Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülercim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gülerrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy ağlıycam valla kıs işyerinde valla ağlıycamm ayy inan ki kendi kan testi sonucumu aldığım zamanki gibi oldumm canım benimmm yaaa ayy kıyamam senağlama Allahım sen büyüksün sana sonsuz şükürler olsun burda sen bizi bir araya getirdin neredeyse 1 yıllırdır beraber üzüldük bekledik umutlandık ağladık ama sen sabrımızın mükafatını veriyorsun yavaş yavaş hepimizee gönderiyorsun bebişlerimizi sana şükürler olsun sen bebişlerimizi koru sağlıkla hepsini kucağımıza almayı nasip ettt hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip ett Allahımm sen tez saatte kadriye nilüfer canan isim ve seda kulunada nasip ett Aminnnnn

15 martta ge dedi.. keseyi görmek için..
siz daha tecrübelisiniz.. bana öğretin lütfen kese nezaman , kalp atışı nezaman görünüyo..:hulya: bu arada görümcemin oğluşan ördüklerimin daha güzelini yapıcam ben minik civcivime...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ohh gülerimin halayıı yandannnn :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt

canım acele etme sakın
şimdi senin kaç haftalık
6. haftada üstten rahat gözükür kesen
ama alttan baktırma bence rahatsız etmeyin yavrucağı
8. haftada da üstten kalp atışlarını görürsün canım

kıs bende 15 ince hem cinsiyet öğrencem hemde 3 lü taramaya giricem :)

gülercim 15 gün sonra keseyi rahatça görür dr.hatta kalp atışını da görür ama dinletecek kadar olmaz.hadi hayırlısı bakalım.

nilümmm kızzz yap ordan bir pastaa da kesip yiyeylim kutluyalımm

kızlar uğradım ama çıkmam lazım hepinizi çok seviyorum göbüşlerinizden öpüyorum kocamannnnn
gülerim çok çok sevindim kendinize iyi bakın ALLAH'u tealaya emanet olun

gülerim değerin 1500 oldumu kese görülür vaziyete geliyormuşş canım zaten 5 haftada falan o değere geliyorrr 7 dede kalp atışı inşallahhh

nülücüm.. çidoşum... çok sağolun kızlar... allah sizden razı olsun..
çidoşum ne güzel şeyler yazmışsın öylesenağlama

nülücüm allah sanada nasip etsin canım... bak bende tüpten korkuyodum ama kocişin ısrarıyla gittik başladık derken bu günlere geldik.. bence sende bu olayı bikere daha düşün.. ben umut olayım sana.. bak ilk seferde tuttu allaha bin şükür..

canan
nerdeeeee .... gelsin onada bir sürtüneyimde onada bulaşsııın...

ya kzılar sevalin teli yokmu kimsede meraklanmaya başladımm

kızlar uğradım ama çıkmam lazım hepinizi çok seviyorum göbüşlerinizden öpüyorum kocamannnnn
gülerim çok çok sevindim kendinize iyi bakın ALLAH'u tealaya emanet olun

güle güle canım
sende Allaha emanet ol
öpüyorum kocaman kendine iyi bak

kızlar çok sağolun.. bu işler amma zormuş yaaa. hamiş kalmakla bitmiyo hiç bişey.. şimdide kese ve kalp atışı endişesi var...
allah bu yolda olan herkesin allah yardımcısı olsun..

ozicim, nurtişim.. inşlh sizlerde testlerinizden hayırlı haberlele dönersiniz...

gülercim heyecanını çok iyi anlyoruz.zaman hiç geçmeyecek sana şimdi.ama geçiyooooooooooor.

evet canım öyle valla
kese görüncek kalp atışı var onu duycan 2 li test ver 3 lü test var. glikoz yüklemesi var, sonra doğum yaklaşıyo iyice haftlık kontroller var
sezeryanmı olsun normalmi derdi var , hastane ve doktor bulma teleşı var, sonra bebek doğuyo sarılık geçircekmi, emicekmi, anne sütü yeticekmi, dişi çıkıp ateşlencek mi ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
daha kreşe falan gelmedim :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…