- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.441
eşime şöyle söyledim.bugünden itibaren artık yeni bir hayata başlıyoruz ya,o kzı hiç konuşmayacağız ya ben sana bir hediye aldım bu başlangıcı yapmak için dedim.yemekten sonra vereceğim dedim o tabi ısrar etti yok olmaz ben dayanamam falan dedi ama dedim paket yapmam lazım yapamadım henüz öyle açıktan vermek istemiyorum dedim.olsun öyle ver diye ısrar etti.testi peçeteye sarmıştım bir de mektup yazmıştım bebişime ikisini uzattım baktı peçetenin içinde ne var acaba anlayamadı salladı kulağına falan götürdü baktı anlayamayacak açtı.bu hamilellik tesstimi ki dedi ben anlamamki nasıl oluyor bu şimdi dedi.ben nasıl olduğunu anlattım sonra beni kucakladı kaldırdı duru dur dedim bebişe bişey olacak indir beni dedim tabi ben orda koptum allahım nasıl ağlamak hıçkıra hıçkıra resmen mahvoldum.bebişe iyi gelmemiştir bu,korktum da valla allahım hayırlısıyla herşey yolunda gitsin nolur.
nEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeyvahedigeldismileolcaycım kızların haberin yok... dur söylim de olsun..
kızlar bu yangın olayı bugün oldu.. ama gçene haftada gözümün önünde cinayet işlendi... 2gün gözüme uyku girmedi.. olayın etkisinde çok kaldım
bende bu ara her hafta bi ekşın var.. bakalım haftaya nlcek...
şaka biyana allah korusun...
sabah burdaydıı canımkıslarr bu arada nurtenn yokkk dün rahatsızdı inşallah ters durum yoktur dinleniyordurr
herşeyin hayırlısı cnm allah gönlüne göre verir inşallah yerimsenibenvalla canım kesin birşey yok bende konduruyor olabilirim sadece rahnim kalınlaşmasından ve doktorun beta hcg de istemesinden bu sonuca vardım ama her yerde baktım rahim kalınlaşmasına hamileliktir diyen bir yer görmedim normalde hamile kalmaya engel bir durumuuş ve ilaç kullanılması gerekiyormuş bakacağız bakalım
süprizzzzzartık kendimi hiç üzmeyeceğim,hiç düşünmeyeceğim,bebişim iyi olursa eğer çok mutlu olacağım,tek dileğim duam ona birşey olmaması,gerisi zaten gelecek.allahım bu durumları atlatabilemm için gönderdi ona bana,oyüzden geri almayacak biliyorum.şimdi daha güçlü bir aileyiz.
tv izlemene gerek yok balkona çık pencereye çık yeter kaydirigubbakcemile2olcaycım kızların haberin yok... dur söylim de olsun..
kızlar bu yangın olayı bugün oldu.. ama gçene haftada gözümün önünde cinayet işlendi... 2gün gözüme uyku girmedi.. olayın etkisinde çok kaldım
bende bu ara her hafta bi ekşın var.. bakalım haftaya nlcek...
şaka biyana allah korusun...
öznur korkma canım silik çıkması normal 10 günde çıkanlar var boşver takma kafana onu şimdi bu bebek sizi dahada bağlayacak ben öyle düşünüyorum
öznur korkma canım silik çıkması normal 10 günde çıkanlar var boşver takma kafana onu şimdi bu bebek sizi dahada bağlayacak ben öyle düşünüyorum
evet çidoşum cinayet.. ben silah seslerini duyunca koşarak uzaklaşım olay yerinden.. aman körkuşana felan kurban gitmiiim diye...eyvahedigeldismile..
dur seni gördümde aklıma folik imi içmediğim geldi... ben bi içem de gelem..
sabah burdaydıı canım
o hamilikten okadar kötü hissediyo kendini bende öyleydim 3 ayı atlatsın geçerkaydirigubbakcemile3ayy aman iyi endişelendim valla Allah korusun dün rahatsızdı görmemişim ben sabahh kıss nurtennn nabıyonn gelll çay yapta içelimmm
kızlar benim internet kopup duruyo bi okuyamadım yazmadım ya,
ben hazır evdeyken biraz işlerle ilgisem diyorum.sizi bırakmakda zor ama şimdi müsade var mı bana.
ben gidiyoruuuum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim akşam size kızlar.eşimden önce evde olmam lazım tabi size yazabilmek için.yetişemezsem merak etmeyin sakın.sabah mutlaka yazarım.
tv izlemene gerek yok balkona çık pencereye çık yeter kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?