Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilüşüm canım benim nerelerdesin
kıs ben aynıyım da bir araya gelemedik ki hiç şöle bi kaynatalım hep beraber sıkıntılardan stresten az sıyrılsak ne güzel olur. iş yerinde de çok üstüme iş yıkmaya başladılar artık dayanamıyorum kk yada giremiyorum onun için fazla.

senin canın niye sıkkın hiçbişey için üzme kendini yaaaaaaaaa
3 günlük dünya üzülmeye değmez. Rabbim bütün sıkıntılarından en kısa sürede sıyrılmanı nasip eder inşallah canım

günaydın ozi cim iyiyyim hafta sonu hiç dinlenemedim çok yorgunum

kıs bilgeeeeeeeeeee
sanki banada oğlun olcak gibi geliyo he
bak ne diyom şöle yandan önden arkadan bütün profillerini bi çekte koy buraya
ona göre kocakarı tahmininde bulunalım. olur mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ah canım dinlenemeden pazartesi başlamak hakketen zor.bu sabah da çok soğuk yaa,işyeri ısınmamış hiç donuyorum bende.

nurten bizden başka sabah sabah buraya dananan yok galiba.bende haftasonu giremedim ya merakla sabah ilk iş kk yı açmak

ah canım dinlenemeden pazartesi başlamak hakketen zor.bu sabah da çok soğuk yaa,işyeri ısınmamış hiç donuyorum bende.

evet burasıda çok soğuk Ankara nın ayazı meşhur malum ısınamıyom bi türlü.
hafta sonu fabrikada kalerüfer yanmayınca pazartesi ısıtmak zor oluyo
kar geldimi istanbula ?

sorma ya daha kargalar kahvaltı etmeden attık kendimizi buraya. :roflol: :roflol:

Nilümmmmm yapma böyle ne konuştuk biz senle aaaaaaaaaaklava:
Seni çok seviyoruz biz, böyle şeyler düşünme herşeyin iyi yanlarından bak
kafanı dinleme gez dolaş uğraşlar bull çok kafanda kuruyosun bazı şeyleri
sonrada çıkmazda gibi hissediyorsun kendini... kendine haksızlık etme lütfen..:1hug:

bilgem ben iyiyim oğluşumda sen nasılsın cinsiyeti öğrenemedinizmi hala belki kızın olurda oğluma verirsin artık olmazmı kaydirigubbakcemile2 bendende ne iyi kaynana olur övünmek gibi olmasın
yok anacım nerde kereta göstermedi kendini hafta sonuna izmite gideceğim kuzenim dr karı-koca birde onlar bakacaklar inşallah ozamana öğrenirim..
Kızım olursa veririm ayol senden iyi kaynanamı bulcamm:roflol:

amnn ne bılım ya mıllet 3 gun 5gun gecer hamileyım kesin der.biz dıyemıyoruz işte. 18 gun olduyaa ilk defa bukadr gecıkıyor

kadrişim sıkıntı yapma düşünmemeye çalış Rbbim herşeyin hayırlsını bilir
evet cananın dediği gibi aşılamadan sonra hamile kalma şansı daha yüksek eminim bu önümüzdekigünlerde sırayla güzel haberlerinzi alacağız inşallah..

ya ben öyle tahmin edemem pek bilgecim ama gerçekten bu yıl erkek yılı gibi.hani senin de mi sanki oğluşun olacak gibi :1rolleyes:allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Valla öznurcum, Rabbim hayırlısını versin öncelikle sağlıklı olsunda kız / erkek farketmiyor şu an için a.s

kızım ben sizden korkuyom artık hamile kaldığım ay da bana hamilesin demiştiniz
valla tuttuydu çok mu belli ediyom kendimi yada çok mu temiz kalplisiniz nan :roflol:

selam kızlar napıyosunuz
nurtennn kısss

aaa olcaycımm gelmişşşşşşşşşşş
hoşgeldin fıstık nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…