- Konu Sahibi EU3
-
- #3.141
geldim kuşum geldim
opuyorumnanaktan
canım geldim de kalp atışını duyamadım
15 gün sonraya attı doktor
ama kesem göründü
korkularım çoğaldı gene aynı şey olursa diye
ama inşallah olmaz ya
karaciğerimde de problem çıktı
kesinlikla yağlı yemiceksin dedi doktor
artı bide guatır başlangıocı var dedi
gebeliğin süresince bunların hepsi için ayrı ayrı kontrol altında olucaksın dedi
offffffffffff
bi kalbini duysaydım rahatlıcaktım yaaaa eyvahedigeldismile
çiğdemcim ben deli gibi bebek isterken o daha erken diyordu.bu yıl onu ikna etmiştim,istiyordu ama ben istediğim için istiyordu.şimdi ise gerçekten istiyor çünkü bu sefer ben istemiyorum.dediğin gibi yapacağım,istemiyor gibi görüneceğim.ben onun korunmasını istemezken o korunuyordu,şimdi ben isteyeceğim korunmasını bakalım ne yapacak.
imdattttttttttttttttttttt test sonucumu aldımm prolaktin yüksekkkk süt hormunuymuşş ne yapacam şimdiii kadrişşşşşşşşşşşşşşşş gel canımm benimde senin gibi oldu galibaaaa kurtarr beniiiii anam bebek yok ama sütü varrr akannehir
canım erkenmiymiş kalp atışı için niye dinletmediler.
hep duamızdasın sakın korkma,allah herşeyin hayırlısını en iyi bilendir.ben buna artık daha da çok inanıyorum ve allah güvenim sonsuz.
guatr başlangıcı demişsin.benim de troid az çalışıyor.senin tsh ve ft4 değerlerin
kaç canım.
nurtişşşş hayırlısı canımm sakın stres yapma canım duyucan inşallah diğerleride hallolur canım sakın kötü düşünme iyi düşün iyi olsunn
imdattttttttttttttttttttt test sonucumu aldımm prolaktin yüksekkkk süt hormunuymuşş ne yapacam şimdiii kadrişşşşşşşşşşşşşşşş gel canımm benimde senin gibi oldu galibaaaa kurtarr beniiiii anam bebek yok ama sütü varrr akannehir
kızlar benimde bitakım sıkıntılarım var eşimle ilgili, dönem dönem açığa çıkıyor..dün akşam yine çığırından çıktı iş, bazen gözümü karartıp bitirmek istiyorum herşeyi..sorumsuzluğu ve tepkisizliği beni eritiyor..çocuğumun babası olabilirmi acaba diye düşünüyorum her seferinde, kendisi çocuk daha çünkü mafoldumben rabbim evlat vermiyor, var bir bildiğiki vermiyor..biz kendimizi idare edemezken bide çocuk nasıl olur bilemiyorum...şuan inanılmaz olumsuz şeyler düşünüyorum evliliğim ile ilgiliAllahım doğru yoldan ayırmasın inşallah...
kızlar benimde bitakım sıkıntılarım var eşimle ilgili, dönem dönem açığa çıkıyor..dün akşam yine çığırından çıktı iş, bazen gözümü karartıp bitirmek istiyorum herşeyi..sorumsuzluğu ve tepkisizliği beni eritiyor..çocuğumun babası olabilirmi acaba diye düşünüyorum her seferinde, kendisi çocuk daha çünkü mafoldumben rabbim evlat vermiyor, var bir bildiğiki vermiyor..biz kendimizi idare edemezken bide çocuk nasıl olur bilemiyorum...şuan inanılmaz olumsuz şeyler düşünüyorum evliliğim ile ilgiliAllahım doğru yoldan ayırmasın inşallah...
nurtişş hepsi aynı canımm dün akşam ekmek almaya gidecek çöpü hazırladım kapıya diyoki indirme şimdi bir ara ben atarımm kafamçokkarıştı dedim şimdi giderken fırına atıcan sana hazırlıyom zaten heee diyoo her ay hasta olacağım zaman yaklaşınca bu ay tuttu içime doğdu hamişsin deyip oğluyla karnımda konuşuyor markete gidiyoruz 5 kata ben 6 torba taşıyom o bir elinde cep+ anahtar öbür elinde 2 torba çıkıyoz diyom bende çok tabi oğlunla ikimiz taşıyoz aaa sahi ya hamiş olabilirsin diyor 3 katta ama her ay 3 katta aklına geliyor birsürü böyle şey işte koca bebkler çok akıllıyız düşünceliyiz der dururlar çocuk yapmaz yaptıklarını
nurtencim canım sakın korkma bende senin gibiydim gittiğimde duyamamıştım ancak rahim içi ultrasonla duyarız demişti bir kaç hafta sonradan duyduk çok şükür sakın korkup bebişini üzme
nurtiş daha önce de tsh yüksekmiydi senin hamilelikte mi böyle oldu canım?
benim birde rahim içiyle bakmıştı görememişti çok üzülmüştük son adet tarihine göre sakın hesaplama tutmuyo çünkü doktor 8 haftalık demişti duyamamıştı gelişmemiş olabilir diyede bizi strese soktu çok üzülmüştüm 5 gün sonra başka hastaneye doktora gittim hemen duyduk kalp atışlarını nasıl sevinmiştim bi bilsen dünyalar benim olmuştu üstelikte diğer doktorun dediği gibi değil 6 hafta 3 günlükmüş birde aletlede fark ediliyo sonradan gittiğim doktor bizim aletler en son çıkanlardan olduğu için kalp atışlarını rahat duyabiliyoruz demişti diğeri rahim içinden bakınca bile seste görüntüde yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?