Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
100 MSJIMDA GUZEL BI DUA ETMK ıSTıYORUM
RABBIMHEPıMıZE HASRETıNıÇEKTIGIMZ MINIKLERıMıZı GÖNDERSıN DAHA FAZLA HASRETINI CEKTIRMESIN NE HASRETINI NE DE ACISINI ...aLLAH IM EVLAT ACISIYLA EVLAT HASRETIYLE IMTIHAN ETME

kızlar çok kar yağıyor burda,bayağı da tuttu,sabah karda oynadık biraz çok zevkliydi
ama felaket soğuk.bazı yerler 30-40 cm. oldu.bakalım araba çıkabilecekmi buradan.
bugün işimiz zor görünüyor.

kızlar çok kar yağıyor burda,bayağı da tuttu,sabah karda oynadık biraz çok zevkliydi
ama felaket soğuk.bazı yerler 30-40 cm. oldu.bakalım araba çıkabilecekmi buradan.
bugün işimiz zor görünüyor.

ayy burda da hiç yağmadı yaa biraz yağdı tuttu o da eridi hep İstanbuş'da olmaz burda olurdu şimdi burda yok orda var enteresan.. Ama nasıl bir soğuk ve ayaz var anlatamam dondurucu birşey... Evde kaloriferler cayır cayır yanıyor. Biizmkisi geç gelcek anlaşılan. Bende Cuma İstanbul yolcusuyum o zamana kadar birşey kalmaz sanırım.. Perşembe doğumgünüm 27 oluyorum koca kazık oldum yani... kaydirigubbakcemile3 kızlar benden yumurta beyazı gibi bir akıntı gelmeye başladı reglimin üstünden 12 gün geçti yumurtlama ile igili olabilir mi.. Birde ovulasyon testleri nerd satılıyor ve nasıl kullanılıyor bilgi verir misiniz. Bahara kadar tedarik edeyim yaa.. Gerçi ben bir daha ki aya dr gitcem o yumurtlamama bakcak reglimin 14. gününde ve dr bana hangi günlerimde yumurtanın çatlayacağını söyleyebilir mi...

Kızlarrr ben gidiuom daha yemek yapcam ev süpürcem dün hiçbir işe bakmadım yemeğimde vardı bugün onları halledeyim.. Sonrada ders çalışcam zaman bulursam uğrarım... Dikket edin kendinize ve bebişlereee...Öpüldünüüüzz...

topik çok sessiz kalmış.
sabahtan beri yazılan iki satır.sohbetlerimize noldu kızlaaaaaaar.

topik çok sessiz kalmış.
sabahtan beri yazılan iki satır.sohbetlerimize noldu kızlaaaaaaar.

Herkesin çok işi var sanırım Öznurcuğum... İnternette de sorunlar olabilir bilemiyorum ama dün de öyleydi kimse yazmadı... Bir gelince herkes geliyor gidince herkes gidiyor... Bende tencerede tavuklar kavruluyor o arada geldim yazıyorum daha yemek biraz pişcek fırına vercem çorba yapcam evi süpürcem ve çamaşır ascam beyazları atcam makineye ve ders çalışcam düşün artık ehh birazda sabahtan tembellik yaptım tabii... Ah yakın olsaydın da yemeğe gelseydin bana şekerim... a.s.

ovalasyonda çift çizgiyi gördum arkadfaşlr gecen ayda yapmıştım ama bugu kı cızgıye bakınca gecen ay ordugum ciftcizgi fakan değilmiş.4tane vardı gecen aydan kalmıstı sonuncuyu bugun yaptım netten yıne alcktım amaeşimin uyelık şifresını bılmıyorum oda uyuyor şimdi.uyansın alaşom bali bidaha

aminnnn canım Allah kabul etsin tüm dualarını ve ibadetlerinii bende ekliyim birazz Allahımmm şuraya adımızı yazdık sende bizlere tez saatte anne olmayıı yazzz AMİNNNN

CANIMM NE UYUMAKMI KALDIRRR ADAMII UYUMA ZAMANI DEĞİL ÇALIŞMA ZAMANII kaydirigubbakcemile ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMIŞ HAZIR BU ARADA SENİN İLAÇ REDAVİN BİTTİMİ GÜLÜMM

CANIMM NE UYUMAKMI KALDIRRR ADAMII UYUMA ZAMANI DEĞİL ÇALIŞMA ZAMANII kaydirigubbakcemile ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMIŞ HAZIR BU ARADA SENİN İLAÇ REDAVİN BİTTİMİ GÜLÜMM

kız bız bugunun işini yarına bırakmadık dun akşam calışmıştık zaten bıde yarın sbh calısırız :)
adetolunca dostınex ı haFTADA 1E DUSURDU DOKTOR.KLOMENDE BITTI ZATI SEN NAPTIN

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hamileyken insanın bünyesi daha zayıf oluyomuş bu yüzden sık sık hastalanıyoruz tekrar rapor alabiliyosan al yat dinlen bol bol öpüyorum seni

merhabalar kımseler gelmemıskı...
geçmıs olsun uklacım...

bilgemm çok gecmişolsun....

saolun kızlarrr
hala tam iyileştim sayılmaz burun akıntım ve öksürüğüm devam
ilacı dr verdi 4 gün kullandım bıraltım geçmeyince tekrar gittim dr bırak dedi
bol bol mandalina, portakal yedim ıhlamur içtim limonlu e anca bukadar düzeldim
ama şükürki boğazım geçti çok zor oluyor yaa

bilgeciğim bitanem çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç ballı birazda kararbiber çok çabuk toparlarsın bitanem çok öptüm canım

saol canım benimmm

saol tatlım
dün geldim canım işe sabah eşim götürdü servise yürüyemedim korktum kayarım diye, erken çıktık neyseki sabahta yine eşim bıraktı servise şimdi daha iyi gibiyim

kız bız bugunun işini yarına bırakmadık dun akşam calışmıştık zaten bıde yarın sbh calısırız :)
adetolunca dostınex ı haFTADA 1E DUSURDU DOKTOR.KLOMENDE BITTI ZATI SEN NAPTIN

TOPLAM 8 TANE İLACIM 2 İÇTİM BUGÜNDE İÇİCEMM BİTİNCE TAHLİL YAPTIRCAM YİNE BENİMDE GEÇEN AYDAN ÇUBUKLARIM VAR AMA YAPMIYORUM ÇÜNKÜ AYIPTIR SÖLEMESİ 1 BOŞ 1 DOLU ŞAŞMADAN GİDİYOZ :kedi: GİDİCEZDE İNŞALLAH ZATEN YANİ TÖBE TÖBE DİYOM BU AYDA OLMAZSA HAYATTA OLMAZ EŞİMM SPERM İÇİN FULLL İLAÇ HORMON VİTAMİN KEÇİ BOYNUZU ALIYOR BEN BAL TARÇIN Ç.OTU ADA ÇAYI İLAÇ ALIYOM ÇALIŞMALAR FULL DAHA NE YAPALIMM YANİİ

bende uyarı vermiyor canım hiç ya ama bizim sistem ilk başta temizliyor galiba bu tür durumlarda, site yöneticilerine bildir tatlım (moderatör oldum ya bilmişlik yapayımkaydirigubbakcemile3)

buay klomenden başka bişi yapmadık bız yoruldum artıkya
bız şartlandırmıyoruz kendımızı ole mesela dokotr cumartesi akşamı iş dedi canım istemedi. eşiem dedım yarın sbha bıraksak oda olurdedı sbh daha guzelolurz zaten dıyo bıde .)

Hayatım hadi inşallah tutar bence uyandır eşini sen:)) Bu sene baya bereketli başladı devamı da seninle beraber gelir İnşallah... Bana daha var bende güzel haberler veririm inşallah zamanı birkaç ay sonra size.. Belki de Eskişehir'e geldiğinde hamile olursun gülüm... Ya bu ovulasyon testleri nereden alınıyor ve nasıl kullanıyor bilgi verirmisiniz. bende alayım akıntım felan oluyor tahmin ettiğim zamanlarda ama emin olamıyorum tabiki.. Bende yapmak istiyorum istediğim zamanlarda...

guller içinde tesekkur ederım arkadasım aslında sana msj attıktan sonraaklıma söle bısı geldı.şimdi gul pazardapek yokya pazaramı çıkarsam elımdekileri acaba.mesela sarı erigi ben 34 ten aldım24 28arası gıdıyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…