Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedacım gayret canım, sabırla devam edeceksin ve mutlu sona ulaşacaksın.
zaten bak daha yeni başladın inşallah çok da beklemeyeceksinki.tedavi oluyosun.

kız seval başta benimkinin tekmeleri daha sertti.
şimdi nazikleşti.kıpırtıları duyuyorum ama öyle ilk başlardaki
gibi vurmuyo.tecrübeli arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirir misiniz.
kudret ve nurtene diyoom.

gulerım az kaldı send ehıssedıceksın bak gor nasıl gusel bı duygu yaa hep tekme atmasını ıstıceksınnn ben beklıorumm hadı atsın dıeee bıde kociçim duysa super olck :)

topike bak bee yıkılıyoooo eskisi gibi maşallahhh

mşlh de çidoşum

gerçi eksiklerimiz var..
(bilgem gerçi ayrıldı)ama o hep kalbimizde.
kadriyem, nülüm, isim, canancım,minnoşum(olcay),selocan,kahvelokum ilk aklıma gelenler daha çok var tabi..

bide epeydir uğramayanlar ama gönül doztlarımız var leylim, wintersun(irem) onlarla ilk yola beraber çıkmıştık

selocan la bı ara msnde konusmustuk omzn bn hamıle degıldım o hamıleydıııı dogurmustur belkıdee

aaa bak ben selocanın hamiş olduğunu bilmiyodum

Öznurcum ılk zamanlar bıraz nazık oluyolar tekmelerı seyırme gıbı bÜyÜdÜkÇe gÜÇlÜ tekmeler sallıyolar 30 lu haftalarda bayaĞı Çok tekme atıyolar ondan sonra yerlerı daraldıĞı ıÇın sert ama aralıklı tekme atıyolar daha doĞrusu tekmeden Çok dÖnme gıbı kıvrılma gıbı oluyo

bu cuma kızsmetse.. hem 3lü testi yaptırıcaz.. hemde cinsiyeti tam söylücekmiş..

gerçi paramızda hiç yok tam da ay sonu. bide ağbimin oğlunun sünneti var 25gün sonra.. kıyafette lazım takı da lazım.. hiç bilmiyorum .. allah yardımcımız olsun..

bebiş hareket ederken karnın acıyomu.. hani karın tam gerginya o açıdan.. bide son zamanlarda da bulantı oluyomuş doğrumu..

Hey maŞallah bu gÜnde topık amma kalabalık oh be bu arada kocıŞte ızne ayrıldı bılgısayarı vermıyom ona ıÇerde yalnız oturuyo ben bıraz ıÇerı gıdeyım sonra yıne gelırım

Kızlar ya canım Çok sıkılıyoooooooo

sıkıntının geçmesi için bize.. doğum çantana neler koyduğunu yazarmısın.. hem bende öğrenmiş olurum..
hem bebişe hem kendine ayrı çantamı yaptın.. içine ne koydun.. çanta şuan nerde.. acil durumda eşin çantanın yerini biliyomu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…