Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gitti gidiyordan almıştım ben

canım bende ilk silik çizgiyi gördüğüm gün başlamıştım çalışmaya 3 gün ara vermeden üst üste 13. gün 14. gün. 15. gün
16.gün boş geçmiştim 17. gün tekrar çalışmıştık, sonrada 19. ve 21. günlerde çalışmıştık
sende dene bunu bi 3 gün ara verme sonra 1 gün ara :))
bu arada çok enterasan bi olay yaşadım bu günlerde iş yerinden arkadaşımla ilgili

şirketten bi arkadaşım var 9 yaşında bir kızı var arkadaş benle yaşıt 2. çocuk istiyordu ama 6 ayda bir d.kontrol için koldan iğne yaptırıyormuş bende dedim çocuk düşünüyorsan iğneyi yaptırma (süresi gelmişti) dr git bi yumurtalıklarını kontrol ettir
kız gitti 8 yıldır iğne olduğu için yumurtaları kurumuş resmen yıkılmıştı bu olay martta oluyor bu arada neyse iğneyi olmadı 3 ay adet göremedi düzenli hazirandan bu yana kesik kesik adet oluyordu ama bu sürede dr bebek için düzenli adet olman lazım bi düzene girsin bakarız demiş neyse 2 ay düzgün adet oldu sonra dr klomen verdi (ama çatlatma iğnesi vermemiş gün ve saat önermiş) neyse o ay tutmadı sonraki ay dr ilacı bıraktırdı 1 ay ölesine denediler olmadı geçen ayda klomen verdi dr arkadaşım bu arada bana çok deneyimli olduğumdan soruyordu bende çalışın şu tarihlerde diyordum neyse klomeni kullandı yumurtaları geçen ay 15 cm de kaldı dr bırak artık bundan sonra bi dahaki ay iğneyle büyütürüz demiş bende dedimki sen sakın bırakma bak ç.alış belki geç çatlar büyür felan dedim kız lafımı dinledi :))) ve şimdi hamile hemde 2 keses,i var şok olmuşlar dr sölemiş siz demiş böle dediniz ama ben çalıştım demiş :))
şimdi kalp atışlarını duymak için gün sayıyor
yani ne olursa olsun çalışmaktan vazgeçmeyin 1 ocakda dr kontrolüne gittiğinde arkadaşım hamile değilmiş bu arada dr bırakın dediği tarihlerde çalıştığı için geç döllenme olmuş...

evet yumurta akı gibi o akıntı yumurtlama akıntısı tarihleri değerlendir mutlaka

kız bız bugunun işini yarına bırakmadık dun akşam calışmıştık zaten bıde yarın sbh calısırız :)
adetolunca dostınex ı haFTADA 1E DUSURDU DOKTOR.KLOMENDE BITTI ZATI SEN NAPTIN

hadi kızlar bu ay sizden umutluyum yaaaa

canım g.gidiyordan almıştım ben

olabilir valla benim eşim ekip dikmekten çok alıyorr satıyorrr görevleri takip ediyor hangine sıra geliyorsa o ürünü önceden alıp yüksek fiyata satıyor esnaf adam tabi ben yine ekk bekle sonra müşteriyemi versem görevmi diye kalakalıyomm sen de yap bişeyler valla gül gerçekten yok halbuki 7 sattte oluyorr ama bana geln tüm müşteriler illa gül ile ahududu istiyor sinir oluyorum

bilgem bende kendimden çok umutluyum valla ilk defa bebişe bu kadar yakın hissediyorum (tıbbi destekten heralde) Rabbim umutlarımı boşa çıkarmasınn Aminnnn

ay pardon cevap yazmışsın şimdi okuyorum bende öbürküleri görmemişim de cevap yazmış kimse diodsumm

evet yumurta akı gibi o akıntı yumurtlama akıntısı tarihleri değerlendir mutlaka

canım ben nisanda düşünüyorum ama şimdiden takip ediyorum bir daha ki ay dr yumurtama bakmak içinde çağırdı hormon testlerimde bir sorun yok şu anda. Dediğin gibi 13. günden itibaren aralıksız 3 gün mü olması gerekiyor. Birçok yerde bir gün ara vermenin spermin kalitesini etkilediğini daha iyi olduğunu söylüyor zaten sperm 24 saat yaşıyormuş ama garantiye alalım diyosun yani. Ama benim bugün 12. günüm akıntım geldi.. 12. günden mi başlasam acaba. Birde dr gittiğimde dr şu günden şu güne yumurtlama günün der mi bana yada çatlar bugün yarın diye söyler mi.. Ben hamilelik düşündüğüm ayda gideceğim çünkü yumurta takibine garanti olsun diye...

Son düzenleme:

günaydın canım,
senin adetlerin düzenli mi,eğer düzenliyse kaç günde bir oluyorsan ona göre yumurtlama tarihlerini hesaplayabiliriz.eğer düzensizse ozaman ovulasyon testine ihtiyacın olur ama düzenliyse gerek yokki kullanmana,zaten bellidir tarihler.

bilgecim nerde bizim listemiz,kimin hamiş haberini bekliyoruz şimdi onu bile şaşırdık yaa.kızlar da hiç tüyo vermiyolar bu ara kimsenin sesi çıkmıyor.

bilgem bende kendimden çok umutluyum valla ilk defa bebişe bu kadar yakın hissediyorum (tıbbi destekten heralde) Rabbim umutlarımı boşa çıkarmasınn Aminnnn

inşallah canım çok sıkı çalış bu ay
birde inşallah hamileyimdir felan diye dua et....

bilgecim nerde bizim listemiz,kimin hamiş haberini bekliyoruz şimdi onu bile şaşırdık yaa.kızlar da hiç tüyo vermiyolar bu ara kimsenin sesi çıkmıyor.

tamam canım hemen bakıyorum

günaydın canlarıııııııııımmmmmmmmmmmm
çok özledim siziiiiiiiiiiii
çok yoğunum kaç gündür
dür 1 dk bile oturmadım denetim vardı
bugünde sağlık taramasına doktorlar gelicek fabrikaya onlarla uğraşcam
gelmeden onlar sizlerle bi hasret giderim dedim

canım valla dr dediği gibi 1 gün ara ile 2 sene boyunca öle çok çalıştımki olmadı
hatta bana aşılamadan 1 gün önce yapmayın da denmişti ama yapanların tuttu
yani bazen drlar doğruyu bilemiyor bence 2-3 gün üst üstüne çalışıp ara ver 1 gün arayı sonraki günlere ertele

kıslar pazartesi doktora gittim kontrole
doktor ultrasonda baktı
biraz surat ifadesi değişti asıldı yüzü
bende ne oldu dedim
bebeğin kafası olduğundan büyük gibi gözüküyo dedi ve gelişmiş ultrasona girmen gerek dedi
daha bebeğin çok küçük 12. hafatya kadar düzelir büyük ihtimalle dedi
ama her ihtimale karşı şimdi 3 boyutluda bakalım dedi onada ta cumaya randevu verdi
netten okuduğuma göre 9. haftada bebeğin kafası vücuduna göre büyük olur yazıyo
doktordamı problem var diye düşünüyorum
ki Allah korusun ama bebeğim hakkında hiç içimde kötü bi düşünce yok içim çok rahat
zaten Allah muhafaza öle bi durum olsa bile Rabbimin verdiği isyan etmem o benim yavrum kesinlikle aldırmak gibi bişe düşünmem bile
inanın içimde en ufak bi korku ve endişe yok çok rahatım
cumaya gidicem tekrar

canım rahat olman çok güzel
sen kötü bişey düşünme ki kötü olmasın zaten.
hepimiz böyle pozitif bakabilsek ne güzel
seni tabrik ederim bunun için.allah herşeyin hayırlısını bilir.

bence dr biraz tuaf gibi geldi daha minnacık bişey o ya oluşumu bile tamamlanmadı böyle söyleyip neden insanları huzursuz ediyorlar anlamıyorum bence korkulacak bişey yoktur nurtenim bi dr daha gidersin sonradan olmadı...

listemizi bulamıyom yawwbilmiyorumkismile

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
J gülümsehayata-- 10 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J

J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…