Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım erkenmiymiş kalp atışı için niye dinletmediler.
hep duamızdasın sakın korkma,allah herşeyin hayırlısını en iyi bilendir.ben buna artık daha da çok inanıyorum ve allah güvenim sonsuz.
guatr başlangıcı demişsin.benim de troid az çalışıyor.senin tsh ve ft4 değerlerin
kaç canım.

nurtişşşş hayırlısı canımm sakın stres yapma canım duyucan inşallah diğerleride hallolur canım sakın kötü düşünme iyi düşün iyi olsunn

aynen canım korun de korunmazsa ben ilaç içicem hatta içiyorum de oluncada aa 1 gün atlamıştım de bayanssulusmile canım maden sorun var zaten sen hiç korunmadan devam et çalışmalara vakit kaybı olmasınn

imdattttttttttttttttttttt test sonucumu aldımm prolaktin yüksekkkk süt hormunuymuşş ne yapacam şimdiii kadrişşşşşşşşşşşşşşşş gel canımm benimde senin gibi oldu galibaaaa kurtarr beniiiii anam bebek yok ama sütü varrr akannehir

kuzum hiç korkma, ilaç tedavisiyle hemen hamiş olabilirsin..yakınlarım var, onlardan biliyorum..yakında hamiş haberini alırız..

kızlar benimde bitakım sıkıntılarım var eşimle ilgili, dönem dönem açığa çıkıyor..dün akşam yine çığırından çıktı iş, bazen gözümü karartıp bitirmek istiyorum herşeyi..sorumsuzluğu ve tepkisizliği beni eritiyor..çocuğumun babası olabilirmi acaba diye düşünüyorum her seferinde, kendisi çocuk daha çünkü mafoldumben rabbim evlat vermiyor, var bir bildiğiki vermiyor..biz kendimizi idare edemezken bide çocuk nasıl olur bilemiyorum...şuan inanılmaz olumsuz şeyler düşünüyorum evliliğim ile ilgili Allahım doğru yoldan ayırmasın inşallah...

daha kalbi atmaya başlamamış dedi doktor
yada yeni başladıysa vajinal ultrasonla gözükür normalle göremeyiz daha dedi
tsh 5,82 çıkmış 2 hafta önce
bugün gene kan aldılar bakmak için onun sonucunu çarşambaya alıcam
benim doktorum yarın yok hastanede
çarşamba burdayım çarşamba gel dedi

nurtişşşş hayırlısı canımm sakın stres yapma canım duyucan inşallah diğerleride hallolur canım sakın kötü düşünme iyi düşün iyi olsunn

offff inşallah canım ya
eşim de korktu inşallah diğeri gibi olmaz
gene canın yakmazlar aşkım diyo

geçmiş olsun canım
bu neden oluyo acaba yaaaa

ay bitanem
canım benim
üzme kendini nolur
zaman zaman böyle sorunlar çıkabiliyo malesef
ama bunlar da tuzu biberi evliliğin
öyle her olan biteni kafamıza takarsak yandıkk valla
erkeklerin geninde var malesef vurdum duymaz oluyolar çoğu konuda
düzelir muhakkak aranız canım
böle arada bir sürtüşme olucak ufak kırgınlıklar olucak ki değer bilinsin
sakın evlliğin hakkında kötü şeyler düşünme nolur
hiç kimse dörtdörtlük diil malesef hepimizde var zıtlıklar
ama bi ömür geçirmek demek bazılarını görmezden gelmemizi gerektiriyo
bak dün akşam benim kocanın yaptığı odunluğu anlatim sana
dün aşure pişirdim
yarısını aldım kayınvaldeme götürdük
eşime yalvardım resmen
nolur arabayla gidelim ben yemekten sonra feneleşıyorum
kendime gelemiyorum yürüyemem dönüşte dedim
yok efendim yürüyüş yapıcakmışız arabayla gitmicekmişiz
yürüyerek gittik
dönüşte ben yürüyemedim
yemekten sonra çok kötü oluyorum ben 1 haftadır
bu seferde anladı hatasını sen bekle ben arabayı alıp gelim diyo
yok öle dedim
fenalaşırsam kucağında götürcen baştan alıcaktın arabayı
kıs düşün bide hamileyim ya herifteki vurdum duymazlığa bak klava:

offf offf söylemiyim dedim haftasonu bizdee aynı durumdaydık hatta cmtsi tamam bitti boşanalım dedikk ayy bu erkekler ya anlamıyorum onlar bizi hiç anlamıyorr annem hastahanede ve iyi durumda değil tabi ben ve yengeleim sırayla refakatçi kalıyoruz süreklide gidiyoruz zaten evde yemek çamaşır hiçbirşey yapamıyorum çokta özlüyoum ne zaman hastanede kalsam ertesi gün kavga gürültü saçma sapan şeylere takıp sinir etti beni dün tepem attı yeter be dedimm kendine gel derdin ne anneme gidiyorum diye rahatsız oluyorsan git kendine annesiz bnirini all ne dese beğenirsiniz ben gidiyom diye hastanedeyim işte gelen giden doktorlar ordaymış hep annemleymiş kıskanıyormuş o yüzden bana kızıyormuşş yatır dizine poposuna poposuna vurr dedim altına bez ağzına emzik vericem 37 yaşında adamın kıskançlığına bakk canancım aynı yani hepsi bişeye kızıp başka şeyden sorun çıkırıyorlar laelaelaelaelae hep istiyorlar onların bebek gibi peşinde gezelim ama onlar bişey yapmasın bir sperm testi yaptırcak 8 ay yalvardım ağladım kızdım sinir krizleri geçirdim anca gitti cmtsi bana diyor o üstüne düşen vazifeleri yapmış hemen ben hastahanelerdeyken yumurta günü nasıl yapacakmışızda çocuk olacakmışş klava: dedim 1 sekiz ayda sen beni beklersinn töbe töbe yani hiç üzülme canımm inşallah ciddi birşey yoktur aranızda ama adamlar böyle işte koca bebek

nurtişş hepsi aynı canımm dün akşam ekmek almaya gidecek çöpü hazırladım kapıya diyoki indirme şimdi bir ara ben atarımm kafamçokkarıştı dedim şimdi giderken fırına atıcan sana hazırlıyom zaten heee diyoo her ay hasta olacağım zaman yaklaşınca bu ay tuttu içime doğdu hamişsin deyip oğluyla karnımda konuşuyor markete gidiyoruz 5 kata ben 6 torba taşıyom o bir elinde cep+ anahtar öbür elinde 2 torba çıkıyoz diyom bende çok tabi oğlunla ikimiz taşıyoz aaa sahi ya hamiş olabilirsin diyor 3 katta ama her ay 3 katta aklına geliyor birsürü böyle şey işte koca bebkler çok akıllıyız düşünceliyiz der dururlar çocuk yapmaz yaptıklarını

ay o çöp derdi beni de mahvediyodu yaaaa
eskiden akşam 2 saat yelvartıyodu beni
Allahtan şimdi kapıcı varda o alıyo çöpleri
kurtuldum oh beeee diyo bide
alışveriş problem olmuyo fazla asansöre kadar zor oluyo ondada bana taşıtmıyo hiç zaten
bi onu yapabiliyo yani kaydirigubbakcemile3

canan da dicek şimdi
anam demez olaydım karılar benden dertli çıktı kaydirigubbakcemile3

canancım her evlilikte var böyle ufak tefek tatsızlıklar,bak kızlara herkes birden nasıl da döktürüverdi ama senin derdin daha öte birşeyse elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız canım.siz nasıl bana destsek oldunuz bende olmaya çalışırım.canını sıkma demekle olmaz biliyorum.ben de çok canımı sıkıyorum ama üstesinden gelme isteği varsa sorunlar aşılabiliyor.baştan önyargıyla yaklaşır,bunların aşılamaz olduğunu düşünürsen çözüm bulamazsın canım.erkekleri anlamak çok zor malesef.allah yardımcımız olsun.

nurtencim canım sakın korkma bende senin gibiydim gittiğimde duyamamıştım ancak rahim içi ultrasonla duyarız demişti bir kaç hafta sonradan duyduk çok şükür sakın korkup bebişini üzme

benim birde rahim içiyle bakmıştı görememişti çok üzülmüştük son adet tarihine göre sakın hesaplama tutmuyo çünkü doktor 8 haftalık demişti duyamamıştı gelişmemiş olabilir diyede bizi strese soktu çok üzülmüştüm 5 gün sonra başka hastaneye doktora gittim hemen duyduk kalp atışlarını nasıl sevinmiştim bi bilsen dünyalar benim olmuştu üstelikte diğer doktorun dediği gibi değil 6 hafta 3 günlükmüş birde aletlede fark ediliyo sonradan gittiğim doktor bizim aletler en son çıkanlardan olduğu için kalp atışlarını rahat duyabiliyoruz demişti diğeri rahim içinden bakınca bile seste görüntüde yoktu

çiğdemcim bu durum düzeltilebiliyor diye biliyorum.iyiki tahlil yaptırmışsın bak hemen çaresine bakarsınız bebişinde gelir canım.mutlu olmalısın bak boşuna uğraşmayacaksın bundan sonra.

nurtencim canım sakın korkma bende senin gibiydim gittiğimde duyamamıştım ancak rahim içi ultrasonla duyarız demişti bir kaç hafta sonradan duyduk çok şükür sakın korkup bebişini üzme

ay canım sağol ya
rahatlattın biraz beni
of sabahtan beri içim içimi yiyo
mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğuna işaret diyo doktorlar
ben sabahları ölüyorum bulantıdan
bugün kalp atışını da duyamayınca korktum
doktorumda çok tatlı bi adam sakinleştirdi
sakın korkma kızım
kesen gayet düzgün bu çok normal yavrum diye konuşuyo hep :)
senin kaçıncı haftada duyuldu kudretim ya

nurtiş daha önce de tsh yüksekmiydi senin hamilelikte mi böyle oldu canım?

bu gebelikte oldu canım
diğer gebeliğimde yoktu böle bi problem

ben alttan baktırmadım canım ya
ilkinde hep alttan baktılar
çünkü gözükmüyodu üstten gelişimi durduğu için
öyle tiksindim ki o aletten
zaten doktorumda hiç önermedi bile bu sefer
çünkü üstten baktı keseyi gördü hemen
diğerinde üstten kesem bile gözükmüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…