- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.921
Kızlaaar şimdi doktordan geldim yumurtlarıma baktı yumurtlamam varmış bu günler içerisinde çalışma olursa hamile kalabilirsin hiçbir sorun yok dedi. Rahim kalınlaşması var ama yumurtlama döneminde döllenme olursa rahim kendini hazırlamak için kalınlaşır bir sorun değil dedi. Bebek olurda yerleşeceği yeri de gösterdi orda da bir sorun yok dedi. Hormon testi de istemedi herhangi bir ilaca da gerek görmedi çok mutlu oldum.. Biz bir daha ki aya düşünüyoruz dedim o zaman bir daha ki ayda yumurtlama günlerinde gel bakalım dedi bu ay sağ yumurtalığımda yumurtlama olmuş bir daha ki ay solda olur ona da bakarız dedi... Ay hadi Hayırlısı bakalımm :teytey::dance:
ayy canım ya çokkk sevindimm hadi hayırlısı inşallahhh önümüzdeki ay hamiş kalırsınnn opuyorumnanaktan
dejavu sevindim kız hadi hayırlısı, rabbim aratmasın.tez zamanda gelsin inşallah...
İnşallah canım hayırlısı artık bundan sonrası için yapılacak birşey yok herşey bize kalıyo yanii kaydirigubbakcemile3 Valla Güler'den ses çıkmadı neden çıkmadı bende bilmiyorum olumlu yada olumsı-uz yazması gerekiyordu ama ne oldu bende çok merak ediyorum. :sm_confused:İnşallah hayırlı haberler gelir o da :Saruboceq:
İYİ cananım pzts kontrole gittim kalbimiz atıyor ama kesenin alt kısmında hafif kanama oluşmuşş progestan verdi dikkat et kanama çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi moralim bozuldu işte içiyorum ilaçları dün işe gelmedim yattım dikkat ediyorum bakalım 1 haftaya tekrar gidicem inşallah geçerr
İYİ cananım pzts kontrole gittim kalbimiz atıyor ama kesenin alt kısmında hafif kanama oluşmuşş progestan verdi dikkat et kanama çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi moralim bozuldu işte içiyorum ilaçları dün işe gelmedim yattım dikkat ediyorum bakalım 1 haftaya tekrar gidicem inşallah geçerr
kızlar bu cumartesi taşınıyorum, ve acayip ürküyorum taşınmaktan..hiç bişi kolilemedim, vakit yokki...akşamları biraz toparlayım diyorum, evden eve taşımacıyla anlaştık, görümcemin tavsiyesiyle.. adamlar temiz iş yapıyolarmış,kolileme falan yapıyolarmış..mutfak eşyalarını onlara bırakayım diyorum...elbiselerimi, çarşaflarımı falan kolileyeceğim...cuma günü tuttuğumuz evi temizlemeye gideceğim..bana önerebilceğiniz yada tavsiye edeceğiniz şeyler varmı...tecrübliyseniz yardım bekliyorum...ilk defa taşınıyorum, karşıma ne gibi sorunlar çıkıcak kestiremiyorum bilmiyorumkismile
canım hiç boş geçmeyin bol bol mesai yapın kaydirigubbakcemile hastalığın bitince başla bir boş bir dolu gelir inşallah meleğin seninde ya gülerden haber gelmeyince canım sıkıldı açıkçası inşallah sevinçten unutmuştur bizi hayırlısı artık
evet canım sen özel eşyalarını kolile kolilerin üzerinede mutlaka yaz içindekileri günlük lazım olacak bardak bir tencere birkaç kaşık çatal bıcakı da bir koli yap yemekte yeniyor mecbur aramazsın canım deterjanlarını temizlik bezlerini falan al cuma yanına camları falan silme sonrada silinir mutfağı banyoyu sil çünkü onlar sonra zor olur valla aklıma gelen bunlar canım Allah kolaylık versinn mutfak banyonun dışında boş evde sorun çıkmazz sanırım
canım benim diikkat et kendine, içini ferah tut. olmaz bişey Allahın izniyle...meleğimizin kalbide atıyomuş artıkın, yerim ben onu yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?