ooff nasıl olayım iki gündür sol bacağımda kasılma var deli olacağım ağrıyoo:çok üzgünüm:nasılsın bilgecim
geçmiş olsun cnm uzat ayanı sen de dinlenooff nasıl olayım iki gündür sol bacağımda kasılma var deli olacağım ağrıyoo:çok üzgünüm:
günaydın canlarııımmmmmmmmmmm
bugün çok daha iyiyim öznurcum ya
hafifi karnımda ağrılar dolaşıyo o kadar
doktorun da dediği gibi gazdır gaz :roflol:
sizler nasılsınız kıslar
isimcim öznurcum
ben bi yemek yiyim kıslar
ondan sonrada hastaneye gidip tahlil sonuçlarımı alıcam
malum karaciğerin takip edilmnesi gerekiyomuş
Arkadaşlar geldim ben. Hamilelik yok ama üzülmedim çünkü prılaktinim de yüksek çıkmadı hiçbir sorunum yok gibi en azından lsh, fsh ve prolaktşn normal ama rahim kalınlaşmaso östrojen seviyemin yükselmesindenmiş. Adet söktürücü verdi onu kullancam regli olduğumun 14. günü yumurtlama gününde yani gideceğim ve doktor yumurtlamama bakacak bir sorun var mı diye eğer gelişemiyorsa o zaman ilaç verecekmiş bakalım şu an beklemedeyim ama nedense hamile olmadığıma sevindim çünkü zamansız olmasını istemiyordum planladığım tarihte olması daha iyi tabii o zamanda olursa...
Arkadaşlar geldim ben. Hamilelik yok ama üzülmedim çünkü prılaktinim de yüksek çıkmadı hiçbir sorunum yok gibi en azından lsh, fsh ve prolaktşn normal ama rahim kalınlaşmaso östrojen seviyemin yükselmesindenmiş. Adet söktürücü verdi onu kullancam regli olduğumun 14. günü yumurtlama gününde yani gideceğim ve doktor yumurtlamama bakacak bir sorun var mı diye eğer gelişemiyorsa o zaman ilaç verecekmiş bakalım şu an beklemedeyim ama nedense hamile olmadığıma sevindim çünkü zamansız olmasını istemiyordum planladığım tarihte olması daha iyi tabii o zamanda olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?