Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sorma isimcim valla.. kurtlar vadisini canlı yaşamış gibiydim şakkıdı

sen neler yapıyon hiç anlatamadık doğru düzgün senle...

işe döndün demiştin.. eski işinemi döndün yoksa başka bi yeremi başladın nldu.... alışabildinmi.. nasıl gidiyo.. kocişin nasıl.. iyisiniz inşlh..

iyiyiz işime döndüm bebiş istorum halaaa
bu hafta gecikti dün test yaptım tek çizgi çıktı ben yine de ümidimi kesmedim kırmızıları görmeden
gelmesin kırmızılar gelsin bebşilerrrrrrrr

herşey bildiğin gibi yaniiiiiii

iyi olmanıza sevindim canım.. allah önce can sağlığı versin insana.. sonrada hanesine huzur..gerisi mutlak gelir..

ben gidiyoruuuum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim akşam size kızlar.eşimden önce evde olmam lazım tabi size yazabilmek için.yetişemezsem merak etmeyin sakın.sabah mutlaka yazarım.

tamam canım ama girmeye çalış iki kelime de olsa yaz.. Kendini de yorma sakın yavaş yavaş yap işlerini olmayanda kalsın amaan.. Bende kursa gitcem öğleden sonra akşam bakarım...

yine geldim.kendimi yormadım arkadaşlar merak etmeyin ama ayakta kalınca belim ağrıyo işte.benim hcg den hala haber yok merakla bekliyom burda.misafir de aradı 1 saate kalmaz burda olacak.o gelmeden öğrenseydim şu sonucu öğrenemedim işte.

kız güler okudum hikayeni ne hikayeymiş ama hee,kan görmeye ben dayanam çok kötü bişey yaaa.allah korusun sokakta birine gelmemiş iyiki silah.

şu hcg belli olsun dr.a bi gideyim avatarımı değiştirecem ama şimdiden havaya girmak istemiyorum.offf ne heyecanlı bişeymiş yaa.birincisinde hiçbişey bilmiyodum.test yaptım pozitif çıktı heeee hamileyim işte biraz zaman geçsin bakalım dr.a gideriz falan olmuştum sonra dr.a bile gidemeden düştü.şimdi herşeyi biliyom yaa yok hcg düzeyi yok bilmem ne daha bi afakanlar basıyo.

nurtiş senin binlerin üzerindeydi değerin.sen adet geciktikten kaç gün sonra yaptırmıştın

Öznurcum canım ya hcg Çok ıyı ben adetım 10 gÜn geÇınce yapmıŞtım sılık Çızgı ÇıkmıŞtı ve 10 gÜn geÇmesıne raĞmen kandada 1096 ÇıkmıŞtı senınkı bence Çok gÜzel merak etme bu sefer bebıŞın senı bırakmaz ınŞallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…