Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimm inşallahhh ya ayy öyle sıkıntılı bir ay geçirdim ki biliyorsun annem hasta sperm sayısı düşüktü bende prolaktin çıktı işlerr çok yoğun zaten hastane perişan etti beni hem anneme üzülüyorum hem git gel eve 2-3 gün girmediğim oldu yemek yok çamaşırlar kirde birikti buzdolabımda erzaklar çürümüşş yerde tozlar rule olmuşş uçuşuyoo eşim orda burda kaldı oda eve gidemedi ben yokum diyee ayyy perişanlık yani inşallah artık evimde düzenime geri dönerimmm tabi çalışmalarada döneriz sahalardan uzak kaldıkk hep deplasmanda yız tabi yanii önümüzdeki aydann çokkkk umutluyummmm inşallah hayırlısı ile gelsin bebiş buna ihtiyacımız varr herkesin moralee canım aklına gelince dua ett olurmuu opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisa.s.delikafadulden

cnm aynı devam, bi şans daha ona ve kendime verdim..hakkımızda hayırlısı, bu yıl çok şey değişecek hayatımda, biliyorum...bebek artık biraz daha uzaklaştı sanırım benden ve kafamdan..ama sizden kopamam, hepinizi çok seviyorum...[/QUOTE]

canancım hakkınızda hayırlısı olsun canım.biz de seni çok seviyoruz.

ya valla herkes soruyor komşular olsa sadece yine iyi. Benim de teyzemler felan çok meraklı.. Oğlunun eşi doğurdu gözü aydına aradım hemen siz ne zamna düşünyorsunuz, baya oldu artık zamanı geldi felan. Onu da bırak kendi annem bile ne zaman düşünürsunuz demeye başladı. Geçen gün bakkala gittim gitmişken birde canım keklerden istedi aldım bir tane kadın diyor hamile misin yoksa neymiş ttalı birşey istermiş canım.. Yok dedim sadece canım istedi.. Hele bir paranoyak kız vardı işyerinde neyse sonra arkadaşlığımı kestim zaten sürekli sorup duruyordu bende salak gibi bir sorunumdan söz etmitim tüm işyerine sedanın çocuğu olmayacak diye yaymış tabi paylaşmışlar bunu ne insanlar var yaa hem cahill hem dedikoducu... Ben zaten kimseye tarih vermiyorum olunca söyleriz diyorum eşime...

bizde seni seviyoruz canım annem bile seni soruyor arada hastahanedeki ilk günü senin aşılaman olmuştu dua ettirdim sana (hoş kabul olmamış ama) arada soruyoo nabıyo diyee çok sevindimm eşinle aranın düzelmesinee ver canım bir şanss daha geçen bizde gerildik eşimle bana dedi biz seninle aslında hiç anlaşamıyoruz tamamen farklı karekterleriz seni çok sevmesem seninle normalde arkadaş bile olamam dedii :tomato: ben tabi aynen dedim fikirlerimiz uyuşmuyoo dedim sonra tabi buzlar eridi diyorki seni farklı olduğun için daha çok seviyorumm zıt kutup olayı beni çekiyorsun dedii buyur iştee iki kişi aynı şeyi düşünüp hissetse ne kadar sıkıcı olurr

ay çok şekersiniz yaaaaaaaa kız canan ben senle birlikte doğuracam ona göre bak seni bekliyom yamuk yapmak yok

canım bende nurtişi gördüm rüyamda beraber göbek yarıştırıyorduk bakalım onunki geldi benimkide gelir inşallahh bakalım benim rüyalar gerçek olurmuu sizinde öyle olur inşallahh

kızlar bugünkü tahlil sonucum çıktı.hcg 1445.progesteron 25 bunu anlamadım ama idrar kültürümde mikrop çıktı yaaa değer 100 000.napcaz bakalım.

canım tam bilmiyorum ama hamileliktende böyle şeyler oluyor diye biliyorum

ay öznurcum sen de mi negatifsin
benimde kanım b rh-
eşimle kan uyuşmazlığı var
sendede mi var yoksaaaa
bayan negatif erkek pozitif olursa oluyo canım
ben,m de b rh - negatif eşim a rh +
kan uyuşmazlığı var 28. hafta da iğne vurulacak birde doğum olur olmaz hem anneye hem bebeğe vuruyolar kızlarr

var mı benim gibi enfeksiyonu olan kıslaaaaaaaar bişi olur mu bebeğe yaw.

canımm senin doktorun yok mu görnmüyormusun bir doktora.. Tahlillerine bakıp bir doktorun değerlendirmesi lazım zaten haftaya felan da kesedsi felan da görülür. Doktor seni yönlendirir canım bir sorun olacağını sanmıyorum. Fazla kafana takma dr ne derse onu uygula...

kız dr.um olmaz olurmu.aradım 4 te ara beni dedi.ben ozamana kadar meraklandım işte.yarın gidecem zaten muayene edebilir sanırsam.

kız dr.um olmaz olurmu.aradım 4 te ara beni dedi.ben ozamana kadar meraklandım işte.yarın gidecem zaten muayene edebilir sanırsam.

iyi o zaman... İnsan merak ediyor valla küçücük bir şey çıksa bir sürü soru işaretleri kalıyor insanın kafasında.. Git bakalım ne diyecek.. Bu arada birşey soracağım ben folikaside başladım gerçi dr gösterdim ideal dedi ama sana da sorayım 400 mg kullanıyorum ben şu anda yeterli mi hamile kaldıktan sonra 800 mg yükseltmek mi gerekiyor...

kız yok 800 mg çok fazla.ben folbiol içiyom dr. yarım içicen dedi.çok yüksek bitanesi dedi.

folicplus al canım en iyisi o içinde hem d vitaminide var
canım idrarda bakteri çıkabilir ilaç verir dr geçer korkma
ha birde mahallendki sağlık ocağına git kayıt yaptır artık gebelerde mecburi gibi bir şey sağlık ocağı kayıtları hem her ay idrar testi yapıyorlar tetenoz aşısını onşar uruyor nstye felan bağlıyorlar bebişinin kalp atışı için sürekli kontrol ediyorlarmış, doğumdan sonrada gelip bebeğe bakıyorlar felan

canım bunu ben de duymuştum ama benim işyerim çok uzakta.sabah servisle geliyorum mecburen.sağlık ocakları ctsi çalışıyormu biliyo musun.ben mahallede sağlık ocağı var mıdır onu bile bilmiyorum.

var mı benim gibi enfeksiyonu olan kıslaaaaaaaar bişi olur mu bebeğe yaw.

doktorun ilaç vericektir korkma canım
biçok kadında duymuştum ben bunu

etmem miiii kuşum yaaaaaaaaaaa
burdaki karıların hepsi nasol hamile kadlı sanıyosunnn :roflol: :roflol: :roflol:
sırayla geliyoz inşallah
hepinizin mutlu haberine göbecikler atcaz hep birlikte canım benim

alkisalkisalkisa.s.delikafadulden

opuyorumnanaktan

ben artık hiç umursamaz olmuştum canım
ya millet iyce kafayı yemiş sanana ya çocuk olurmuş olmazmış
ne kadar fesat insan var şu dünyada ya

ben,m de b rh - negatif eşim a rh +
kan uyuşmazlığı var 28. hafta da iğne vurulacak birde doğum olur olmaz hem anneye hem bebeğe vuruyolar kızlarr

sendemi bilgecim ya
hepimiz negatif insanlarmıyız yaniii

canım doktoruna danış o ne kadar derse o kadar iç
herşeyin fazlasıda zararlı

aaaaaaaa
ciddi mi kısssss
eee biz çalışıyoruz nolcek hastaneye zor gönderiyo bizimkiler
sağlık ocağına nasıl gidicem ki
kıs sağlık ocağı da bizim eve yürüyerek 2 dk mesafede
evde olsam sürekli süpermiş yaaaa

kız yok 800 mg çok fazla.ben folbiol içiyom dr. yarım içicen dedi.çok yüksek bitanesi dedi.

bende organil ürün satan GNC var ordan aldım folikasit bir arkadaşımız eşine almıştı o önerdi 400 mg doktora gösteridk tamam ideal dedi bende onu kullanuyorum... Ama başka bir vitamin daha içiyorum iki günde bir onda da bi 400 mg daha var acaba vitamin içince folikasidi içmeyeyim mi fazla gelebilir...

bende p.tesi için izin aldım düşünün yani haftaya aşım var daha anca kayıt açtırıcam
giderseniz bebeğinizle ilgili tüm test sonuçlarınızıda götürün yanınızda istiyolar....
bizimde hemen bizim sokakta çok yakın yaaa...

öznurcum sağlık ocakları maalesef h.içi 4 e kadar çalışıyo

benim gitmemin imkanı yokki ozaman.ya öff ne biçim iş bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…