Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya şu kan uyuşmazlığına kafam takıldı bizde negatiflik yok ben A + EŞıM 0 + YANı ıKıMıZDE POZıTıF BıŞEY OLMAZ DEĞıLMı

ayy inanmıyorum yaa düşünemiyorum kadının halini.. Allah sabır versin daha öbürküler de küçükmüş nasıl başa çıkıyor acaba..Hem de daha iki senecikte 4 çocuk artık bi 10 sene sonrasını hayal edemiyorum. Millet bir tane için çırpınıyor bunlarda çifter çifter hey maşallahh nedir bunun sırrı cabaa... kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm
hastayım kudretim
bu ay da olmadı mafoldumben

ÜzÜlme canım ya ınŞallah ÖnÜmÜzdekı ay olur Ümıdımızı kaybetmek yok bak gÖreceksın burdakı herkes sırası gelınce hamıŞ olucak ben buna yÜrekten ınanıyorum

ısımcım ya sen hıÇ soĞan suyu ıÇmeyı denedınmı ben hamıle kalmadan Öncekı ay ıÇmıŞtım o yÜzden sÖylÜyorum belkı gerÇekten faydası vardır

NEYSE O ZAMAN BEN KAÇTIM TEMZıLıK YAPICAM YARINA KALMASIN BU GÜN BıTSıN ıSTıYORUM PENCERLERı AÇIYORUM HADı GELıN YARDIMA SÜPÜRGELERıNıZı UNUTMAYIN AMA

kolay gelsin kudretimmmm kendini yormamaya çalış bitanem

KIZLAR BU ARADA BENıM OĞLAN AKŞAMDAN BERı DURMUYO NASIL TEKMELıYO TEYZELERı Bı GÖRSENıZ BABASI BıLE ÇOK ŞAŞIRIYO ŞıMDı YAZARKEN BıLE TEKMELıYO DÜNDE DOKTORA GıTTıK NASIL HARAKETLı AMAN ALLAHIM DOKTOR BıLE ŞAŞIRDI BACAK BOYUNU ÖLÇMEYE YAKALAYAMIYO VALLA BENıM GıBı OLUCAK HERHALDE BENDE YERıMDE DURAMAM kaydirigubbakcemile2

guclubacismile guclubacismile sositososito hihoyyyt :teytey: :teytey:
NEYSE KIZLAR BEN ARAR ARA YAZARIM SıZE SıZ BURAYI YALNIZ BIRAKMAYIN SAKIN YAZIN

kudretçiğim gelmezmiyiz hiç oturmam ben her yeri siler süpürür sana iş yaptırmam hiç hamiş halinle kıyamam sana ya tekmelesin tabide sağlıklı olduğunu hissettirsin canım ya allah bağışlasın

ayyy ne güzell ya senin ki sabırsız bir an önce çıkmak istiyor galiba ama çıkınca keşke orda biraz daha kalsaydım diyecek haberi yok kaydirigubbakcemile3 Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin İnşalahh...

nabersiniz kızlar

iyiyiz cnm sen nasılsınn... Kimsecikler yok bende çıkuyorum sinemaya gitcez eşcağızımla bu hafta çok stresli bir hafta geçirdim biraz kafayı dağıtayım dimi.. Görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…