Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kımseler yok nıyekıne...benı gordunuzde başka topıkmı açtınız...bulcam sızı... kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız hepinizi çok seviyorum ve özledim
topikimiz kapanmış aman olsun amacımız neydi bizim dertleşmek derdimizi paylaşmak değilmi?
burada da diğer topikte de paylaşım olur diğer topike baktım orada da güzel dostluklar var sıcak insanlar var
olcaycım çok geçmiş olsun yaşadığın guyguları acıları anlıyabiliyorum dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin
cananım kısss hadi inşallah meleğin göbüşüne konmuştur
kadrişim bence sen sanki hamilesin gibime geliyor inşallahhhhhh
bilgecim kudretim güzel annnelerimizzzz rabbim sizleri korusunnnnn
gülerim kader arkadaşım benimmmm canım melek kalplim kıyamam ben sanaaaa
çiğdoşum baş hemşiremiz örevini unutmamışsın burda da geyik folikleri heee
nurtenim kıpırdağım kısss senide durgun görüyorum heee ne oluyor bakemmmm eskisi gibi gene kıpırda bakemmmm
adildemircim sen şimdi elindeki meleğini bol bol kokla onunla ilgilen inşallah 2.ci meleğinde gelsin kucağına

beni soracak olursanız o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim berbat psikiyatrise gitmeye korkuyorum sanki hiç iyileşemiyeceğim düzelmiyecekmişim gibi oluyor ömür bayu ilaçlar içerek mi yaşıyacağım gibi geliyor hayatımda istediklerim olmadan düzelemiyeceğim gibi geliyor eski günlerimi çok özledim ben bile kendime inanamıyorum:a015:
inanırmısınız bir an evvel yaşlanmayı bekliyorum sizce ben düzelirmiyim:a015:

canım çok sağol iyi dileklerin için üzülme canım sakın ümitsizliğe kapılma istediğin herşey bir gün olacak alalhın izniyle

bilgem ben iyiyim oğluşumda sen nasılsın cinsiyeti öğrenemedinizmi hala belki kızın olurda oğluma verirsin artık olmazmı kaydirigubbakcemile2 bendende ne iyi kaynana olur övünmek gibi olmasın

SElam kizlarr
hadi kalkin bakalimm bilgisayarinizin basindan ve makyaj malzemelerinizi cikarinn..

yarismamizz basliyorrr..

en güzel hint makyajii yapan üyemizee Kadinlarkulübü tarafindan süpriz kozmetik hediye gönderilecekk !!

sansinizi denemeye degerr..

Ben makyaj yapamiyorum demeyinn.. karsiniza bir örnek makyaj acinn
ve bakin bakalimm neler cikaracaksiniz ..

ayrica maksat eglenmekk
gelin sizde katilin :))
beni kiracaginiza kafanizi kirin demi :))

buyrun buraya tiklayin...:)

nurtenim dayanıklı olmak lazım yoksa ben hastayım diye eşim çok üzülüyo o yüzden kendimi toparlamam lazım ama hiç te kötü olmadım doğrusu allahın takdiri çünkü eğer aşılamadan sonra olsaydı üzülürsüm ama şimdi olunca daha az üzülüyo insan kısmet değilmiş elden bişey gelmiyo kızlar vallahi hepinizden allah razı olsun çok destek oldunuz ben gerçekten ameliyat olmadan atlattığıma şükrediyorum daha kötü olabilirdi o yüzden çok üzülmüyorum ama biliyorum birgün hepimiz anne olacağız bugün olmazsa yarın allah bize de verecek umudum var sizde kaybetmeyin umudunuzu lütfennnnnnnnnnn

ya ben regl olmadım hala kızlar.....test yaptırmaya gucumde yok.. korkuyorumm

olcayım geçmiş olsun bitanem, sağlık olsun şükür ki çok büyümeden atlattın..her olayın olumlu yönüne bakmak lazım demi, dış gebelikte tüpünü bile kaybeden arkadaşlar gördüm ben burda.çok şükür ki senin sağlığın yerinde..ve kendiliğinden hamiş olman çok güzel..Allahım sağlıklı bir gebelik nasip etsin hayırlısıyla..öptüm.

papatyam,nilüm Allah razı olsun..inşallah bu sefer gelcek meleğim..daha bi umut doluyum çünkü..olmazsada sağlık olsun, herşey Allah tan...ama senin psikolojinin bozuk olması üzdü beni..ve psikologa gitmen gerektiğini düşünüyorsan, hiç korkmadan ve fazla düşünmeden biran evvel git derim..çünkü sağlık bu ihmale gelmez..bir dönem bende çok kötü idim, daha farklı yöntemlerle düzelttim psikolojimi, sana tavsiyem bütün bu dünyevi meselelerin biraz dışına çıkıp yaradılış amacımıza biraz kafa yorman...niye yi sorgulama, ama hikmeti düşün..her yaşananın var bir hikmeti! hepimizin hakkında hayırlısı..seni çok öpüyorum.kendine dikkat et...

ya ben regl olmadım hala kızlar.....test yaptırmaya gucumde yok.. korkuyorumm

kadriyem korkma bence, zaten alışık değilmiyiz biz bunlara..dünyanın sonu değil ya, kafanda hep soru işaretleri olacağına yap bir tane gitsin...Allahım o çift çizgiyi görmeyi nasip eder inşallah bu sefer sana..hem aşılama sonrası hamiş olma olasılığı diğer aylara göre daha yüksek diye söylemişti doktorum..hadi hayırlısıyla inşallah.öptüm.

amnn ne bılım ya mıllet 3 gun 5gun gecer hamileyım kesin der.biz dıyemıyoruz işte. 18 gun olduyaa ilk defa bukadr gecıkıyor

amnn ne bılım ya mıllet 3 gun 5gun gecer hamileyım kesin der.biz dıyemıyoruz işte. 18 gun olduyaa ilk defa bukadr gecıkıyor

ama çok geçmıs..artık bır test yapmalısın kadrıyecım ya...
hadı ınşallah bebişin gelmıstır... :ecrin_bebek :hihoyyyt

günaydınlar arkadaşlar,bugün nasılsınız bakiiim.haftasonu giremedim bayağı okunacak şey birikmiş.biraz okiyim bakalım neler yapmışsınız.

gülercim ben de öznur.bende seni tanıdığıma memnun oldum canım a.s

olcaycım çok geçmiş olsun.bende kimsayasal gebelik geçirdim geçtiğimiz aylarda,seni çok iyi anlıyabiliyorum ama bizim en büyük tesellimiz hamile kalabildiğimizi görmek olur.bundan sonrası için umut doluyuz,bu umutla en kısa zamanda tekrar hamile kalacağız diye düşünüyorum arkadaşım.allah hepimizi duyuyor tabiki dularımızı geri çevirmeyecek.

ya ben öyle tahmin edemem pek bilgecim ama gerçekten bu yıl erkek yılı gibi.hani senin de mi sanki oğluşun olacak gibi :1rolleyes:allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…