- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #5.941
kızlar bu cumartesi taşınıyorum, ve acayip ürküyorum taşınmaktan..hiç bişi kolilemedim, vakit yokki...akşamları biraz toparlayım diyorum, evden eve taşımacıyla anlaştık, görümcemin tavsiyesiyle.. adamlar temiz iş yapıyolarmış,kolileme falan yapıyolarmış..mutfak eşyalarını onlara bırakayım diyorum...elbiselerimi, çarşaflarımı falan kolileyeceğim...cuma günü tuttuğumuz evi temizlemeye gideceğim..bana önerebilceğiniz yada tavsiye edeceğiniz şeyler varmı...tecrübliyseniz yardım bekliyorum...ilk defa taşınıyorum, karşıma ne gibi sorunlar çıkıcak kestiremiyorum bilmiyorumkismile
Reglim bitince de mi hemen başlayalım kız reglim olupta bitene kadar sınav zamanı gelecek eşim sınav gözetmeniğine gidecek şehir dışına haftasonu orada olacak geldiğinde de zaten benim yumurtlama zamanım gelmiş olacak doktor 14. gün için yumurlama günün tam olur dedi. Bir daha ki aya da gideceğim zaten bakacak. Yumurtlama günlerini hiç boş geçirmicem ara vermeden 13-14-15 günler diğer günlerde gün aşırı diye düşündüm. Zaten yumurtlama günlerimden sonra İstanbul'a gideceğim bir hafta olmıcak. Gelince reglime bir hafta kalana kadar yine devam işimi garantiye alacağım... Tabii bunların hepsi plan artık uygulama olur mu bilemiyorum.. Ya bence olsaydı ilk söyleyeceği burası olurdu olumsuz mu oldu acaba ne olduysa artık gelse söylese de haber alsak...
canım tam emin değilim ama sperm içerde 48 saat falan duruyor yani bugün çalışsan yarın yumurtlasan içerdeki sperm iş görür o yüzden her fırsatı değerlendir :kedi:
evet canım 48 saat duruyor o yüzden sperm kalitesi için doktorlar gün aşırı diyorlar o bir gün arada yumurtlasanız bile sperm ölmediği için yine döllenme olur diyorlar ama ben riske atmak istemiyorum yumurtlamanın ilk günlerinde her gün olsun diyorum ama maalesef yumurtlamadan birkaç gün önce başlayamacağım öle yapacaktım yoksa ama eşim olamayacak işte görevde olacak. Artık olacağı varsa olur zaten bir ayda bir kere ilişkisi olup hamile kalanlarda var hergün çalııp kalamayanda var.. Allah'ın takdiri o ne zaman ol derse o zaman olacak... Ben elimden geleni yapacağım tabii... Hayırlısı artık... Artık aklıma da getirmek istemiyorum oluruna da bırakmak lazım zaten ay başına kadar derslerin çok yoğun bir geçsin sınavda ona odaklanırım sonrasında... Ehh size yetişmem lazım baya ilerlediniz siz arkanızdan takip eedeyim siziii yerimseniben
nurtennnnnnnn yazsana nannn
ne yazalım çiğdem hanım ne istiyooooooooooooooooon.
ben geldim
nurtişim kusurabakma dün sana dönemedim.. şarjım bitti.. eve geldiğimdede elektirikler yoktusaat 8 e kadar karanlıktaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?