- Konu Sahibi EU3
-
- #3.541
konuştum cnm, herşeyi anlattım..zaten diyorum ya bizim yaşantımız bu ,ben sürekli eşimi eleştiriyorum, yani beni geren yanlarını sürekli ona iletiyorum..ama tınn...bana diyorki ben senin için herşeye katlanırım..ya ben istemiyorum ki böyle bir koca, sürekli ağzımın içine baksın, benden korksun..ben istiyorum ki, ben ondan çekineyim..off bilmiyorum.. vicdanım eve dön dön diyor ,mafoldumben
canım çok emin olma eşinin ikna olduğuna,hele bi öğren de hamile olduğunu inşallah.ozaman söyler zaten kimsyee söylemicez diye.bana da aynısı oldu.
bu arada inşallah hamilesindir ki bana öyle geliyor.haberlerini bekliyoruz heyecanla,burası şenliksiz kalmıyo maşallah.
canım madem böyle bir yola girmişsin.şimdi hemen dönüp hiçbişey yokmuş gibi davranman çok zor.kesin oturup şöyle etraflıca tekrar konuşmanız lazım.bak senin eleştirilerine verdiği yanıtı da beğenmediğini söyle,asıl sorunun bu son söylediklerin olduğunu belirt.herşeyi yoluna koyacağınıza dair anlaşın önce.annenlerin bilmesi de şimdi pek iyi olmamıştır.eşine cephe almasınlar.
valla bilmiyorum açıkçası bende öyle düşünüyorum haberi alınca yine öyle söyleyebilir. Ama ilk defa bu sefer eşim çok hevesli daha evvel geciktiğinde yoktur canım felan derdi ilgisiz olurdu ama geçen sene olmasını hiç istemiyordu benim derslerim ve işim yoğundu birde işten çıkıp kursa gidiyordum ondan şimdi bu sen sorun yok ondan böyle istekliyim diyor. Bilmiyorum valla canım yaa zaman geçtikçe sanki ümidimde azalıyor yokmuş gibi geliyor kendimi mi kandırıyorum acaba. Başka yerde başlık açmıştım orda olaiblir diyenlerde var bazılarındada çıkmamış adet söktürücü vermiş doktor bakalım hangisi olacak ama çok moralim bozulacak hamilelik yok diye değil, yine düzensizlik başladı diye çünkü bugün son olduğumdan beri 35. günüm ve sınıra geldim belkide hormonlarda yine sorun var ve yine ilaç tedavisi uzatacak zamanı o yüzden endişeliyim... Lütfen dua et olurmuuu...
ailem zaten eşimin kişiliğini biliyor, sadece ben ona katlanmaya alıştım diye düşünüyorlardı...diyorum ya annem çok üzüldü, oda benim bi oğlum olduydu artık diyor, çocuğun kötü bir huyu yokki :gitme:
canım dularım hepimiz için herzaman.allah en iyiyi bilendir hiç korkma.
varmıdır öyle bi ihtimal özicim yaaaa kimisinin 10gün sonra falan çıkıyomuş ya sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?