Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heeeeeeeeeee
hemende kısma yaw
şaka yaptım arkedeşim,
göremiyorum ki ben oy verilip verilmediğini
tepkini merak ettim oda sert oldu opuyorumnanaktan

ya ösnurum ben acayip nefes alma problemi çekiyorum
yarım kalıyo nefesim sende de oluyomu o

Günaydın kızlar nabersiniz. Ben iyi olmaya çalışıyorum çok kanamam var. Normal regliden daha fazla geliyor halsizim.. Öğlen eşimle doktora gitcez işte bakem ne çıkcak... Çok korkuyorum ilaç vermese bari... Bu arada cevap anahtarı yayınlanmış 60-69 arası notların bir tane 50 var finallerde bitiririm inşallah bu işi ama stres yapmıcam bu sefer valla pahalıya patladı o stres bana...

ya ösnurum ben acayip nefes alma problemi çekiyorum
yarım kalıyo nefesim sende de oluyomu o

canım karnın büyüdüğü için artık ciğerlerinde de baskı oluyor organlar biraz sıkışıyor nede olsa... Bol bol hava al havasız yerlerde kalma... derin derin çek nefesini...

geçmiş olsun canım ya
git bakalım doktora gelince haber ver önemli bişey yoktur inşallah

kıs derin çekemiyom ki kaydirigubbakcemile3
hep yarım kalıyo esnemelerim bile yarım tam esneyemiyorum
çok gıcık bi durum yaaaaaaaaaa

ösnurum datlım gıymatlım küstünmü yoksam kısssssssss

puanın aynı duruyoduysa demekki benden sonra kimse oy vermemiş.
ama sen gelmiş kesin kararlılıkla beni suçluyosun tabi kızarım.
konuşmuyorum ben senle.puan da vermiyorum artık :umursamaz:

kıs ösnur puana bakmamıştım o zaman be kaçtım kaç oldum bilmiyom deli bi şaka yapim didim hemende küstün yaw. Zaten loncada hergün bisürü kişi veriyo puan ben onu bilemiyorum ki ne zaman kaç puanım. Şaka yaptım kuşum beeeeeeeeh zemuszemus

anam benim velet tekme attıı kaydirigubbakcemile3

kıs derin çekemiyom ki kaydirigubbakcemile3
hep yarım kalıyo esnemelerim bile yarım tam esneyemiyorum
çok gıcık bi durum yaaaaaaaaaa

ay canım daha da erken aslında bu durumlar için ama bilemiyorum yani... Dikkat et kendine sen..

geçmiş olsun canım ya
git bakalım doktora gelince haber ver önemli bişey yoktur inşallah

İnşallah yoktur valla bir yerde okudum da benim gibi ovulayon döneminde ara kanaması olmuş ama doktor yumurtlaması olduğunu söylemiş etkilememiş yumurtlamasını inşallah benimde etkilemez haftaya yumurtlama günümde tekrar mı gitsem yokda 13. günüm bugün görür mü yumurtlamamın olduğunu yaa.. Geçen ay gittiğimde folikül 2 cm demişti 13. günde yumurtlamanda sorun yok demişti.. Bakalım soracağım çocuk yapabilir miyiz diye yine de çalışmalar yapcam şu kanamam bir bitse bitmeden de olmuyor ki.. Haftaya kadar biter ama heralde artık.. Off yaaa ne zor şu kadın işi anacım... Neyse bende mutfağı toparlıyımda banyoya gircem ancak sonrada giyinirim... Öptüm kızlar gelince haber veririm...

ediyorum şekercim etmem mi
ama benim herşey erkenden oluyo bu bebekte anlayamadım gitti

bende mart faturalarımı bitirem de ayı kapatiim artık
hoşçakalın şekerler
kıs ösnuurrrrrrrrrr öptüm yawrım seni opuyorumnanaktan

selam kızlar
nurcum naber ne zamandır görüşemiyoruz
arkadaşın neler yaşadı kanamam oldu riskli geçirdim yeni yeni kendime geliyorum
aklıma geldi ikimizde bebiş isterken hep dünür oluruz diyorduk benim oğlum olacak seninkide kızsa şimdiden beşikleini kertelim

kız A&S eylül topikinden kopup gelebildin mi.
geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…