Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ilk düşük 5 haftalıktı oyüzden uyumaşlık iğnesine gerek olmazki.
ben herhangi bir şey vurulmadım.şimdi bu tahlil istendi işte.

canım ilk düşük 5 haftalıktı oyüzden uyumaşlık iğnesine gerek olmazki.
ben herhangi bir şey vurulmadım.şimdi bu tahlil istendi işte.

anladım canım
haftası önemlimi bilmiyorum ama
her gebelikte muhakkak takip edilip gerektiğinde vululmalı diye biliyorum ben

anladım canım
haftası önemlimi bilmiyorum ama
her gebelikte muhakkak takip edilip gerektiğinde vululmalı diye biliyorum ben

benim bildiğim kadarıyla da kimyasal gebelikte iğne yapmıyolar.gebelik ilerledikten sonra düşük olursa iğne yapılıyor.yani benim ilki gebelik bile sayılmıyor.ama şimdi işte bu tahlili yaptırıyoruz sonucu önemlidir herhalde.araştırdım ben biraz internetten şimdi.28.haftada bir iğne vurulacağız bi rde doğumdan sonra beebk + ise iğne vurulacağız yine.bebek - ise vurulmayacağız.

hımmm,
dorudur o zaman canım, kimyasal gebeliği bilmiyorum ben
benim dün azcık bikanamam oldu kanamada denilemez toplasan 1 damla diil
ondan hemen gittim hastaneye
72 saat içinde tekraralarsa hemen uyuşmazlık iynesi yapılacak dedi doktor

benimde aklımda olsun bak iyiki söyledin.burdan birbirimize biçok şeyi hatırlatmış olalım.benim bugünkü tahlillerde bir de progesteron bakılacak bu arada.onun da sebebini bimiyom ya neyse.

kıs çok işim var arada bi bakabiliyorum canım kusura bakma hayatım

ilk kontrolde herşeye bakılıyo canım ya
benden de 7 tüp kan almışlardı
hatta sana neler olduğunu da yazmıştım ben

ayy canım benim hayırlı olsunn şükürler olsun rabbim kucağına alıp pıt pıt konuşmasını duymayıda nasip etsinn

çidoş günaydın canım

günaydın canım tam geldim açtımm biri geldi odaya yazmak değil okuyamadım bilee sinir oldum

kız canan neden ismini değiştirdin sen

evett canan annesinin fesleheniii nasılsın canım varmı bir değişiklik eşinle

çiğdoşum can kuşuuuummmm
hadi rüyandaki gibi olurda bu ayd asenin güzel haberini alırız inşallah canım benim
ben eski şamata sohbetlerimizi çok özledim ya
bi toplanamadık aylardır.
gülerim nilüşüm sevalim mürvetim offfffffffff onları çok özledim bennnn ((((
kadrişte uğramaz gelmez olduuuuu

ay karafesleğen öldüreceksiniz siz beni gülmekten yaaaaaaaaaaa

ne gülüyon kıss :1ninca:

ay süperr yaaa kırk yıl düşünsem fesleğenim demek aklıa gelmez valla.. Güzelmiş...

hatta fesleğenokkası der kaydirigubbakcemile3

kız canan neden ismini değiştirdin sen

cnm direk ismim ve soyismim olması sıkıntı yaratır diye, eşim burda yazıştığımı biliyor..kimliğimi çok çağrıştırıyor..

evett canan annesinin fesleheniii nasılsın canım varmı bir değişiklik eşinle

cnm aynı devam, bi şans daha ona ve kendime verdim..hakkımızda hayırlısı, bu yıl çok şey değişecek hayatımda, biliyorum...bebek artık biraz daha uzaklaştı sanırım benden ve kafamdan..ama sizden kopamam, hepinizi çok seviyorum...

canancım bidenem benim bizde seni çok seviyoruz
Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürür inşallah canım sadece bebek için demiyorum her yönden inşallah.

ay çok şekersiniz yaaaaaaaa kız canan ben senle birlikte doğuracam ona göre bak seni bekliyom yamuk yapmak yok

kızlar bugünkü tahlil sonucum çıktı.hcg 1445.progesteron 25 bunu anlamadım ama idrar kültürümde mikrop çıktı yaaa değer 100 000.napcaz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…