bnde ıckıom kızlarrrr anneme gıdıcemm byy
canancım kuşum çok özledim seni.. nasılsııınn.. dur gitme hemen....selam kızlar, hepinizi çoook öpüyorum...neler yapıyosunuz bakimmm
ay bukız halen temizlik diyo yaa akannehirKızlar ya ben kalkıp bİ daha bİ temzİlİkmİ yapsam acaba belkİ gelİr zaten bİ hafta olmadan ortalık toz olmuŞ yİne temİzlemem lazım ama canım İstemİyo
evet çidoşum yarın gidicez kısmetse... hemde 3lü testimiz olacak.. ama size yarın yazabilirim ancak..
ama bana %100 kız gibi geliyo çünkü son 10 gündür göbüşümün büyümesi durdu kalçalarım topbikleşti.. ama yinede yarın söyliycek dr.. cinsiyetten çok sağlığını merak ediyom.. inşlh iyidir..
bide onu çoooookkk özlediiimmm... görmek istiyorum nekadar oldu diye..
kııızzz çidoş gerçekten ikizmiydi senin bebişler.. ben sanki su ikizi gibi hatırlıyorumm.. sonra ne oladu diğer bebişe..
çok sıkıcı bi gün yaa boshayallersmile
evet canım ikizmiş ama salak doktor hiç görmedii 16 haftada gidince dedi aa ikizmiş ama birinin gelişimi durmuş ufacık zaten bizde sandık 3-5 haftalık keseymişş başka dr a gittik bir gösterdi koca bebek eli kolu omurgası varmış 12hafta 3 günlükken durmuş gelişimi 3 ay yaşamış canımm hiç haberimiz olmadıı çift yumurta olduğundan öbürüne çokk zararı yokmuşş ama yinede takip ediyorlar kız oda karnımda duruyo hala ama canlı olmadığından beslenmediğinden küçülecekmiş kuruycakmış öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?