- Konu Sahibi EU3
-
- #4.081
Hayatım hadi inşallah tutar bence uyandır eşini sen:)) Bu sene baya bereketli başladı devamı da seninle beraber gelir İnşallah... Bana daha var bende güzel haberler veririm inşallah zamanı birkaç ay sonra size.. Belki de Eskişehir'e geldiğinde hamile olursun gülüm... Ya bu ovulasyon testleri nereden alınıyor ve nasıl kullanıyor bilgi verirmisiniz. bende alayım akıntım felan oluyor tahmin ettiğim zamanlarda ama emin olamıyorum tabiki.. Bende yapmak istiyorum istediğim zamanlarda...
canım bende ilk silik çizgiyi gördüğüm gün başlamıştım çalışmaya 3 gün ara vermeden üst üste 13. gün 14. gün. 15. güngecen aydan elımde ovaalsyon teslerı vardı 4tane kalmİŞtİ onları yapıp dedım bnde 3. Yu bugun yaptım sılık Çİzgİ Çıktı bakalım yarında yapıcam doktor cumartesİyİ yumurtlama olark vermİŞtİ ama daha net Çİzgİ Çıkmadı
evet yumurta akı gibi o akıntı yumurtlama akıntısı tarihleri değerlendir mutlakaayy burda da hiç yağmadı yaa biraz yağdı tuttu o da eridi hep İstanbuş'da olmaz burda olurdu şimdi burda yok orda var enteresan.. Ama nasıl bir soğuk ve ayaz var anlatamam dondurucu birşey... Evde kaloriferler cayır cayır yanıyor. Biizmkisi geç gelcek anlaşılan. Bende Cuma İstanbul yolcusuyum o zamana kadar birşey kalmaz sanırım.. Perşembe doğumgünüm 27 oluyorum koca kazık oldum yani... kaydirigubbakcemile3 kızlar benden yumurta beyazı gibi bir akıntı gelmeye başladı reglimin üstünden 12 gün geçti yumurtlama ile igili olabilir mi.. Birde ovulasyon testleri nerd satılıyor ve nasıl kullanılıyor bilgi verir misiniz. Bahara kadar tedarik edeyim yaa.. Gerçi ben bir daha ki aya dr gitcem o yumurtlamama bakcak reglimin 14. gününde ve dr bana hangi günlerimde yumurtanın çatlayacağını söyleyebilir mi...
TOPLAM 8 TANE İLACIM 2 İÇTİM BUGÜNDE İÇİCEMM BİTİNCE TAHLİL YAPTIRCAM YİNE BENİMDE GEÇEN AYDAN ÇUBUKLARIM VAR AMA YAPMIYORUM ÇÜNKÜ AYIPTIR SÖLEMESİ 1 BOŞ 1 DOLU ŞAŞMADAN GİDİYOZ :kedi: GİDİCEZDE İNŞALLAH ZATEN YANİ TÖBE TÖBE DİYOM BU AYDA OLMAZSA HAYATTA OLMAZ EŞİMM SPERM İÇİN FULLL İLAÇ HORMON VİTAMİN KEÇİ BOYNUZU ALIYOR BEN BAL TARÇIN Ç.OTU ADA ÇAYI İLAÇ ALIYOM ÇALIŞMALAR FULL DAHA NE YAPALIMM YANİİ
kız bız bugunun işini yarına bırakmadık dun akşam calışmıştık zaten bıde yarın sbh calısırız :)
adetolunca dostınex ı haFTADA 1E DUSURDU DOKTOR.KLOMENDE BITTI ZATI SEN NAPTIN
Hayatım hadi inşallah tutar bence uyandır eşini sen:)) Bu sene baya bereketli başladı devamı da seninle beraber gelir İnşallah... Bana daha var bende güzel haberler veririm inşallah zamanı birkaç ay sonra size.. Belki de Eskişehir'e geldiğinde hamile olursun gülüm... Ya bu ovulasyon testleri nereden alınıyor ve nasıl kullanıyor bilgi verirmisiniz. bende alayım akıntım felan oluyor tahmin ettiğim zamanlarda ama emin olamıyorum tabiki.. Bende yapmak istiyorum istediğim zamanlarda...
guller içinde tesekkur ederım arkadasım aslında sana msj attıktan sonraaklıma söle bısı geldı.şimdi gul pazardapek yokya pazaramı çıkarsam elımdekileri acaba.mesela sarı erigi ben 34 ten aldım24 28arası gıdıyor şimdi
guller içinde tesekkur ederım arkadasım aslında sana msj attıktan sonraaklıma söle bısı geldı.şimdi gul pazardapek yokya pazaramı çıkarsam elımdekileri acaba.mesela sarı erigi ben 34 ten aldım24 28arası gıdıyor şimdi
evet yumurta akı gibi o akıntı yumurtlama akıntısı tarihleri değerlendir mutlaka
canım ben nisanda düşünüyorum ama şimdiden takip ediyorum bir daha ki ay dr yumurtama bakmak içinde çağırdı hormon testlerimde bir sorun yok şu anda. Dediğin gibi 13. günden itibaren aralıksız 3 gün mü olması gerekiyor. Birçok yerde bir gün ara vermenin spermin kalitesini etkilediğini daha iyi olduğunu söylüyor zaten sperm 24 saat yaşıyormuş ama garantiye alalım diyosun yani. Ama benim bugün 12. günüm akıntım geldi.. 12. günden mi başlasam acaba. Birde dr gittiğimde dr şu günden şu güne yumurtlama günün der mi bana yada çatlar bugün yarın diye söyler mi.. Ben hamilelik düşündüğüm ayda gideceğim çünkü yumurta takibine garanti olsun diye...
bilgem bende kendimden çok umutluyum valla ilk defa bebişe bu kadar yakın hissediyorum (tıbbi destekten heralde) Rabbim umutlarımı boşa çıkarmasınn Aminnnn
bilgecim nerde bizim listemiz,kimin hamiş haberini bekliyoruz şimdi onu bile şaşırdık yaa.kızlar da hiç tüyo vermiyolar bu ara kimsenin sesi çıkmıyor.
canım ben nisanda düşünüyorum ama şimdiden takip ediyorum bir daha ki ay dr yumurtama bakmak içinde çağırdı hormon testlerimde bir sorun yok şu anda. Dediğin gibi 13. günden itibaren aralıksız 3 gün mü olması gerekiyor. Birçok yerde bir gün ara vermenin spermin kalitesini etkilediğini daha iyi olduğunu söylüyor zaten sperm 24 saat yaşıyormuş ama garantiye alalım diyosun yani. Ama benim bugün 12. günüm akıntım geldi.. 12. günden mi başlasam acaba. Birde dr gittiğimde dr şu günden şu güne yumurtlama günün der mi bana yada çatlar bugün yarın diye söyler mi.. Ben hamilelik düşündüğüm ayda gideceğim çünkü yumurta takibine garanti olsun diye...
kıslar pazartesi doktora gittim kontrole
doktor ultrasonda baktı
biraz surat ifadesi değişti asıldı yüzü
bende ne oldu dedim
bebeğin kafası olduğundan büyük gibi gözüküyo dedi ve gelişmiş ultrasona girmen gerek dedi
daha bebeğin çok küçük 12. hafatya kadar düzelir büyük ihtimalle dedi
ama her ihtimale karşı şimdi 3 boyutluda bakalım dedi onada ta cumaya randevu verdi
netten okuduğuma göre 9. haftada bebeğin kafası vücuduna göre büyük olur yazıyo
doktordamı problem var diye düşünüyorum
ki Allah korusun ama bebeğim hakkında hiç içimde kötü bi düşünce yok içim çok rahat
zaten Allah muhafaza öle bi durum olsa bile Rabbimin verdiği isyan etmem o benim yavrum kesinlikle aldırmak gibi bişe düşünmem bile
inanın içimde en ufak bi korku ve endişe yok çok rahatım
cumaya gidicem tekrar
kıslar pazartesi doktora gittim kontrole
doktor ultrasonda baktı
biraz surat ifadesi değişti asıldı yüzü
bende ne oldu dedim
bebeğin kafası olduğundan büyük gibi gözüküyo dedi ve gelişmiş ultrasona girmen gerek dedi
daha bebeğin çok küçük 12. hafatya kadar düzelir büyük ihtimalle dedi
ama her ihtimale karşı şimdi 3 boyutluda bakalım dedi onada ta cumaya randevu verdi
netten okuduğuma göre 9. haftada bebeğin kafası vücuduna göre büyük olur yazıyo
doktordamı problem var diye düşünüyorum
ki Allah korusun ama bebeğim hakkında hiç içimde kötü bi düşünce yok içim çok rahat
zaten Allah muhafaza öle bi durum olsa bile Rabbimin verdiği isyan etmem o benim yavrum kesinlikle aldırmak gibi bişe düşünmem bile
inanın içimde en ufak bi korku ve endişe yok çok rahatım
cumaya gidicem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?