Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu grip de geçmedi.işyerindekilere daha hiçbişey söylemedim.bi tek kendi şefime söylemiştim hayırlı bir haber verebilirim diye.onada tembihledim kimseye söylemeyecek.tam zam zamanı,2 senedir krizdir mrizdir zam alamadık şimdi hamileyim diye yine beni takmaz bunlar.zam belli olsun sonra söylicem.

ailelere de söylemiyoruz.ben söyleyelim istiyorum ama eşim ısrarla söylemiyelim,sağlıklı olduğu belli olsunherşey yoluna girsin 12 haftalıkken söyleyelim diyo,ya bişey olursa diyo.eee ama sonrada bişey olursa bile bilmeyecekler sürekli niye çocuk yapmıyosunuz diye sıkıştıracaklar diyorum.çok sıkıştırırlarsa oldu ama düştü diye söyleriz.sağlıklı olursa da sürpriz olur işte söylemeyelim şimdiden diye tutturdu.ben dayanamıyorum ama.hem bilmeleri hakkı hepsinin ya.bu konuda hiç anlaşamıyoz eşimle.konu böyle kapandı en son.

aynen canım bende uzak olduğum için gelen 15 gün kalıyo dayanacak sabrı kalmıyo insanın ama artık söylüyorum yoruldum diye davet etmiyorum sevdiğim insanlar dışındakileri kayınvalidemede dedim misafir 3 veya dört gün 15 gün olmaz ben çalışıyorum dedim haklısın dedi davet etmediğim içinde gelemiyo bozuluyo fark ediyorum ama umrumda değil hiç bi faydasını görmedim bu güne kadar ama benim ilk zamanlardaki gibi suskun kalmadığımı görünce sesini çıkaramıyo aslında herşey bizde bitiyo çok samimi olmayacaksın kimseyle ama olmuyor bu da bizim sıcak kanlılığımız

söyleseniz daha iyi banada diyolardı dış gebelik falan söyledim artık kimse sormuyo üzerimden bi yük kalktı söyle kendi ailene en azından

sen bilirsin bitanem sen eşini daha iyi tanıyosun o yüzden kararı sen ver

bazen diyorum ki Allah rızasını kazanmak için katlanmalımıyım.. çünkü onu bırakırsam, ona çok büyük bi kötülük yapıcakmışım gibi, ama bırakmazsam da kendime kötülük etmiş olucam..
kızlar düşünmekten çatlıcak beynim, öyle zor bir kararki..çıkar yol bulamıyorum.

kıyamam ya biz ne desek boş canım en iyi kararı sen vereceksin ama her zaman yanındayız bitanem en doğruyu sen bilirsin çok üzülüyorum ben böyle şeylere ya

canım ortada çok bariz konular var mı.yani senin şikyet ettiğin konular belirginse neden konuşmuyorsunuz.sen soğudunmu sevginle ilgili şüphen mi var peki.

annenin haberi var mı canım

var cnm, dün gece anlattım herşeyi...çok üzüldü..ailemde farkında eşimin böyle biri olduğunun..ama artık onlar kabullenmişlerdi..ağır taraf canan dı, taşıyan taraftı...artık benimde alıştığımı düşünüyorlardı, ama alışamamışım..mafoldumben
bu kararımda yanlız olduğumu söyledi..

canımm günaydınn... Nasılsın iyi misin. Uykusuz kalmışsın yaa... Size mi kaldı bir de onu gezdirmek akşam akşam. Neyse canımm bence de söylemelisiniz diye düşünüyorum hamile kalabildiğini öğrensinler sonra aman kalamıyor demesinler ama erkekler sanırım böyle yaa. Benimki de ayne öyle bir ara hamile kalınca söyleyemeceğiz 3. aya kadar diyordu annelerde dahil ya dedim deli misin nasıl saklarım o zamana kadar hem onlarında tecrübelerine ihtiyacım var hamilelik konusunda ilk 3 ay zaten çok önemli ve desteğe ihtiyacım olur dedim. Sanırım ikna oldu çünkü şimdi hamilelik şüphem var ya hiç söylemeyelim demedi... Hele bir kesinleşsin hiç olmazsa kalp atışını duyana kadar bekleyelim sadece diye söyle o zaman kesin söyleyin ama seninde deste ihtiyacın var eşin herzaman yanında değilki hayatım yardıma ihtiyacın olabilir.. Bu arada bende eşimi bekliyırum işe gitti halletmesi gerekenleri halledip gelecek ve gideceğiz sonuçları almaya çok merak ediyorum ve hala tık yok. Ama rüyamda regli oluyordum...

canım ortada çok bariz konular var mı.yani senin şikyet ettiğin konular belirginse neden konuşmuyorsunuz.sen soğudunmu sevginle ilgili şüphen mi var peki.

konuştum cnm, herşeyi anlattım..zaten diyorum ya bizim yaşantımız bu ,ben sürekli eşimi eleştiriyorum, yani beni geren yanlarını sürekli ona iletiyorum..ama tınn...bana diyorki ben senin için herşeye katlanırım..ya ben istemiyorum ki böyle bir koca, sürekli ağzımın içine baksın, benden korksun..ben istiyorum ki, ben ondan çekineyim..off bilmiyorum.. vicdanım eve dön dön diyor ,mafoldumben

canım çok emin olma eşinin ikna olduğuna,hele bi öğren de hamile olduğunu inşallah.ozaman söyler zaten kimsyee söylemicez diye.bana da aynısı oldu.
bu arada inşallah hamilesindir ki bana öyle geliyor.haberlerini bekliyoruz heyecanla,burası şenliksiz kalmıyo maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…