- Konu Sahibi EU3
-
- #3.701
iyiyiz cnm sen nasılsınn... Kimsecikler yok bende çıkuyorum sinemaya gitcez eşcağızımla bu hafta çok stresli bir hafta geçirdim biraz kafayı dağıtayım dimi.. Görüşürüz....
Eltım hamıleymıŞ arkadaŞlar Çok kÖtuyum....................... Bunu n olacagını bılıyordum ama ogunun bugun olcagını bılmıyordum Öyle kÖtuyumkı .... HıÇ durmadan aglamk ıstıyorum.......kelımeler bogazımda dugumlenıyorrrrr
canım seni tanımıyorum henüz zaten herkesi de yeni yeni tanımaya başladım ama Allah herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin derim herzaman bu kendim içinde böyledir.. Sana da hayırlısını versin hayırlı zamanda İnşallah... Eltinle aranda ne var bilmiyorum ama onun hakkında da iyi şeyler dile ki seni de iyi şeyler bulsun. O hamile diye sen niye üzülüyorsun ki yaradanın vardır elbet bir bildiği o hamile diye bu ona bir üstünlük mü sağlayacak öyle mi düşünüyorsun eğer öyle düşünüyorsan yanılıyorsun güzelim herkesin hayatta çok farklı üstünlükleri ve artıları vardır bir bebek kimseye ne artı ne de eksi verir sen kendisinin kıymetini bil ve dik dur... Eltine de hayırlı olsunlarını dile... Sana söylenecek her söze kulağını tıka olan sana olur güzelim kimseye birşey olmaz...
yorumuniçin tesekur ederım canım.ben burda yenı değilim çok eskı uyelerden bırıyım.
onun hakkında konusmk istemıyorum.
sen benı tanımadıgın için bu msjı nıcın yazdıgımıda cözemezssın bu çok dogal.
bu msjımıda bı laf sokma olark görme.
onun hamile olması değil canımı sıkan bunu çok alakasız bı kişiden duydum.
o benı çokkötu ettıı.kayınvalidem annem bılıyolarmış ve bize söylememişler.o kişi bana söyleyınce neye ugradıgımı sasırdım.
anneme vekayınvalideme de çok kırıldım.ve söz verdım kendıme bundn sonra kımseye hıç kımseye bı derdımı anlatmıycam benı kımse anlamıyormuş meger.
ben derdımı anlatınca meegr herkes bana acıyormuş
eşimannesıne nıye söylemedın dedı.söyluycektımde uzulmesın dedım dıyormuş kızdı oda.bak şimdi ne halde burda dedi.
eşimin annesınede söyledım olursa söyle bana başkasındn duymayayım dedım.
vekarar aldım bundn sonra gıtmıycem ne anneme nede eşimin annesıne.onlarıda istemiyorum gelmesinler.
bı sure böyle olsun eşimede dedım sakın ısrar etme bu konuda dıye.
akşam saatlerce agladım yalvardım rabbıme....
hala hıçkırıgım bogazımda dugumlenmiş durumda.
yazık eşimde kendımıkaybedıp hasta olacagımdn korktu.doktora götureyımmı dıyor...
evlat özlemi hiç bişiye benzemıyormuşyaa .bunu bugun bırkez daha çok iyi anladım
kızlar günaydın.
ctsi dr.a gittim ama ne oldu bilin.
bana dediki alttan bakacağım.ben hazırlanıyordum oooops ultrason çalışmıyor dedi.
çalıştıramadı.ben bütün gün o anı bekledim evde.ve sonuç hüsran hiçbirşeye bakamadık.haftaiçi de gitmem çok zor bidaha.kaldı haftasonuna yine.ben nasıl bekleyeceğim okadar zaman bilmiyorum.kesem
düzgün yerde mi daha onu bile bilmiyorum.hamilemiyim hamileyim hepsi okadar.
bu arada idrarımda bakteri vardı ya,o erken doğuma sebep olan bir türmüş.onu 3.aydan itibaren tedavi etmemiz gerekiyormuş.
sizce ben şimdi haftasonuna kadar bekleyeyimmi bi çaresini bulup işten çıkıp haftaiçi baktırayımmı ne dersiniz.hamişler siz keseyi nezaman gördünüz.
günaydın canım ADİLEMİR CANIM SAKIN ÜZÜLME BENİMDE SENİN GİBİ AZ KANAMAM OLMUŞTU NORMAL HİÇBİŞEY OLMADI ÇOK ŞÜKÜR EĞER FAZLA OLURSA DOKTORUNA BAŞVUR CANIM İHMAL ETME
yorumuniçin tesekur ederım canım.ben burda yenı değilim çok eskı uyelerden bırıyım.
o benı çokkötu ettıı.kayınvalidem annem bılıyolarmış ve bize söylememişler.o kişi bana söyleyınce neye ugradıgımı sasırdım.
anneme vekayınvalideme de çok kırıldım.ve söz verdım kendıme bundn sonra kımseye hıç kımseye bı derdımı anlatmıycam benı kımse anlamıyormuş meger.
eşimannesıne nıye söylemedın dedı.söyluycektımde uzulmesın dedım dıyormuş kızdı oda.bak şimdi ne halde burda dedi.
vekarar aldım bundn sonra gıtmıycem ne anneme nede eşimin annesıne.onlarıda istemiyorum gelmesinler.
yazık eşimde kendımıkaybedıp hasta olacagımdn korktu.doktora götureyımmı dıyor...
evlat özlemi hiç bişiye benzemıyormuşyaa .bunu bugun bırkez daha çok iyi anladım
kızlar günaydın.
ctsi dr.a gittim ama ne oldu bilin.
bana dediki alttan bakacağım.ben hazırlanıyordum oooops ultrason çalışmıyor dedi.
çalıştıramadı.ben bütün gün o anı bekledim evde.ve sonuç hüsran hiçbirşeye bakamadık.haftaiçi de gitmem çok zor bidaha.kaldı haftasonuna yine.ben nasıl bekleyeceğim okadar zaman bilmiyorum.kesem
düzgün yerde mi daha onu bile bilmiyorum.hamilemiyim hamileyim hepsi okadar.
bu arada idrarımda bakteri vardı ya,o erken doğuma sebep olan bir türmüş.onu 3.aydan itibaren tedavi etmemiz gerekiyormuş.
sizce ben şimdi haftasonuna kadar bekleyeyimmi bi çaresini bulup işten çıkıp haftaiçi baktırayımmı ne dersiniz.hamişler siz keseyi nezaman gördünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?