Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lan nırdesınz gelsenenızzzz kırkuom ben ama tek kaldım burdaaa eyvahedigeldismile

kızlar bılgem mail atmıs kızın hakkını yedık yaa sızede gelmıtır mail ayrıntıya gerek yok

senın mail adresın yok demkkı bendede yok senın mail adresın olanlara atmıs demekkı kkdan uyelıgını sıldırmıs bişiler olmu tam ayrıntılı yazmamıss gırmıomus yanı kkyada

Baktım kuŞum.bı de meraklı yazmıŞsın baŞlıĞa bak yaa.
Yazsana sen ona yenı kullanıcı adı alsın gelsın yıne.

gelmek ıstemıormus heralde cnm bn öle anladım ama atarım mail ona ben

kızlar bana dua edin yarın öğlen gitcem doktora inşallah önemli birşeyim yoktur da ilaç almak zorunda kalmam. Bu ay artık bebek hayallerim suya düştü biliyorum artık bir daha ki aya napalım kısmet böyleymiş yine de dr görünmedim bir umut var içimde... Dua edin bana noluurrrr...

arkadaşlarım hiç birinizi unutmadım hepinizi çok seviyorummmmmmmmm
vaktim oldukça da takip ediyorum
sizlerden mutlu haberler okudukça çok mutlu oluyorummmmmmm kendinize iyi bakın kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

canım ya hayel olsunda inşallah bir gün gerçekleşir umit etmek ve hayel olmazsa hiç bir şey olmaz rabbim gönlüne göre versin.....

günayddııııııınnnnnnn,
ösnur ben sana küstüm

bahçeye veridğimiz oyları sen görebiliyomusun diye sormuştun vermiceğinden mi sordun kaka arkadaş
28. sıraya düşmüşüm bahçe sıralamasındavermemişsin bana o gün oy aynı duruyo puan

aaaa allah iftiradan korusun.ben sana oy verdim verdikten sonra görüyonmu diye sordum.
yani benim verdiğimi gördünmü anlamında.ama sen ne türlü anlamlar çıkarmışsın aşkolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…