kıslar hayırlı cumalar, dün akşam aşılamam oldu..bebeğimin gelmesine vesile olur inşallah...
yazdıklarınızı okudum, dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, gözlerim doldu okurken...rabbim bu güzel yürekli arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakmayacak inşallah..hepinizi çok seviyorum..benim için heyecanlı bir bekleyiş daha başladı
ozimm ne diyon yahuu benim erkek olamazzzz sonra nurtişle dünüşü olamayızzzz kaydirigubbakcemile3 nurtişşş ve gülere kızçelerimi verecektimm neysee onlardan kızz alırızzz ne yapalımm veremezsek alıcazzz:icecream:
canancım canım benim kapıyı kudret araladı bak önce bilge sonrada olcay hamile sende peşlerinden devam edip bizleri alırsın yanınıza inşallah olur mu
kıslar hayırlı cumalar, dün akşam aşılamam oldu..bebeğimin gelmesine vesile olur inşallah...
yazdıklarınızı okudum, dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, gözlerim doldu okurken...rabbim bu güzel yürekli arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakmayacak inşallah..hepinizi çok seviyorum..benim için heyecanlı bir bekleyiş daha başladı
nurtenim ağzından bal damlıyor kıss ...canancım canım benim kapıyı kudret araladı bak önce bilge sonrada olcay hamile sende peşlerinden devam edip bizleri alırsın yanınıza inşallah olur mu
inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı bebeişin gelmiştirrrr hep beraber halayını çekeriz canım kısmetse sonuç ne zaman belli olacakkk
canancım aşılamadan sonra dr.istirahat verdi mi işe gidiyor musun sen.hadi hayırlısıyla inşallah tutmuştur arkadaşım.allah dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:
ozi canım
veda - kudret
ukla - bilge
minnosum - olcay
çiğdoş çin takviminemi baktın yani sende,erkek olacağı içinemi doğdu dur belki kız olur canım belli mi olur.
yok canım sen söyledin diye öyle dedimm bilmiyorum çin takvimini canımm ama tahmin ettim bide annem takvimi var benim annecimde içine doğar böyle işte bu yıl hamile kalanlar şunu doğurur diye söyler tutar dur ona sorayım bide ne geçiyor gönlünden bu sene :))))
kızlar annem yeğenime neler neler ördü bir görseniz,resimleri olsa da göstersem size.ama hep kız çocuklarına örüyorlar.erkek bebekler için bişey yokmu ya dimi.bebişimiz erkek olursa örmeyecekmiyiz.
yok kıss nerde yarın abimin yanına gidicembilgecım nasılsın kız senın bebisin cinsiyerı daha belli olmadı mı?
ayyy nurten bayıldım ben bunlaraaaaaaaaa süper valla kıssssssssalkisalkisalkis
valla kuşum doğru gibi o takvim zaten bu yıl erkek yılıymış mayıs annelerinde 30 erkek 17 kız var bizdede şimdilik erkekler önde gidiyor bakalım benimki ne olacak alayım tahminleriniziiii kaydirigubbakcemile3CADIARZUkız-erkek deyince aklıma cinsiyet belirleme yöntemleri geldi.çin takvimine inanıyomusunuz ben baktım bu aylarda hamile kalırsam hep erkek gösteriyo ama ben inanmıyorum bu takvime.başka cinsiyet tahmini yöntemleri de var.sizin bildikleriniz hangileri.hadi bilgenin bebeğinin cinsiyetini tahmin edelim hihoyyyt
Yavrum yaaa inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür hep dualarımdasınız yaaaakıslar hayırlı cumalar, dün akşam aşılamam oldu..bebeğimin gelmesine vesile olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?