bende geldiimm
kadriyecim liste burda da devam ediyormu?
selam kızlar kısaca neler yaşadığımı anlatayım dış gebelik bebek kanalda kalmış ve kendiliğinden vücut tarafından emilecekmiş ilaç falan kullanmadım adetimde sökülmeye başladı bilgeciğim gülerciğim kızlar hepinizden allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız hakkaını helel edin benim bebiş gitti başka aylarda güzel haberler vermek kısmet olur inşallah en azından en az hasarla atlattım hiç müdahaleye gerek kalmadan hayırlısı bu yöndeymiş o yüzden üzülmüyorum bu ilk hamilelikti en azından aşılamayla hamile kalamayan ben doğal yoldan hamile kalabildiğimi öğrendim bunada şükür
selam kızlar nasılsınız hepinizi çok seviyorum ve özledim
topikimiz kapanmış aman olsun amacımız neydi bizim dertleşmek derdimizi paylaşmak değilmi?
burada da diğer topikte de paylaşım olur diğer topike baktım orada da güzel dostluklar var sıcak insanlar var
olcaycım çok geçmiş olsun yaşadığın guyguları acıları anlıyabiliyorum dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin
cananım kısss hadi inşallah meleğin göbüşüne konmuştur
kadrişim bence sen sanki hamilesin gibime geliyor inşallahhhhhh
bilgecim kudretim güzel annnelerimizzzz rabbim sizleri korusunnnnn
gülerim kader arkadaşım benimmmm canım melek kalplim kıyamam ben sanaaaa
çiğdoşum baş hemşiremiz örevini unutmamışsın burda da geyik folikleri heee
nurtenim kıpırdağım kısss senide durgun görüyorum heee ne oluyor bakemmmm eskisi gibi gene kıpırda bakemmmm
adildemircim sen şimdi elindeki meleğini bol bol kokla onunla ilgilen inşallah 2.ci meleğinde gelsin kucağına
beni soracak olursanız o kadar kötüyümki anlatamam psikolojim berbat psikiyatrise gitmeye korkuyorum sanki hiç iyileşemiyeceğim düzelmiyecekmişim gibi oluyor ömür bayu ilaçlar içerek mi yaşıyacağım gibi geliyor hayatımda istediklerim olmadan düzelemiyeceğim gibi geliyor eski günlerimi çok özledim ben bile kendime inanamıyorum:a015:
inanırmısınız bir an evvel yaşlanmayı bekliyorum sizce ben düzelirmiyim:a015:
ya ben regl olmadım hala kızlar.....test yaptırmaya gucumde yok.. korkuyorumm
amnn ne bılım ya mıllet 3 gun 5gun gecer hamileyım kesin der.biz dıyemıyoruz işte. 18 gun olduyaa ilk defa bukadr gecıkıyor
bak ben şuan görümcemim şubatta doğacak oğluşuna maviş maviş örüyorum.. düğmelerinide dikeyim buraya fotosunu koyucam..
tabiki kızlara daha renkli vede daha çeşitli şeyler oluyo malesefkızlar ne güzel rengarenk cıvıl cıvıl giydirebiliyosun :))
bu arada tanışalım senle... ben güler... seni tanıdığıma memnun oldum kuşumopuyorumnanaktan
valla kuşum doğru gibi o takvim zaten bu yıl erkek yılıymış mayıs annelerinde 30 erkek 17 kız var bizdede şimdilik erkekler önde gidiyor bakalım benimki ne olacak alayım tahminleriniziiii kaydirigubbakcemile3CADIARZU
günaydın kısalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?