öznurcum sende bi izin aldığında gidersin ozaman
doktorumla konuştum arkadaşlar.şu idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili.pazartesi bidaha idrar kültürne bakalım dedi.sanırım 3.ayda tedavi yapıcaz dedi.şimdi olan bi enfeksiyon niçin 3.ayda tedavi anlamadım ama yarın gideceğim nasılsa daha bi netleşir ozaman.öyle işte.
doktorun vardır bir bildiği hayatım belki de ilk 3 ay riskli olduğu için riskli dönemi geçtikten sonra tedavi uygulayacak olabilir. Yarın netleşir evet. Bende araştırıp duruyorum şu estrojeni yaa yumurta rezervinde azalma deemekmiş yüksek olması..Doktor bakcak gerçi yumurtlarıma yumurtlama gününde ama bakalım artık eğer birşey çıkarda yumurta geliştirici ilaç verecek sanırım off yaaa her dakka birşey çıkıyor kadın olamk ne zor iş böyle...
olcayım kuzum ben diyom bebek olayı uzak şimdi bana, sen diyosun beraber doğurcaz bilmiyorumkismile sende mi sonra doğurcan aklinialirimsmile
canım dediğin gibi kadın olmak zor malesef ama allah herkese çekeceği kadar yük veriyor bence.en kötü günlerimiz böyle olsun.herşey güzel gidecek ben buna inanıyorum.bu topicteki bütün arkadaşlarım için böyle.herkes okadar iyi ki allh hepimizin gönüne göre verecktir.
evet Allah insana çekemeyeceği dert vermezmiş. Hem annelik çok güzel ve mukaddes birşey bu kadar da cefa çekelim artık o kadar çok derdi olan uğraşan insanlar var ki bizimkiler yine o kadarda değil şükretmek gerek Allah daha beterinden korusun ölümden başka herşeyin çaresi var.. Ne kadar stres yaparsak o kadar aleyhimize oluyor çünkü yine biz üzülüyoruz oluruna bırakmak, pozitif olmak en iyisi. Önümüzde sen ve nurtiş gibi de örnekler var size bakıp bakıp hamiş kalcaz İnşallahhh... :Saruboceqpuyorumnanaktan
gel bulaştırayım cicim :1hug:
inşallah en kısa zamanda ( sen hernekadar bahar desende) bu duyguyu yaşarsın.
geldim öznurcuğum haklısın biber sürelim cananın ağzına bi bebbek ona çok iyi gelecek ben biliyorum benim ne olacağım zaten meçhulllllllllllllll:))))))))) bebk konusunda
ya nirdesiniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?