- Konu Sahibi EU3
-
- #3.481
Öznurcum canım ya hcg Çok İyİ ben adetİm 10 gÜn geÇİnce yapmıŞtım sİlİk Çİzgİ ÇıkmıŞtı ve 10 gÜn geÇmesİne raĞmen kandada 1096 ÇıkmıŞtı senİnkİ bence Çok gÜzel merak etme bu sefer bebİŞİn senİ bırakmaz İnŞallah
süperrrrr:lepi:gözün aydın canım benimmmkızlar telefon geldiiiiii.hcg 504 ne diyosunuz
kızlar iyi değilim 3 gündür, eşimle olan birlikteliğimin sonuna geldim sanırım..lütfen bana akıl verin,
eşimle 3,5 yıldır evliyiz ,bu 3,5 yılda onu çok değiştirmeye çalıştım,ama anladımki insan değişmez..onu öyle kabullenmem gerekiyor..ama bunu yapamayacağımı çok iyi anladım artık..o daha bir çocuk, büyütemedim ben onu..olmadı..aramızda saygı yok, aslında bir bayanın kocasına karşı olması gereken saygı yok..yani onu sürekli eleştiriyorum, sürekli bişeylerini düzeltmeye çalışıyorum..benim bu sıkıntıma rağmen o o kadar rahat bi insanki, bunu kendiside kabulleniyor.ailenin reisi olarak göremiyorum onu, çünkü karşımda bi erkek göremiyorum şuana kadar gözü kara bi şekilde geldim..ama pazar günü karşılaştığım olay sonucu, artık bardak taştı sanırım..
sizce bu evliliği bu şekilde götürmeye devam mı etmeliyim, buna bi son mu vermeliyim..
öyle anlar geliyorki, tartışmalarımızda onun beni anlamayışı, ve karşımdaki rahat tavırları bana sinir krizleri geçirtiyor, kendime zarar vermek istediğim anlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?