olabilir valla benim eşim ekip dikmekten çok alıyorr satıyorrr görevleri takip ediyor hangine sıra geliyorsa o ürünü önceden alıp yüksek fiyata satıyor esnaf adam tabi ben yine ekk bekle sonra müşteriyemi versem görevmi diye kalakalıyomm sen de yap bişeyler valla gül gerçekten yok halbuki 7 sattte oluyorr ama bana geln tüm müşteriler illa gül ile ahududu istiyor sinir oluyorum
işler çok youndu tatlım giremiyorum sık sık ösledim walla sizleriselam isimcim
nerelerdeydin sen geçen hafta.
gözünüz aydın cnm sizin için çok sevindimcanım ya öyle dondumki bugün herşey aklımdan gitti.
ctsi günü gittim dr.a kesemizi gördük,
bebişim de 3 mm. imiş.dr.kalp atışlarını da görüyorum dedi.
sağlıklı çok şükür ama daha çok erken dedi dr.öyle işte
sonuna kadar iyi gitsin diye dua ediyorum.allah tüm isteyenlere versin.
bende 1000.mesajımı sana atmıştım gülümseyanicim olumunekankayizsmile inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz100 MSJIMDA GUZEL BI DUA ETMK İSTİYORUM
RABBIMHEPİMİZE HASRETİNİÇEKTIGIMZ MINIKLERİMİZİ GÖNDERSİN DAHA FAZLA HASRETINI CEKTIRMESIN NE HASRETINI NE DE ACISINI ...aLLAH IM EVLAT ACISIYLA EVLAT HASRETIYLE IMTIHAN ETME
çok geçmiş olsun bilgecim kendine dikkat et walla pardon kendiinize opuyorumnanaktansaolun kızlarrr
hala tam iyileştim sayılmaz burun akıntım ve öksürüğüm devam
ilacı dr verdi 4 gün kullandım bıraltım geçmeyince tekrar gittim dr bırak dedi
bol bol mandalina, portakal yedim ıhlamur içtim limonlu e anca bukadar düzeldim
ama şükürki boğazım geçti çok zor oluyor yaa
inşallah herşey yolunda giderkıslar pazartesi doktora gittim kontrole
doktor ultrasonda baktı
biraz surat ifadesi değişti asıldı yüzü
bende ne oldu dedim
bebeğin kafası olduğundan büyük gibi gözüküyo dedi ve gelişmiş ultrasona girmen gerek dedi
daha bebeğin çok küçük 12. hafatya kadar düzelir büyük ihtimalle dedi
ama her ihtimale karşı şimdi 3 boyutluda bakalım dedi onada ta cumaya randevu verdi
netten okuduğuma göre 9. haftada bebeğin kafası vücuduna göre büyük olur yazıyo
doktordamı problem var diye düşünüyorum
ki Allah korusun ama bebeğim hakkında hiç içimde kötü bi düşünce yok içim çok rahat
zaten Allah muhafaza öle bi durum olsa bile Rabbimin verdiği isyan etmem o benim yavrum kesinlikle aldırmak gibi bişe düşünmem bile
inanın içimde en ufak bi korku ve endişe yok çok rahatım
cumaya gidicem tekrar
gıtgıt gıdaaaaaakkk kaydirigubbakcemileisim ve nilüferimmmm durumlarınız nedir kızşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
7sinde adet olmayı beklerken 14ünde olmuştum o yüzden yeni tarihimi de 14ü olarak verim ama inşallah o zaman bebiş haberi verebilirim size hayırlısıyla allah büyükbilgecim isim adet olmuştu,şubat için yeni tarih verecek.ama nilü ve güler ortalarda yok,en yakın onlarınki şu an.
güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun kıslarrrryoktur nurtencim bişey olmaz düşünme böle şeyleriii
benimde kızda iki gündür tık yok dün bütün gün hareket etmedi sinir etti eve gittim etti
şimdi de hissetmiyom deli edecek beniii:mymeka:
geçmiş olsun canım cananım sende iç ıhlamur portakal suyu falankızlar günaydın herkese, 3 gündür hastaydım, annemde kaldım...sürekli istifra :sinifsinif: şimdi iyiyim çok şükür..neler yapıyonuz bakim.
kıslar ya bana rahat yok
finans müdürü geldi o yanına çağırıp duruyo
ben kaçtım şimdilik
kendinize iyi bakın
öptüüüm kocaman kocaman hepinizi canlarım beniiiimmmmmmmmmmm
bızde dun çalıştık arkadaşlr eşim uyuyordu demiştimya size yazdıktn sonra gıttım yanına hadı kalk calışcz dedım adam nene dedı kaldıçok komıktıya.bugun aklımaza geldı gulduk halımıze.bılgecım 3gun 3us sute dedı bızde ole yapıcez bugunde calışıcez:)
selam kızlar benimde yumurtlama günlerim ama çok hastayım yaaaaaaaaaaa
kıslar pazartesi doktora gittim kontrole
doktor ultrasonda baktı
biraz surat ifadesi değişti asıldı yüzü
bende ne oldu dedim
bebeğin kafası olduğundan büyük gibi gözüküyo dedi ve gelişmiş ultrasona girmen gerek dedi
daha bebeğin çok küçük 12. hafatya kadar düzelir büyük ihtimalle dedi
ama her ihtimale karşı şimdi 3 boyutluda bakalım dedi onada ta cumaya randevu verdi
netten okuduğuma göre 9. haftada bebeğin kafası vücuduna göre büyük olur yazıyo
doktordamı problem var diye düşünüyorum
ki Allah korusun ama bebeğim hakkında hiç içimde kötü bi düşünce yok içim çok rahat
zaten Allah muhafaza öle bi durum olsa bile Rabbimin verdiği isyan etmem o benim yavrum kesinlikle aldırmak gibi bişe düşünmem bile
inanın içimde en ufak bi korku ve endişe yok çok rahatım
cumaya gidicem tekrar
kızlar günaydın herkese, 3 gündür hastaydım, annemde kaldım...sürekli istifra :sinifsinif: şimdi iyiyim çok şükür..neler yapıyonuz bakim.
bızde dun çalıştık arkadaşlr eşim uyuyordu demiştimya size yazdıktn sonra gıttım yanına hadı kalk calışcz dedım adam nene dedı kaldıçok komıktıya.bugun aklımaza geldı gulduk halımıze.bılgecım 3gun 3us sute dedı bızde ole yapıcez bugunde calışıcez:)
selam kızlar benimde yumurtlama günlerim ama çok hastayım yaaaaaaaaaaa
kudret naberr canım nabıyonuz ana-oğull bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?