Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz cnm sen nasılsınn... Kimsecikler yok bende çıkuyorum sinemaya gitcez eşcağızımla bu hafta çok stresli bir hafta geçirdim biraz kafayı dağıtayım dimi.. Görüşürüz....

sağol cnm bende iyi olmaya çalışıyorum, iyi eğlenceler...

Eltım hamıleymıŞ arkadaŞlar Çok kÖtuyum....................... Bunu n olacagını bılıyordum ama ogunun bugun olcagını bılmıyordum Öyle kÖtuyumkı .... HıÇ durmadan aglamk ıstıyorum.......kelımeler bogazımda dugumlenıyorrrrr

cnm ya sıkma canını, kıyamam sana..Allah sabır versin, ne denir bilmiyorumki..Rabbim vereceği zamanı bilir elbet, tez zamanda doldursun kucağını inşallah..

canım seni tanımıyorum henüz zaten herkesi de yeni yeni tanımaya başladım ama Allah herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin derim herzaman bu kendim içinde böyledir.. Sana da hayırlısını versin hayırlı zamanda ınşallah... Eltinle aranda ne var bilmiyorum ama onun hakkında da iyi şeyler dile ki seni de iyi şeyler bulsun. O hamile diye sen niye üzülüyorsun ki yaradanın vardır elbet bir bildiği o hamile diye bu ona bir üstünlük mü sağlayacak öyle mi düşünüyorsun eğer öyle düşünüyorsan yanılıyorsun güzelim herkesin hayatta çok farklı üstünlükleri ve artıları vardır bir bebek kimseye ne artı ne de eksi verir sen kendisinin kıymetini bil ve dik dur... Eltine de hayırlı olsunlarını dile... Sana söylenecek her söze kulağını tıka olan sana olur güzelim kimseye birşey olmaz...

yorumuniçin tesekur ederım canım.ben burda yenı değilim çok eskı uyelerden bırıyım.
onun hakkında konusmk istemıyorum.
sen benı tanımadıgın için bu msjı nıcın yazdıgımıda cözemezssın bu çok dogal.
bu msjımıda bı laf sokma olark görme.
onun hamile olması değil canımı sıkan bunu çok alakasız bı kişiden duydum.
o benı çokkötu ettıı.kayınvalidem annem bılıyolarmış ve bize söylememişler.o kişi bana söyleyınce neye ugradıgımı sasırdım.
anneme vekayınvalideme de çok kırıldım.ve söz verdım kendıme bundn sonra kımseye hıç kımseye bı derdımı anlatmıycam benı kımse anlamıyormuş meger.
ben derdımı anlatınca meegr herkes bana acıyormuş
eşimannesıne nıye söylemedın dedı.söyluycektımde uzulmesın dedım dıyormuş kızdı oda.bak şimdi ne halde burda dedi.
eşimin annesınede söyledım olursa söyle bana başkasındn duymayayım dedım.
vekarar aldım bundn sonra gıtmıycem ne anneme nede eşimin annesıne.onlarıda istemiyorum gelmesinler.
bı sure böyle olsun eşimede dedım sakın ısrar etme bu konuda dıye.
akşam saatlerce agladım yalvardım rabbıme....
hala hıçkırıgım bogazımda dugumlenmiş durumda.
yazık eşimde kendımıkaybedıp hasta olacagımdn korktu.doktora götureyımmı dıyor...
evlat özlemi hiç bişiye benzemıyormuşyaa .bunu bugun bırkez daha çok iyi anladım

canım kıyamam.başkalarını böyle kafana takma.kendi hayatını düşün sen.senin için hayırlı zamanı allah biliyor zaten ogün gelince olacak.başkaları ne yapmış hayatında neler olmuş boşversene önemli olan sana ne olduğu değil mi.annene de kızma,o senin annen kötülüğünü ister mi hiç.bak evlat özlemi hiçbişeye benzemiyormuş demişsin sen de annenin evladısın o da seni böyle bekledi sevdi hiç üzülmeni ister mi.sen üzülme diye o da ne yapacağını şaşırmıştır hata yapmış olabilir bu kafa karışıklığıyla.
eltinle geçmişini bilmiyorum ama ne olursa olsun şu an önemli olan sensin,sen iyi olacaksın ki bebeğin de gelsin.sen kendi hayatına bak sadece.eşini de üzme.bak bu stres iyi gelmez kafanı boşaltman lazım,şu bebk konusunda pozitif ol ne olur.kolay değil bilmez miyim ama yapabilir insan isterse gerçekten yapabilirsin.allah her zaman yanımızda unutma,iyi de kötüyü de görüyor biliyor.

kızlar günaydın.
ctsi dr.a gittim ama ne oldu bilin.
bana dediki alttan bakacağım.ben hazırlanıyordum oooops ultrason çalışmıyor dedi.
çalıştıramadı.ben bütün gün o anı bekledim evde.ve sonuç hüsran hiçbirşeye bakamadık.haftaiçi de gitmem çok zor bidaha.kaldı haftasonuna yine.ben nasıl bekleyeceğim okadar zaman bilmiyorum.kesem
düzgün yerde mi daha onu bile bilmiyorum.hamilemiyim hamileyim hepsi okadar.
bu arada idrarımda bakteri vardı ya,o erken doğuma sebep olan bir türmüş.onu 3.aydan itibaren tedavi etmemiz gerekiyormuş.
sizce ben şimdi haftasonuna kadar bekleyeyimmi bi çaresini bulup işten çıkıp haftaiçi baktırayımmı ne dersiniz.hamişler siz keseyi nezaman gördünüz.

ozı cıgım.uzulme hayatım.hamılesın ıste
bende daha muayene olmadım...
6+5 deyım ama hala olmadım..bu cumaya gıtcem..oyle gun verdı dok.
napayım.ama zaman çok çabuk geçıyor..doktora gıdınce 7+3 olcam

sımdı keseyı gorursun zaten kalp atısını 6-7 haftada duyarsın..
ben oglumda 6 haftada duymustum canım..
ama bunu ınan bılmıyorum...
ve meraktan çatlıyorum..kalp atısını merak edıyorum..ama cuma ya kadar bekloıycem..:hulya:

ve dun akşam lekelenmem oldu..saat 10:30 da banyoya gıttım..bırde ne goreyım..kanamam olmus ama lekelenme gıbı..kahverengı..elım ayagım tıtredı..
eşim yanımda degıl..annem babam yanımda..hiç bırsey dıyemeden kuzu kuzu oturdum
yıne kont.gıttım..bırsey yok.şimdı sabah yıne bırsey yok.

gebelik.org ga bakarım hep..oradan takıp edıyorum ebbegımın gelısımını...
bebek yumurtalık dokusundan beslenırmıs 8 (7+0-7+6) hafyaya kadar..
bu haftada yumurtalık dokusundan plasentaya gorevı devredermıs...bu devır ışlemı sırasında lekelenme tarsı kanama sıkayetı duyulurmus%20 kadında..
plasentaya devır oldu onun kanaması dıye ıçıme su serpıldı bıraz..ama hala beklemedeyım..bırsey olursa dıye.hastahane evıme 2-3 dakka...hemen gıderım..ama gece olursa naparım bılmeıyorum..

günaydın canım ADıLEMıR CANIM SAKIN ÜZÜLME BENıMDE SENıN GıBı AZ KANAMAM OLMUŞTU NORMAL HıÇBıŞEY OLMADI ÇOK ŞÜKÜR EĞER FAZLA OLURSA DOKTORUNA BAŞVUR CANIM ıHMAL ETME

günaydın canım ADİLEMİR CANIM SAKIN ÜZÜLME BENİMDE SENİN GİBİ AZ KANAMAM OLMUŞTU NORMAL HİÇBİŞEY OLMADI ÇOK ŞÜKÜR EĞER FAZLA OLURSA DOKTORUNA BAŞVUR CANIM İHMAL ETME

ayyyy vedacıgım..içime su serpıldı...sende de oldu oylemı..
bende çok korktum...suan bırsey yok...ama karnımda agrıda oluyor..lekede gorunce noluyor dedım..kaybetme korkusu ne kotu şeymiş...allah yasatmasın kımseye..

bırde ben kendıme hıç dıkkat etmıyordum...oğlum 3,5 yaşıda..onu kucagıma alıyorum..saga sola bazen kucak ıstıyor...sonra klozete oturuken basamagı var ama ben lavaboda el yıkarken kullanıyordum..klozete kendım kaldırıp oturtuyorum.....bunlardanda pişmanlık duydum dun akşam..acaba benım dıkkatsızlıgımdenmı oldu dıye...
oturup kalkarkende massallah hiç dıkkat etmıyorum..gardropun ustunden valız alıyorum tabure kullanmadan.B]

dilekcim kendine dikkat et,hamile olduğunu unuttun mu niye tedbirsiz davranıyorsun aman canım yaa
o yazdıkalrını birdaha o şekilde yapma lütfen.dr.a gitmedim daha demişsin.ultrasona mı girmedin henüz yoksa dr.a hiç mi gitmedin ben onu anlamadım.

anladım canım ama bazı olaylara negatif yönden değil pozitif bakmaya çalış bunu kendin için yap kimse için değil. Ailenin seni kasten üzmek isteyeceğini sanmıyorum ama bak çok hasassın bu konuda tabiki başkasından duymak güzel birşey değil ama sana da kıyamıyorlar demekki... Sen herşeye kafayı takarsan, kendini düşünmezsen kimse düşünmez sen ayakta duracaksın.. Bebeğinde gelecek. Birçok sorun psikolojik biliyorsun öncelikle bayanların psikolojisini düzeltmesi gerekiyor. Çevredekilere aldırma bende çok herşeyi kafama takan biriyim en lüçük şeye bozulurum ama artık öyle yapmıyorum benimde prolaktinim küçük bir streste çıkıyor ve aylarca ben ilaç kullanıyorum ama o kafama taktığım şey gelip geçiyor. Ben bunu öğrendim artık... Kimseyi değil sadece beni etkiliyor. Bunlarda gelir geçer ama etkilenen sen olursun. Zamana bırak, kafanı takma hep pozitif ol ve Allahtan hayırlısını dile asla isyan etme güzelim... Bak yengem var benim hiç çocuğu olamayacak kesinleşmiş birşey hemde tüp bebek bile olamıyor. Kimbilir içinde neler yaşıyordur ama eşine bize hiç yansıtmaz çok neşelidir, dost canlısıdır bize deli divane olur, maharetlidir, girdiği ortamda kendini belli eder, yöneticidir ve hiçkimse ay çocuğu olmuyor demez, diyemez çünkü başka birçeom güzel vasfı var anlatabiliyormuyum. İnşallah Allah en kısa zamanda doldurur kucağını tatlım...

canım benim
üzülme nolur
Biliyorum senin bebeğini ne zamandır beklediğini ve ne kadar özlediğini
Ama elimizden bişey gelmiyo ki hayatım malesef.
Rabbim çok büyük senin bu sabırla bekleyişinin elbet mükafatını verecektir.
Eltinle arandakileri de az çok biliyorum. Şimdi nasıl davranıcağını ve neler yapacağını da tahmin edebiliyorum ama Rabbimin taktiri. Allahım iki cihanda da yüzünü güldürsün inşallah canım benim. Ama sen üzülme . Yetmezmi o kadar dökülen gözyaşı. Allah muhafaza sağlığın elinden giderse hiç geri dönüşü olmaz. Şimdi üzülüp hasta olmaman gerekli . Gebeliğinde sapasağlam dimdik olman gerekli ki bebeğinde öyle olsun canım.
Her ne olursa olsun yanındayız canım :teselli:

aaa tüh talihsizliğe bak yaa... Bakabilseydi kesesini görürdü canım... Enfeksiyon konusunda da zaten 3 aydan sonra tadevi edeceklermiş. İstersen haftaiçin öğleden sonra felan bir izin al baktır çok erak ediyorsan ama bir sorun olmadığı sürece problem değil bence 1 hafta sonra görmen. Ama insan merak eder tabii... Kolay değil. Bir görsen de rahatlasan canım.. Kendine de dikkat emi... Bende de sorun oldu yumurtama bakılacağı günler dr izin kullanıyormuş napcam bilmiyorum tamda o günler baktırmam gerekiyor yumurtlama günleri olduğu için geldiği zaman yumurtlama günlerim bitmiş oluyor. Bir sorun varsa bir ay gecikecek tedavi hiç yoktan bende ona bozuldum yaa... Bugün arıcam doktoru bakalım ne diyecek nasıl yapcaz bilmiyorum bir aksilik çıkmasa bir kere de... Neyse artık...

öznurcum canım acele etme
benimde daha 6 haftalıkken üstten kese yeni görünmüştü
6+4 te de alttan kalp atışını duymuştuk anca üstten yeni görüğnür benim kalp atışı daha.
hamişsin işte bırak diğerlerini tadını çıkart.
bu arada benim midem kötü yaaaaaa
sabah bi posta akşam bi posta tuvalete sor atıyorum kendimi
Rabbim bu tadı burdaki tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…