- Konu Sahibi EU3
-
- #3.681
OHHHH YAA adam yapıştı masama gitmedi bütün gün gerildimm vallaa kıslar size bişey anlatayımm dün annemi hastahaneden çıkartıcaz indik halamla muhasebeye işte bekleyin dediler kapıda orda bir bayan hamile yanında bir bey eşi belli bir bayan daha b,rde bebek arabası arada saksıyla çiçek varr kadın nasıl hamilee bir göbişşş aman allahım kilosu normalll ama nasıl sivri bir karın ben hayatımda öyle göbek görmedimm halamda dedi bu akşama sabah dur sorayım dedi gitti bende peşinden işte allah kurtarsız canım kaç gün var dedi kadınn ayy 10 gün falan dedi çok büyümüş karnın belli yakın dedi cinsiyeti ne kadın dedi ikizz bir kız bir erkek aaaa falan olduk aman ne güsel allah yardımcın olsunn bu arada bebek arabasındaki 1-1,5 yaşlarındaki bebek ağlıyoo diğer kadın da susturmaya çalışıyor ama çocuğun sesi birden ikileştii anam bir baktıkk arabada ikizzzzzzzzzzz bu hamile dönüpp oğlumm burdayın ağlamayın demezmii akannehir halamla inanamadık nasıl dedim bunlardamı sizin kadın bitmiş bir vaziyette evet dedii halam yavrum allah yardımcın olsun 4 çocuk hepsi küçükk nasıl başa çıkıcan dedi kızda yaa sormayım biz daha 2 yıllık evliyiz demezmii ayy akşam kadını düşündükçe uykum kaçtı tamam evlat ama kabus gibi 4 taneeeee ayy kamera şakası gibi kadın kazara kalmışş ikincilere onlarda ikizz ayy Allahım evlatlarında hayırlı ve kararında olanından versinnn
ya şu kan uyuşmazlığına kafam takıldı bizde negatiflik yok ben A + EŞİM 0 + YANİ İKİMİZDE POZİTİF BİŞEY OLMAZ DEĞİLMİ
kolay gelsin kudretimmmm kendini yormamaya çalış bitanem
KIZLAR BU ARADA BENİM OĞLAN AKŞAMDAN BERİ DURMUYO NASIL TEKMELİYO TEYZELERİ Bİ GÖRSENİZ BABASI BİLE ÇOK ŞAŞIRIYO ŞİMDİ YAZARKEN BİLE TEKMELİYO DÜNDE DOKTORA GİTTİK NASIL HARAKETLİ AMAN ALLAHIM DOKTOR BİLE ŞAŞIRDI BACAK BOYUNU ÖLÇMEYE YAKALAYAMIYO VALLA BENİM GİBİ OLUCAK HERHALDE BENDE YERİMDE DURAMAM kaydirigubbakcemile2
nabersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?