ozimm nasılsınnn nöbetçi topik arkadaşımız dün bier ara baktım yoktunn anam dedim nerde bu kıss illa burda olurduu
yok çiğdoşum bu istifralar düşündürmesin seni hiç, çünkü bu ay pek temasta bulunamadık eşimle..malum sorunluyduk biraz..başka bahara artıkın...biraz uzak dursun bebek işi şimdilik bizden...ben evdeki bebeğimi biraz büyüteyim Allahın izniyle..sonra evide taşımam falan lazım... öyle yani..bu yaza tüp 3. aşılama ve tüp falan diyordum ama..şuan için çok uzak geliyor artık bunlar...bakalım hayırlısı
çiğdemcim canım allah sana da kolaylıklar versin.sen hepsini halledersin,bebeğin de gelir ona da bakarsın.yeterki gelsin yaa.
AMİN NURTİŞİM valla öyle annecim hep başkalarına zahmet verecek diye çekindi şimdi komple ele bakıyor valla bana bile söylemiyor ne istiyor canı falan hep iyiyim bişey istemiyorum diyor sonra bişey yapın önüne gelince ayy geçen canım istemişti diyor valla onada zor
kıss sen bıcır bişeysinn maşallahhh maşallahhh güsel arkadaşım benimm
ayyy mürvetim canım benim o benim burdaki ilk arkadaşımdı hiç haber yok ya bir selam verse ne iyi olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?