Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o topikte cevap yazdım sana canım benim
haklısınız ya dileğinde söledikleri mantıklı geldi

kızlar 15ncı haftamı doldurmusum 16ya gırmısım yaaa aman yarabbımmmm cok guselllll daha 7 8ncı haftalarda oldugumu htrlıorumm

heeeeee vallah seval dimi
hadi şu cinsiyetleri öğreninde kartelim beşiklerini

yaaaaa seval ben sana çabuk geçer demiştimde sen bana ya gelde bana sor diyodun
şimdi nasıl geçtiğini anlamadın bile dimi
benim bile 18 doldu baksaanee

ben memeğe gidim kıslar
hadi gömüşürüüüzz kaydirigubbakcemile3

dogru dıon cnm az kaldı ogrenmemıze cınsıyetını hadı bakalım hepınıznkı erkek bnmkı kız oluomus hangınıze verıcem bn kızımı ayol :roflol:

kımseler yok bana kalmıs topık oynıyım azıcık hihoyyyt:sm_cool:

Zaten yarın gidecektim canım yumurtlama zamanım diye geçen ay gitmiştim bu ayda çağırmıştı sola da bakalım o zaman diye gerçi yumurtlamam haftayaydı benim.. Hormon testi yaptırıcam işte ultrasonla da bakar varsa bişi çıkar zaten... Hayırlısı bakalım...

evet cnm aynen ölee ama allttanda bakabılır hazırlıklı gıt kusum

canım ya sakın stres yapma olsun vardır bir sebebi hiç düşünme aman prolaktin çıkmasın yarın dr söyler vardır ondada bir hayır emin olll bu arada sınavların bitti hadi geçmiş olsunn

benim zaten en çok korktuğum porlaktin canım ya geçen sene oldu çünkü kaç ay hap kullandım ama bu prolaktin değil olsa tan tersine reglim gelmezdi bu kadar kısa arayla... Yumurtlama olmadığından kanama da olmuyor prolaktin yükselince.. Ama tabii strese devam edersem oda çıkabilir.. Ama ben kendi kendime yapıyorum hiç stres edecek bişiyim yok derslere çok stres yaptım hele alttan kalan dersime pazar öğleden sonra girdiğimde ölecektin stresten ondan oldu biliyorum ben.. Aman bir daha mı stres yanından bile geçmicem çok kötü bişi omadıkça.. Rahaat olcam anacıım rahattt yoksa bebişimm gelemiceek..

gecikmedi kuşumm tekrar geldi 12 gün arayla.. 12 gün önce olmuştum daha yarında dr gitcektim yumurtalarıma bakcaktı anam sabah bir baktım gelmiş şakır şakır deli oldum yaa... Şimdi ben hangi reglimi baz alcam 29 nisanda öbür reglim onu olcakmıyım tekrar bilmiyorum. Haftaya yumutlama zamanımdı normelde benim çalışma yapsak tutarmı hiç bilmiyorum hepsini dr sorcam.. Hatta unutmamak için kağıda yazmayı düşünüyorum:) o kadar soru oluitu ki kafamda net bişi desinde ona göre yolumu göreyim bende.. Tabii hep hazırlıklı gidiyorum zaten doktora karından bakıyor bu dr ama şimdi alttan bakabilir yine de tedarikli olmak lazım ama regliyken de nasıl bakılcak yaa... Neyse yarın gideyimde haberdar ederim sizi de... çok teşekkürler destekleriniz için...

pardon cnm ben yanlıs okumusummm ıste valla bu regl den bende bişi anlamıorum kuzum :)

Ayy ne yesem ya karn ım acıkmaya baŞladı yemeyınce Çok kÖtÜ oluyomm

bnde hep bişile yıyım ıstıom agzım hıc bos klmsn ıstıom :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…