Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amanın bıktım bu patronlardan ne var lan neeeeeeeee
diye bağırcam bigün
üf bi gidip bakim derdi neymiş herifin
kıss senin şu patrondan nedir çektiğin yaa yolcam herifin kafasınııı ben yaaa
naniknanik

kadrişim hoşgeldinnnn
geçen gün attığın mesaja çok duygulandım kısss ama kontörüm yoktu yazamadım çaldırdım
sizlerde benim hep aklımdasınızzzzz, dualarımdasınızzzzzz, kıs gardaşlarımsınızzzzzzzz

benden başka kımse yok ama herkes eiyi gecelr .eşimn babnesı bızde misafirimz oluyor bugun de cuma okuması bendeydı giremeıdm şimdi ev ahalısıni yatırdım geldım eşimi ve babaneyi yayni.
ahh ahh inş seneye bebişimizi ve eşimi dmek nasıpolur......
benhala regl olmadı doktorada gıtmeyı dusunmüyorum 10 gun olsun bakalım bı ole gidicem

sen napıyosun kız bu saatte nette yegenımın uyku saati gecmiş bak :)

napıyım yafrum eve geldim yemek yedim dizi izledim sıkıldım bi dolanayım dedim yarın tatilya
uyurum bol boll
inşallah inşallah seneye 3 nüz beraber olursunuz tatlımm ya hatta seneye gelmeden bu ay güzel haberler alırsın inşallahhh

amin canım yaa amin...

ya olcayın neyı varmış nıye ole olmuş uzuldum ya.ama rabbımın taktırı işte. onun sözundne öte söz yok

ay kızlar bea bende sızı arıyorum gunlerdır..oh buldum nıhayet... kaydirigubbakcemile5

ay gunlerdın kasım aralık lıstedıne baktım.bızden kımsecıkler yok...her gun gırdım ara ara baktım.bırınızı bulsam muhabbet aççam ,ama kımseler gelmıyor..allah allah dedım bızım kıslar nerde...oh ya buldum sızı yaşasınn...
kımseler yok ama olsun ben gordum ya sızı için rahatladı ... kaydirigubbakcemile2

ben geldim ama çok üzüldüm topiğimizi kapatmışlar diğer topikle birleştirmişler ilk önce bizim topik vardı onlar sonradan aynısını taklit ettiler en sonundada bizim topikte kapatıldı çok sinir oldum biz yine birlikteyiz ama neler paylaşmıştık orda yeni topiğe bi göz attım ama içimden hiç yazmak gelmedi çok yabancı geldi bana neuseki burdayız yine dağılmadık çok şükür

slm kızlar misafirm oldugu için pek gırmeıyorum aklım sızde nasılsınz...

selam kızlar kısaca neler yaşadığımı anlatayım dış gebelik bebek kanalda kalmış ve kendiliğinden vücut tarafından emilecekmiş ilaç falan kullanmadım adetimde sökülmeye başladı bilgeciğim gülerciğim kızlar hepinizden allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız hakkaını helel edin benim bebiş gitti başka aylarda güzel haberler vermek kısmet olur inşallah en azından en az hasarla atlattım hiç müdahaleye gerek kalmadan hayırlısı bu yöndeymiş o yüzden üzülmüyorum bu ilk hamilelikti en azından aşılamayla hamile kalamayan ben doğal yoldan hamile kalabildiğimi öğrendim bunada şükür

geçmıs olsun ...inşşallah kısa zamanda yenıden bebiş haberın gelır :ecrin_bebek:

olcaycımmm
canım çok geçmiş olsun
bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım seninle
bulupta kaybetmek çok acı Allahım yardım etsin çok sağlamsın bir kez daha taktir ettim seni. Allahım yaşatmasın bidaha inşallah tez zamanda gelir bebeğin canım çok üzüldüm ama her şerde bi hayır vardır. Her zaman yanındayız

Son düzenleme:

vedacım hoşgeldin kuzum nasılsın? oğluşumuz nasıl ???

slm kızlar misafirm oldugu için pek gırmeıyorum aklım sızde nasılsınz...

iyiyim ben fıstık :))))

canım helal olsun ne demek bugünler için varız sende helal et hakkını
iyi ve kötü günde hep beraberiz her zaman İnşallah hepinizin güzel bebiş haberlerini alacağız bıurdan sağlıcakla gelsinler yeterkiii

sizi çok sefiyommmmmmmm, sefiyozzzzzzz teyzişlerrrropuyorumnanaktan

ben geldim ama kimsecikler yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…