Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün kan testimi yaptırdım.. ve sonuç

HAMİLEYİİİİİMMMM..

aslında ilk test günüm pazardı.. kocişle en yakın hasatanede yaptırdık.. değerlerim şöyle.

13. günkü değerim 76,93
15. günkü değerim 215,34

inşlh düşmeden çoğalarak artar.. dua edin bana kızlar..
şimdilik kimsye söylemedim.. bi dr lar bide sizler biliyosunuz.. anneme bile keseyi görmeden söylemek istemiyorum.. 5 yıl beklemişim az dada beklerim..

elimi monitöre sürtüyorum.. sizlerde sürtünki sizede bulaşsın.. hepinize dua ediyorum..
darısı kadrişim, nülüm, isim cim ve diğer arkadaşlarımın başına.. allah bu duyguyu sizede yaşatmayı nasip etsin.. Allah isteyen herkesin kelebeğini göbüşüne göndersin.. AMİİİNNN

Alllaaahhhhhhh
işte gitti bütün sinir stres gitti oooohhhhhhhhhh
bu habere oynarım ben kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu arada felaket hastayım.. öksürmekten içim parçalandı.. kafayı az toplayım anca netin başına geçebildim..
dr uma sordum sadece ıhlamur iç dedi.. içim dışım ıhlamur oldu .. ama halen çok hastayıım

şappi şapiii :lepi:

hadi kızlar yanyan yandan oooohhh bi de halay çekelim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gülercim allahın izniyle herşey yolunda gitsin.bebişin yada bebişlerin seninle birlikte 9 ay boyunca göbişinde mutlu mesut yaşasın ve sağlıcakla doğsun.darısı diğer tüm arkadaşlarımızın başına.

Gülerim hadi gçzün aydın
Rabbim tamamına erdirsin canım hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsin
ay tutmayın beniiiiiii

Şeniz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nurtişim az dur kızzz. şindik yiğenime bişiy olcek.. yavaş yavaş.. :dance:

nurtişim ozicim.. çok sağolun kızlar.. allah ta bebişlerinizi size bağışlasın..

duygulandırdınızya beni... senağlama

bende hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce acayip grip olmuştum ve 1 hafta sürdü.hep bol limonlu ıhlamur içtim ve portakal yedim.canım dinlenmen lazım.c vitaminli şeyleri olca tüket.kız ben üstüne bide 15 gün sonra tekrar ağır grip olduydum.ozamanlar bulantım başlamamıştı daha.senin de öyle şimdi kendine bakabilirsin.bi de bulantılar olsa ozamanfeci olurdu.korkma bebişe geçmez daha ilk aylarda.

nurtişim az dur kızzz. şindik yiğenime bişiy olcek.. yavaş yavaş.. :dance:

olmaz Allahım izniyle canım korkma sen
bugün oynamıcamda ne zaman oynıcam kısssssssssss

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ağla gulüm ağla,sevinç gözyaşları bunlar :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ben bu ara acayip duygusallaştım vallah ota b.ka ağlıyom.kocam da acıyo halime.

canım hakketen oymnamak çekti heeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

olayı anlatiimmi size nasıl oldu felan diye..

benim asıl test günüm 28 şubat yani bu pazardı.. tabi ben korkudan test felan yaptırmak istemiyodum.. ısrarla salı günü yaptırcam diyordum eşime.. zaten korkudanda adet ağrılarım başlamıştı..
derken eşim benim mızmızlanmama dayanamadı.. beni arabaya attığı gibi en yakın hastaneye götürdü.. (ben ilçede oturuyorum.. burdaki hasatane küçük yani beta-hcg ye bakmıyorlarmış.. en yakın özel hasatanede komşu ilde..) neyse kan verdim.. sonucu aldık..(hatta ben korkudan alamadım.. eşim aldı baktı kağıda..) tabiki bişiy anlamadı.. sonra ben baktım kağıda.. ama heyecan , korku, telaş hepsi bende karışık olduğundan bende anlamadım bişiy.. yakaladım dr u.. 3 kere sordum dr a.. 3ündede adam bana aynı şeyi söyledi.. sonuç olumlu tebrik ederim.. ben başladım ağlamaya..
tabi halen şoktayız. vede ben dr a inanmıyorum.. içimde hep bi şüphe.. biz o aptallıkla hiç biyere gidemedik tabi bi yarım saat kadar hastane bahçesinde arabanın içinde oturduk..
derken benim tlf çaldı..
görümcem doğum yapmış.... zaten seviçliydik.. dahada sevindik yani..

ama eşime döndüm dedimki.. 2 sevinç birbirine karşsın istemiyorum.. ben bu olayı 5 yıldır bekliyorum.. keseyi görmeden ailelere söylemeyelim dedim..

çünkü bebeşin telaşında bizim olay kaynasın istemedim.. hem daha değerim düşücekmi çıkacakmı belli değildi..

yani benden böyle..

bende halay çekebilirmiyim
:teytey::teytey::teytey:

sen çekemzsin halay otur bakiiim yerine sen.bizi izle,tempo falan tut işte :ecrin_bebek:

bende halay çekebilirmiyim
:teytey::teytey::teytey:

hayır tabikide
çiğdemle sen oturp bizi alkışlayın biz oynarız dimi kıs ösnurrrrrrrrrrr

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey:

nurtiş aynı anda yazmışız.kızcağız neye uğradığını şaşırdı.kaydirigubbakcemile3

ay kıslar topiğimizin eski neşesine ne oldu yaaaaaaaaa
nie kimse yokkkk
sevelide çok merak ediyorum var mı haberi olan
teli de yok ki arasam

gülercim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…