- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #3.601
Canım Allah razı olsun
Rabbim sizlerede yaşatsın inşallah
aynı şey banada olmuştu canım
bi 4 ay önce falan hatta sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızda bilir
15 gün geç gelmişti adetim
banada doktor adet söktürücü verdi. ama ben kullanmadım çünkü herşeyde ilaca başvurmak istemedim. ilaçlar hücrelerimizi öldürüyo malesef.
kullannadım ilacı bi hafta sonra kendiliğinden geldi adetim problem yok deyince doktor kullanma gereği hissetmedim
iyi geceler kıslarrrrrrrr
ben geldim ama kimsecikler yok.....
ben bugün hastanaya giitttiiimmm karaciğerde bi problem yok çok şükür değerlerim normale dönmüş nasıl becerdiyse. :))))
sonra eve geldim az bi lekelenmem oldu çok korktum apar topar eşimi aradım hastaneye gittik... Allahıma şükürler olsun hiç beşey yok uyuşmazlık iynesi vurulucam bidaha olursa. veeeeeeeeeeeeeeee kıslarrrrrrrr
Allahıma şükürler olsun Rabbim bu sevinci bu mutluluğu sizlerede yaşatsın
bebeğimin kalbi pıtır pıtır teyzeleriiiiiiiii ya çok şükür Allahıma.
işte bende kullandım ama daha bir ilaçta hemen geldi daha önce kist vardı olamamıştım dr yine vermişti o zaman 4 gün sonunda ancak olmuştum bence bu benim kendi reglim çünkü anlattığım gibi zaten geçen ay yasmini 2 gün içmeyi unutunca erken geldi reglim daha 3 hapım varken eğer unutmasaydım zaten geçen ayda 15 inde gelecekti ama ben 10 unda oldum diye o tarihten saydım bence bu ay tam döngüsünde oldu. Hem hormon değerleirmde çok iyi gecikmesi için bir neden yoktu. rahim kalınlaşması da regli geciktiği için oluyor ki heralde reglim yakındı ondan öyle gözüktü. birde estrojenle ilgili bilgin var mı düşük değer olması sorunmuş ama yüksek olmasının nedenini bulamadım acaba regli olamadığım için rahmim kalınlaştı ya ondan mı arttı estrojenim.. Eğer yumurtam gelişiyorsa ve günüm gecikmezse artık daha sorunum kalmaz inşallah...
canım benimmm, çok sevindim yaaa...yerim ben onu yaa..pıt pıt atıyomuş kalbisi..Allahım sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin hayırlısıyla..
nurten ben canan bu arada
bencede senin reglindir o canım
ilaçın etkisiyle olmamıştır. estrojen hakkında hiç bilgim yok malesef canım
hemencik anladım bidenem merak etme
alttaki imzandan anlaşılıyo naniknanik
kıs canan bu ismi nerden buldun böle kuşum yaaaaaa
nurten kız söleceniz demi artık herkeslere
eşimin ailesiyle benim ailemin haberi vardı zaten canancım
onların bilmeye hakkı var diye saklamadık.
ama şimdi o çok bilmiş resmen gün sayıp çetele tutanlarada ilan edilecek
geçen kadının biri kayınvaldeme
onlar evleneli tam 4,5 yıl oldu
niye çocuk yapmıyolar daha demiş yoksa olmuyomu falan demiş
o kadar sinirlendim ki yaaaaaaaaa
kayınvaldem bunun tasası hiçbirimize düşmez kendi bilecekleri iş deyip kapatmış konuyu
opuyorumnanaktan
annem beni fesleğenim diye sever :kedi:
öznur cugum tıcker in hayırlı olsun :)
çok begendım canım...
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın opuyorumnanaktan
öznur ya bende avatarımı degıtırmek ıstıyorum ama nerden buldun sen bu hamıle avatarı...kopya verırmısın bana... bilmiyorumkismile
iyi geceler kıslarrrrrrrr
ben geldim ama kimsecikler yok.....
ben bugün hastanaya giitttiiimmm karaciğerde bi problem yok çok şükür değerlerim normale dönmüş nasıl becerdiyse. :))))
sonra eve geldim az bi lekelenmem oldu çok korktum apar topar eşimi aradım hastaneye gittik... Allahıma şükürler olsun hiç beşey yok uyuşmazlık iynesi vurulucam bidaha olursa. veeeeeeeeeeeeeeee kıslarrrrrrrr
Allahıma şükürler olsun Rabbim bu sevinci bu mutluluğu sizlerede yaşatsın
bebeğimin kalbi pıtır pıtır teyzeleriiiiiiiii ya çok şükür Allahıma.
bende 1 hafta gecikmeli kırmızıları karşıladım napim hayırlısı böyleymiş demekki
sinir oluyorum böyle insanlara.. Onlara ne yaaa herkesin kendi özel hayatı hem tüm hayat çocuktan mı ibaret olmazsa da olmazdı yani tasası onları mı düşmüştü. Kayınvalidene de aferin iyi laf etmiş. Şimdi duysunlarda konuşacak konu kalmasın onlarada ama öyle insanlar yine söyleyecek birşey bulurlar ama olsun sen göğsünü gere gere söyle hamile olduğunu... artık kalp atışları da duyulmuş ne de olsa...
evet nurtiş ben 0 negatf,eşim b pozitif.bugün kan tahliline gittim ya dr. bi de indrect bilmem ne tahlili istedi sanırım uyuşmazlıkla mı ilgili bu.sen yaptırdınmı biliyomusun nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?