Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaar şimdi doktordan geldim yumurtlarıma baktı yumurtlamam varmış bu günler içerisinde çalışma olursa hamile kalabilirsin hiçbir sorun yok dedi. Rahim kalınlaşması var ama yumurtlama döneminde döllenme olursa rahim kendini hazırlamak için kalınlaşır bir sorun değil dedi. Bebek olurda yerleşeceği yeri de gösterdi orda da bir sorun yok dedi. Hormon testi de istemedi herhangi bir ilaca da gerek görmedi çok mutlu oldum.. Biz bir daha ki aya düşünüyoruz dedim o zaman bir daha ki ayda yumurtlama günlerinde gel bakalım dedi bu ay sağ yumurtalığımda yumurtlama olmuş bir daha ki ay solda olur ona da bakarız dedi... Ay hadi Hayırlısı bakalımm :teytey::dance:

ayy canım ya çokkk sevindimm hadi hayırlısı inşallahhh önümüzdeki ay hamiş kalırsınnn opuyorumnanaktan

bu aradaa kızlarrr neredesinizz yahuu öznurrr nurtennn nerdesiniz kısss gülerden haberi olan varmıııı

nurtennn kıs gülerin teli sende vardı dimi bir sorsanaa zahmet olmazsa

dejavu sevindim kız hadi hayırlısı, rabbim aratmasın.tez zamanda gelsin inşallah...

ayy canım ya çokkk sevindimm hadi hayırlısı inşallahhh önümüzdeki ay hamiş kalırsınnn opuyorumnanaktan

İnşallah canım hayırlısı artık bundan sonrası için yapılacak birşey yok herşey bize kalıyo yanii kaydirigubbakcemile3 Valla Güler'den ses çıkmadı neden çıkmadı bende bilmiyorum olumlu yada olumsı-uz yazması gerekiyordu ama ne oldu bende çok merak ediyorum. :sm_confused:İnşallah hayırlı haberler gelir o da :Saruboceq:

ıYı cananım pzts kontrole gittim kalbimiz atıyor ama kesenin alt kısmında hafif kanama oluşmuşş progestan verdi dikkat et kanama çoğalırsa düşük tehlikesi olabilir dedi moralim bozuldu işte içiyorum ilaçları dün işe gelmedim yattım dikkat ediyorum bakalım 1 haftaya tekrar gidicem inşallah geçerr

dejavu sevindim kız hadi hayırlısı, rabbim aratmasın.tez zamanda gelsin inşallah...

Sağol canım İnşallah hepimize isteyen herkese nasip etsin tez zamanda artık bana bir daha ki ay gelmek bilmez sonrada sonucu öğrenmek için beklemek var daha çok var ama güzel haber gelecekse beklemeye değer.. Dersleerim sınavım var onlarla meşgul olacağım bu zaman içinde...

canım hiç boş geçmeyin bol bol mesai yapın kaydirigubbakcemile hastalığın bitince başla bir boş bir dolu gelir inşallah meleğin seninde ya gülerden haber gelmeyince canım sıkıldı açıkçası inşallah sevinçten unutmuştur bizi hayırlısı artık

kızlar bu cumartesi taşınıyorum, ve acayip ürküyorum taşınmaktan..hiç bişi kolilemedim, vakit yokki...akşamları biraz toparlayım diyorum, evden eve taşımacıyla anlaştık, görümcemin tavsiyesiyle.. adamlar temiz iş yapıyolarmış,kolileme falan yapıyolarmış..mutfak eşyalarını onlara bırakayım diyorum...elbiselerimi, çarşaflarımı falan kolileyeceğim...cuma günü tuttuğumuz evi temizlemeye gideceğim..bana önerebilceğiniz yada tavsiye edeceğiniz şeyler varmı...tecrübliyseniz yardım bekliyorum...ilk defa taşınıyorum, karşıma ne gibi sorunlar çıkıcak kestiremiyorum bilmiyorumkismile

Canımm içini ferah tut sen iyi yapmışsın dün işe gitmemekle. Kendini yorma ve dikkat et yeter.. Moralini bozma sakın Sen olumlu düşün ki herşey güzel olsun.. Haftaya gittiğinde hiçbir sorun kalmamış olacak gör bak. Doktor birşey dememiş gibi düşün ve öyle devam et.. Allah yar ve yardımcın olsun tatlım...

canım benim diikkat et kendine, içini ferah tut. olmaz bişey Allahın izniyle...meleğimizin kalbide atıyomuş artıkın, yerim ben onu yaaaa....

evet canım sen özel eşyalarını kolile kolilerin üzerinede mutlaka yaz içindekileri günlük lazım olacak bardak bir tencere birkaç kaşık çatal bıcakı da bir koli yap yemekte yeniyor mecbur aramazsın canım deterjanlarını temizlik bezlerini falan al cuma yanına camları falan silme sonrada silinir mutfağı banyoyu sil çünkü onlar sonra zor olur valla aklıma gelen bunlar canım Allah kolaylık versinn mutfak banyonun dışında boş evde sorun çıkmazz sanırım

Reglim bitince de mi hemen başlayalım kız reglim olupta bitene kadar sınav zamanı gelecek eşim sınav gözetmeniğine gidecek şehir dışına haftasonu orada olacak geldiğinde de zaten benim yumurtlama zamanım gelmiş olacak doktor 14. gün için yumurlama günün tam olur dedi. Bir daha ki aya da gideceğim zaten bakacak. Yumurtlama günlerini hiç boş geçirmicem ara vermeden 13-14-15 günler diğer günlerde gün aşırı diye düşündüm. Zaten yumurtlama günlerimden sonra İstanbul'a gideceğim bir hafta olmıcak. Gelince reglime bir hafta kalana kadar yine devam işimi garantiye alacağım... Tabii bunların hepsi plan artık uygulama olur mu bilemiyorum.. Ya bence olsaydı ilk söyleyeceği burası olurdu olumsuz mu oldu acaba ne olduysa artık gelse söylese de haber alsak...

kızlar nasıl girebildinizki siz yazışmışsınız bayağı.ben sabah bi girdim sayfa düzenleri değişmiş.sonra da yenileme nedeniyle kapalı dedi.saat 13:00 da açılacak dedi.şimdi bakıyorum da siz yazışmışsınız bayağı.
sayfalar da yine eski düzene dönmüş.

sağol cnm ya, inşallah göz açıp kapayıncaya kadar taşınmış olurum eyvahedigeldismile

kız canan bu taşınma işi de nerden çıktı.hiç söylemediydin daha önce.
izmir sıcacıktır dimi şimdi oooh.bugün burda da hava mis gibi.
gözüm hep dışarda.

canım benim diikkat et kendine, içini ferah tut. olmaz bişey Allahın izniyle...meleğimizin kalbide atıyomuş artıkın, yerim ben onu yaaaa....

ay valla öyle kanamanın dışında çok güsell dedi dr gelişimi haftasına göre mükemmel dedi sakın sters yapma stress hormonu rahimi bile etkiliyor dedii işte hiç düşünmüyorum bende aklıma getirmiyorum işte annemde öyle diyor doğacaksa ömrü varsa bişey olmaz abime hamileyken annem çamaşır makinesini babamla 3 kat aşağı taşımışlar hemde 2,5 aylık mış bişey olmadı dedi ilk bebeğinide çok heyecanlaymış hiç kıpırdamıyormuş ama 5 aylık düşmüşş ömrü yoksa yatsanda gider dedi bende Rabbime bıraktımm relaxım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…