Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bu size Allah'ın bir hediyesi. Kimbilir ne kadar sevinmiştir. Merak etme her ağlayanın çocuğuna birşey olsa bebek kalmaz dünyada yahuu o daha minicik... Şimdi sadece bebeğini düşün onun sağlığını ve varlığını düşün eskiyi sök at içinden. Doktorun dediği gibi silik çıkması geç döllenme olaiblir yoksa neden silikte olsa çizgi çıksın ki hiç çıkmaz bence değerin henüz düşükte olsa beta hcg de belli olacaktır. ınşallah hayırlı haberleri verirsin bize akşamüzeri aldığında sonuçları aman ha meraktan çatlatma bizi... Bende cumayı iple çekiyorum...

evet çidoşum cinayet.. ben silah seslerini duyunca koşarak uzaklaşım olay yerinden.. aman körkuşana felan kurban gitmiiim diye...eyvahedigeldismile..

dur seni gördümde aklıma folik imi içmediğim geldi... ben bi içem de gelem..

nEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeyvahedigeldismile
nasıl yani ya sen nerdeydin ne yaptın ? bişeyin yok dimi şimdi iyimisin kuşummm

a.s herşeyin hayırlısı cnm allah gönlüne göre verir inşallah yerimseniben
süprizzzzz
tv izlemene gerek yok balkona çık pencereye çık yeter kaydirigubbakcemile2
öznur korkma canım silik çıkması normal 10 günde çıkanlar var boşver takma kafana onu şimdi bu bebek sizi dahada bağlayacak ben öyle düşünüyorum

a.s bence d e bitenem

öznur korkma canım silik çıkması normal 10 günde çıkanlar var boşver takma kafana onu şimdi bu bebek sizi dahada bağlayacak ben öyle düşünüyorum

ya ne biliyim dr. öyle deyince korktum ilkinde de silik çıkmıştı ve düşük oldu ya onadna endişeleniyorum.hayırlısı napalım kaderde ne varsa göreceğiz.

kıs güler dur bende gidip içimmm :kedi: ben size hatırlatıyorumda banada birinin hatırlatması lazımm :))) canım anlat şu cinayetii Allah korusun nasıl olduu heyecan yapalım azcıkk

ayy aman iyi endişelendim valla Allah korusun dün rahatsızdı görmemişim ben sabahh kıss nurtennn nabıyonn gelll çay yapta içelimmm
o hamilikten okadar kötü hissediyo kendini bende öyleydim 3 ayı atlatsın geçerkaydirigubbakcemile3

kızlar benim internet kopup duruyo bi okuyamadım yazmadım ya,
ben hazır evdeyken biraz işlerle ilgisem diyorum.sizi bırakmakda zor ama şimdi müsade var mı bana.

ben gidiyoruuuum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim akşam size kızlar.eşimden önce evde olmam lazım tabi size yazabilmek için.yetişemezsem merak etmeyin sakın.sabah mutlaka yazarım.

kızlar benim internet kopup duruyo bi okuyamadım yazmadım ya,
ben hazır evdeyken biraz işlerle ilgisem diyorum.sizi bırakmakda zor ama şimdi müsade var mı bana.

canım aman dikkat yorma fazla kendini ağır kaldırma azcık iş yap az dinlenn

ben gidiyoruuuum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim akşam size kızlar.eşimden önce evde olmam lazım tabi size yazabilmek için.yetişemezsem merak etmeyin sakın.sabah mutlaka yazarım.

hadi hayırlı haberlerini bekli:1hugruzzzzzzzz

bende az kaçrtım canlar görüşürüz

tv izlemene gerek yok balkona çık pencereye çık yeter kaydirigubbakcemile2

allah seni ne etmeye...
vallahi çok doğru söylüyon.. aynen ekşınlı dizilerde oynuyomuşum gibi vallaha...kaydirigubbakcemile3

cinayet olayıda şöyle oldu bilgecim.. (bu arada çok sağol heeç bişeyim yok.. sapasağlamım çok şükür)

ben cafe içmekten arkadaştan eve geliyodum.. eve gelmek için bizim evin arka tarafında ana caddeyi karşıdan karşıya geçiyodum.. hani bakarlar ya.. önce sağa sonra sola.. he işte.. bakınıyodum bende.. sonra silah sesi duyunca tekrar bi baktım adamın biri yola kanlar içinde düştü.. sonra bi el silah sesi daha.. tabi ben kaşarak uazaklaştım hemen ordan.. tabi benim ki kaçanda var durup bakanda var neyse.. az uzaklaştıktan sonra dönüp baktım nluyo diye..
işin gerçek hikayesi şu...

olay 4 kişi arasında geçiyo.. ailevi bi olay.. bir akrı koca ve bayanın anne babası..
bunlar mahkemeden çıkmışlar..(büyük ihtimal boşanma davası) bağıraşarak birbirini tartaklayarak ilerliyolarmış. olay yerine karakol yakın.. bunları gören bi polis bizimkileri takip etmiş.. damat kaynatayı bıçaklamış (benim gördüğüm bundan sonrasıymış). adam kanlar içinde yere düştü kaldı.. karısıda üzerinde ağıtlar yaktı.. vay gidiyo adam filan diye.. sonra kız( gelindeyim) sen nasıl benim babamı saplarsın deyip polisin silahını kaptığımı gibi kocasına ateş ediyo(1. silah sesi) sonra kocasını vurmaya çalışırkende rastgele ateş ediyo(bu havaya geldi. bunu gördüm..) sonra ben koşarak uzaklaştım.. zaten hemen polis ekipleri ve ambulans olay yerine geldi.. adam daha orda hastaneye kaldırılamadn ölüyo.. kan kaybından..
ilk defa bukadar çok insan kanı gördüm hayatımda

kızlar bizde malum yangından dolayı arada elektirik kesiliyo..
yine gitti geldi.. ama sizler gitmişsiniz bukez

ozicim dualrım seninle hayırlı haberle dön inşlh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…