Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öznurcum sende bi izin aldığında gidersin ozaman

doktorumla konuştum arkadaşlar.şu idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili.pazartesi bidaha idrar kültürne bakalım dedi.sanırım 3.ayda tedavi yapıcaz dedi.şimdi olan bi enfeksiyon niçin 3.ayda tedavi anlamadım ama yarın gideceğim nasılsa daha bi netleşir ozaman.öyle işte.

doktorun vardır bir bildiği hayatım belki de ilk 3 ay riskli olduğu için riskli dönemi geçtikten sonra tedavi uygulayacak olabilir. Yarın netleşir evet. Bende araştırıp duruyorum şu estrojeni yaa yumurta rezervinde azalma deemekmiş yüksek olması..Doktor bakcak gerçi yumurtlarıma yumurtlama gününde ama bakalım artık eğer birşey çıkarda yumurta geliştirici ilaç verecek sanırım off yaaa her dakka birşey çıkıyor kadın olamk ne zor iş böyle...

olcayım kuzum ben diyom bebek olayı uzak şimdi bana, sen diyosun beraber doğurcaz bilmiyorumkismile sende mi sonra doğurcan aklinialirimsmile

canım dediğin gibi kadın olmak zor malesef ama allah herkese çekeceği kadar yük veriyor bence.en kötü günlerimiz böyle olsun.herşey güzel gidecek ben buna inanıyorum.bu topicteki bütün arkadaşlarım için böyle.herkes okadar iyi ki allh hepimizin gönüne göre verecktir.

olcayım kuzum ben diyom bebek olayı uzak şimdi bana, sen diyosun beraber doğurcaz bilmiyorumkismile sende mi sonra doğurcan aklinialirimsmile

kız niye uzakmış sen değilmiydin kocişle yeniden başladım bebek bize çok iyi gelecek,bu ay umudum var inşallah diyen.ben mi lafları karıştım yaw.hamilelik başıma mı vurdu.
ağzına karabiber sürecem heee klava:

minnoşum sürcez dimi biberi biz bu cananın ağzına hadi gel sen de beraber sürelim.bir elin nesi var iki elin sesi var.

evet Allah insana çekemeyeceği dert vermezmiş. Hem annelik çok güzel ve mukaddes birşey bu kadar da cefa çekelim artık o kadar çok derdi olan uğraşan insanlar var ki bizimkiler yine o kadarda değil şükretmek gerek Allah daha beterinden korusun ölümden başka herşeyin çaresi var.. Ne kadar stres yaparsak o kadar aleyhimize oluyor çünkü yine biz üzülüyoruz oluruna bırakmak, pozitif olmak en iyisi. Önümüzde sen ve nurtiş gibi de örnekler var size bakıp bakıp hamiş kalcaz ınşallahhh... :Saruboceqpuyorumnanaktan

gel bulaştırayım cicim :1hug:
inşallah en kısa zamanda ( sen hernekadar bahar desende) bu duyguyu yaşarsın.

gel bulaştırayım cicim :1hug:
inşallah en kısa zamanda ( sen hernekadar bahar desende) bu duyguyu yaşarsın.

ay valla ben sana bahar ayları gibi gelip bi kocaman sarılayım belki bulaşır kız...Ama hamile kalmak için sarılmam merak etme kanım kaynadığından sarılırım.. O zaman kadar sen 4 aylık göbeği yavaştan çıkmaya başlayan tam bir hamile olacaksın.... Belki cinsiyetini bilem öğrenirsin...

geldim öznurcuğum haklısın biber sürelim cananın ağzına bi bebbek ona çok iyi gelecek ben biliyorum benim ne olacağım zaten meçhulllllllllllllll:))))))))) bebk konusunda

geldim öznurcuğum haklısın biber sürelim cananın ağzına bi bebbek ona çok iyi gelecek ben biliyorum benim ne olacağım zaten meçhulllllllllllllll:))))))))) bebk konusunda

canım ne meçhulu niye böyle diyosun.malum diyeceksin malum.çünkü en kısa zamanda sen de sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın.hamile kalabiliyorsun bak şükret buna.allah yine verecek.bir kere oldu diye hep kötü şeyler olmayacakki.bundan sonrası için iyi düşünmelisin.hadi buraya neşe lazım.sizi çok durgun gördüm.gelin halaya bakiiim.
iyi de nerde halay.çıkmamış kız bunun simgesi.ben de zıplayan kıs koyayım ozaman.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ya nirdesiniz yaaa

kızlar yok canım çok işleri var anlaşılan...Sende zaten hamilelik sarhoşluğundasınn iş gce kendini veremiyorsundur şimdilerde hep kafanda bir dünya soru ama hamileliğin ilerledikçe alışacaksın eminim ki... Daha çok bebek gelcek inşallah bu topiğee... Umutsuzluk yok biizm topiğimizdeee... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

OHHHH YAA adam yapıştı masama gitmedi bütün gün gerildimm vallaa kıslar size bişey anlatayımm dün annemi hastahaneden çıkartıcaz indik halamla muhasebeye işte bekleyin dediler kapıda orda bir bayan hamile yanında bir bey eşi belli bir bayan daha b,rde bebek arabası arada saksıyla çiçek varr kadın nasıl hamilee bir göbişşş aman allahım kilosu normalll ama nasıl sivri bir karın ben hayatımda öyle göbek görmedimm halamda dedi bu akşama sabah dur sorayım dedi gitti bende peşinden işte allah kurtarsız canım kaç gün var dedi kadınn ayy 10 gün falan dedi çok büyümüş karnın belli yakın dedi cinsiyeti ne kadın dedi ikizz bir kız bir erkek aaaa falan olduk aman ne güsel allah yardımcın olsunn bu arada bebek arabasındaki 1-1,5 yaşlarındaki bebek ağlıyoo diğer kadın da susturmaya çalışıyor ama çocuğun sesi birden ikileştii anam bir baktıkk arabada ikizzzzzzzzzzz bu hamile dönüpp oğlumm burdayın ağlamayın demezmii akannehir halamla inanamadık nasıl dedim bunlardamı sizin kadın bitmiş bir vaziyette evet dedii halam yavrum allah yardımcın olsun 4 çocuk hepsi küçükk nasıl başa çıkıcan dedi kızda yaa sormayım biz daha 2 yıllık evliyiz demezmii ayy akşam kadını düşündükçe uykum kaçtı tamam evlat ama kabus gibi 4 taneeeee ayy kamera şakası gibi kadın kazara kalmışş ikincilere onlarda ikizz ayy Allahım evlatlarında hayırlı ve kararında olanından versinnn

selam kızlar nasılsınız bakayım geçmişi oku oku bitmiyo kaynatmışsınız yine bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…