın canım evi taşıdınmı bebiş nasıll
kadriyem yoksunn hiç inşallah şu yeni tedavi içindirr inşallah herşey yolundaddırr
gülerim , nilümmmm nerdesiniz yahuuu özlettiniz vallaa
canım ben artık folik içmiyorum.eşime bebek istemiyorum dedim.şu bikaç gün kendine gel bunları öyle konuşuruz dedi.belki 10 gün sonra fikrini değiştireceksin dedi.bu söylediğin süreç uzun değil dimi dedi.uzun olabilir istemiyorum dedim.demir ve folik içiyorum ben.onlarıda bırakacağım dedim.hayır dedi ilaçlarını almaya devam et,bırakma dedi ama ben folik içmiyorum artık.bebk işi içinde ona böyle söylüyorum ama içim kan ağlıyor eğer beni ikna ederse,çok istediğini belli ederse ben bikaç ay sonra yapmak istiyorum bilmiyorumkismile
nurten doktorda herhalde.hadi iyi haberlerini bekliyoruz nurtiş.
kızlar bende dün hormon testini yaptırdım şimdi hastahaneyi arayıp fax istiycem ama yan taraf dolu adamlar arada cam bölme var sesim gider diye arayamıyorum çatlıycamm valla inşallah bir sotun yoktur eşimde ilaçlarını full içiyor hastalık bitsin mesailerde başlıycaz ilk defa bu ay gerçekten çok umutluyum annecim biraz daha iyi kafamda az daha ferah işlerimide hallediyorumm Allahımmm hayırlı ise bu ay olsunn artıkk aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?