kıss senin şu patrondan nedir çektiğin yaa yolcam herifin kafasınııı ben yaaaamanın bıktım bu patronlardan ne var lan neeeeeeeee
diye bağırcam bigün
üf bi gidip bakim derdi neymiş herifin
kadrişim hoşgeldinnnn
geçen gün attığın mesaja çok duygulandım kısss ama kontörüm yoktu yazamadım çaldırdım
sizlerde benim hep aklımdasınızzzzz, dualarımdasınızzzzzz, kıs gardaşlarımsınızzzzzzzz
napıyım yafrum eve geldim yemek yedim dizi izledim sıkıldım bi dolanayım dedim yarın tatilya
uyurum bol boll
inşallah inşallah seneye 3 nüz beraber olursunuz tatlımm ya hatta seneye gelmeden bu ay güzel haberler alırsın inşallahhh
işte benim hırkaaaaaaaammmmmmmmmmm
selam kızlar kısaca neler yaşadığımı anlatayım dış gebelik bebek kanalda kalmış ve kendiliğinden vücut tarafından emilecekmiş ilaç falan kullanmadım adetimde sökülmeye başladı bilgeciğim gülerciğim kızlar hepinizden allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız hakkaını helel edin benim bebiş gitti başka aylarda güzel haberler vermek kısmet olur inşallah en azından en az hasarla atlattım hiç müdahaleye gerek kalmadan hayırlısı bu yöndeymiş o yüzden üzülmüyorum bu ilk hamilelikti en azından aşılamayla hamile kalamayan ben doğal yoldan hamile kalabildiğimi öğrendim bunada şükür
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanay kızlar bea bende sızı arıyorum gunlerdır..oh buldum nıhayet... kaydirigubbakcemile5
ben geldim ama çok üzüldüm topiğimizi kapatmışlar diğer topikle birleştirmişler ilk önce bizim topik vardı onlar sonradan aynısını taklit ettiler en sonundada bizim topikte kapatıldı çok sinir oldum biz yine birlikteyiz ama neler paylaşmıştık orda yeni topiğe bi göz attım ama içimden hiç yazmak gelmedi çok yabancı geldi bana neuseki burdayız yine dağılmadık çok şükür
slm kızlar misafirm oldugu için pek gırmeıyorum aklım sızde nasılsınz...
selam kızlar kısaca neler yaşadığımı anlatayım dış gebelik bebek kanalda kalmış ve kendiliğinden vücut tarafından emilecekmiş ilaç falan kullanmadım adetimde sökülmeye başladı bilgeciğim gülerciğim kızlar hepinizden allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız hakkaını helel edin benim bebiş gitti başka aylarda güzel haberler vermek kısmet olur inşallah en azından en az hasarla atlattım hiç müdahaleye gerek kalmadan hayırlısı bu yöndeymiş o yüzden üzülmüyorum bu ilk hamilelikti en azından aşılamayla hamile kalamayan ben doğal yoldan hamile kalabildiğimi öğrendim bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?