Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa işte öyle Öznur bende keyfini çıkarırım hava değişikliği olur kafam dağılır diyordum tam dağıldı kafam yanii.. Burayla ilgili sorunlar işte bende çok hassas bir insanım hemen moralim bozulur eşim bilse hemen gel diyecek biliyorum ben stresten kaçıyorum stres geliyo beni buluyor... Ailede sorunlar bitmiyor ki.. Daha fazla yıpranmadan dönmek istiyorum bende...

nen oznur ne bılemmm alıgılama problemım var demkkı benım :)
eltım tas dusuruomus ya cnm bnm nasıl kıvranmısss gıttgmzde iidi bırazz
sedacım o detler hıc bıtmezkı kusum ama sen sımdı stres yapma zaten bebegının stresı yetıo sana baska syıde kafana takma

ınŞallah sorunlarınız ÇÖzÜlÜr sen de ıÇın rahat dÖnersın.
BÖyle bırakıp gıdınce de aklın kalacak.

ınşallah daha iyi olur herşey... Öznurcum aklım kalcak biliyorum ama bana stres yasak panik atağım var benim az biraz ara ara hortluyor nefesim daralıyor fazla nefes alıyorum bu sefer kalbim çok hızlı çarpıyor ağlama krizlerine giriyorum ve kendime geldiğimde de onları hatırlamıyorum birşey olsa kendimi doktora götürecek halde olmuyorum. Şimdilik pek olmadı ama korkuyorum.Geçen sene anneme stet takıldı ben yanında değildim birkaç gün sonra gelebildim o zaman başladı bu meret bayadır olmuyor ama dikkat etmem lazım... Zaten ne zaman çok huzurlu olsam herişey yolunda lsa bi,rşey çıkar muhakkak neyse kızlar bende sorunlarımla boğmıyım sizi...

gunaydın kızlarr aman oznurum maşallah tosbıgıne kızzz allahım nazarlardan saklasın hepımızınkını kayınvalıdenede gecmıs olsun cnm

seval kıs tanışalım mı ben nurten kaydirigubbakcemile3

nıe su ıcme fazla dedıkı madem suyun yok su ıckı suyun olsun :roflol:

kıs sen bugün iyimisin fazlamı sıcağa maruz kaldın ne

müdürüm geldi ondan bakamadım yaa
demek senin suyun fazlaymış öylesi de mi zararlıymışki yaa

öyleymiş canım
su fazlalığında da karında yer kalmayınca her an patlayabiliyomuş Allah korusun

bir günde nekadar su içiyodun sen nurten

kıs çokta su içmem ki ben ama meyveyi ve sulu şeyleri çok yiyorum ondan da oluyo heralde heleki şimdi kavun karpuz zamanı ve feci yiyorum çok ta severim ve onlarında çoğu su zaten

sağol canım
seninde inşallah çok ciddi diğildir atlatırsın sıkıntılarını canım Fazla düşünüp de yorma kendini bak karnındaki miniği düşün :ecrin_bebek:

kız nurten internetten baktım şimdi karın fazla şiş olur diyo
senin karnın ondan mı bukadar büyükmüş acabaa

evet su fazlalığından büyükmüş öznurcum

nen ben suyu azmış anladım fazlaymıs

nirenle okudun bilmerim ki :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni

Nurten kız gİttİnmİİİ

geldim kıs burdayım

geçmiş olsun canım
o nasıl söz burda sevinçlerimize diil sadece dertlerimizede ottak olmak için varız
sen madem huzursuzsun orda dön evine en iyisi hastalanmaktan iyidir canım inşallah tez zamanda da sıkıntılardan kurtulursun

sağol canım
seninde inşallah çok ciddi diğildir atlatırsın sıkıntılarını canım Fazla düşünüp de yorma kendini bak karnındaki miniği düşün :ecrin_bebek:

sağol canım İnşallah... O minikte karnımda mı henüz bilmiyorum keşke orda olsa da kendini belli etse bana biraz mutluluk katsa.. Yüzümü güldürse şu anbir tek o mutlu ederdi beni ama daha bekleyeceğim...Tabii bu kadar strese o da dayanabilirse...Neyse arkidişler ben biraz uzancam yine konşuruz öptüm hepinizi...

nurtenn ne bılem nennn bu arakar unutkanlık var oznur yazmısım nurten yazıcagıma algılama problemımde var zaten hamılekten dolayıı herhalde aptal oldum iice

tamam canım hedi sen git yat azcik

kıslar gebeliğimin ilk zamanlarından bu yana sanki daha erken gelicek gibi hissediyordum bebeğimi
şimdi bide böle bişi çıkınca heralde 40 ı doldurmadan doğururum ben

kıslar dünde yoktum işler yığılmış biraz toparliim gelirim geri

kıslar gebeliğimin ilk zamanlarından bu yana sanki daha erken gelicek gibi hissediyordum bebeğimi
şimdi bide böle bişi çıkınca heralde 40 ı doldurmadan doğururum ben

orası hiç belli olmaz canım.
ben de dr. a sıcaklardan erken doğururum herhalde dedim
o da aynı yanıtı verdi.orası hiç belli olmaz.

waikikide bi tşört varmış babamı çok seviyommu ne yazıyomuş bi bakıcam ona nasıl bişeymiş

biz bu akşam ınıcez kocişle bakayım bende nasıl bişimiş o
sıcaktan oda mayısmıstır oznur kızz napsın

klima var burda sıcak değilkiiiii.uyandırmaya çalışıyorum
hiç tık yok.gece ben uyurken mi uyanık oluyo acaba.
ben uyanıncada o uyuyo herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…