canım rahat olman çok güzel
sen kötü bişey düşünme ki kötü olmasın zaten.
hepimiz böyle pozitif bakabilsek ne güzel
seni tabrik ederim bunun için.allah herşeyin hayırlısını bilir.
bence dr biraz tuaf gibi geldi daha minnacık bişey o ya oluşumu bile tamamlanmadı böyle söyleyip neden insanları huzursuz ediyorlar anlamıyorum bence korkulacak bişey yoktur nurtenim bi dr daha gidersin sonradan olmadı...
hımmmmmmmmmmmmCADIARZUbilgecim isim adet olmuştu,şubat için yeni tarih verecek.ama nilü ve güler ortalarda yok,en yakın onlarınki şu an.
yoktur nurtencim bişey olmaz düşünme böle şeyleriii
benimde kızda iki gündür tık yok dün bütün gün hareket etmedi sinir etti eve gittim etti
şimdi de hissetmiyom deli edecek beniii:mymeka:
canannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
yok anacım ümitlenme benden..ben ara verdim bacim..bi süre bebek mebek yok...canandan da çok ümitliyim bu ay.kız canan nerelerdesin.
aha da gelmiş karafesleğen duydun dimi sesimizii.
kıslar pazartesi doktora gittim kontrole
doktor ultrasonda baktı
biraz surat ifadesi değişti asıldı yüzü
bende ne oldu dedim
bebeğin kafası olduğundan büyük gibi gözüküyo dedi ve gelişmiş ultrasona girmen gerek dedi
daha bebeğin çok küçük 12. hafatya kadar düzelir büyük ihtimalle dedi
ama her ihtimale karşı şimdi 3 boyutluda bakalım dedi onada ta cumaya randevu verdi
netten okuduğuma göre 9. haftada bebeğin kafası vücuduna göre büyük olur yazıyo
doktordamı problem var diye düşünüyorum
ki Allah korusun ama bebeğim hakkında hiç içimde kötü bi düşünce yok içim çok rahat
zaten Allah muhafaza öle bi durum olsa bile Rabbimin verdiği isyan etmem o benim yavrum kesinlikle aldırmak gibi bişe düşünmem bile
inanın içimde en ufak bi korku ve endişe yok çok rahatım
cumaya gidicem tekrar
günaydın canım,
senin adetlerin düzenli mi,eğer düzenliyse kaç günde bir oluyorsan ona göre yumurtlama tarihlerini hesaplayabiliriz.eğer düzensizse ozaman ovulasyon testine ihtiyacın olur ama düzenliyse gerek yokki kullanmana,zaten bellidir tarihler.
ÇALIŞINNNNNNNNNNNNdelikafaduldenalkisalkisalkisbızde dun çalıştık arkadaşlr eşim uyuyordu demiştimya size yazdıktn sonra gıttım yanına hadı kalk calışcz dedım adam nene dedı kaldıçok komıktıya.bugun aklımaza geldı gulduk halımıze.bılgecım 3gun 3us sute dedı bızde ole yapıcez bugunde calışıcez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?