Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canancım aranızdaki olayları tam bilemiyorum off erkekler hep böle ama çocuk gibi olabiliyorlar ama seni çok üzmesine ve yıpratmasına izin verme tabikide
herşeyi alttan almak zor oluyor benimde arada sorunlarım oluyor belki sizlere söyleyemiyorum ama tabi bu zamana kadar öle ayrılma boyutunda büyük sorunlarım olmadı...eşine sıkıntılarından ve bize anlattığın gibi onun davranışlarından rahatsız olduğunu söyledinmi ???

ah nurtenim ben onun gibi rahat olamamki, herşeyi kafasına çok takan bi bayanım zaten..her ayrıntıyı düşünen bi yapıya sahibim..sürekli ailmiz için bişiler yapma çabasındayım(maddi açıdan), ama onunla olmuyor malesef..manevi açıdan da kendimizi geliştirmemiz gerektiğini düşünüyoruz..zaten bu ortak düşünceleri belkide hep onunla birlikte kalmamı sağladı..Allah korkusu olan bi insan, maneviyatını olgunlaştırmaya çalışan bi insan, ama bunu yapış şekli bile gözüme batıyor...benim eşim malesef çok konuşan bi yapıya sahip, bense onun tam zıttıyımdır..olduk olmadık yerde öyle boş konuşmaları olurduki, eskiye göre şimdi daha iyi tabi.ama hala bu huyları var..yeterli oldunluğa sahip değil, bu zamanla kazanılacak bişiymi bilmiyorum..ben ondan daha erkek hissediyorum bazen kendimi..ASLINDA İSTEDİĞİM ;KOCAMA SIRTIMI YASLAYIP , GÖZLERİMİ KAPAYABİLMEK..ama bunu eşimle yapamıyorum..
boşanmak kendime, eşime, heleki aileme hiç yakıştıramadığım bişey..böyle bişeyi nasıl yaparım bilmiyorum..annemin yanına nasıl dönerim..eskiyi nasıl silerim bi çırpıda bilemiyorum..mantığım bitti diyor, ama yüreğim bunu diyemiyor,ona yinede kıyamıyorum..
çocuğum olsaydı muhtemelen bunlara katlanmayı tercih edicektim, ama şimdi farklı yol yakınken dönmeliyim acaba..

kıslar sabahtan beri içtiğim sütle duruyorum
hiçbişey yiyemiyorum
iştah gitti tamamen
oofff ilk zamanlarımı hatırladım hep böyle geçicek sanıyorum ama geçiyor kuşum sabret aç kalma süt içersen çok gaz yapar hafif şeyler atıştır aç kalmaklava:
salatalık domates yazğsız ye salata türü meyve ye yanında getir işee

evet cnm, sürekli söylüyorum bunları, ve daha neleri..ama artık bunları söylemekten ben utanıyorum, üzülüyorum..yoruldum..o bunları gayet rahat karşılıyor, sanki hiç bişey yokmuş gibi.....anlayamıyorumm, anlayamıyorum...

canım maniviyat (inanç açısından) benim eşimde de çok kuvvetli her cumaya gider arifelerde yada mübarek gecelerde hiç boş geçmez ha namaz kılarmı yok işte o nefsi kıramadı ama onun dışında mesela gözüme batacak bişey yapmadı seni neyi rahatsız ediyor mesela tabi sırf bu konu değil,
bebek bir aileyi toparlamak için çözüm olmaz çocuğa haksızlık olur mutsuz anne baba mutsuz bebek demek, böle bişey düşünme bence katlanmak sana haksızlık olur..

canım benim ya geçende bahsettin o kadar ciddi boyuttamı sorunlar yuvayı bitirecek kadarmı eşinle konuşmuşsun hiçmi gelişme yokk ne diyor sana değişirim farkında değilim mi ben böyleyim mi o senin bu kadar rahatsız olduğunun farkındamı konuş istersen ben bunları kaldıramıyorum terapiste falan gidelim de yasa biraz ayrı kalalım de hem sen kendini tartarsın hem o anlar belki dikkatsizliğinin nelere yol açabileceğini

yevrum kimse bişey yazmıyoki

canımcım çok sağol bidenem

arkadaşlar dr.dan geldim bu arada.değerim normalmiş ama cuma tekrar etmem gerekiyormuş.idrarımda bakteri çıktı onu da tekrarlıyacağız bir de progesteron baktıracakmışım artık o neyse.bir de dediki kendini bu ara hiç yormamalısın.alışveriş merkezine gidecektim gezme dedi,gripsin de zaten taksiye bin eve git yürüme de dedi.kendimi tuhaf hissettim yaw.ben şimdi kocama naz yapabilirim ozaman.muayene etmedi erkenmiş.ctsi gel dedi.

Son düzenleme:

farkında cnm herşeyin, ya aslında olay en başından beri yanlıştı..biz zıt kişilikleriz..ben ağır adam olamam diyor bana...benim beklentilerimde bu boyutta..ben karşımda çocuk istemiyorum..benim eşim benden 3 yaş büyük, ama ona rağmen keşke 10 yaş büyük olsaydı diyorum..

canancım burdaymışsın canım yarın kaldığımız yerden devam edelim,herşeyin çaresi var bitanem tamammı olumlu düşün allahtan hayırlısı gelecektir.

çiğdemim canım sormuşsun korunmayı ne zaman bırakacaksın diye cuma regli günüm eğer zamanında gelirse bırakacağım korunmayı çalışmalara devam yani
cananım sana ne diyeceğimi bilemiyorum sadece şunu diyeceğim biz bu hayata 1 defa geliyoruz başka yok yaş geçiyo ona göre düşün bebeğim

kızlar telefon geldiiiiii.hcg 504 ne diyosunuz

ayy kızım süperr canım yaa.... İyi çıkmış değerin. Tebrik ederim seni çok çok.. İnşallah sağlıklı bşr hamilelik geçirir alırsın bebeğini kucağına... Gözün aydınn :dance::teytey:

canım sorun ne tam olarak bilmiyorum ama benim eşimde benden 12 yaş büyük oda çocuk gibidir bazen ağır olmasını istemiyor değilim afakanlar basabiliyor. Ama yine de seviyorum işte birazda olduğu gibi kavul ediyorum diyelim. Çünkü içkisi, sigarası, gece hayatı yok, bensiz dışarı çıkmaz, sorumluluklarını bilir beni herşeyden sakınır gözü gibi bakar hayatta ailemden sonra en çok eşime güvenirim ve çocuk gibi davranıyor diye yada kişiliklerimiz uymuyor diye gözden kaçıramam bunları. Ama tabii ne yaşadığınu en iyi sen bilirsin.. Bence karar vermeden önce sana tavsiyem otur ve eşinin artı yönleriyle eksi yönlerini gerçekten tarafsız ve gerçek bir şekilde yaz. Hnagi taraf daha ağır basıyor bir bak değerlendir... İnan gelen gideni aratır diye bir af vardır bu duruma düşme sonra neler var hayatta görüyoruz neler çekiyor insanlar eşlerinden...

bu arada arkadaşlar sonuçlarım çıkmış perşembe öğleden sonra çıkar demişti kız ama kurstan gelince bir arayayım dedim çıkmış gösterebilirmişim doktora yarın gideceğim bakalım hayırlısı ınşallah... Haber veriririm...

günaydın arkadaşlar uykusuzluktan ölüyorum.gece misafirimizi gezdirdik sonrada karşıya başka bir tanıdığına bıraktık,bugün tuzlaya gidecek ya.gece 1,30 da yattım sabahta 6,15 te kalkıyorum.şu an ölüyorum uykusuzluktan.bugün nasıl geçecek bilmem.offf yarın da iş var.ve de yarın yine tahlilim var heyecan bitmedi.

günaydın öznurcuğum uykusuzluk geçer canım ya hep sizde kalsaydı böyle avun tatlım :) görende misafir istemiyoz sanacak ama çalışınca çok zor oluyor yaaaaaaa

günaydın öznurcuğum uykusuzluk geçer canım ya hep sizde kalsaydı böyle avun tatlım :) görende misafir istemiyoz sanacak ama çalışınca çok zor oluyor yaaaaaaa

günaydın canım.valla ne yalan söyliyim artık eşimin ve benim çekirdek ailemiz dışında yatılıya kimseyi istemiyorum.bu zamana kadar bana gelip kalmayan kalmadı.hiç de şikayet etmedim ama artık çektim isyan bayrağını.zaten şu an hiçbişeye halim yok.öyle bi değiştimki,hormonel herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…