Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isim ve nilüferimmmm durumlarınız nedir kızşlarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım rahat olman çok güzel
sen kötü bişey düşünme ki kötü olmasın zaten.
hepimiz böyle pozitif bakabilsek ne güzel
seni tabrik ederim bunun için.allah herşeyin hayırlısını bilir.

öyle canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

bende öyle düşündüm
daha erkene randevu bile alamdık düşün
yani insan parasıyla bile muayene olamıyo bende zorlamadım herşeyde bi hayır vardır diye

canannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt

bilgecim isim adet olmuştu,şubat için yeni tarih verecek.ama nilü ve güler ortalarda yok,en yakın onlarınki şu an.

yoktur nurtencim bişey olmaz düşünme böle şeyleriii
benimde kızda iki gündür tık yok dün bütün gün hareket etmedi sinir etti eve gittim etti
şimdi de hissetmiyom deli edecek beniii:mymeka:

yoktur nurtencim bişey olmaz düşünme böle şeyleriii
benimde kızda iki gündür tık yok dün bütün gün hareket etmedi sinir etti eve gittim etti
şimdi de hissetmiyom deli edecek beniii:mymeka:

canım ilk hareketler nezamn başladı.hareketler başlayınca birde hergün kımıldadımı kımıldamadı noldu acaba diye dertlerimiz başlayacak dimi.aman hergün hareket etsin yaramazlar bizi düşündürmesinler.

kızlar günaydın herkese, 3 gündür hastaydım, annemde kaldım...sürekli istifra :sinifsinif: şimdi iyiyim çok şükür..neler yapıyonuz bakim.

bilgem kız sanada geçmiş olsun, Allah ım sağlık ne önemli yaa..rabbim şifa versin herkese:Saruboceq:

sen içini ferah tut bitanem,Allahın izniyle sağlıklı bi bebeğin olucak..pozitif ol hep böyle...

fesleğen hnm
bende olaylardan sonra ara veriyodum ama olan olmuş meğersem de haberim yokmuş bak gördünmü allah nelere kadir.senin de belli olmaz,belki olmuştur olan.

kıslar ya bana rahat yok
finans müdürü geldi o yanına çağırıp duruyo
ben kaçtım şimdilik
kendinize iyi bakın
öptüüüm kocaman kocaman hepinizi canlarım beniiiimmmmmmmmmmm

valla canım şöyle diyeyim geçen sene şubattan beri zaten yasmin kullanmak zorundaydım prolaktinim yüksek çıkmıştı o zaman 5 ay kadar düşürcücü ilaçla beraber kullandım sonra dr gittim prolaktin düşmüştü ama kist çıkmıştı ufak onun için yine devam ettim yasmine haliyle onu kullanırlen hep düzenli oldum geçen ay bitti yasmin artık kistte ilk kullanımda geçmişti zaten ama iki kutu yine önlem olarak kullanmıştım ve bu ayın 14 ünde oldum yani bir öncekine göre zamanında oldu diyebiliriz şimdi şubatta olacağım reglimi bekliyorum o da zamanında olursa düzenli oluyor demektir bakalım... O zaman söylerim hesaplarız zaten hesaplayıcılarda var nette.

bızde dun çalıştık arkadaşlr eşim uyuyordu demiştimya size yazdıktn sonra gıttım yanına hadı kalk calışcz dedım adam nene dedı kaldıçok komıktıya.bugun aklımaza geldı gulduk halımıze.bılgecım 3gun 3us sute dedı bızde ole yapıcez bugunde calışıcez:)

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
JKARAFESLEĞEN-- 4 ŞUBAT
J gülümsehayata-- 10 ŞUBAT
Jcrocusu -- 15 ŞUBAT
J

J
J

J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:
J-ozi- -- :CüvCüv:
JA&S -- :CüvCüv:

ÇALIŞINNNNNNNNNNNNdelikafaduldenalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…