- Konu Sahibi EU3
-
- #4.141
isimcim nasılsın canım
iyiyim cnm sen nasılsınneyse kızlar son 5 dakika hepinizi öpüyorum ben kaçtım byyyy
olsun canım boşgecırme sen yat bırak kendını kocisine :)
oyladım çiğdemim
çiğdemcim canım çok sağol iyiyiz biz teyzesi oğluşumda hiç yerinde durmuyo valla bu gece tekmeleriyle uyandırdı beni meğer sıkışmışımda rahatsız olmuş ondan vuruyomuş nasıl güldüm bi görsen :roflol: :roflol:
kızlar geçmiş olsun ya topiğin nerdeyse yarısı hasta dikkat edin kendinize bol bol c vitamini alın salgın var galiba havalarda soğuk zaten
yok çiğdoşum bu istifralar düşündürmesin seni hiç, çünkü bu ay pek temasta bulunamadık eşimle..malum sorunluyduk biraz..başka bahara artıkın...biraz uzak dursun bebek işi şimdilik bizden...ben evdeki bebeğimi biraz büyüteyim Allahın izniyle..sonra evide taşımam falan lazım... öyle yani..bu yaza tüp 3. aşılama ve tüp falan diyordum ama..şuan için çok uzak geliyor artık bunlar...bakalım hayırlısı
sen içini ferah tut bitanem,Allahın izniyle sağlıklı bi bebeğin olucak..pozitif ol hep böyle...
bızde dun çalıştık arkadaşlr eşim uyuyordu demiştimya size yazdıktn sonra gıttım yanına hadı kalk calışcz dedım adam nene dedı kaldıçok komıktıya.bugun aklımaza geldı gulduk halımıze.bılgecım 3gun 3us sute dedı bızde ole yapıcez bugunde calışıcez:)
Ben gidiyorum kızlarrr yemek yicem ve kurs için hazırlancam ama hava çok soğuk sabah kocişşi işe göndermedim pazara gittik dondum valla gözümde büyüyor kursa gitmek birde hapşırıyorum aksi gibi. Yarın doğumgünüm ve çok yoğunum Cuma İstanbul'a anneme gitcem kocişe yemek hazırlıcam sonna kayınvalideme gitcez akşam kutlamaya. Yarın uğrayabilirsem gelirim artık bir de ıhlamur felan içeyim bari gitmenden...
sağolun kızlar üşüttüm sanırım gripte değilim kulağım ve başım ağrıyo çok bademciklerde gidiyo galiba ya kadriye kocişinde beli ağrıyo ilk defa adamın beli tutuldu o da bu araya denk geldi kısmet ya iyi olursak çalışacağız tabi ne demişler çalış seninde olur ay ne komik yaaaaaaaaaa
bu arada kızlar ben bu gece rüyamda doğum yapıyodum ama hastanede yalnızdım ben doğduktan sonra hemşire doktor geliyodu kendi başıma doğurdum minnacıktı hemen kucağıma alıp sildim bi beze sardım emzirdim çok acayip oldum gerçek gibiydi ama hazırlıksızdım elbiseleri bile yoktu
yok çiğdoşum bu istifralar düşündürmesin seni hiç, çünkü bu ay pek temasta bulunamadık eşimle..malum sorunluyduk biraz..başka bahara artıkın...biraz uzak dursun bebek işi şimdilik bizden...ben evdeki bebeğimi biraz büyüteyim Allahın izniyle..sonra evide taşımam falan lazım... öyle yani..bu yaza tüp 3. aşılama ve tüp falan diyordum ama..şuan için çok uzak geliyor artık bunlar...bakalım hayırlısı
sağol minnoşum olcayımm
kıs altına edecen diye kokmuş bızdık uyandırmışş seni ne güsell inşallah doğunca kendide hemen çişini söylerr ayyy kızlarr asıl bizi daha doğrusu sizi çokk işler bekliyor önce emzirmek için mücadele sonra memeden kesmek için çiş söyletmee anamm oğlan anaları sünnet düğünü yada mevlütüü okula başlama sendromu SBS ÖSS askerlikk kızlar regl çeyizz offf off tam dertler bitecek hoppp evleniyoz bay bayy arkadan bööle bakacaz :gitme: Allah yardımcınız olsun
kıss nurten diyordu kk de virüs var açmıyor pc kızımm sizin grip virüsleriymişş onlarrr laelaelaelaelae
offffffffffff
bana annem hepdiyodu onu
hele babam kısım evlenince 5 sene çocuk falan düşünmeyin
önce bi evliliğin tadını çıkarın sonra o günleri çok ararsınız diyodu
benim annem abime ilk geceden hamile kalmış
yazık gözünü bebekle açmış
kıss benim teyzemde öyle ilk geceden oğluna hamile kalmışş anam ben yumurtlama olduğum son gece bile kalamadımm delikafadulden
çiğdoşum uzun süredir şöle güzel bi sohbt edemedik yaw
nasılsın
keyfin sağlığın sıhatin nasıl bidenem benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?