Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz sonra internet kapanacak şimdiden yazıyorumki geç kalmayayım diye sayfayı doldurdum valla gerçi evde net var ama yorgun oluyorum sandalyede de oturunca oğlan tekmeleyip duruyo sürekli uzanıyorum bende

neyse kızlar son 5 dakika hepinizi öpüyorum ben kaçtım byyyy

yok çiğdoşum bu istifralar düşündürmesin seni hiç, çünkü bu ay pek temasta bulunamadık eşimle..malum sorunluyduk biraz..başka bahara artıkın...biraz uzak dursun bebek işi şimdilik bizden...ben evdeki bebeğimi biraz büyüteyim Allahın izniyle..sonra evide taşımam falan lazım... öyle yani..bu yaza tüp 3. aşılama ve tüp falan diyordum ama..şuan için çok uzak geliyor artık bunlar...bakalım hayırlısı

oyladım çiğdemim

sağol minnoşum olcayımm

kıs altına edecen diye kokmuş bızdık uyandırmışş seni ne güsell inşallah doğunca kendide hemen çişini söylerr ayyy kızlarr asıl bizi daha doğrusu sizi çokk işler bekliyor önce emzirmek için mücadele sonra memeden kesmek için çiş söyletmee anamm oğlan anaları sünnet düğünü yada mevlütüü okula başlama sendromu SBS ÖSS askerlikk kızlar regl çeyizz offf off tam dertler bitecek hoppp evleniyoz bay bayy arkadan bööle bakacaz :gitme: Allah yardımcınız olsun

kızlar geçmiş olsun ya topiğin nerdeyse yarısı hasta dikkat edin kendinize bol bol c vitamini alın salgın var galiba havalarda soğuk zaten

kıss nurten diyordu kk de virüs var açmıyor pc kızımm sizin grip virüsleriymişş onlarrr laelaelaelaelae

hakkında herşeyin hayırlısı canımm nerde hayırlı birşey varsa inşallah gelsin seni bulsunnn

sen içini ferah tut bitanem,Allahın izniyle sağlıklı bi bebeğin olucak..pozitif ol hep böyle...

sağol hayatım
benimde hiç sıkıntı yok içimde
ama kaç gündür çok yoğun çalıştığımdan feci belim ve karnım ağrıyoooooooo

çalış çalış
çalışan demir paslanmaz demişler :roflol:

iyiki doğdun canım
benimde annemler istanbulda kıssssssssssss
işyerimde iznim yok iznim olsa karnım felan şişmeden gitmek istiyodum aslında ama kısmet diilmiş

geçmiş olsun kuşummm
dikkat et kendine
kıs öle deme
benim hamile kaldığım ay biz 2 kez felan yaptık kıs
ben mayısta tüp bebeğe gidicem nasılsa amaaannnnnn diye boşvermiştim
sonra bi baktım kibebek gelmiş
yani olucaksa 1 kerede bile oluyo
Rabbim ol der inşallah canııımmm

hayırdır diyelim hayır olsun bidenem
ne güzel bak normal doğum yapıcaksın heralde sana malum olmuş
inşallah gerçektede rüyandaki gibi rahatca doğumunu yaparsın sıkıntısız canım benim

kıs olunca 1 kereden bile olur
bende hiç ihtimal vermiyodum hatırlamıyomusun sadece 2 kerecik tık tık olmuştu :roflol: :roflol:

offffffffffff
bana annem hepdiyodu onu
hele babam kısım evlenince 5 sene çocuk falan düşünmeyin
önce bi evliliğin tadını çıkarın sonra o günleri çok ararsınız diyodu
benim annem abime ilk geceden hamile kalmış
yazık gözünü bebekle açmış

çiğdoşum uzun süredir şöle güzel bi sohbt edemedik yaw
nasılsın
keyfin sağlığın sıhatin nasıl bidenem benim

kıss benim teyzemde öyle ilk geceden oğluna hamile kalmışş anam ben yumurtlama olduğum son gece bile kalamadımm delikafadulden

ay olcaycım da geldi
canım olcişim naber hasta güvercin

kıss benim teyzemde öyle ilk geceden oğluna hamile kalmışş anam ben yumurtlama olduğum son gece bile kalamadımm delikafadulden

kıs ne bilem aha benimde 3 seneden sonra hamile kaldım kalbi atmadı kürtaj oldum
4 senenin bitiminde anca tutturabildim :roflol:

Bunlar işin şakası tabi Rabbim ne kısmet ettiyse onu yaşıyoruz. Gerisi boş.
benim ablamında ilk geceden oldu kıs

Canım benım saĞolun ÇıĞdemım sende soĞal canım hastayım kızlar ya baŞım geÇmıyo sınÜzıt berbat bıŞey bu klımalar benı ÖldÜrecek Çarpıyo anacıĞım hep uykum var yaaaaaaaa uyumak ıstıyorum kafamı kaldırmadan

ay ilk geceden de zor ya insan biraz kocasıyla vakit geçirsin ne o öyle hemen kısmet gerçi bu işler şimdide gelmiyo sıpalar

çiğdoş ben anlamam senin tarladan ben facete oynuyom farm bunu bilmiyom ama oyladım

çiğdoşum uzun süredir şöle güzel bi sohbt edemedik yaw
nasılsın
keyfin sağlığın sıhatin nasıl bidenem benim

canım benim iyiyim şükürr annem biraz daha iyi şimdi yine diyalizde haber bekliyorum bende ama iyi şükürler olsun diyalize girince vucudu çok rahatlıyoo işte ilaç tedavilerimiz full bu ay dua et canımm inşallah tutarr bu ayy çok ihtiyacım var artık hayatımda iyi birşey olsunn içimm karardı valla bide herkesin çoluğu çocuğu var diye herşeye ben koşturuyorum .çokk yoruldum valla annecime helal olsun yaptıklarım da bebiş olursa yardımcı kadın bulucam ona çünkü ben işteyim gündüz aklım hep onda yemeğini anca önüne gelirse yiyebiliyor babam var ama erkek adam ne kadar yapar yengem teyzem falan geliyor şimdi kadın alsak millet diycekk vay bi analarına bakmadılar kadın tutular bari bebek olursa milletin ağzı kapanır annemde emin ellerde olur tansiyonumu çıktı yemeğini yedimi çamaiırları yıkandımı bende bilirim 2 tane yenge var maşallah çay içmeye geliyorlar sadece bide başka zaman çocukları hep babalarına kakarlar şimdi kucaklarından indirmiyorlar iş yapmasınlar diyee bende telef oldum valla her akşam koştur oraya koştur eve eşim diyor bu yorgunlukla bebek nasıl tutucan taşıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…