Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı bebeişin gelmiştirrrr hep beraber halayını çekeriz canım kısmetse sonuç ne zaman belli olacakkk

kıs çiğdem olğlunu bana içgüveysi verirsen olur bak veririm kızımı sana delikafadulden

çiğdoş çin takviminemi baktın yani sende,erkek olacağı içinemi doğdu dur belki kız olur canım belli mi olur.

canancım canım benim kapıyı kudret araladı bak önce bilge sonrada olcay hamile sende peşlerinden devam edip bizleri alırsın yanınıza inşallah olur mu

ya ben aranızda yeni sayılmam diye düşünüyordum ama sanırım yeniymişim bunu anladım.çünkü olcay diye bahsettiğiniz arkadaşımızın nick i nedir bilmiyorum,karıştırdım şimdi geçmişi okuyup bulmak da zor.:kedi:

canancım aşılamadan sonra dr.istirahat verdi mi işe gidiyor musun sen.hadi hayırlısıyla inşallah tutmuştur arkadaşım.allah dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

canancım canım benim kapıyı kudret araladı bak önce bilge sonrada olcay hamile sende peşlerinden devam edip bizleri alırsın yanınıza inşallah olur mu
nurtenim ağzından bal damlıyor kıss ...

inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı bebeişin gelmiştirrrr hep beraber halayını çekeriz canım kısmetse sonuç ne zaman belli olacakkk

inşallah çiğdemim..yeni yılın ilk günü belli olucak inşallah...

canancım aşılamadan sonra dr.istirahat verdi mi işe gidiyor musun sen.hadi hayırlısıyla inşallah tutmuştur arkadaşım.allah dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

yok bitanem, günlük hayatına devam edebilirsin dedi..ama ben bugün işe gitmedim..pazartesi ye kadar yatayim diyorum..önceki aşılamamda hiç dinlenmemiştim, bunun farkı olsun dedim:CüvCüv:

canancım iyi yapmışsın işe gitmemekle bence alinden geldiğince yat
hatta bi tuvalete kalk onada kalkma dicem de olmaz şimdi oda :roflol:

amanın bıktım bu patronlardan ne var lan neeeeeeeee
diye bağırcam bigün
üf bi gidip bakim derdi neymiş herifin

çiğdoş çin takviminemi baktın yani sende,erkek olacağı içinemi doğdu dur belki kız olur canım belli mi olur.

yok canım sen söyledin diye öyle dedimm bilmiyorum çin takvimini canımm ama tahmin ettim bide annem takvimi var benim annecimde içine doğar böyle işte bu yıl hamile kalanlar şunu doğurur diye söyler tutar dur ona sorayım bide ne geçiyor gönlünden bu sene :))))

sor bakalım canımcım.çin takvimine de bakarsın bakalım tutacak mı.ben kardeşim için baktım tutmadı ama biçok insanın tutuyormuş ben yine de gönlümden geçene inanıyorum hehe yerimseniben

kızlar annem yeğenime neler neler ördü bir görseniz,resimleri olsa da göstersem size.ama hep kız çocuklarına örüyorlar.erkek bebekler için bişey yokmu ya dimi.bebişimiz erkek olursa örmeyecekmiyiz.

bak ben şuan görümcemim şubatta doğacak oğluşuna maviş maviş örüyorum.. düğmelerinide dikeyim buraya fotosunu koyucam..
tabiki kızlara daha renkli vede daha çeşitli şeyler oluyo malesef kızlar ne güzel rengarenk cıvıl cıvıl giydirebiliyosun :))

bu arada tanışalım senle... ben güler... seni tanıdığıma memnun oldum kuşumopuyorumnanaktan

bilgecım nasılsın kız senın bebisin cinsiyerı daha belli olmadı mı?
yok kıss nerde yarın abimin yanına gidicem
bizimki dr danmı utandı nedir göstermedi belkim yarın dayısına gösterirrkaydirigubbakcemile3

valla kuşum doğru gibi o takvim zaten bu yıl erkek yılıymış mayıs annelerinde 30 erkek 17 kız var bizdede şimdilik erkekler önde gidiyor bakalım benimki ne olacak alayım tahminleriniziiii kaydirigubbakcemile3CADIARZU

Yavrum yaaa inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür hep dualarımdasınız yaaaa

minnoşumla konuşuyoruz haberini vereyim ama maalesef sonuçları pekde iyi değil
biliyorsunuz 96 değeriydi fakat düşmeye başladı, gebelik sonlanıyor bugün dr gitti
morali çok şükür iyi kürtaja gerek yok neyseki ama ilginç şeyler öğrendik onun sayesinde gelince kendi anlatır sanırsammm... ama genel durumu iyi en azından normal yoldan hamile kaldığını öğrendi çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…