Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün çok daha iyiyim öznurcum ya
hafifi karnımda ağrılar dolaşıyo o kadar
doktorun da dediği gibi gazdır gaz :roflol:

walla cnm ben hala beklemelerdeyim
sabah yine tek çizgi gördüm

ben bi yemek yiyim kıslar
ondan sonrada hastaneye gidip tahlil sonuçlarımı alıcam
malum karaciğerin takip edilmnesi gerekiyomuş

ya dr.a sormadım grip için bi ilaç kullanabilirmiyim diye.böyle çekecekmiyim acaba ya.

Arkadaşlar geldim ben. Hamilelik yok ama üzülmedim çünkü prılaktinim de yüksek çıkmadı hiçbir sorunum yok gibi en azından lsh, fsh ve prolaktşn normal ama rahim kalınlaşmaso östrojen seviyemin yükselmesindenmiş. Adet söktürücü verdi onu kullancam regli olduğumun 14. günü yumurtlama gününde yani gideceğim ve doktor yumurtlamama bakacak bir sorun var mı diye eğer gelişemiyorsa o zaman ilaç verecekmiş bakalım şu an beklemedeyim ama nedense hamile olmadığıma sevindim çünkü zamansız olmasını istemiyordum planladığım tarihte olması daha iyi tabii o zamanda olursa...

allah gönlüne göre versin canım

evet hepimizin de cnm herşeyin haayırlısııı

sağlık olsun cnm, tahlil sonuçlarının olumlu çıkması iyi en azından..hakkında hayırlısı...

Teşekkürler arkadaşlar. Valla geçen sene prolaktin belası çıktı 5 ay ilaç kullandım sonra o düştü kist çıktı ufak oda eridi şimdi yine birşeyçıkacak diye ödüm patladı. Bu seferde östrojen seviyesi yüksek ve rahimde kalınlaşma var ama heralde regli olunca o kalınlaşma düzelir diye düşünüyorum. Çünkü regli olunamaddığı için öyle oluyormuş. Bir de yumurtama bakılacak ama tabii regl gecikinde yine tarih değişti bir türlü hesap edemiyorum bahara kadar bir düzen tutturmam lazım bakalın nasıl olacak ne zor şey kadın olmak ya bin türlü şeyle uğraşıyoruz hamile kalacağız diye.. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun herkese muradını versin...

hayırlısı olsun canım, en azından diğer değerler normal yumurtlama içinde ilaç verir inşallah çabucak gelir bebişinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…