kızlar iyi değilim 3 gündür, eşimle olan birlikteliğimin sonuna geldim sanırım..lütfen bana akıl verin,
eşimle 3,5 yıldır evliyiz ,bu 3,5 yılda onu çok değiştirmeye çalıştım,ama anladımki insan değişmez..onu öyle kabullenmem gerekiyor..ama bunu yapamayacağımı çok iyi anladım artık..o daha bir çocuk, büyütemedim ben onu..olmadı..aramızda saygı yok, aslında bir bayanın kocasına karşı olması gereken saygı yok..yani onu sürekli eleştiriyorum, sürekli bişeylerini düzeltmeye çalışıyorum..benim bu sıkıntıma rağmen o o kadar rahat bi insanki, bunu kendiside kabulleniyor.ailenin reisi olarak göremiyorum onu, çünkü karşımda bi erkek göremiyorum şuana kadar gözü kara bi şekilde geldim..ama pazar günü karşılaştığım olay sonucu, artık bardak taştı sanırım..
sizce bu evliliği bu şekilde götürmeye devam mı etmeliyim, buna bi son mu vermeliyim..
öyle anlar geliyorki, tartışmalarımızda onun beni anlamayışı, ve karşımdaki rahat tavırları bana sinir krizleri geçirtiyor, kendime zarar vermek istediğim anlar oluyor
canım benim bidenem
ay üzüldüm yaaaaaaaaa
eşini en iyi sen tanırsın aranızda nasıl bir iletişim var biz bilemeyiz canım
bence bi müddet kendinize zaman verin
bi 15 gün ayrı durun birbirinize düşünme süresi verin
o 15 gün bakın birbiriniz olmadan nasılsınız
tabi bu süre zarfında hiç görüşmeyin
özleyin birbirinizi
özlem olursa sevgi vardır muhakkak
eminim oda sensiz yapamıcaktır ve yeter bu ayrılık ben duramıyorum dicektir.
malesef evliliğimizin bazı dönemleri bu tip sıkıntılar yaşanabiliyo
biz mesela sorunlarımızı hiç konuşarak halledemiyoruz malesef
konuşma ile başlayıp tartışmayla devam ediyo
canancım sen çok akıllı ve kendini bilen bi bayansın
bir yuva kolay kurulmuyo malesef
aranızda ne geçti bilmeden konuşuyorum belki kızıcaksın bana ama
yuvamıza dört elle sarılıp dimdik ayakta durmamız gerekiyo maluımunuz dişi kuş oluyoruz ya eşinin sana yaptıklarını sende eşine yap bakalım
oda ne oluyo derse sana ıolan banada oluyu dersin
oofff ilk zamanlarımı hatırladım hep böyle geçicek sanıyorum ama geçiyor kuşum sabret aç kalma süt içersen çok gaz yapar hafif şeyler atıştır aç kalmakıslar sabahtan beri içtiğim sütle duruyorum
hiçbişey yiyemiyorum
iştah gitti tamamen
canancım aranızdaki olayları tam bilemiyorum off erkekler hep böle ama çocuk gibi olabiliyorlar ama seni çok üzmesine ve yıpratmasına izin verme tabikide
herşeyi alttan almak zor oluyor benimde arada sorunlarım oluyor belki sizlere söyleyemiyorum ama tabi bu zamana kadar öle ayrılma boyutunda büyük sorunlarım olmadı...eşine sıkıntılarından ve bize anlattığın gibi onun davranışlarından rahatsız olduğunu söyledinmi ???
evet cnm, sürekli söylüyorum bunları, ve daha neleri..ama artık bunları söylemekten ben utanıyorum, üzülüyorum..yoruldum..o bunları gayet rahat karşılıyor, sanki hiç bişey yokmuş gibi.....anlayamıyorumm, anlayamıyorum...
önzurcum canım değerin çok iyi
bu kişiden kişiye değişiyo bildiğim kadarıyla
benim 2 gün geçmişti 1121 çıkmıştı
ama 6+3 te kalp atışını duyamamıştık
sadece üstten keseyi gördü doktor
15 gün sonra gel dedi
hadi tekrar hayırlı olsun hayatım
ozim tebrik ederim canım gerçi değerlerin anlamını bilmiyorum ama kızlar dediyse iyi kesin iyidir evet ama artık yeter ağlamak yok eşinide gönülden af edene kadar olaylar aklına geldikçe hemen bebeişini düşün gelecek günlerinizi bebişinin anne anne diye eteğinde dolanacağını düşün sakın üzülme emi
sende çok sağol arkidişim güzel sözlerin için
süperrrrr:lepi:gözün aydın canım benimmm
dr.a gitti geldim değerde sorun yok canım.cuma tekrarlıyacağız dedi.
kızlar iyi değilim 3 gündür, eşimle olan birlikteliğimin sonuna geldim sanırım..lütfen bana akıl verin,
eşimle 3,5 yıldır evliyiz ,bu 3,5 yılda onu çok değiştirmeye çalıştım,ama anladımki insan değişmez..onu öyle kabullenmem gerekiyor..ama bunu yapamayacağımı çok iyi anladım artık..o daha bir çocuk, büyütemedim ben onu..olmadı..aramızda saygı yok, aslında bir bayanın kocasına karşı olması gereken saygı yok..yani onu sürekli eleştiriyorum, sürekli bişeylerini düzeltmeye çalışıyorum..benim bu sıkıntıma rağmen o o kadar rahat bi insanki, bunu kendiside kabulleniyor.ailenin reisi olarak göremiyorum onu, çünkü karşımda bi erkek göremiyorum şuana kadar gözü kara bi şekilde geldim..ama pazar günü karşılaştığım olay sonucu, artık bardak taştı sanırım..
sizce bu evliliği bu şekilde götürmeye devam mı etmeliyim, buna bi son mu vermeliyim..
öyle anlar geliyorki, tartışmalarımızda onun beni anlamayışı, ve karşımdaki rahat tavırları bana sinir krizleri geçirtiyor, kendime zarar vermek istediğim anlar oluyor
canacım sen çok mantıklı birisin,benim olayımdaki bana söylediklerin beni çok rahatlatmıştı.eşinle arandakileri sen daha iyi bilirsin ama konuşmak çok güzel bir yol.eşinle herşeyi en açık şekilde konuşabilmen onun da seni dinlemesi ve nerelere katılıyor nerelere katılmıyor söylemesi lazım.böylece anlaşabileceğiniz yada anlaşamayacağınız konuları bulmalısın.ortak noktaya varabileceğiniz şeyler olacaktır.haaa ortak fikirde olmadıklarınız için bazısını sen bazısını o alttan almalı.bu da mı olmuyor tamamenmi zıt kutuplardasınız ozaman bisüre ayrı kalmanız mümkünmü sevginizi tarın birbirinizi özleyin diyecem ama bu son yol olmalı,önce mutlaka herşeyi konuşmalısınız.eğer benim eşim bu konuşma olayını becerememiş olsaydı biz belkide şimdi ayrıydık.karşı tarafa derdini anlatabilmek,onun anlayacağı şekilde ama çok önemli canım.evde de değil çıkın dışarı güzel bir yerde yemek yiyerek veya bişeyler içerek konuşun bence bunları.ev ortamından bir kurtulun önce.eğer sevginiz hala tazeyse hepsinin üstesinden gelirsiniz ama sevgi yitirilmek üzereyse konuşulan güzel şeyler onu tekrar canlandırabilir unutma tamamen bitmemiştir ben buna inanmıyorum.
canım benim ya geçende bahsettin o kadar ciddi boyuttamı sorunlar yuvayı bitirecek kadarmı eşinle konuşmuşsun hiçmi gelişme yokk ne diyor sana değişirim farkında değilim mi ben böyleyim mi o senin bu kadar rahatsız olduğunun farkındamı konuş istersen ben bunları kaldıramıyorum terapiste falan gidelim de yasa biraz ayrı kalalım de hem sen kendini tartarsın hem o anlar belki dikkatsizliğinin nelere yol açabileceğini
kızlar telefon geldiiiiii.hcg 504 ne diyosunuz
farkında cnm herşeyin, ya aslında olay en başından beri yanlıştı..biz zıt kişilikleriz..ben ağır adam olamam diyor bana...benim beklentilerimde bu boyutta..ben karşımda çocuk istemiyorum..benim eşim benden 3 yaş büyük, ama ona rağmen keşke 10 yaş büyük olsaydı diyorum..
günaydın öznurcuğum uykusuzluk geçer canım ya hep sizde kalsaydı böyle avun tatlım :) görende misafir istemiyoz sanacak ama çalışınca çok zor oluyor yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?