- Konu Sahibi EU3
-
- #4.061
kızlar çok kar yağıyor burda,bayağı da tuttu,sabah karda oynadık biraz çok zevkliydi
ama felaket soğuk.bazı yerler 30-40 cm. oldu.bakalım araba çıkabilecekmi buradan.
bugün işimiz zor görünüyor.
topik çok sessiz kalmış.
sabahtan beri yazılan iki satır.sohbetlerimize noldu kızlaaaaaaar.
100 MSJIMDA GUZEL BI DUA ETMK İSTİYORUM
RABBIMHEPİMİZE HASRETİNİÇEKTIGIMZ MINIKLERİMİZİ GÖNDERSİN DAHA FAZLA HASRETINI CEKTIRMESIN NE HASRETINI NE DE ACISINI ...aLLAH IM EVLAT ACISIYLA EVLAT HASRETIYLE IMTIHAN ETME
aminnnn canım Allah kabul etsin tüm dualarını ve ibadetlerinii bende ekliyim birazz Allahımmm şuraya adımızı yazdık sende bizlere tez saatte anne olmayıı yazzz AMİNNNN
ovalasyonda çift çizgiyi gördum arkadfaşlr gecen ayda yapmıştım ama bugu kı cızgıye bakınca gecen ay ordugum ciftcizgi fakan değilmiş.4tane vardı gecen aydan kalmıstı sonuncuyu bugun yaptım netten yıne alcktım amaeşimin uyelık şifresını bılmıyorum oda uyuyor şimdi.uyansın alaşom bali bidaha
CANIMM NE UYUMAKMI KALDIRRR ADAMII UYUMA ZAMANI DEĞİL ÇALIŞMA ZAMANII kaydirigubbakcemile ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMIŞ HAZIR BU ARADA SENİN İLAÇ REDAVİN BİTTİMİ GÜLÜMM
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hamileyken insanın bünyesi daha zayıf oluyomuş bu yüzden sık sık hastalanıyoruz tekrar rapor alabiliyosan al yat dinlen bol bol öpüyorum seni
merhabalar kımseler gelmemıskı...
geçmıs olsun uklacım...
ayy canım ya çokk çokk geçmiş olsunn aman şükür atlatmışsın da antibiyotik nasıl içtin canım sakıncalı değilmii gerçi dr verdiğine göre sakıncalı değildir tekrar çok geçmiş olsun canımm
bilgemm çok gecmişolsun....
bilgeciğim bitanem çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç ballı birazda kararbiber çok çabuk toparlarsın bitanem çok öptüm canım
günaydın kızlar.
bilgecim çok geçmiş olsun canım ya.bugün de hava berbat,işe gittin mi bilmiyorum.inşallah gitmemişsindir.ben işteyim ama burası çok kötü soğuk.tipi var.akşam arabalar buradan çok zor çıkar.
erken bırakırlar herhalde bizi.zaten hasta olmamak mucize burada.okadar soğukki anlatamam.
saol canımmselam özicim nasılsın
geçmiş olsun bilgecim
hamişler kendinize dikkat edin bol bol dinlenmeye çalışın
kız bız bugunun işini yarına bırakmadık dun akşam calışmıştık zaten bıde yarın sbh calısırız :)
adetolunca dostınex ı haFTADA 1E DUSURDU DOKTOR.KLOMENDE BITTI ZATI SEN NAPTIN
bende uyarı vermiyor canım hiç ya ama bizim sistem ilk başta temizliyor galiba bu tür durumlarda, site yöneticilerine bildir tatlım (moderatör oldum ya bilmişlik yapayımkaydirigubbakcemile3)merhaba kıslar
blgecim canım çok geçmiş olsun
kıslar kk nın sitesinde feci derecede virüs var 2 saattir benim virüs programı bağırıyo
açar açmaz 10 tane ya yakın virüs girmeye çalıştı inşallah temizleyebilmişimdir bilgisayardan yoksa yanarım
dikkat edin kıslar. Benim virüs programı son virüslere karşı sürekli yeniliyo kendini lisansılı olduğundan. Sizdede virüs uyarısı veriyosa girmeyin kk ya. ben biraz giremicem işyeri bilgisayarı çökerse çok kötü olur. Hoşçakalın kıslar ben bunu ilgili arkadaşlara da bildirmeye çalışıcam . benim engelliyo program sayfalar açılmıyo. ben bildiremazsem siz söyleyin arkadaşlar. Öpüyorum kocaman by
TOPLAM 8 TANE İLACIM 2 İÇTİM BUGÜNDE İÇİCEMM BİTİNCE TAHLİL YAPTIRCAM YİNE BENİMDE GEÇEN AYDAN ÇUBUKLARIM VAR AMA YAPMIYORUM ÇÜNKÜ AYIPTIR SÖLEMESİ 1 BOŞ 1 DOLU ŞAŞMADAN GİDİYOZ :kedi: GİDİCEZDE İNŞALLAH ZATEN YANİ TÖBE TÖBE DİYOM BU AYDA OLMAZSA HAYATTA OLMAZ EŞİMM SPERM İÇİN FULLL İLAÇ HORMON VİTAMİN KEÇİ BOYNUZU ALIYOR BEN BAL TARÇIN Ç.OTU ADA ÇAYI İLAÇ ALIYOM ÇALIŞMALAR FULL DAHA NE YAPALIMM YANİİ
ovalasyonda çift çizgiyi gördum arkadfaşlr gecen ayda yapmıştım ama bugu kı cızgıye bakınca gecen ay ordugum ciftcizgi fakan değilmiş.4tane vardı gecen aydan kalmıstı sonuncuyu bugun yaptım netten yıne alcktım amaeşimin uyelık şifresını bılmıyorum oda uyuyor şimdi.uyansın alaşom bali bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?