Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kudret cadısı kaçmış. doğurduğunda da inanmayacaz bu sefer sana.
ne diye öyle uzunca ayyy yazıyosunki.deliiiiiiiiiiiiiiiiii.

bitek benim canım çekmez ozicim... bu bebişin canı heeeç bişey istemiyo... eminim dünyaya gelincede ben beslerken çok kavga edicez.. kapayacak ağzını açmayacak bidaha..

evet çidoşum yarın gidicez kısmetse... hemde 3lü testimiz olacak.. ama size yarın yazabilirim ancak..
ama bana %100 kız gibi geliyo çünkü son 10 gündür göbüşümün büyümesi durdu kalçalarım topbikleşti.. ama yinede yarın söyliycek dr.. cinsiyetten çok sağlığını merak ediyom.. inşlh iyidir..
bide onu çoooookkk özlediiimmm... görmek istiyorum nekadar oldu diye..

selam kızlar, hepinizi çoook öpüyorum...neler yapıyosunuz bakimmm
canancım kuşum çok özledim seni.. nasılsııınn.. dur gitme hemen....

Kızlar ya ben kalkıp bİ daha bİ temzİlİkmİ yapsam acaba belkİ gelİr zaten bİ hafta olmadan ortalık toz olmuŞ yİne temİzlemem lazım ama canım İstemİyo
ay bukız halen temizlik diyo yaa akannehir
ilahi kudret boşver hertaraf varsın toz olsun.. yok artık temizlik felan..lmaz: mert in sağlığı herşeyden önemli..

bu arada geçmişi okurken senin için hatim indirdim.. doğuma gittin sandım..:ecrin_bebek:

nurtişim fıkralarına çok güldüm.. devamını isteriiiizzzz

bakın ne buldum sizinlede paylaşmak istedim

ÇOCUK NEYİ ÖĞRENİR
Eğer bir çocuk kınanarak yaşarsa,
Suçlamayı öğrenir.
Eğer bir ç...ocuk düşmanca davranışlar,
içinde yaşarsa kavga etmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk alay edilerek yaşarsa,
sıkılganlığı öğrenir.
Eğer bir çocuk utanç içinde yaşarsa,
suçluluk duymayı öğrenir.
Eğer bir çocuk hoşgörüyle yaşarsa,
sabırlı olmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk teşvik edilerek yaşarsa,
güvenmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk değer verilerek yaşarsa,
saygı duymayı öğrenir.
Eğer bir çocuk eşitlik ortamında
Yaşarsa, adaleti öğrenir.
Eğer bir çocuk güven duygusu içinde
Yaşarsa, inanmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk beğenilerek yaşarsa,
kendisinden hoşlanmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk kabul ve dostluk içinde yaşarsa,
dünyada sevgi aramayı öğrenir.
Eğer bir çocuk düşmanlıklar içinde büyürse,
saldırganlığı öğrenir.
Eğer bir çocuk sevgi içinde büyürse,
güvenmeyi öğrenir.
Çocuk ailenin, aile de toplumun ürünüdürçocuk yaşadığını öğrenir

ahh ahh bana test deme gülerim bende ikili test yaptırdım ama o zaman 2 bebişte yaşıyormuş ense ölçüldü bakıldı edildi ama hangi bebeğe belli değil aklıma geldikçe sinirim kabarıyoo
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımm yarın yaz mutlaka bize

kııızzz çidoş gerçekten ikizmiydi senin bebişler.. ben sanki su ikizi gibi hatırlıyorumm.. sonra ne oladu diğer bebişe..

nerdesiniiiiizzz....

Son düzenleme:
kııızzz çidoş gerçekten ikizmiydi senin bebişler.. ben sanki su ikizi gibi hatırlıyorumm.. sonra ne oladu diğer bebişe..

evet canım ikizmiş ama salak doktor hiç görmedii 16 haftada gidince dedi aa ikizmiş ama birinin gelişimi durmuş ufacık zaten bizde sandık 3-5 haftalık keseymişş başka dr a gittik bir gösterdi koca bebek eli kolu omurgası varmış 12hafta 3 günlükken durmuş gelişimi 3 ay yaşamış canımm hiç haberimiz olmadıı çift yumurta olduğundan öbürüne çokk zararı yokmuşş ama yinede takip ediyorlar kız oda karnımda duruyo hala ama canlı olmadığından beslenmediğinden küçülecekmiş kuruycakmış öyle dediler

evet işim yok.internette gezecek site kalmadı.sıkılıyorum zaten sevmiyorum
internette gezmeyi.aklıma bakacak bişi gelmiyo.

canım benim çok üzüldüm inan.. Allah kızına sağlık versin.. kızını allah sana bağışlasın..

bide sakın endişelenmm. gerçektende drların dediği gibi oluyo..
benimde başlangıçta ikizdi..
biliyosun bana 2 ebriyo tarnsfer edildi.. gerçektende de farklı yumurta ikizlerinin birbirine sakıncaları olmuyormuş..
senin bebşin epey yaşamış. benimkisi 6. haftada durmuş gelişimi.. sonra hakendende giderek küçüldü.. şimdiyse hiç yok.. usgde çıkmıyo.. kan değerlerimde normal..
hatta dr sordum nereye gitti diğeri diye.. hatta 2 dr değiştirdim.. içimiz rahat olmadı ozamanlar.. ama şimdi rahatladık.. dr dediki.. o giderek küçüldü.. zaten gelişme bozukluğu olanları vucut atıyomuş.. oda benim akıntılarımla gitti.. (ben kan bekliyodum.. dr bazılarında kan görülmez dedi. seninkisi küçüktü dedi. benimkisinde herhangi bi oluşum görülmedi.. seninki epey büyümüş..
artık şuan bizimle olan bebişlerimize şükredicez.. iyi bizimle ler.. Allahıma bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…