Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gul alamya otobusle gıdılıyorya otobuste sadece 2gun kalkıyor oyuzden pahalı gul ama bugun gıttım baktım gule pazarın çok altında fıyatı.pazrda 3,90lardaydı çıcekcıde 3,50 :)

selam isimcim
nerelerdeydin sen geçen hafta.
işler çok youndu tatlım giremiyorum sık sık ösledim walla sizleri
gözünüz aydın cnm sizin için çok sevindim
bende 1000.mesajımı sana atmıştım gülümseyanicim olumunekankayizsmile inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz
çok geçmiş olsun bilgecim kendine dikkat et walla pardon kendiinize opuyorumnanaktan
inşallah herşey yolunda gider
isim ve nilüferimmmm durumlarınız nedir kızşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
gıtgıt gıdaaaaaakkk kaydirigubbakcemile
bilgecim isim adet olmuştu,şubat için yeni tarih verecek.ama nilü ve güler ortalarda yok,en yakın onlarınki şu an.
7sinde adet olmayı beklerken 14ünde olmuştum o yüzden yeni tarihimi de 14ü olarak verim ama inşallah o zaman bebiş haberi verebilirim size hayırlısıyla allah büyük
yoktur nurtencim bişey olmaz düşünme böle şeyleriii
benimde kızda iki gündür tık yok dün bütün gün hareket etmedi sinir etti eve gittim etti
şimdi de hissetmiyom deli edecek beniii:mymeka:
güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun kıslarrrr
kızlar günaydın herkese, 3 gündür hastaydım, annemde kaldım...sürekli istifra :sinifsinif: şimdi iyiyim çok şükür..neler yapıyonuz bakim.
geçmiş olsun canım cananım sende iç ıhlamur portakal suyu falan
kıslar ya bana rahat yok
finans müdürü geldi o yanına çağırıp duruyo
ben kaçtım şimdilik
kendinize iyi bakın
öptüüüm kocaman kocaman hepinizi canlarım beniiiimmmmmmmmmmm

kolay gelsin ii çalışmalaaaarrrr

Haydi hayırlısı canım İnşallah tutar bekliyoruz güzel haberlerini...

Ben gidiyorum kızlarrr yemek yicem ve kurs için hazırlancam ama hava çok soğuk sabah kocişşi işe göndermedim pazara gittik dondum valla gözümde büyüyor kursa gitmek birde hapşırıyorum aksi gibi. Yarın doğumgünüm ve çok yoğunum Cuma ıstanbul'a anneme gitcem kocişe yemek hazırlıcam sonna kayınvalideme gitcez akşam kutlamaya. Yarın uğrayabilirsem gelirim artık bir de ıhlamur felan içeyim bari gitmenden...

selam kızlar benimde yumurtlama günlerim ama çok hastayım yaaaaaaaaaaa

canım sen annesin artık bebişinle ilgili ne hissediyorsan doğrudur anneler herşeyi bilir için rahatsa rahat ol hiç kasma bebişte kasılmasınn

kızlar günaydın herkese, 3 gündür hastaydım, annemde kaldım...sürekli istifra :sinifsinif: şimdi iyiyim çok şükür..neler yapıyonuz bakim.

geçmişş olsunn canıcananımm ama bu istifra işi hımm düşündürdü beni hayırlısı artıkınnn
boshayallersmile

ihii ihhiii kıs adam demiştir rüyamıı amanın rüyalarım gerçek oldu valla o değilde bazen düşünüyorum bizim bebişler belki bizim adamlardan sebep gelmiyor bebek olsun habire çalışş adamların işine geliyor valla bebek olunca biliyorlar yüzlerine bakmıycazz kıss bilge söyle bakem çalışmalar nasıl sizde sezonu kapadınızmı devam mı

selam kızlar benimde yumurtlama günlerim ama çok hastayım yaaaaaaaaaaa

geçmiş olsunn valla bizde dün çalışmamız lazımdı bugüne erteledim anneme gittim yemek yaptım annemi banyo ettirdim ortalığı topla sonrada eltimler şehirdışından gelmiş kayınvalideme gittik 12 kadar çay börek eve geldik soğukta yürüyerek dondumm dedim canım yarın mesai yaparız ben yatıyomm adamm bozulduu alsanaalsanasmile

ozimm nasılsınnn nöbetçi topik arkadaşımız dün bier ara baktım yoktunn anam dedim nerde bu kıss illa burda olurduu

sağolun kızlar üşüttüm sanırım gripte değilim kulağım ve başım ağrıyo çok bademciklerde gidiyo galiba ya kadriye kocişinde beli ağrıyo ilk defa adamın beli tutuldu o da bu araya denk geldi kısmet ya iyi olursak çalışacağız tabi ne demişler çalış seninde olur ay ne komik yaaaaaaaaaa

kudret naberr canım nabıyonuz ana-oğull bakimm

çiğdemcim canım çok sağol iyiyiz biz teyzesi oğluşumda hiç yerinde durmuyo valla bu gece tekmeleriyle uyandırdı beni meğer sıkışmışımda rahatsız olmuş ondan vuruyomuş nasıl güldüm bi görsen :roflol: :roflol:

bu arada kızlar ben bu gece rüyamda doğum yapıyodum ama hastanede yalnızdım ben doğduktan sonra hemşire doktor geliyodu kendi başıma doğurdum minnacıktı hemen kucağıma alıp sildim bi beze sardım emzirdim çok acayip oldum gerçek gibiydi ama hazırlıksızdım elbiseleri bile yoktu

kızlar geçmiş olsun ya topiğin nerdeyse yarısı hasta dikkat edin kendinize bol bol c vitamini alın salgın var galiba havalarda soğuk zaten

kızlar geçmiş olsun ya topiğin nerdeyse yarısı hasta dikkat edin kendinize bol bol c vitamini alın salgın var galiba havalarda soğuk zaten eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…