Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim patronlarım o yönden iyidir kıs
patronun eşi büyük doğum evinde doğu yaptı
kendileri bile o kadar paraları varkenözele gidip muayene olmuyolar
devlet hastanesine gidiyolar
ve Allah razı olsun
ramazanda kilo kilo erzak
kurbanda en az 3-4 kilo et veriyolar tüm çalışanlara

kıslar ben kaçtım
5 dk kalmış
öptüm sizi kocaman
görüşürüz byyyyyy

hay sen çok yaşa şimdi yazacaktım benim yeğenler hala merdivende kucakta taşınıyo bişey olur diye evden dışarı çıkmak yok her hafta biri hasta mutlaka yandakiler kış günü yalınayak terlikle bakkala gidiyo ceketsiz el ayak leş gibi bişeyde olmuyoo kapıda var 6 çift ayakkabı bunlar 15 kişi kim çıkarsa dışarı giyiyo ordan bişey küçükler giyiyyo topuklu annelerinin terliğini benim içim gidiyo takılıp düşecek diye pıtır pıtır inip çıkıyorlar bakkalda nerde ben bilmiyom arka sokaklarda arabamı ezer kaybolurmu kaçırılırmıı

bende kaçtım kızlar fena bulutlar geliyo döktürmeden gideyimm
öpildünüz şekerler ne olur bana dua edinn yarın hayırlı haberle geliyimm kızlarr

gülerim kıs maşallah yolu yarılamışsın
sona doğru adım adım geliyosun
hee valla çok şükür yarıladım yolu.. koşarak geliyom arkanızdan :dance:

kız o ne öyleeee.. ben tüpe bile okadar para vermedim..

bende kaçtım kızlar fena bulutlar geliyo döktürmeden gideyimm
öpildünüz şekerler ne olur bana dua edinn yarın hayırlı haberle geliyimm kızlarr

dularımız seninle.. sağlıcakla git-gel.. hayırlı haberlerler dön inşlh:Saruboceq:

bakın ne buldum
çocuklarınızın uzun boylu olmasını istiyorsanız
1)çok uyusunlar uyurken büyüme hormonu hızlı salınır.özellikle gece 22 ile 02 arası büyüme hormonunun en hızlı salındığı zaman.işte bu zamanda çocuklarınız uyuyor olmalı.ayrıca büyüme hormonu karanlıkta hızlı salınır çocukalrınızı karanlıkta ışığın olmadığı ışığnı süzülmediği odada uyutunuz.bir nenni vardır:)) uyusundan büyüsün nenni:)) işte bu sözü kanıtlıyor bu ninni eskilerimiz çoktan kavramış uyurken büyümenin olduğunuda bu ninniyi yazmışlar:))
2)calsiyumdan zengin beslenme.bu illaki süt olacak diye değil keçi boynuzu pekmezi ve diğer pekmezler ve kalsiyumdan zengin diğer besinler den tüketmeli.)
bebeğinizie yapacağınız günlük masaj da boy uzatır:)
3) hareket yani egzersiz.
ama unutmayalım çocuklar boylarını özellikle babadan alırmış:) yani boy biraz genetik.sizin yapabilecekleriniz ekstradan belki bir 5 cm fazla uzatır çocuğu:) ama 5 cm deyipde geçemeyelim demi:))

bu yazıya cvp olarakta birisi şu cevabı yazmış
"belki de genetiktir ama annem biz küçükken buğdayı işlenmemiş bildiğiniz buğdayı ıslatıp filizlendirirdi .işte tam böyle o yeşil ksım çıkmaya başladığında da bize üzerine yoğurt falan koyup yedirirdi.sanıyorum 3-4 yaşlarından 7 yaşımıza kadar aklına geldikçe yedirdi.ondan mı bilmiyorum ama biz uzun boyluyuz.belki denemek isteyen varsa paylşayım dedim.. "
bu yöntemin insanda saç uzattığını biliyodum da çocuklarda boy uzattığını ilk defa duydum

Son düzenleme:
alıntıdır

ÇOCUK NEYİ ÖĞRENİR?
Eğer bir çocuk kınanarak yaşarsa,
Suçlamayı
öğrenir.
Eğer bir çocuk düşmanca davranışlar,
...içinde yaşarsa kavga
etmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk alay edilerek yaşarsa,
sıkılganlığı
öğrenir.
Eğer bir çocuk utanç içinde yaşarsa,
suçluluk duymayı
öğrenir.
Eğer bir çocuk hoşgörüyle yaşarsa,
sabırlı olmayı
öğrenir.
Eğer bir çocuk teşvik edilerek yaşarsa,
güvenmeyi
öğrenir.
Eğer bir çocuk değer verilerek yaşarsa,
saygı duymayı
öğrenir.
Eğer bir çocuk eşitlik ortamında
Yaşarsa, adaleti
öğrenir.
Eğer bir çocuk güven duygusu içinde
Yaşarsa, inanmayı
öğrenir.
Eğer bir çocuk beğenilerek yaşarsa,
kendisinden
hoşlanmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk kabul ve dostluk içinde yaşarsa,
dünyada
sevgi aramayı öğrenir.
Eğer bir çocuk düşmanlıklar içinde büyürse,
saldırganlığı
öğrenir.
Eğer bir çocuk sevgi içinde büyürse,
güvenmeyi öğrenir.
Çocuk
ailenin, aile de toplumun ürünüdürçocuk yaşadığını öğrenir.

ya bende öyle yapiim diyomda eşim dalga geçiyo benle
tatailemi çıkıyon hayırdır diye

dün dışarı gittim bi proje için.bidaha da dönmedim ordan eve direk.
5 te evimdeydim ne güzel oldu.

bu arada bacağım geçti bugün yürüyebiliyorum.en son dün akşam yatana kadar aynıydı ama şimdide
göbiş aşağıdan acımaya başladı.yürürken sanki göbeğimi düşürecekmişim gibi hissediyorum.
sünnetli gibi yürümeye başladım.

eeeeeeeeee
olcak o kadar ağrı sancımız öznurum
can taşıyoruz kolay diil ki
yaşamayan bilemez

kızlarr cok kotuyum ben yaa dunden berı bebegımm hıc oynamıoo ne yaptıysam tık yok cocukta yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…