Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr nasılsınızzz Folikler içildimi bakimm nurten canımm gülerimmm nasılsınn kadrişim inşallah hamilesindir canım bebişte kızdır nazlı göstermiyor kendini namuslu kızzz olcayımm çokk çokk geçmişş olsunnn canım maşallah çok güçlüsün valla ve kötü olayın iyi taraflarınıda görebilmişsinn ne kadar güselll oznur bende adını merak ediyordum memnun oldumm canımm nilümm sıra sendeee sana diyceklerim varrr ne bu hall eğerki yardım almak istersen hemen al ama bence sen çok güçlüsün başa çıkabileceğin şey bu (başka konu varmı bilmiyorum ama) ya ben sana şuandaki halimi anlatayımm annemim böbrek yetmezliği vardı geçen hafat fenalaştı dr agittik diyaliz dedi tabi yıkıldıkk ciğerleri su toplamışş acil dediler annem pek yanaşmadı neyse annemim şimdiki dr u ben bulmuştumm ayrıca alternatif tıp olayı ilaçlarda yaptırdımm 2 abim var babam sağ annemle kimsenin ilgilendiği yok yengeler dağlara taşlara zaten diyaliz denince hepsi birden açtı ağzını vay dr kötüymüş niye sadece ona gidilmişş vs vs hepsi üztüme geliyoo hala konuşuyorlar ben 16 aydır evliyim 15 aydır annem hasta herşeye eşimle ben koştuk dr dan gelince ne yaptınız diyen olmadı şimdi anneleri bir kıymete bindi sormayın ama hastahanede şimdi sadece gündüz geliyorlar geceleri ben evime bile gidemedim hastane-iş-hastane eşimde kayınvalidemde miyomum var eşimin spermleri çok düşük eşimin beyin damarlarında incelme varmışş kayınvalidemde rahatsızz işyeri kapanacak senesonu hs ları kapatmam lazım inanın cenaze gibiyim elimde evraklarım bilgisayarım eşeofmanlarım ordan oraya sürüklenyorum ama herkes bana konuşuyor eleştiriyor annem hasta diye zaten çok üzülüyorum bide bunlarla uğraşıyorumm eşimle kardeş olduk bu arada ne yumurta ne bişi ama kendime bakınca çokk güçlendiğimi hissettim hala herşeyle başa çıkabiliyorumm herşeye heryere yetiyorumm şükürler olsunn nilümm sende sakınn bırakma kendinii her gecenin bir sabahı her çekilen çilenin bir mükafatı var diye inanıyorumm

eşimden anca fırsat bulabıldım ben geldım eşim işe gitti bugun için vardıyalıcalşışacak.gece 1de gelicek işten.
siz napıyosunz nasıl gıdyor

çiğdem canım çok egömiş olsun yaaa
eeeeee
işyerin kapanırsa ne yağıcan sen şimdi
başka işe baktın mı yoksa biraz dinlenicekmisin. az dinlen kafanı dinle bence yaaaa
çok yorulmuşsun canım benim

bilgecüüüüüüüm
bbeni sormuşun ben burdayım sen hanisinnnn

kıslar bi gün viziteye çıkıp tamn bi hemoglabin testi yaptırıcam ya
ne eksik ne fazla tam bi baktırıcam öldürcek bu kansızlık beni
kaç gündür yastıltan başımı alamıyorum şimdi masaya koysam başımı uyucak gibiyim. Aşırı mide bulantısıda yapıyo bi de 2 gün üst üste ateş bastı beni nefes alamadım sanki boğazımı sıkıyolar gübi ve yandım resmen mutfaktaki halıyı felan kaldırdım fayansın üstüne yattımçorapları falan attım ayağımdan. çok fenaydım yarım saat falan sürdü mahvetti beni yaw 2 gün üst üste aynı şey oldu şimdi çok iyiyim şükür kansızlıkta üşünür bende ters tepkiye başladı hoş kansızlıktan mı tam bilmiyorum ama menopoza mı giriyom acaba kıslar yaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy akannehir akannehir
ben ne demişim böle yaaaaaaa
egömiş olsun, ne yağıcan sen şimdi ne demek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geçmiş olsun demek istedim canım çiğdoğum
kusuruma bakma canım bana geldiler geneeee

canım benım gecmişolsun dıkkat et kendıne aman dıyım..

canım benım gecmişolsun dıkkat et kendıne aman dıyım..

teşekkür ederim canım ya
bi kökten tedavi olmam gerek
yedek parçamız da yok napcez bilmem tamir yapabildiği kadar doktoron idare edicez artık
sen nesılsın adet oldun mu

kız ne guzel ciciler ormussun sen öyle masalllah ya.bend eöruyorum bişilker ama seninkıler coık tatlıomuşyaa

kız ne guzel ciciler ormussun sen öyle masalllah ya.bend eöruyorum bişilker ama seninkıler coık tatlıomuşyaa

daha hepsini öremedim ya,
onları nette buldum sakladım hemen örcem diye
yarısını ördüm hemen hemen hırka bitince pembe beyaz bi elbisi verdı en başta o resimlerde onu örücem bayılıyorum ona da

bak işte bu bayıldım ben buna
ya örgüde çok yeniyim ama baya bi hevesliyim onun için çok araştırıyororum
güzel örnek var mı diye aslında çok iyi diilimdir örgüde daha 2 senedir örüyom acemiyim yani eminim sen daha ustasındır örgü konusunda benden

ay kıslar şu güzelliğe bakın insanın kıs doğurası geliyoooo

yook kız bende ole pek model bılmem akıllı ipdıyorlarya onlardan oruyorum ben.kendındne desen çıkıyor hnai.
guzle oluyor.
arkadasımın ogluna suveretr ordum dıger oglanada yelek oruyroum şimdi bitsin ikisininde resmını koyarım buraya. eşimede yelek ordum öle işte kkda avr benım örguler bakabilirısn burdan

az önce bir geldim ama net koptu kızlar çiğdemciğim tebrik ederim seni canım çok güçlüsün ama en doğrusu bitanem ahlanıp vahlanacak vakit yok en iyisini yapacaksın bu günler geçecek öyle düşün kızlar aslında hepimiz böyle olmalıyız ölüm var ve biz boş yere kendimizi üzüyoruz ben burda bide yalnızım eşim ve ben onun ödü patlıyo bana bişey olacak diye güçlü olmak zorundayım ama o beni gülerken görünce hiöç derdimiz kalmıyo biz böylede mutluyuz biz onu istedik ama gelmedi gelseydi iyi olurdu ama gelmeyincede kendimi yıpratamam allahın dediği olur ben ne kadar üzülürsem üzüleyim yapacak bişey yok üzülüüdüğümle kalacağım hepimiz güçlü olmalıyız çiğdemim çok geçmiş olsun acil şifalar bitanem nilüfer bu yazdıklarımı sende oku ne olur insan kendinin doktorudur kendinini kendin tedavi edeceksin ve başaracaksıın bitanem

ay kıslar şu güzelliğe bakın insanın kıs doğurası geliyoooo

ayy evet ya bu patıklere bayılıyroum benbde. rabbım nasıp ederse hepsındne ördurucem zatı yabangulüm adlı arkadasımın sözö var bana örucek bunlardan

nurtenim sanada çok geçmiş olsun bayıldım bu örneklere bende örmek istiyom açıklamalı örnek lazım bana öyle bakarak yapamam

kadriyecim tamam bakıyım örgülerine ben alim bikaç örneğini

olcaycım canım işte bizim topiğin gücü
işte bizim topiğimizin farkı bu her şerde bi hayır vardır diyebiliyoruz canım inan seni ve çiğdemi çok taktir ediyorum çok seviyorum sizi

canım benim çok sağoll eksik olmaa anladım ben geçicek inşallahhh ya nurtişş kansızlık üşütür be canım sen hemen git bir dr a yanma ilginç geldi baktır hemen kendinee ihmal etme sakınn sonra yaş gittikçe çıkıyor meret hastalıklar baştan belirti veriyor önemsemiyoruzz aman ihmal etme emii

ben çalışmıyo olsam çok şeyde gözüm var
eğer evde olsam bunlardan hepinize örüp gönderiridim inanın ah bi fırsatım olsa sizlere neler neler yapar gönderirdim bide ebru öğrenicem işten ayrılırsam eğer ebru kursuna yazılıcam o zaman size şahane tablolar yapıp gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…