Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım Çiğdem doğru söylemiş taşınmka gerçekten zor ama ne yapacağını bilirsen zorlanmazsın eğer koliliyorsa taşımacılar işin daha kolay. Ama bence cam aşyalarını felan kendin kolile istersen.. Çiğdem'in dediği kendin kolilediğin ve onların kolilediği herşeyin içine ne eşyası olduğunu yaz çünkü taşınınca hepsini açınca ortalık çok karışır teker teker açar yerleştirirsin.. Mesela önce mutafağın kolileriin açarsın o bitince salonu felan.. Cuma günü de hepsini yapma tabii mutfak dolapları, yerler, banyo eşya yerleştireceğin yerleri sil.. Yavaş yavaş yaparsın diğer yerleri. Kendin için birkaç kıyafeti de ayrı koy koliye koyma eşya yerleştirirken üstünü değiştirmek isteyebilirsin kıyafet arama. Eşinin eşyalarından da ayır. Bol gazete kağıdı bulundur çok lazım olacak paketlerken... Bir an önce biter de rahatlarsın İnşallah...

canım tam emin değilim ama sperm içerde 48 saat falan duruyor yani bugün çalışsan yarın yumurtlasan içerdeki sperm iş görür o yüzden her fırsatı değerlendir :kedi:

canım tam emin değilim ama sperm içerde 48 saat falan duruyor yani bugün çalışsan yarın yumurtlasan içerdeki sperm iş görür o yüzden her fırsatı değerlendir :kedi:

evet canım 48 saat duruyor o yüzden sperm kalitesi için doktorlar gün aşırı diyorlar o bir gün arada yumurtlasanız bile sperm ölmediği için yine döllenme olur diyorlar ama ben riske atmak istemiyorum yumurtlamanın ilk günlerinde her gün olsun diyorum ama maalesef yumurtlamadan birkaç gün önce başlayamacağım öle yapacaktım yoksa ama eşim olamayacak işte görevde olacak. Artık olacağı varsa olur zaten bir ayda bir kere ilişkisi olup hamile kalanlarda var hergün çalııp kalamayanda var.. Allah'ın takdiri o ne zaman ol derse o zaman olacak... Ben elimden geleni yapacağım tabii... Hayırlısı artık... Artık aklıma da getirmek istemiyorum oluruna da bırakmak lazım zaten ay başına kadar derslerin çok yoğun bir geçsin sınavda ona odaklanırım sonrasında... Ehh size yetişmem lazım baya ilerlediniz siz arkanızdan takip eedeyim siziii yerimseniben

gel canım gell hayırlısı ile bekliyozzz

nurtennnnnnnn yazsana nannn

geldim kıs kısma

kıs kuduruyorum sinirden bugün elime düşen yandı
kimi haşlasam diye bakınıyorum da daha gözüme işyerinde kimseyi kestiremedim
sabah patronla tartıştık delirtti beni pislik herif ya
bana güvenmiyomuş onun için benim yaptığım işleri takip edicekmiş
bende ben 3 yıldır çalışıyorum burda ister güvenin ister güvenmeyin ben kendimi bildikten sonra hiç önemli diil dedim

hemde tartışma sebebi
kendi oğlunun yüzünden
bana işyeri fotolarını çekip bölge müdürlüğüne gönderin dedibende oğlunn söledim fotoğraf makinasını getircekti
bi tirli getirip çekmedi
fırçasını ben yedim yaw
delircem sinirden

birde bu adamın nefret etiğim huyu
fırçayı atıyo
yarım saat sonra bişey olmamış gibi yağ yapıyo
espriler yapıyo gerizekalı herif yaaaaaaaaa
kızıyosan öle kal sonradan hatanı anlıcaksenda hiç kırma insanları
ikidebir tepeme gelip sırıtıyo ben dahada deliriyorum yaaaaaaaaa

neyseıslar ben gidiyorum aramız limoni şimdi görüpte bişey demesin

güvenmiyorsa geçsin kendi yapsınn senide çıkartsın mademm ay bende sinir oluyorum böyle her işi yap lafa gelince onlar haklıı canım sakın sinirlenme bebişini düşünn relax olmaya çalışş zor ama geçicek canımm

içimden geldiği gibi yaıyorum ozamaaaaaaaan.
bugün hava çok güsel yaaa acayip dışarda olmak istiyorum ben.
nurtiş kız ben sinir oluyorum önce kötü olup sonra yalakalık yapanlara.ben kötüysem kötüyümdür iyiysem iyiyimdir.ne yalakalık yaparım ne yapanla işim olur.tam sevmediğim insan tipiymiş senin patron.

gülerim gelmiş
kıs güler tam bende msj atcaktım sana
seni gördüm döndüm hemen

nurtişim kusurabakma dün sana dönemedim.. şarjım bitti.. eve geldiğimdede elektirikler yoktu saat 8 e kadar karanlıktaydım..

bugün bizim patron yok.torunundan rota virüsü kapmışlar ailecek kırılıyolar.
oğlu da gelmedi o da hasta.burası kaldı bize.ama neye yarar,allahın dağında
gidecek biyer yokki çakılıp kaldım masama.şöyle çıkıp az gezecek mağaza falan olsaydı ne güzel olurdu heee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…