Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa olmuş,erken yaptım biraz ama heves ettim dayanamdım,inşallah silmek zorunda kalmam.

aaaa olmuş,erken yaptım biraz ama heves ettim dayanamdım,inşallah silmek zorunda kalmam.

Ayyy Öznurcuumm lütfeen artık aklına kötü şeyler getirme ne güzel işte gebelik testi yaptın pozitif kan testin süperr daha ne olsun.. Allah nazarlardan saklasın. Şurda büyük ihtimal bir hafta sonbra felan kesesini sonrada kalp atışlarını duyacaksın.. Tadını çıkar.. Çokta güzel olmuş bende bilmiyom yapmayı bana öğretin heee hamile kalıncaaa kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım, en azından diğer değerler normal yumurtlama içinde ilaç verir inşallah çabucak gelir bebişinn

bakalım bir reglimi oayım gideyim öğreneyim yumurtlama nasılmış ne verecek bir sorun var mı dediğin gibi hormonlarda birşey yok en azından şimdilik. Birazda biz kafamızda sorun yapıyoruz ve etkileniyoruz diye düşünüyorum artık reglimi takip etmicem oluruna bırakcam yaa...Zaten reglim gecikti ilaçla olcam artık bu ay yumurtlama felan hesaplayamam reglimin düzene girmesi lazım o zaman yumurtlamada da sorun kalktı demek olcak zaten... Bahara kadar elbet yoluna girer sanırım. Hem benim şimdi derslere adapte olmam lazım nisan başı sınavlar var daha hiç çalışmadım...

iyi akşamlar kızlar
çıktım ben..

öznur cugum tıcker in hayırlı olsun :)
çok begendım canım...
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın opuyorumnanaktan

öznur cugum tıcker in hayırlı olsun :)
çok begendım canım...
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın opuyorumnanaktan

öznur ya bende avatarımı degıtırmek ıstıyorum ama nerden buldun sen bu hamıle avatarı...kopya verırmısın bana... bilmiyorumkismile

iyi geceler kıslarrrrrrrr
ben geldim ama kimsecikler yok.....
ben bugün hastanaya giitttiiimmm karaciğerde bi problem yok çok şükür değerlerim normale dönmüş nasıl becerdiyse. :))))
sonra eve geldim az bi lekelenmem oldu çok korktum apar topar eşimi aradım hastaneye gittik... Allahıma şükürler olsun hiç beşey yok uyuşmazlık iynesi vurulucam bidaha olursa. veeeeeeeeeeeeeeee kıslarrrrrrrr
Allahıma şükürler olsun Rabbim bu sevinci bu mutluluğu sizlerede yaşatsın
bebeğimin kalbi pıtır pıtır teyzeleriiiiiiiii ya çok şükür Allahıma.

sizin için çok sevindim mercimekli kıslarrrr gözünüz aydın hadi bakalım

bende 1 hafta gecikmeli kırmızıları karşıladım napim hayırlısı böyleymiş demekki

bende 1 hafta gecikmeli kırmızıları karşıladım napim hayırlısı böyleymiş demekki

canım Rabbim sizlerede nasip eder inşallah
Ben inanıyorum ki o sırayla yüzümüzü güldürüyo
bak bana tam 4,5 senedir bekliyodum
Rabbim böylesini uyugun görmüş
hayırlı olanı buymuş benim için
üzülme nolur inanın siz üzülünce bende çok üzülüyorum
benim evlendiğimde çocuğum olsaydı kocaman olmuştu

nurtişim hayırlı olsun gözün aydın bitanem

Alah razı olsun olcaycım
Rabbim en kısa sürede hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah
hep dualarımdasınız inanın
çok seviyorum hepinizide ben yaaaaaaaaaaa :asigim:

ayyy çok sevindim canımm... Herşey normalmiş demek ohh ne güzel... Artık kalbime atıyor ve resmi olarak hamilesinn :teytey::sm_cool: artık hiçbirşeye kafanı takma ve kendini dinlemeyi bırak hamileliğin tadını çıkar doya doyaaa a.s.

Bu arada birşey soracağım kızlar yaa. Doktor bana regli söktürücü verdi dün. Daha bir tane içtim dün birkaç saat sonra hemen lekelenmem geldi akşamda yatarken içtim sabah iyice gelmişti artık. Normalde hemen bu kadar az zamanda gelmemesi lazım ben kendi reglimi mi oldum yoksa ilaç mı getirdi reglimi anlamadım. Ben demekki zaten gelecekmiş ilaçta hemen tetikledi diye düşünüyorum. Birde aklıma birşey geldi nasıl gözden kaçırdım bilmiyorum. Geçen ay yasmin kullanmıştım kist vardı erimişti ama ne olur ne olmaz bir kutu daha kullan demişti dr. ben 2 gün içmeyi unutunca daha 3 hapım varken regli olmuştum daha 18. günde erken olmuştum yani 10'unda bu reglimi de geçen reglime göre hesapladım ama erken olmuştu zaten o. Acaba olanı değilde olmam gereken tarihi mi baz almam gerekiyordu hapı unutmasaydım 15 inde olcaktım geçen ay yani ona göre düşünürsek ben gününde olmuş oldum. Yoksa daha tek ilaçla reglim gelmezdi dimi.. Uzun oldu ama yorum yaparsanız sevincem...

Canım Allah razı olsun
Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah

aynı şey banada olmuştu canım
bi 4 ay önce falan hatta sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızda bilir
15 gün geç gelmişti adetim
banada doktor adet söktürücü verdi. ama ben kullanmadım çünkü herşeyde ilaca başvurmak istemedim. ilaçlar hücrelerimizi öldürüyo malesef.
kullannadım ilacı bi hafta sonra kendiliğinden geldi adetim problem yok deyince doktor kullanma gereği hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…