Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekrardan çok geçmiş olsun çiğdemcim
Allah şifa versin
hep dualarımdasınız etmemmi size hiç dua ben
yengelerin ayıp ediyolar ama el kızı biyerde
insanın öz evladı gibi olur mu hiç
geçen hastanede bi kadın var kızın olur inşallah dedi bana niye dedim
kız evlat öz evlat erkek evlar evlenince üvey oluyo dedi
düşündüm bi yerde haklı anneye hele kıs evlat çok daha yakın ve düşkün oluyo
Rabiim kimseye dert verip derman aratmasın elden ayaktan düşürmesin. Benim herzamanki duam bu
Allahım beim ve tüm sevdiklerimin canını ayaktayken düşürmedem acı çektirmeden al
elden ayaktan düşürme derim hep

öznurcum hoşgeldiiinnnnnnn
nerelerdeydin bekçi şirin

ozimm nasılsınnn nöbetçi topik arkadaşımız dün bier ara baktım yoktunn anam dedim nerde bu kıss illa burda olurduu

valla arada geliyom bakıyorum kimse yok bende kaçıyorum.

kız bizde geçen ay 2 kere yapmıştık işte sonuç hamileyim.hiç öyle azla çokla alakası yok,sonuçta tutacağı gün 1 gün.

AMıN NURTıŞıM valla öyle annecim hep başkalarına zahmet verecek diye çekindi şimdi komple ele bakıyor valla bana bile söylemiyor ne istiyor canı falan hep iyiyim bişey istemiyorum diyor sonra bişey yapın önüne gelince ayy geçen canım istemişti diyor valla onada zor

kıss sen bıcır bişeysinn maşallahhh maşallahhh güsel arkadaşım benimm

çiğdemcim canım allah sana da kolaylıklar versin.sen hepsini halledersin,bebeğin de gelir ona da bakarsın.yeterki gelsin yaa.

olcayım sağol canım yıldızlara bastınmı tamam oluyorr öptümm canımm

Allah yardım etsin canım zor olmazmı hiç asıl en çok ona zor gelir
Rabbim yardımcınız olsun

sonunda açtım.kız nurten incecik giyinmişin.yenimi bu fotoğraf.dondum ben seni görünce.
beni görsen 2 kazak üst üste vallaaaaa.

he hee nurtişi gördük kadrişide gördük olcayı msn de gördümm kudreti ve oğluşunu da gördük kalanlar da koysun foto görelim valla

yok kıs o resim 2 sene öncesinin kaydirigubbakcemile3

bende mürveti seni nilüşü sevali bilgeyi kudreti olcayı cananı gördümmmm :)))))))

Son düzenleme:
kıslar size iyi akşamlar ben toparlanim yavaş yavaş
masamda hiç boş yer yok anca toparlarım dosyaları
öptüm sizleri canlarım byyyyyyyy

ayyy mürvetim canım benim o benim burdaki ilk arkadaşımdı hiç haber yok ya bir selam verse ne iyi olurr

ayyy mürvetim canım benim o benim burdaki ilk arkadaşımdı hiç haber yok ya bir selam verse ne iyi olurr

geçenlerde mail attım ona msn kaldırdım yoksa sürekli görüşüyoduk
siz msn den görüşemiyomusunuz çiğdemcim o sürekli açık oluyodu.
Boşanmışlar eşiyle kendimi işe verdim hayatımı yeniden şekillendirmeye çalışıyorum dedi. bebeği söyledim çok sevindi.
Rabbim inşallah iyi insanlarla karşılaştırır onu bundan sonra . onun sayesinde 20 000 tl kara geçtik Allah razı olsun her zaman sölüyorum bunu onlarda bi o kadar kar etmişlerdi ama evinde oturmak kısmet diilmiş. Şimdi evi satılıp parası ödenmiş kalanda paylaştırılır artık.
Rabiim herşein hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…