Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte bende kullandım ama daha bir ilaçta hemen geldi daha önce kist vardı olamamıştım dr yine vermişti o zaman 4 gün sonunda ancak olmuştum bence bu benim kendi reglim çünkü anlattığım gibi zaten geçen ay yasmini 2 gün içmeyi unutunca erken geldi reglim daha 3 hapım varken eğer unutmasaydım zaten geçen ayda 15 inde gelecekti ama ben 10 unda oldum diye o tarihten saydım bence bu ay tam döngüsünde oldu. Hem hormon değerleirmde çok iyi gecikmesi için bir neden yoktu. rahim kalınlaşması da regli geciktiği için oluyor ki heralde reglim yakındı ondan öyle gözüktü. birde estrojenle ilgili bilgin var mı düşük değer olması sorunmuş ama yüksek olmasının nedenini bulamadım acaba regli olamadığım için rahmim kalınlaştı ya ondan mı arttı estrojenim.. Eğer yumurtam gelişiyorsa ve günüm gecikmezse artık daha sorunum kalmaz inşallah...

canım benimmm, çok sevindim yaaa...yerim ben onu yaa..pıt pıt atıyomuş kalbisi..Allahım sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin hayırlısıyla..

bencede senin reglindir o canım
ilaçın etkisiyle olmamıştır. estrojen hakkında hiç bilgim yok malesef canım

canım benimmm, çok sevindim yaaa...yerim ben onu yaa..pıt pıt atıyomuş kalbisi..Allahım sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin hayırlısıyla..

canım Allah razı olsun Bidenem
Rabbim en kısa sürede sizlerede yaşatsın inşallah bu duyguyu:CüvCüv:

kıs canan bu ismi nerden buldun böle kuşum yaaaaaa

bencede senin reglindir o canım
ilaçın etkisiyle olmamıştır. estrojen hakkında hiç bilgim yok malesef canım

bence de öyle yoksa hemen gelmezdi dr gitcem ya o zamanda sorarım ay sonunda. Gerçekten hamile olanlara kendiminmiş gibi seviniyorum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

nurten kız söleceniz demi artık herkeslere

eşimin ailesiyle benim ailemin haberi vardı zaten canancım
onların bilmeye hakkı var diye saklamadık.
ama şimdi o çok bilmiş resmen gün sayıp çetele tutanlarada ilan edilecek
geçen kadının biri kayınvaldeme
onlar evleneli tam 4,5 yıl oldu
niye çocuk yapmıyolar daha demiş yoksa olmuyomu falan demiş
o kadar sinirlendim ki yaaaaaaaaa
kayınvaldem bunun tasası hiçbirimize düşmez kendi bilecekleri iş deyip kapatmış konuyu

ay karafesleğen öldüreceksiniz siz beni gülmekten yaaaaaaaaaaa

sinir oluyorum böyle insanlara.. Onlara ne yaaa herkesin kendi özel hayatı hem tüm hayat çocuktan mı ibaret olmazsa da olmazdı yani tasası onları mı düşmüştü. Kayınvalidene de aferin iyi laf etmiş. Şimdi duysunlarda konuşacak konu kalmasın onlarada ama öyle insanlar yine söyleyecek birşey bulurlar ama olsun sen göğsünü gere gere söyle hamile olduğunu... artık kalp atışları da duyulmuş ne de olsa...

Ben kaçtım şekerlerr... Ev işleri beni bekler... Halledeyimde rahatça oturayım dimi.. Hadi öpüldünüüüüzz...

öznur cugum tıcker in hayırlı olsun :)
çok begendım canım...
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın opuyorumnanaktan

canım benim çok sağol

öznur ya bende avatarımı degıtırmek ıstıyorum ama nerden buldun sen bu hamıle avatarı...kopya verırmısın bana... bilmiyorumkismile

canım burada bir forum vardı hareketsiz avatarlar diye mi neydi,bir arattırsana oradan çaldım :)

canım benim ne güzel.ben de ozaman 15 gün sonra mı duyacağım yani bebişimin kalp atışını.ya şu kan meselesi başımıza gelirse ozaman telaşlanmayalım dimi hemen.bi de bişey daha sorucam uyumaşlık iğnesi ne demek,benim kan grubum negatif eşimin pozitif mesela bununla ilgili bişeymi.

bende 1 hafta gecikmeli kırmızıları karşıladım napim hayırlısı böyleymiş demekki

canım allahtan hayırlısı merak etme az kaldı senin de bebişin gelmesi yakındır.

daha neler neler canım ya bu daha hiç bişey
bi boş gebelik olana kadar neler çektim
boş gebelikten sonra kapattı herkes çenesini
kayınvaldemde benim üzüldüğümü görüyo ve bana yansıtmadan hallediyo sağolsun

ay öznurcum sen de mi negatifsin
benimde kanım b rh-
eşimle kan uyuşmazlığı var
sendede mi var yoksaaaa
bayan negatif erkek pozitif olursa oluyo canım

evet nurtiş ben 0 negatf,eşim b pozitif.bugün kan tahliline gittim ya dr. bi de indrect bilmem ne tahlili istedi sanırım uyuşmazlıkla mı ilgili bu.sen yaptırdınmı biliyomusun nedir.

evet nurtiş ben 0 negatf,eşim b pozitif.bugün kan tahliline gittim ya dr. bi de indrect bilmem ne tahlili istedi sanırım uyuşmazlıkla mı ilgili bu.sen yaptırdınmı biliyomusun nedir.

canım ihmal etme her kontrolde söyle doktoruna hatırlat uyuşmazlığı mutlaka
ilk gebeliğinde anlaşılmadı mı senin
bana kürtajdan sonra uyuşmazlık iynesi yapılmıştı bacağıma kocaman bi iyne saplamışlardı
sana sölemediler mi eşinle kan uyuşmazlığın var diye
bu tahlillerinde muhakkak çıkar söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…