- Konu Sahibi EU3
-
- #3.521
söyleseniz daha iyi banada diyolardı dış gebelik falan söyledim artık kimse sormuyo üzerimden bi yük kalktı söyle kendi ailene en azından
sen bilirsin bitanem sen eşini daha iyi tanıyosun o yüzden kararı sen ver
hoşgeldin canancım,
nasılsın bugün.
hala aynıyım, karışığım..dün gecede annemde kaldım..eşim dün geldi beni almaya...ben sensiz olamam ki diyo...öyle çok üzülüyorum ki onada..mafoldumben
annenin haberi var mı canım
ailelere de söylemiyoruz.ben söyleyelim istiyorum ama eşim ısrarla söylemiyelim,sağlıklı olduğu belli olsunherşey yoluna girsin 12 haftalıkken söyleyelim diyo,ya bişey olursa diyo.eee ama sonrada bişey olursa bile bilmeyecekler sürekli niye çocuk yapmıyosunuz diye sıkıştıracaklar diyorum.çok sıkıştırırlarsa oldu ama düştü diye söyleriz.sağlıklı olursa da sürpriz olur işte söylemeyelim şimdiden diye tutturdu.ben dayanamıyorum ama.hem bilmeleri hakkı hepsinin ya.bu konuda hiç anlaşamıyoz eşimle.konu böyle kapandı en son.
canım ortada çok bariz konular var mı.yani senin şikyet ettiğin konular belirginse neden konuşmuyorsunuz.sen soğudunmu sevginle ilgili şüphen mi var peki.
canımm günaydınn... Nasılsın iyi misin. Uykusuz kalmışsın yaa... Size mi kaldı bir de onu gezdirmek akşam akşam. Neyse canımm bence de söylemelisiniz diye düşünüyorum hamile kalabildiğini öğrensinler sonra aman kalamıyor demesinler ama erkekler sanırım böyle yaa. Benimki de ayne öyle bir ara hamile kalınca söyleyemeceğiz 3. aya kadar diyordu annelerde dahil ya dedim deli misin nasıl saklarım o zamana kadar hem onlarında tecrübelerine ihtiyacım var hamilelik konusunda ilk 3 ay zaten çok önemli ve desteğe ihtiyacım olur dedim. Sanırım ikna oldu çünkü şimdi hamilelik şüphem var ya hiç söylemeyelim demedi... Hele bir kesinleşsin hiç olmazsa kalp atışını duyana kadar bekleyelim sadece diye söyle o zaman kesin söyleyin ama seninde deste ihtiyacın var eşin herzaman yanında değilki hayatım yardıma ihtiyacın olabilir.. Bu arada bende eşimi bekliyırum işe gitti halletmesi gerekenleri halledip gelecek ve gideceğiz sonuçları almaya çok merak ediyorum ve hala tık yok. Ama rüyamda regli oluyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?