- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #15.521
gunaydın kızlarr aman oznurum maşallah tosbıgıne kızzz allahım nazarlardan saklasın hepımızınkını kayınvalıdenede gecmıs olsun cnm
nıe su ıcme fazla dedıkı madem suyun yok su ıckı suyun olsun :roflol:
müdürüm geldi ondan bakamadım yaa
demek senin suyun fazlaymış öylesi de mi zararlıymışki yaa
bir günde nekadar su içiyodun sen nurten
Nurtencim çok yoğun bir gün geçirmişsin gerçekten ama bebeğini de detaylı görmüşsün.. Kayınvalidene de çok geçmiş olsun hemen yapsınlar işlemlerine vurul iğneni bari. Ay bu sıcakta da insan nasıl duracak su içmeden azar azar içeceksin artık.. Suyun azaldığını biliyordum da su fazlalığını riskini de hiç bilmiyordum ne kadar su olursa o kadar iyidir sanırdım ben bak öle değilmiş... Kontroldesin nasıl olsa birşeycik olmaz sen kendine dikkat et..
Tamam affedildiniz Öznur hanım... Benim tek sana değildi ki sitemm canımm ölesinee yanii.. O kadar yazıyom kimse bişi yazmıyo muhatap alınmıyomuşum gibi hissettim azıcık alınganımdır da.. Çok iyi günler geçirmiyorum noralim bozuk eşimle çok şükür iyiyim ama başka problemler var anlayacağınız iyi hissetmiyorum kendimi...İstanbul'dayım ama erken dönüş yapabilirim yarın bilemiyorum..
kız nurten internetten baktım şimdi karın fazla şiş olur diyo
senin karnın ondan mı bukadar büyükmüş acabaa
nen ben suyu azmış anladım fazlaymıs
Nurten kız gİttİnmİİİ
İnşallah daha iyi olur herşey... Öznurcum aklım kalcak biliyorum ama bana stres yasak panik atağım var benim az biraz ara ara hortluyor nefesim daralıyor fazla nefes alıyorum bu sefer kalbim çok hızlı çarpıyor ağlama krizlerine giriyorum ve kendime geldiğimde de onları hatırlamıyorum birşey olsa kendimi doktora götürecek halde olmuyorum. Şimdilik pek olmadı ama korkuyorum.Geçen sene anneme stet takıldı ben yanında değildim birkaç gün sonra gelebildim o zaman başladı bu meret bayadır olmuyor ama dikkat etmem lazım... Zaten ne zaman çok huzurlu olsam herişey yolunda lsa bi,rşey çıkar muhakkak neyse kızlar bende sorunlarımla boğmıyım sizi...
sağol canım
seninde inşallah çok ciddi diğildir atlatırsın sıkıntılarını canım Fazla düşünüp de yorma kendini bak karnındaki miniği düşün :ecrin_bebek:
nurtenn ne bılem nennn bu arakar unutkanlık var oznur yazmısım nurten yazıcagıma algılama problemımde var zaten hamılekten dolayıı herhalde aptal oldum iice
sağol canım İnşallah... O minikte karnımda mı henüz bilmiyorum keşke orda olsa da kendini belli etse bana biraz mutluluk katsa.. Yüzümü güldürse şu anbir tek o mutlu ederdi beni ama daha bekleyeceğim...Tabii bu kadar strese o da dayanabilirse...Neyse arkidişler ben biraz uzancam yine konşuruz öptüm hepinizi...
kıslar gebeliğimin ilk zamanlarından bu yana sanki daha erken gelicek gibi hissediyordum bebeğimi
şimdi bide böle bişi çıkınca heralde 40 ı doldurmadan doğururum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?